|
<<<<<<<<درست همسرداری کردن یعنی چه؟؟!!>>>>>>>
|
|
۲۲:۱۰, ۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۲۳:۴۸ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سعی میکنم برخی از صحبت های دکتر فرهنگ هم در این تاپیک قرار بدمسلام خب همونطوری که از اسم تاپیک مشخصه میخوایم در مورد درست همسرداری کردن صحبت کنیم البته همسرداری درست متقابل!خانم ها و آقایون ان شاءالله که بحث مفیدی باشه صحبت های ارزشمندی در این مورد دارن ................................................................... دوستان لطف بفرمایید به یک سری از موارد خوب دقت بفرمایید: 1-در این تاپیک ما داریم در مورد وظایف همسران طبق اسلام نسبت به یکدیگر میپردازیم. 2-خانواده بنایی است که بر پایه ی محبت شکل گرفته و بسیار مقدس است بس لطفا بحث حقوق زن و مرد را راه اندازی نکنید که به اندازه کافی در موردش بحث شده. 3-لطف بفرمایید پست هاتون حتی الامکان مزین به آیات و روایات باشه. 4-زیباتر اینه که خانوم ها در مورد وظایف خودشون نسبت به همسرانشون صحبت کنن و آقایون هم نسبت به وظایف خودشون. 5-خواهش میکنم از کپی پیست های طولانی بپرهیزید.(مثلا یک روایت یا آیه رو بیان کنید و در مورد اون صحبت کنید.) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۳, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام الله
![]() اینطور هم نیست که بگوییم همه جا خانم باید از آقا تبعیت کند؛ نخیر. نه چنین چیزی در اسلام داریم و نه در شرع. "الرجال قوامون علی النساء" معنایش این نیست که زن بایستی در همه امور تابع شوهر باشد، نه! یا مثل بعضی از این اروپا ندیده های بدتر از اروپا و مقلد اروپا، بگوییم که زن بایستی همه کاره باشد و مرد باید تابع باشد. نه! این هم غلط است. بالاخره دو شریک و دو تا رفیق هستید. یک جا مرد کوتاه بیاید یک جا زن کوتاه بیاید. یکی اینجا از سلیقه و خواست خود بگذرد دیگری در جای دیگر تا بتوانید با یکدیگر زندگی کنید. بیانات مقام معظم رهبری "خطبه عقد مورخ 1377/01/19" |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
همسرداری بحث بسیار مهمی است که نیاز به آموزش دارد و چه آموزگاری بهتر از معصومین.
برای این امر مهم به نظر بهترین جای ممکن خانوه امیر المومنین علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیهاست.خانه ای که هم زن و هم شوهر دارای مقام عصمتند.در عظمت این خانه همین بس که هم پدر امام است هم مادر دارای مقام عصمت و هم در این خانه دو امام دیگر پرورش یافته اند.این خانه تنها خانه ی عالم است که ظرفیت تربیت دو امام را داشته.پس نگاهی بیاندازیم به شیوه زندگی این زوج آسمانی. امیرالمومنین میفرمایند: [align=AUTO] ((سوگند به خدا، من زهرا (سلام الله علیها) را تا آن هنگام كه خداوند او را به سوي خود برد، خشمگين و مجبور به كاري ننمودم، او نيز مرا خشمگين نكرد و هيچگاه موجب ناخشنوديمن نشد... من هر گاه به چهره زهرا (سلام الله علیها) نگاه مي كردم هرگونه غم و اندوه از من برطرف مي شد...)) [/align]
روابط بین زن و شوهر کاملا متقابل و دو طرفه است.امیرالمومنین میفرمایند نه من او را خشمگین کردم نه او مرا خشمگین کرد و توقع یک طرفه و یک جانبه وجود نداشته.بنای خانواده بر مودت و رحمت هست.زن و شوهر هردو با هم و پا به پای هم باید این مسیر را پیش روند به هم کمک کنند اگر یکی خسته شد دیگری دستش را بگیرد و به ادامه راه تشویقش کند.اگر مودت و رحمت را حذف کنیم از این بنا جز ویرانه ای باقی نخواهد ماند و خانه ای که منبع مهر بود میشود محل جدل بر سر حقوق زن و مرد. |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سوال خوبی بود
این مطلب هم خیلی مهمه پیامبر صلی الله علیه و آله می فرمایند: «خیر نسائکم الودود الولود المؤاتیة وشرها اللجوج (مستدرک الوسائل، ج ۱۴، ص ۱۶۲ ) ; بهترین زنانتان زنی است که با محبت، فرزندآور و سازگار باشد، و بدترین آنان زنی است که لجباز باشد .» لجبازی هایتان را بشناسید باید گفت که شما لجبازی می کنید وقتی که: 1 - بخواهید اشتباهات همسرتان را با رفتارتان تلافی کنید. 2 - عمدا کاری را که می دانید همسرتان دوست ندارد انجام دهید. 3 - اشتباهات خود را تکرار کنید و اصرار داشته باشید که کارتان درست است. 4 - حرف همسرتان را با دقت گوش ندهید و مدام حرف خود را بدون منطق تکرار کنید. 5 - در برابر اشتباه خود اشتباهات گذشته همسرتان را پیش بکشید تا خود را تبرئه کنید و همسرتان را مقصر جلوه دهید. 6 - می دانید اشتباه از شماست و آن را نپذیرید. 7 - می خواهید همسرتان را آزار دهید. لجباز نباشید! |
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۲ ۲۳:۱۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
داشتم میگشتم یه مطلبی واسه سوال بالام پیدا کنم به این برخوردم، خیلی جالب بود
