کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا در مسئله حجاب جوانان عقب مانده ایم ؟
۲۲:۲۷, ۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۲ ۱:۵۷ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حجاب . کلمه ای که خیلی زیاد توی این سایت و خیلی از سایت های دیگه در موردش صحبت شده.

سوالی که خیلی بین جوونا مطرح میشه و بحث میکنن روش ، اینه که چرا مسلمان های کشور های دیگه حجاب نسبتا ازاد تری دارن و توی ایران اینطوری نیست.

به نظر شما چرا اینطوریه که بعضی جاها حجاب کامل و شاد تر دارند ؟

[تصویر: 1suzan.jpg]

[تصویر: n00004825-b.jpg]

[تصویر: fattahi20120514153333950.jpg]

چرا به جایی رسیدیم که فقط به دختر خانم های جوان میگیم فقط چادر سیاه بزن ؟ چرا بعضی از جووناهامون که اعتقاد کمتری نسبت به این چیزا دارن ، به خودشون اجازه میدن که حتی با وجود یه چادر سیاه چشم چرونی کنن؟

آیا عکس های بالا حجاب های زیبا تر و شاد تر و حجاب های کاملی نیستند ؟ چرا ما نباید این دید رو توی جوونامون به وجود نیاریم ؟

[تصویر: 26117_969.jpg]

[تصویر: 956.jpg]

[تصویر: 29wome185.5.jpg]

آیا فقط توی بعضی دانشگاه ها چادر رو اجبار کنن که ارزشش کم بشه یا فرهنگ سازی بشه برای حجابی زیبا و برتر. یادمون باشه که (حجاب = چادر نیست) بلکه (چادر = بهترین حجابه !)

[تصویر: 11429.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، عبدالرحمن ، SAViOR ، Bahar ، mahpare ، Tolou ، آیلار ، شاهد ، مهدی2012 ، fafa* ، monazzah.51 ، meisamtiger ، Fatemeee ، mohammadhadi ، صبا ، Just God ، nader008

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۱, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
واژة «شاكله» در قرآن كريم اشاره به موضوعي دارد كه مي‌توان از آن به هويت و شخصيت تعبير كرد: قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلي شاكِلَتِهِ فَرَبُّكُمْ أَعْلَمُ بِمَنْ هُوَ أَهْدي سَبِيلاً (اسرا:84 )؛ تو به خلق بگو كه هركس برحَسَب ذات و طبيعت خود، عملي انجام خواهد داد و خداي شما بر آنكه راه هدايت يافته، از همه كس آگاه‌تر است.
چيستي شاكله
علامه‌طباطبايي شاكله را به روحي كه در بدن ساري است و در اعضا و جوارح، و اعمال انسان تَمثُّل مي‌يابد، تشبيه كرده و بيان مي‌كند كه در اين آية كريمه، عمل انسان مُترتِّب بر شاكله شده است؛ به اين معنا كه؛ عمل انسان مناسب و موافق شاكلة اوست.
چگونگي تشكيل شاكله
علامه در پاسخ به اين پرسش بيان مي‌كند كه «نوعي ارتباط بين اعمال، ملكات، اوضاع و احوال انسان، و عوامل خارج از ذات انسان در ظرف حيات و محيط زندگي او وجود دارد؛ مثل آداب، سنن، رسوم و عادات تقليدي؛ اين عواملِ خارج از ذات، انسان را به‌سمت آنچه با آن موافق باشند دعوت مي‌كنند و به‌سوي آن مي‌كشانند و او را از آنچه با آن مخالف باشند، مُنزجِر ساخته و دور مي‌سازند». در اين بيان، علامه تصريح دارد كه شاكله، از دريافت‌هاي بيروني اثر گرفته و تشكيل مي‌شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، آیلار ، Bahar ، شاهد ، medad.sefid
۱:۰۹, ۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲:۳۰ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #12

یا حق
ببخشید آیه رو اشتباه نوشته بودم و تصحیح کردم.(کسی هم نگفت: اشتباهه)

نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
شاید از مهمترین مباحث انسان شناسی و تربیتی همین موضوع شاکله شناسی باشد.
متاسفانه از این مهم تا حدی غفلت شده است.
من فقط اینجا به صورت فهرست وار میگم و به دنبال اقامه ادله و براهین نیست.(براهین بماند برای بعد)
شاکله یک قسمتی از وجود آدمیست .
شاکله از ریشه شَکَلَ می باشد. هم معنای لازم می دهد و هم معنای متعدی.
نباید شکل رو ترجمه کرد.زبان عربی به جر طول و عرض،عمق هم دارد.اینکه آخرین وحی الهی در زبان عربی نازل شده است، اسرار دارد.هیچ کلمه ای در هیچ زبانی قادر به ترجمه این کلمه نیست.
یعنی اگر میخواهید کسی را تغییر دهید باید وارد شاکله او شوید.
34
سال هست که می خواهیم حجاب درست کنیم ولی نتوانسته ایم. اگر این هنر را داشته باشید که حجاب را وارد شاکله کنید، حجاب درست می شود.
شاکله جایی در درون انسان هست که هم شکل پذیر است و هم شکل آفرین.
شاکله یکجایی در وجود انسان هست که خداوند نامش را شاکله گذاشته است.
این شکل پذیری در عمل و گفتار آدمی هویدا می شود. یکی از ویژگی های شاکله انعطاف است یعنی علی الدوام و بی وقفه آماده پذیرش می باشد و این را در عمل و گفتار انسان نشان می دهد.
یک خطر بالقوه نیز دارد و آن انسداد شاکله هست.
در مقایسه بین غریزه و شاکله، بحث شاکله شناسی برای ما آشکار می شود.
یکی از مباحث بسیار مهم تانیث شاکله است. چرا مونث آمده است؟
اهمیت سوال بیشتر آشکار می شود که بدانیم اگر مذکر هم می آمد همین معنا را دارد.
نکته اول اینکه شاکله نقطه ای در وجود انسان است که پوشیده و مستور است، آشکار نیست، در حجاب هست،غایب است.
البته ظهور ندارد بلکه حضور دارد.
نکته دیگرش زایندگی و فاعلیت شاکله است در حالی که عقل مردانه اقتضای ثبات و... می کند، شاکله عقل زنانه است و زایندگی و فاعلیت دارد، مرد نمی تواند تولید کند.
آنان که به کار عقل در می کوشند
هیهات که جمله گاو نر می دوشند
عقل مردانه گاو نر است، نمی توان گاو نر را دوشید. از گاو نر هزار کار بر می آید ولی نمی تواند شیر دهد.
شاکله در واقع شاه کلید نفوذ در دنیای پیچیده و مرموز وجود انسان است. و هر کس بخواهد در دنیایی خودش و دنیای دیگران وارد شود و نفوذ کند و بشناسد، مدخلش شاکله است.
و اما جغرافیای شاکله: آیا شاکله در حوزه ادراکات حسی است و یا در حوزه ادراکات عقلی می باشد و یا در عواطف است؟در عقل است؟در قلب است؟کجاست؟
از خود واژه شاکله شروع می کنیم. شاکله از شکل می آید.با خلق و ابداع رابطه دارد.
وقتی سخن از شکل به میان می آید ما یاد کارگاه کوزه گری میفتیم مثلا به یاد گل تازه میفتیم.این گل تازه هست که شما در کارگاه می توانید به هر شکلی دربیاورید.
وقتی خیام به بازار می رفت سر از کارگاه کوزه گری در می آورد.
شکل ما را به طینت و گل وجودی انسان می برد.
شاکله، مادامی که شاکله ایت، شاکله است. به مجرد اینکه مشکوله شد دیگر شاکله نیست.
شاکله باید شاکله باشد یعنی شکل پذیر و شکل ده باشد.
ادراکات حسی انسان اقتضای جزمیت و قطعیت دارد یعنی شما در حوزه ادراکات حسیتان به جزمیت می رسید. انسانها در حوزه ادراکات حسی دنبال یک چیز روشن قطعی لا یتغیرند. در نتیجه شاکله در منطقا ادراکات حسی نیست. اگر در حوزه ادراکات حسی بود تبدیل می شد به مشکوله.
در حوزه ادراکات عقلی هم نیست. برای اینکه حوزه ادراکات عقلی نیز حوزه جزمیت و قطعیت می باشد. همه ما در زندگی روزمره ما ناگذیریم تابع قوانین منطق ارسطویی باشیم.(؟)
پس شاکله در حوزه ادراکات عقلی نیست چون حوزه ادراکات عقلی اقتضای قطعیت دارد اقتضای جزمیت، کلیت و ثبات دارد. ولی شاکله اینجور نیست.
تنها جایی که باقی می ماند حوزه خیال است.
شاکله از جنس خیال است.
خیال معنای وسیعی دارد. خیال در میان مردم در یک معنایی به کار می رود که این خیال که ما می گوییم آن خیال نیست. مردم خیال را به معنای امری موهوم و واهی بکار می برند.توهم.
آن خیالی که ما می گوییم آن چیزی است که در وجود انسان مستقر است و یک عالمی داریم در واقع که این خیال ما به آن عالم متصل است و آن عالم، عالم برزخ است.
عالم برزخ کجاست؟ از لحظه ای که انسان میمیرد آغاز میشود یعنی انسان با مرگ وارد عالم برزخ می شود.عالم برزخ حد واسط بین عالم مادی و عالم مجردات می باشد. وعده گاه و محل ملاقات موجودات مادی و مجردات عالم برزخ است....
وقتی ما دانستیم که انسان ها بر اساس شاکله عمل می کنند، حالا تصمیم میگیریم که یک تغییری ایجاد کنیم. چه این تغییر در سطح خود باشد یا در سطح خانواده. می خواهیم تربیت کنیم مثلا پدر و مادر فرزندان خود را می خواهند تربیت کنند، یک معلم می خواهد شاگردانش را تربیت کند، یک سیاست مدار می خواهد مردم کشورش را تربیت کند، فرمول دارد.اگر بر اساس این فرمول عمل نشود تربیت صورت نخواهد گرفت. چون شاکله از جنس خیال است، باید از ابزار های خیالی استفاده کند
دوستان ادامه دارد....لطفا جوابی ندهید تا ادامه کار را تایپ کنم...

