|
کمی خجالت بکشید!یعنی برادر دینی هستید!
|
|
۲۳:۰۰, ۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۲ ۲۳:۳۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام بحثی در یک تاپیک (که البته سریعأ قفل شد)توسط یک برادری خطاب به برادر دیگری ایجاد شد، که واقعأ من خییلی ناراحت شدم و نمیدونستم چگونه این ناراحتی خودم رو اعلام کنم از این اوضاع و این جدال های بچگانه که در شأن بچه های این تالار نیست. مدیران و ناظران محترم حتمأ اگر صلاح دونستند این تاپیک رو بعدأ حذف یا قفل کنند. من فقط میخواستم خودم رو خالی کنم و خطاب به آن دو برادر و خودم و دیگران،بگم که واقعأ زشته!! یعنی شما هموطن و برادر دینی هم هستید ،نه دشمن هم. اگر در جامعه هم به دلیل اختلاف سلایق و عقاید و ... بخواهد چنین جدال هایی بین هموطنان صورت بگیرد، دیگر نیازی به حمله دشمن نیست. چه فرقی برای کسی میکند که کاربر دیگری ،چه کسی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! چرا سعی دارید آبروی همدیگر رو ببرید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! این شکلک های مسخره آخه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! به بقیه چه ربطی داره بحث رو در یک تاپیک نامربوط قرار میدهید؟؟؟!!!!!!!! من از دوست گرامی شاهد و خانم مشکات همینجا عذر خواهی میکنم که واسه جواب ارسال یک کاربر گرامی، اسپم گذاشتم. ببخشید.
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دقیقا درست میفرمایید خانم asal.m
اصلا شاید یک شخصی دوست داشته باشه شخصیتش گمنام! باشه آخه بابا به کلام بنگریم چه اصراری داریم که حاشیه های بی معنی بی هدف درست کنیم؟ من واقعا از اون طرز برخورد تعجب کردم...و متاسف دست خانم مشکات درد نکنه واقعا به دادمون رسیدن ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
البته من شاید دیشب زود قضاوت کردم،چون یکی از طرف های بحث دیروز ،تنها در یک جا که من با ایشون اخلاف نظر داشتم، با پیام خصوصی بمن توپیدن و بعد منو در لیست دشمنانشون قرار دادند که نتونم جوابشونو بدم.شاید دیروز هم که طرف دیگر، بحث رو در آن تاپیک کشاند،واسه اینکه در لیست دشمنان قرار گرفته بود،نمیتوانست از طریق پیام خصوصی جوابشونو بدهند.(البته من باز کارشونو توجیه نمیکنم،چون باز نباید بحث بینشون به آن تاپیک کشانده میشد)
در کل بعضی ها خیلی مغرورند به خودشون ،و هموطنان و هم دینهای خودشونو دشمن خودشون میدونند. واقعأ متأسفم خیلی. |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
تا وقتی که این تعصبات پوچ رو زمین نذاریم به هیچ جا نمیرسیم! مگه چقدر میتونیم متعصب باشیم؟دیگه از ابلیس که سلطان متعصبین هست که فراتر نخواهیم رفت. معلوم کنیم بنده شیطانیم یا الله؟ اگر عبد شیطانیم پس متعصب باشیم! چقدر ما ها عادت دارید با هم دیگه مغالطه و مجادله کنیم! لطفا کمی هم آداب و اخلاق بحث کردن یا همان منطق عملی رو مطالعه کنیم و اینهمه به جون هم نیفتیم! بعضی از موضوعات رو که نگاه می کنم، ملت همش افتادن به جون هم و از اصل قضیه غافلند. کمی هم در اصلاح کردن خودمون تلاش کنیم. این جمله رو همیشه در مباحثات و گفتگو ها یادمون باشه: قبل از سخن گفتن مساله ای قابل فرض نیست و بعد از حکیمانه سخن گفتن مشکلی قابل فرض نیست. همیشه تو بحث ها مثلا مناظرات تلویزیونی از این میترسیم که دو طرف آخر کاری با هم دیگه یقه به یقه نشند! یا حق |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه خیلی افراد حتی اگر چیزی رو قبول داشته باشند سعی می کنند خودشون رو قاطی نکنند یا به عبارتی خودشون رو ضایع نمی کنند. کمی باید در بحث ها از خود هزینه کنیم. یکی از این هزینه ها هم همین است. این بار اول برای من نبود و آخرین بار هم نخواهد بود. |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