دینمون خیلی باکلاس تر از اونیه که ما فکر میکنیم.![]() خلوت سه گانه و اهمیت آن یکی از بهترین و نیکوترین روش های همسرداری به طور کلی و شوهرداری به طور خاص آن است که زن و شوهر در شبانه روز سه وعده با یکدیگر تنها باشند: پیش از نماز صبح و سحرگاهان، هنگام چاشت(ظهر) و هم چنین بعد از نماز عشاء.( نور ۵۸) در این زمان هیچ یک از بستگان از کوچک و بزرگ نباید راه یابند و اگر فرزندان به بلوغ جنسی رسیده اند می بایست همانند دیگران هنگام ورود به خلوت، از پدر و مادر اجازه ورود بگیرند. خلوت های سه گانه آن چنان مهم و اساسی است که پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: نشستن مرد در کنار همسر خود در پیشگاه خداوند دوست داشتنی تر از اعتکاف و شب زنده داری در مسجد خود (مسجدالنبی در مدینه) است. (تنبیه الخواطر ج۲ ص ۱۲۲) مرد در این خلوت گاه، باید محبت خود را به زن ابراز کند و از پنهان کردن آن بپرهیزد؛ زیرا زنان با شنیدن محبت مردان اعتماد به نفس خاصی می یابند. از این رو پیامبر بزرگوار(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرماید: این گفته مرد به همسر خویش که دوستت دارم هیچ گاه از قلب او بیرون نمی رود. (کافی ج۵ ص ۵۶۹) اینم جالبه: اصولا جهاد نفس و جهاد اکبر و اصغر زن در زندگی خانوادگی و در شوهرداری و حسن التبعل وی می باشد. زنان اگر بخواهند ثوابی کسب کنند نیازی نیست که شب زنده داری کنند و برای نماز شب برخیزند و یا روزهای بلند و گرم را روزه مستحبی بگیرند و یا برای جنگ و جهاد در راه خدا به جبهه بروند. برای به دست آوردن پاداش اخروی همه این امور کافی است که فقط خوب شوهر داری کنند. از این رو یک لیوان آب به شوهر دادن برابر با ثواب و پاداش یک سال شب زنده داری و روزه داری می باشد. (ر.ک به: زن در آینه جلال و جمال، آیت الله جوادی آملی ص ۳۹۸ (۷/مهر/۹۲ ۲۲:۵۵)تلمیخا نوشته است: لجبازی یعنی پافشاری روی نظرات و عقیده های خود و مخالفت با نظرات و عقیده های دیگران که این مخالفت گاهی آگاهانه و گاهی ناآگاهانه است. حضرت علی(علیه السلام) می فرماید؛ سرزنش زیادی آتش لجاجت را شعله ور می کند . امام باقر (علیه السلام) می فر ماید : (ان تترک المراء وان کنت محقاً ). یعنی :ستیزه جویی وجدال را رها ساز اگر چه حق با تو باشد. درمان لجبازی ۷راه پیشنهاد می شود : اول : اجازه استقلال به فرد که حس مستقل بودن در او ایجاد شود . دوم :فرد را تا حد امکان وادار به عجله و شتاب زدگی نکنیم سوم : رشوه ندادن و حذف پاداش فرد لجباز. چهارم : عدم توجه و نادیده گرفتن رفتار فرد لجباز. پنجم : برقراری آرامش و امنیت در خانواده .. ششم : راهنمایی « آری » اما دخالت « نه » هیچ کس از دخالت کردن دیگران در امور زندگی خود احساس رضایت و خشنودی نمی کند هفتم : عدم لجبازی اطرافیان. آموزش های عملی به مراتب از آموزشهای تئوری موثرتر و آموزنده تر هستند. اما یک سوال؟ ![]() راه حل اسلام برای درمان این اختلال چیست؟
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: نظر خودم رو میگم این لجاجت ابعاد گوناگونی میتونه داشته باشه بعضی از این رفتارها ارثیه بعضی بخاطر شرایط زندگیه بعضی بخاطر تلافی دربرابر رفتار همسره و بعضی هم بخاطر ندیده گرفتن نیاز شخصه که اینطوری خودشو نشون میده(اینو نمیشه بازش کرد تخصصیه) |
|||
|
|
۰:۱۵, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۵, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان پیام داد که شرکت کنم توی بحث، والا عرضم به خدمتتون که من هنوز متاسفانه روی کلمه اول یعنی همسر داری!! گیر کردم، با این شرایط که به ما زن میده یا کدوم دختر به ما بله میگه، اگه توی سال های اینده قسمت بود، عمری باقی بود، توی این تایپک شرکت میکنم
|
|||
|
|
۲:۳۱, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۲ ۲:۱۵)Mohammad Trust نوشته است: یکی از دوستان پیام داد که شرکت کنم توی بحث، والا عرضم به خدمتتون که من هنوز متاسفانه روی کلمه اول یعنی همسر داری!! گیر کردم، با این شرایط که به ما زن میده یا کدوم دختر به ما بله میگه، اگه توی سال های اینده قسمت بود، عمری باقی بود، توی این تایپک شرکت میکنم آقا چرا کاربر مجرد رو گذاشتید برا بخش حجاب!!؟ ![]() اینجا خانواده هست! خب شما نظر خودتونو مرقوم بفرمائید اکثرا کاربران اینجا هم تجربه عملی ندارند در واقع نون گندم رو دست مردم دیدند کاربران گرامی در بحث ها شرکت کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| همسرداری بزرگان | soldier | 22 | 14,315 |
۶/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۵۱ آخرین ارسال: Islam |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 28,944 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| معرفی یک وبلاگ بی نظیر برای همسرداری | awakened | 4 | 3,060 |
۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: مرهم |
|

دینمون خیلی باکلاس تر از اونیه که ما فکر میکنیم.
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)