مطلب خیلی ساده است... مثلا کسی بیاید برای مردم متافیزیک ارسطو بخواند مردم نه متوجه می شوند و نه شور و اشتیاقی دارندکه گوش کنند. خسته می شوند و خوابشان میگیرد. اما اگر یک نفر بیاید مثنوی مولوی را برای مردم بخواند مردم جذب می شوند. چرا؟ چون متافیزیک ارسطو از نوع مفاهیم عقلی است اما مثنوی از جنس مفاهیم خیالی استو عموم مردم اهل خیالند. خیال را دوست دارند، با خیال زندگی می کنند، خوابشان خیال است. زندگی شان در عالم خیال است.بر عوالم برزخی و مثالی متصلند.
مفاهیم قرآنی همین توصیفی که از بهشت آمده یک توصیف خیالی است.
کسانی که در مقام تربیت هستندد در مقام خود سازی هستند اگر به این فرمول توجه نکنند کارشان عقیم است و به جایی نمی رسند.نمونش همین مسئله حجاب است.
کاری که پیامبران در طول تاریخ کردند. همه پیامبران هنرمندند. شاکله ساختن هنرمندیست. اگر شما این هنر را داشته باشید هنرمندید.
ادامه مطلب در مورد خطرات و مشکلات شاکله است.....ادامه دهیم یا نه؟

انسداد شاکله:
در حالی که شخصیت انسان، رفتار انسان، گفتار انسان در شاکله اش شکل میگیرد و شاکله هرکس در سرنوشت او حرف اول را می زند، همین شاکله می تواند انسان را به انحطاط بکشاند. یعنی شاکله در وجود انسان یک وضعیت پارادوکسیکال دارد. به این معنا که هم می تواند زمینه رشد و تعالی انسان را فراهم آورد و هم می تواند زمینه سقوط و انحطاط انسان را.
چرا؟ برای اینکه دو خطر در کمین شاکله است.
خطر اول: انسان همچنان که در معرض القائات رحمانیست، در معرض القائات شیطانی هم هست. خداوند علی الدوام دارد فیض میفرستد و امواج مثبت می فرستد و شیطان هم علی الدوام القاء می کند و امواج منفی می فرستد.
شاکله انسان هم می تواند پذیرای القائات رحمانی باشد و هم پذیرای القائات شیطانی باشد.
شیطان هم در شاکله نفوذ می کند(شاکله و محل آنرا خوب می شناسد).
شیطان به این راضی نمی شود که یک نفر فقط امشب نماز نخواند، شیطان هم میل دارد کاری کند که فرد اصلا نماز نخواند. برای همین هم خوب بلد هست در شاکله نفوذ کند.
خطر دوم: انسداد و قفل شدگی شاکله است
بعضی از انسان ها در یک حالتی شاکله شان قفل می شود.میمیرد.دیگر اگر 10 سال 20 سال زندگی کند او دیگر زندگی حیوانی دارد.
مرگ هر انسانی آن لحظه ایست که شاکله او قفل می شود.
انسداد شاکله عواملی دارد......
ادامه دهیم؟

