|
Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید !
|
|
۱۶:۳۱, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فعلا مطالب این مقاله رو نه تایید میکنم و نه رد, درباره اون بحث کنید : Akinator یا اکیناتور عنوان یک بازی بسیار جالبه که خیلیا رو مجذوب خودش کرده ! کرکتر اصلی این بازی یک جنّه که فکر شما رو می خونه ! سطحی نگر نباشید ! این جن واقعا هیچ قدرتی نداره و تمام قدرتشو از خود شما می گیره ! پس اگر بهش رو ندین امکان نداره که بتونه انقدر دقیق فکرتون رو بخونه ! چیزی که همیشه فکرمو مشغول می کنه اینه که چرا کاربران تکنولوژی همیشه در اولین برخوردشون با یک سرگرمی یا تکنولوژی جدید ، بسیار بسیار سطحی نگر و خوش خیالن و به هیچ وجه به خطرات احتمالی فکر نمی کنن ! شاید به نظر خیلیا نیاز نباشه که تا این حد هم هوشمندانه زندگی کنیم اما به هر حال احتیاط شرط عقله ! تاریخچه و موضوع بازی Akinator اکیناتور ![]() بازی اکیناتور Akinator در واقع یک بازی به سبک بازی ۲۰ سوالیه . در این بازی ابتدا کرکتر اصلی یا همون جن Akinator از شما می خواد تا یک شخصیت رو تو ذهن تون انتخاب کنید . این شخصیت می تونه مرد ، زن ، واقعی ، غیر واقعی ، کارتونی و یا هر چیز دیگه ای باشه . از باراک اوباما گرفته تا کلاه قرمزی هر چی که دوس دارین ! بعد این جن فوضول با پرسیدن چند سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس میزنه . حتی در برخی موارد در عین ناباوری عکس اون شخصیت رو هم نشون تون میده ! Akinator یک نرم افزار بسیار بسیار هوشمنده که در سال ۲۰۰۷ توسط سه برنامه نویس فرانسوی تولید و منتشر شد . طبق گزارشات گوگل ، Akinator در نوومبر ۲۰۰۸ طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرد . Akinator اکیناتور در سال ۲۰۰۹ در اروپا و در سال ۲۰۱۰ در ژاپن بسیار بسیار محبوب شد . روش بازی Akinator اکینتاتور بازی Akinator اکیناتور ، با پرسش چند سوال عمومی آغاز میشه و کم کم با کسب اطلاعات کافی درباره شخصیت مورد نظر ، سوالات هوشمندانه تری ازتون پرسیده میشه . پاسخ سوالات به صورت چند گزینه ایه و شما باید یک گزینه رو انتخاب کنید : ■ بله ■ خیر ■ نمی دونم ■ بله ممکنه ■ فک نمی کنم اینطور باشه ![]() شروع بازی اکیناتور Akinator ![]() جن اکیناتور Akinator در ابتدای بازی نام ، سن و جنسیت شما را می پرسه ![]() معمولا اولین سوال جن اکیناتور Akinator درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه ![]() اکیناتور Akinator ، استاد محمد رضا شجریان رو هم خیلی خوب می شناسه ! ![]() خوشحالی اکیناتورAkinator بعد از اینکه بهش می گید که شخصیت مورد نظر تون رو درست حدس زده اولین سوالی که Akinator ازتون میپرسه درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه . بعد سوالاتی درباره محدوده سنی ، دین ، ملیت و شغل شخصیت مورد نظره . اگر جن اکیناتور Akinator بتونه تو کمتر از ۲۰ سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس بزنه بهتون میگه : « فلانی شخصیت مورد نظر تونه ؟ » اگر شخصیتی که حدس زده اونی نباشه که شما مد نظرتونه دوباره شروع میکنه به پرسیدن سوالات جدید ! گاهی وقتا این سوالات واقعا آدمو شگفت زده میکنن ! به همین روش اگر جن اکیناتور Akinator تا ۳ بار شخصیت مورد نظرتون رو اشتباه حدس بزنه ، ذله میشه و میگه که من نمی تونم حدس بزنم شما داری به کی فک می کنی لطفا نام کرکتر مورد نظرتون رو تایپ کنید . ادامه مقاله در این پست |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۴, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
نه واسه این میپرسه که ببینه طرفت از اعضای خانواده یا از افراد محبوبه یا یه فرد منفوره!
خوب بعضی ها پدر و مادرشون رو بازی میکنن بعضی ها هم افراد معروف رو خوب معلومه یه کارکتر خاص مثلا تو یه تی وی شو میتونه فرد خوب داستان یا فرد بدش باشه ![]() به نظر من اطلاعاتی رو ثبت نمیکنه از اطلاعات ثبت شده اش استفاده میکنه تا شخص مورد نظر ما رو حدس بزنه! |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
کاملا درسته این جن
نیست ( وقتی میگن جن من یاد کتاب در ولایت هوا میوفتم )حتی در حدس آدم های معروف هم اشتباه میکنه ( برای خودم پیش اومده ) |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۳:۲۲ توسط pckho0r.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
نمیدونستم جن ها هم قابلیت اتصال به اینترنت رو دارند!