جناب نمی دونم.......تلمیخا ، شما تقصر خودتان هم است ، در هر جایی که 110 موضوعی قرار می دهند ببخشید
می دادند شما سریع بدون ، دلیل و مدرک به عنوان مخالف می پری وسط از نظر من شما نیز باید محروم می شدی ، تحریک دیگران درست نیست کاری کردین که کسی محروم شود و بعد می نویسید ، این بار اول برای من نبود و آخرین بار هم نخواهد بود. واقعا شرم آوره ،بیبینم من که العان توهین به شما نکردم ؛ که ناگهان دلتان بخواد بنده رو محروم کنین شما مراقب رفتار خود باشد لج و لج بازی درست نیست . |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اگه فقط یه ذره انتقاد پذیر بودیم و تاب و تحمل شنیدن حرفای مخالفانمون رو داشتیم هیچ وقت کار به اینجا نمیکشه
متاسفانه خیلی ها تحمل شنیدن نظر مخالف ندارند واگر هم به مذاق ناظر ها و مسئولین هم خوش نیاد که بلافاصله حذف میشه یعنی چی؟ ![]() هی میاییم ایراد بنی اسرائیلی میگیرم که چی چون طرف افکارش با ما همراه نیست پس حتی اگه تو روز روشن بیاد بگه الان روزه قبول نمیکنن. خود من که شخصا فقط میام تاپیک هارو میخونم و میرم چون بارها نظراتم حذف شده دوستان اگه دلیلی دارن بیان بصورت منطقی جواب بدن نه اینکه طرف رو بکوبن یا اظهار نظر شخصی بدن بعد تازه مصر هم باشن که درسته و دیگه هر کی مخالفت کرد رو رد کنن
|
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
کاش بحث انتقاد پذیری بود
کاش بحث حذف ارسال ها بود بحث به کرسی نشوندن نظر شخصیه! جایی نیست که یه کاربر خاص نخواد طرز فکر شما رو نقد کنه بدون اینکه حتی به حرف اصلی ارسالتون توجه کنه انگار عناد شخصی داشته باشه دلیل هم منطقی نداشته باشند با لج بازی و افاضه فضل الکی روند رو ادامه میدن! |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۱۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۲ ۱۶:۵۶ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۰/مهر/۹۲ ۱۶:۲۸)ندا دهنده نوشته است: جناب نمی دونم.......تلمیخا ، شما تقصر خودتان هم است ، در هر جایی که 110 موضوعی قرار می دهند ببخشید ![]() ببینید آقای ندادهنده من تا اونجایی که وارد این سایت شدم و در بعضی مباحث هم شرکت داشتم اولا این که شما فرمودید هر جا که جناب 110 موضوعی قرار می دادند فکر می کنم اشتباه فرمودید و قضیه کاملا برعکس بوده!! در هر صورت اینش زیاد مهم نیس اما اونچه که مهمه و قبلا هم گفتم طرز بیان ایشون بود ایشون در مباحث گفتگومحور حتی اگه حرف حقی رو هم می زدند انقدر با لحن بد و تمسخرانه ای می گفتند که پذیرش مطلب از سوی خواننده دچار مشکل میشد!! (۱۰/مهر/۹۲ ۱۶:۴۹)هامون نوشته است: کاش بحث انتقاد پذیری بود ![]() هیچ عقیده ای تحمیل نمی شود فقط بیان می شود هر کسی اگر از قوه عاقله & وجدان برخوردار باشد تشخیص حرف درست و منطقی را از حرف لجوجانه تشخیص می دهد. و نکته دیگه هر کسی "تقریبا" فکر می کند حرفش کاملا درست است، که نباید باشد وقتی نظرات مخالف نظر شما خوانده می شود شما می توانید نیت سوء یا درست نویسنده را متوجه شوید که در پی آگاه سازی ست یا برهم زدن و تشویش فضا، |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مهر/۹۲ ۱۷:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقای ندا دهنده
لطفا این بحث را در پیام خصوصی انجام دهید و تالار رو متشنج نکنید کاملا روشن است که بعضی افراد با ادمین کدام تالار رابطه دارند و اینهمه انرژی می گذارند. نگذارید چیزی بگویم که باعث دعوا شود. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: surprise.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/surprise.png)