قبل از اینکه ادامه بدیم به این دوستمون بگم که تفسیر المیزان خود تفسیر می خواهد.
ما تا به آیه ای برخورد میکنیم راست میریم سراغ المیزان.در صورتی که المیزان واقعا سنگین و فلسفیست.

عوامل انسداد شاکله:
کودک هر لحظه در حال یاد گیری و پرسش گریست. او در فطرت خود می داند که نمیداند(جهل بسیط) و دارد سوال میکند که بداند برای همین هست که هر چه بزرگتر می شویم دیر حاضر میشویم بدانیم که یاد بگیریم.
مثلا در 40 سالگی 50 سالگی 60 سالگی دیگر حاضر نیستیم چیزی یاد بگیریم.(پیر مرد های داخل پارک مثلا) بعضی آدم ها مثلا در 40 سالگی شخصیت او تثبیت شده، او را 50 سالگی هم که نگاه کنید کلماتی را بکار می برد که در 40 سالگی به کار می بُرد. چیزی به فرهنگ کلماتش اضافه نشده است و این خیلی خطرناک است.
....عوامل:مثلا یک اندیشه جذاب ممکن است شاکله شما را قفل کند مثلا کتابی را از فلان فیلسوف و یا روانشناس غربی می خوانید که خیلی جذاب است.ذهن شما روی این اندیشه قفل می کند.
و یا هر کشوری شخصیت های زیادی دارد دینی، علمی، ورزشی، سیاسی و ... این شخصیت ها را می شناسید و تحت تاثیر این شخصیت ها ذهنتان قفل می شود و این خیلی خطرناک است.
( جریان جنگ جمل و حضرت علی علیه السلام .... شخصی پیش امیر المومنین آمد و گفت: من کدام طرف بروم، این طرف شما داماد پیامبر و آنطرف همسر و صحابه پیامبر. حضرت فرمود تو تا اینجای عمرت کلاه سرت رفته است. تو اصلا نمیخواهد بجنگی تو برو بیرون. تو اشتباه کردی آمدی میدان جنگ.
تو اول برو تکلیف خودت را با حق و باطل معلوم کن. تو در شخصیت ها گیر کرده ای.
ما که میدانیم علی مع الحق و حق مع العلی، پس چرا به او نگفت بیا طرف من، گفت: از جنگ برو بیرون.
ان الحق و الباطل لایعرف باقدار الرجال، إعرف الحق تعرف اهله و إعرف الباطل تعرف اهله.
این را می گویند یک انسان بزرگ، مردم را به خود دعوت نمی کند، جذب نمی کند، می خواهد ذهن روشن شود.)
راه حل چیست؟
بخصوص امروز ما در جهانی زندگی می کنیم که از در و دیوار این عالم شبهه می بارد ، القائات شیطانی می بارد.به قول صائب: ز منجنیق فلک سنگ فتنه می بارد....
راه حل اول: یک راه حل کلامی داریم ( علم کلام )
راه حل کلامی این است که شبهه را پاسخ دهیم.
چند تا شبهه می توانید پاسخ دهید وقتی ز منجنیق فلک فتنه می بارد؟؟
بر فرض که جواب دادید، چه تضمینی وجود دارد که فردا شبهه ای جدید از راه فرا نرسد؟؟
چرا ذهن جوانان این مملکت(خودمون) را مشروط میکنیم به رفع شبهه؟؟
ایمانی که مشروط به رفع شبهه باشد، آنرویش کفر مشروط است.
اینهمه متفکر داریم، بیایند جمع شوند. اگر شما جوان این مملکت را ایمانش را مشروط کردی که بیا شبهه ات را جواب دهم، به مجرد اینکه یک شبهه جدید بیاید به او گفته اید کافر شو.
تفکر کلامی از شبهه میترسد از مخالف می ترسد. اما مومن از مخالف نمی ترسد( ولی ما چو بید بر سر ایمان خود می لرزیم)
باید به جوانان یاد دهیم( به خودمان) که این دو حوزه را از هم تفکیک کنند: حوزه معرفت و حوزه وجود. این است راه حل.
سوره بقره آیه 260:

وَإِذْ قَالَ إِبْرَاهِيمُ رَبِّ أَرِنِي كَيْفَ تُحْيِي الْمَوْتَى قَالَ أَوَلَمْ تُؤْمِن قَالَ بَلَى وَلَكِن لِّيَطْمَئِنَّ قَلْبِي
مگر ابراهیم ایمان نداشت؟ چرا داشت ولی شبهه را از خدا می خواست جواب دهد.