بنده خودم در زمینه الگوریتم های جستجو و هوش مصنوعی تا حدودی کار کردم. مبنای کار این سایت تنها و تنها بر اساس یک سری سوالات از پیش طراحی شده (مثلآ 5000 سوال از قبل تنظیم شده) و اطلاعاتی هست که خود کاربران در سایت وارد می کنند. نویسندگان این سایت ابتدا اومدن یک سری سوال طراحی کردن سخت ترین بخش هم همین قسمت بوده چون دامنه این سوالات باید همه مسائل رو در بر بگیره بعدش یک پایگاه اطلاعاتی ابتدایی از معروف ترین اشخاص رو بهش دادند. حالا شما فرض کنید که شخصی میاد و فرضآ گلشیفته فراهانی رو تو ذهنش تصور می کنه و تا قبل از این فرد کسی این شخصیت رو مد نظر قرار نداده بوده خوب نرم افزار میاد و یک سری سوالات روتین که در رتبه بالاتری از سوالات دیگه قرار داره و دامنه جستجو رو کوچکتر می کنه می پرسه و به جایی میرسه که یک شخصیت رو براتون به نمایش میگذاره مشخصه که چون تا به حال کسی گلشیفته رو سرچ نکرده پایگاه اطلاعاتی این برنامه هیچ اگاهی نسبت به این شخصیت نداره و قطعآ جواب اشتباه میده و این جواب اشتباه بعد چند بار پرسش و جستجو تکرار میشه تا اینکه برنامه خودش ازتون میخواد که اسم فرد مد نظرتون رو در برنامه وارد کنیدو کلید اصلی حل معما هم در همین جا نهفته است شما به رایگان و سادگی یک شخصیت رو با تمام ویژگی هایی که ازش میدونید به پایگاه اطلاعاتی این برنامه شناساندید و بعد از شما هرکسی که شخصیتی رو با این ویژگی ها سرچ کنه نرم افزار اسم گلشیفته رو میاره چون شما قبلآ این اطلاعات رو به برنامه دادید!!! برای اینکه به صحت این ادعا برسید یک شخصیت مجازی من درآوردی برای خودتون تصور کنید ( مثلآ صفدر کفتر باز) و به سوالات برنامه پاسخ بدید (جواب سوالات رو یادداشت کنید) قطعآ برنامه پاسخ اشتباه بهتون میده و این روال چند بار تکرار میشه تا دست اخر از خود شما میخواد که اسم شخصیت مد نظرتون رو وارد کنید و شما هم بزنید صفدر کفتر باز !!! حالا مدتی رو صبر کنید تا پایگاه اطلاعاتی برنامه به روز بشه و کوئوری ها در دیتابیس وارد بشن این بار شروع به پاسخ دادن به سوالات کنید و جواب ها را دقیقآ مشابه سری قبل پاسخ بدید تا برنامه در اخر نام صفدر کفترباز رو بهتون نشون بده!!! این برنامه در اصل یک نرم افزار جاسوس برای جمع اوری لیستی از اشخاص حقیقی و مجازی دنیا با تمام ویژگی های شناخته شدشون هست! |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
لطفا در برخورد با این موارد از داشتن توهم توطئه شدید پرهیز کنید و برید دوتا مقاله علمی بخونید و اینقدر هم جو الکی ندید که وا مصیبتا بازهم صهیونیست ها از یکی دیگه از پرژه هی فوق سری خودشون با کمک بیگانگان و موجودات فضایی و اجنه و شیاطین و ... پرده برداشتند و ... .
بدونید اونهایی که اینگونه صحبت می کنند ناشی از بی سوادی و کم اطلاعیشون هست و در چندین سال گذشته هم دیدیم که هرچی گفتند پوچ از آب درومده. به نظر من اون کسانی که این چیزها رو بزرگ و خطرناک و غیر عادی جلوه میده و باعث میشند که بچه های مردم تا چندین وقت ذهنشون درگیر این مسائل و ترس از اونها باشه بزرگترین خیانتکاران به این مملک و خدمتکاران به دشمن هستند. والسلام علی من اتبع الهدی
|
|||
|
۱۰:۵۹, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با سلام
این مطلب هم جالبه: زیاد فرمول سختی نداره شما به یک IP ولید به اینترنت وصل میشین که مشخص میکند از کدوم کشور هستید همچنین یکسری موارد مثل Mac Address هست که به صورت یکتا مربوط به کارت شبکه شماست و قابل کنترله سومآ خیلی راحت میشه اسکریپت هایی رو اجرا کرد که اطلاعاتی رو از سیستم شما یا هر سیستم دیگه استخراج کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Akinator-1.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/Akinator-1.jpg)
![[تصویر: akinator-start1.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-start1.jpg)
![[تصویر: akinator-start2.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-start2.jpg)
![[تصویر: akinator-gender.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-gender.jpg)
![[تصویر: mohammad-reza-shajarian.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/mohammad-reza-shajarian.jpg)
![[تصویر: Akinator-happy.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/Akinator-happy.jpg)

نیست ( وقتی میگن جن من یاد کتاب