ما دردمون جدایی از قرآن است.
المومن کالجبل الراسخ لا تحرکه العواصف
اما راه حل انسداد شاکله فقط ایمان به غیب است.
غیب مرز شناور است.من یک چیزهایی می دانم و غیب از جایی شروع می شود که نمی دانم.
غیب من با غیب دیگری فرق دارد.
اگر در مجموعه دانسته هایم بمانم من مومن نیستم اما اگر تلاش کنم از این مجموعه دانسته هایم بیرون روم، این ایمان به غیب است، این قفل شاکله را می شکند.
سوالی پیش می آید که آیا انسان مومن دچار انسداد شاکله می شود؟
بله می شود. و باید برای شکستن آن ایمانی راسخ تر بیاورد.
برای همین است که می فرمایند:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ آمِنُواْ بِاللّهِ وَرَسُولِهِ....نساء 136

تمام شد .(البته از بنده نبود. من تقریبا ناقل بودم. نظریه پرداز شاکله شناسی آقای دکتر نصر الله حکمت استاد دانشگاه شهید بهشتی می باشد) اگر کسی منابع می خواهد در خدمتیم.
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، medad.sefid ، Ali#59
۲:۳۸, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
واقعا توضیح کاملی بود
ممنون
این شالکه سازی یا بهتره بگم ترمیم شالکه هامونو چطور میتونیم شروع کنیم برای مبحث حجاب؟
۳:۱۳, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14

نظریه شاکله ابتدا باید منتشر بشه تا ببینیم راه کار تئوریسین این نظریه چی میتونه باشه.
آقای دکتر حکمت از دغدغه هایی که داشت این بود که یک پژوهشکده ایمان درمانی تشکیل بشه و تمامی راهکار های ریز و درشت مسائل تربیتی از حجاب گرفته تا تربیت کلان تو این مرکز ارائه بشه.
گفتم این کار من و شما نیست بشینیم سریع فاتحه قضیه رو بخونیم. باید علمای اهل فن بشینند و در این مورد تصمیم بگیرند.
گفتم ایمانمون رو مشروط به رفع شبهه نکنیم و به غیبی به نام مثلا رعایت حجاب کامل اسلامی ایمان بیاریم و به او عمل کنیم و چون نمیتونیم به شبهه ای به نام علت و فسفه حجاب پاسخ بدیم، فاتحه حجاب رو نخونیم.
حد و مرز حجاب رو هم آیات و روایات و مراجع تعیین کردند.
ببینید ما مکلف به عمل کردن به دستورات مجتهد اعلم هستیم. حالا اگر او سهوا اشتباهی در ارائه فتوا های حجاب هم داشته باشد، او جوابگوست و ما نیستیم.
التماس دعای فرج نه، دعای آدم ساز
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۵:۰۸, ۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۲ ۵:۱۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خب با تشکر از ایجاد تاپیک در مورد سوال اول

نقل قول:چرا در مسئله حجاب جوانان عقب مانده ایم ؟

این سوال شما در واقع نوعی القای اولیه در ماست که چرا عقب مانده ایم!!؟

سوال من این است:

مگر عقب مانده ایم؟

یعنی نباید این قضاوت را بکنیم و برای مخاطب فرصت فکر کردن قرار ندهیم

اما در مورد تصاویری که انتخاب کردید

همانطور که مشهور است یک تصویر کار 1000 کلمه را انجام می دهد

ببینید هر کسی بصورت خودکار از یک لباس رنگی خوشش می آید

حال اگر این لباس رنگی همراه با یک صورت خندان و زیبا باشد تاثیر بیشتری می گذارد

اما حقیقت امر این است که زیبایی زن متعلق به بقیه نیست

قرار نیست من بیننده از صاحب آن عکس خوشم بیاید یا یک زن دیگر

قرار است نفس من و هر بیننده دیگری که نامحرم است نسبت به آن زده شود

البته رنگ مشکی واجب نیست ولی بهترین رنگ برای این موضوع همین مشکی است

در مورد خود چادر هم که بسیار بسیار بحث شده

چادر بهترین پوشش است چون علاوه بر پوشش خود بدن ، برجستگی بدن را که بسیار مهم و شرط است را می پوشاند

و در آخر

هرچیزی که در کشورهای دیگر مرسوم است دلیل بر کامل بودن نیست

الگوی زنان ما حضرت زهرا (سلام الله علیها) هستند و بس
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Scimitar ، Mohammad Trust ، شاهد ، meisamtiger ، امیر علی :)
۱۴:۱۳, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
اگه عقب نمونده بودیم که اوضاع خیلی از جوونا و دانشگاها این نبود
من که نگفتم زیبایی های خودشون رو نشون بدن، گفتم میشه به جای این بدحجابی هایی که توی خیابون و دانشگاه اتفاق میوفته، مدل هایی مثل بالا رو پیشنهاد داد، اگه دقت کنید ، ارایش ندارن، به هیچ وجه تحریک امیز نیستن، ساده و پوششی زیبا هستن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، عبدالرحمن ، شاهد
۱۴:۴۰, ۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۲ ۱۷:۱۸ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:مگر عقب مانده ایم؟
پس جلو مانده ایم که هروز اخبار ساپورت زنانه ، مردانه ، بچگانه میاد بیرون و ملت براش تاپیک درست میکنن؟ یا جلو مانده ایم که عکس های پروفایل فیسبوکی.................

نقل قول:
زیبایی زن متعلق به بقیه نیست

قرار نیست من بیننده از صاحب آن عکس خوشم بیاید یا یک زن دیگر

زیبایی بیشتر از اینکه بازخورد بیرونی داشته باشه مفهوم درونی داره و از نهاد نشئت میگره
این که زیبایی زن متعلق به بقیه نیست دو پهلوست
زن موجودی خواه ناخواه زیباست مثل سایر موجودات عالم!
انسان هم از زیبایی خوشش میاد
بله قرار نیست شما و سایر آقایون خوششون بیاد بعضی آقایون رو ولشون کنی از همه چی خوششون میاد این موضوع قراره خانم هایی که مشکل حجاب و زیبا بودن دارند خوششون بیاد و به حجاب داشتن جذب بشن
شما برو اینو به خانم های به اصلاح بد حجاب بگو
نقل قول:چادر بهترین پوشش است
چنان موضع میگیرن انگار قراره تیر بارونشون کنی !
این طرز حجاب برای اون هایی که حجاب کامل دارند نیست!

قبلا میگفتن مشکل اینه که خانم ها خودشون دست به کار نمی شن الان که دست به کار شدن نه حمایت میشن نه خریدار دارند البته اگه عده ای آدم معلوم الحال دست از سر حجاب بردارن و جامعه رو دو دسته نکنن، افراط و تفریط نکنند و انگ اسلام آمریکایی نزنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Eve ، عبدالرحمن
۱۵:۲۲, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18

هو العالم
آقایون ، خانوما
لطفا به اصل قضیه فکر کنید.
چقدر شما عادت دارید با هم دیگه مغالطه و مجادله کنید!
لطفا کمی هم آداب و اخلاق بحث کردن یا همان منطق عملی رو مطالعه کنید و اینهمه به جون هم نیفتید!
بعضی از موضوعات رو که نگاه می کنم، ملت همشافتادن به جون هم و از اصل قضیه غافلند.
کمی هم در اصلاح کردن خودمون تلاش کنیم.
این جمله رو همیشه در مباحثات و گفتگو ها یادتون باشه:
قبل از سخن گفتن مساله ای قابل فرض نیست و بعد از حکیمانه سخن گفتن مشکلی قابل فرض نیست.

همیشه تو بحث ها مثلا مناظرات تلویزیونی از این میترسیم که دو طرف آخر کاری با هم دیگه یقه به یقه نشند!

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، عبدالرحمن
۱۵:۲۷, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
نقل قول:چقدر شما عادت دارید با هم دیگه مغالطه و مجادله کنید!

آره منم همیشه همین مشکل رو در مناظره داشتم و دارم.Confusedمیترسم آخرش دعوا بشه و طبق معمول بی نتیجه
اما واقع بینی باید داشت نباید فقط به خودمون و اعتقادات خودمون نگاه کرد و نسخه پیچید و باید قبول کرد حجاب داره برای ما مشکل پیچیده ای میشه و هر روز بدتر از دیروز !
کسی به حل مشکل فکر نمیکنه چون مشکلی نمیبنه و با دست های خودمون چشمای خودمون رو بستیم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، عبدالرحمن
۱۶:۲۴, ۶/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۲ ۱۶:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:اگه عقب نمونده بودیم که اوضاع خیلی از جوونا و دانشگاها این نبود
من که نگفتم زیبایی های خودشون رو نشون بدن، گفتم میشه به جای این بدحجابی هایی که توی خیابون و دانشگاه اتفاق میوفته، مدل هایی مثل بالا رو پیشنهاد داد، اگه دقت کنید ، ارایش ندارن، به هیچ وجه تحریک امیز نیستن، ساده و پوششی زیبا هستن

الان توقع دارید بگم تحریک آمیز هستند!!؟
ببینید در جامعه ای که با هر نوع ظاهری می توان در آن گشت این نوع پوشش ها در حدی قابل قبولیست اما جامعه ما که زنانش نهایت عفت هستند فرق دارد.

یک مثال بزنم!
در یک پژوهشکده پیشرفته یک آدم دیپلمه یجور بی سواد به حساب میاد ولی همین دیپلمه تو چاله میدون پادشاهه!

در ضمن کسی نگفته این جماعت نمیتونن چنین حجابی در ایران داشته باشن

ولی خودشون مشکل دارن و به علت خیلی از مشکلات مریض هستند

دوباره میگم

اگر کسی بخواد میتونه اینطوری باشه

اگر نیستند یعنی مشکل دارند

نقل قول: پس جلو مانده ایم که هروز اخبار ساپورت زنانه ، مردانه ، بچگانه میاد بیرون و ملت براش تاپیک درست میکنن؟ یا جلو مانده ایم که عکس های پروفایل فیسبوکی.................

این بخاطر فاصله از فرهنگ اسلامیست

یکبار ارسال اول رو بخونید با دقت

نقل قول:چنان موضع میگیرن انگار قراره تیر بارونشون کنی !
این طرز حجاب برای اون هایی که حجاب کامل دارند نیست!

قبلا میگفتن مشکل اینه که خانم ها خودشون دست به کار نمی شن الان که دست به کار شدن نه حمایت میشن نه خریدار دارند البته اگه عده ای آدم معلوم الحال دست از سر حجاب بردارن و جامعه رو دو دسته نکنن، افراط و تفریط نکنند و انگ اسلام آمریکایی نزنند

کی دست به کار شد؟

مواردی که در موردشون اسلام آمریکایی رو گفتم سر حرفم هستم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28319.html

اگر قرار باشه این راه به دختر شایسته مسلمان و ارمیا ختم بشه میشه اسلام آمریکایی..........

من رک هستم و حرف آخرمو اول میزنم

(۶/مهر/۹۲ ۱۵:۲۲)rezamohammadi نوشته است:  
هو العالم
آقایون ، خانوما
لطفا به اصل قضیه فکر کنید.
چقدر شما عادت دارید با هم دیگه مغالطه و مجادله کنید!
لطفا کمی هم آداب و اخلاق بحث کردن یا همان منطق عملی رو مطالعه کنید و اینهمه به جون هم نیفتید!
بعضی از موضوعات رو که نگاه می کنم، ملت همشافتادن به جون هم و از اصل قضیه غافلند.
کمی هم در اصلاح کردن خودمون تلاش کنیم.
این جمله رو همیشه در مباحثات و گفتگو ها یادتون باشه:
قبل از سخن گفتن مساله ای قابل فرض نیست و بعد از حکیمانه سخن گفتن مشکلی قابل فرض نیست.

همیشه تو بحث ها مثلا مناظرات تلویزیونی از این میترسیم که دو طرف آخر کاری با هم دیگه یقه به یقه نشند!

یا حق

ببینید مثل این با بحث و مناظره آشنا نیستید

نیومدیم مهمانی !

در مباحثه کار ممکنه به دعوا هم بکشه

فقط توش اصول اخلاقی باید رعایت بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، rezamohammadi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان