|
مقصر اصلی کم شدن عفت و غیرت کیه؟؟؟
|
|
۱۷:۴۷, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۱۸:۰۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
این روزا زیاد میبینیم چیزایی ک نباید ببینیم: دخترایی ک تقریبا چیزی از عفتشون نمونده... پسرایی ک چیزی از مردونگی شون نمونده... خونواده هایی ک چیزی از غیرتشون نمونده... و... درسته ک ی پسر اگه هزاری هم بد باشه اگه ی دختری نباشه ک عرصه رو براش فراهم کنه کاری نمیتونه کنه و اگه ی دختر هزاری هم عشوه گری کنه اگه پسری نباشه ک تحویلش بگیره بازم کاری نمیتونه کنه و درسته ک ماهواره و البته رسانه های دیگه تو ترویج مد و مدپرستی کوتاهی نمیکنن!!! و درسته ک بعضبی ( البته بعضی ) خونواده ها در نقش سیب زمینی عمل میکنن و کلا بی خیال جووناشونن... اما سوال اینجاس: مقصر اصلی کیه؟ جوون بی غیرت میشه ، دختر ب پسر پا میده ، پسر سوء استفاده (و بلکه استفاده) میکنه ، جامعه فضا رو فراهم میکنه ، خونواده بی خیالی و بعضا تشویق میکنه ، و جوون بی غیرت میشه و....... و این سیکل معیوب ادامه دارد کجا باید این چرخه رو قطع کرد؟ نقش من و شما چیه؟ ایا باید دس رو دس بزاریم؟ ایا اصلا کاری از ما بر میاد؟ یا علی... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۵, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
حضرت علی( ع ) می فرمایند انسان به هر چی منعش کنی حریصه
به نظر من عاملی که بیشترین تاثیرو داره همینه |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام .
زمانی که دشمن ما نشست و برنامه ریزی کرد برای چندین دهه بعد ما ، ما همگی درگیر جنگ بودیم . زمانی که باید به خودمون میومدیم دنبال سبقت گرفتن از هم بودیم ! الان که داره دیر میشه و باید با تمام توان پیش بریم تا اوضاع از این بدتر نشه دنبال مقام و زیر پا گذاشتن بقیه و فخر فروشی و پارتی بازی و ... هستیم !! کم کم دارم به این یقین میرسم که هر کسی بیاد نمیتونه کاری بکنه ! فقط خود حضرت میتونه این وضع رو خاتمه بده . ترجیها دنبال دلیل نگردید ، باید این مراحل طی بشه تا به همه ثابت بشه بدون امام زمان نمیتونیم به هیچ جا برسیم . دست یک نفر دو نفر نیست که دنبال دلیل بگردیم !! |
|||
|
|
۰:۵۴, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۰:۵۸ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام مجدد و تبریک اعیاد پیش رو
می خوام یه نکته ای رو بگم که ممکنه به این بحث زیاد مربوط نباشه اما در رابطه با لایف استایل یا شیو زندگی ما امشب شبکه چهار گفت و گویی داشتن با حضور دو استاد و این جملات برام جالب بود که ما حجم زیادی از تکنولوژی رو بعنوان روش و ابزار(که علم هم یکی از بخش های اونه) وارد کردیم به زندگی هامون و در نتیجه شبکه ای از نیاز ها ی پیچیده ای ایجاد کرد (برای مثال: برای امنیت آسمان تکنولوژی هوایی بدنبالش نیاز به رادار بدنبالش نیاز به هواپیمای رادار گریز الی آخر..) و در بین این نیاز ها و پاسخ ها ما از هدف کسب روش و تکنولوژی غافل شدیم و در نسل های بعد اون اعتقاد ها حتی فراموش شد... این فلسفه برام خیلی جالب بود و اینکه اول هدف و خواست خود رو از اعمال زندگی مشخص کنیم. نقل قول:مشکل اینجاست که وقتی قانونی منع یا به عبارتی محدودیت ایجاد می کنه باید لا اقل بخشی از علت اون به افراد توضیح داده بشه و اشکال اصلی تر اینه که اغلب خود مون کوتاهی می کنیم برای گرفتن و توجیه شدن درمورد قصد اجرای یک قانون یا یه اصل دینی . خلاصه کلام دلیل قصور و کوتاهی از تک تک ماست هم خانواده ها هم مسئولین هم من هم تو . یا علی |
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تربیت دیمی، مشکل اصلی جامعه ما !
فکر میکنم این تاپیک من به شدت به بحث مربوطه... |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۶:۵۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
جان من ببینید،از زمانی که من تو این تاپیک پست گذاشتم،فکر نکنم حتی یک نفر هم وارد این تاپیک شده باشه...!!!
نمیدونم جدیدا تو تالار چه چیزی رخ داده که هر جا من میرم،یهو سوت و کور میشه... ![]() والا من تقریبا یک ماه میشد که تو تالار پست نذاشتم،نمیدونم چرا یهو همه از من بدشون اومده! ![]() درست و غلطشو نمیدونم ولی قضیه ایه که چند وقته فکرمو مشغول کرده.... شرمنده بخاطر اسپم،ولی دیدم حیفه اینو اینجا بیان نکنم
|
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
(۲۴/مهر/۹۲ ۱۶:۴۹)فدايي ولايت نوشته است: جان من ببینید،از زمانی که من تو این تاپیک پست گذاشتم،فکر نکنم حتی یک نفر هم وارد این تاپیک شده باشه...!!!چرا همچین فکری کردین؟؟؟ شوخی کردین دیگه؟ من ک لایک کردم ![]() میدونین مسئله اینه ک الان شاید ما از شرایط موجود راضی نباشیم اما تقریبا کاری هم از دست ما برنمیاد مثلا من ب عنوان ی شخص میخام چطوری جامعه رو اصلاح کنم نهایت اینه ک برم ب دو تا دوستم تذکر بدم ک اونم من تاثیر زیادی ندیدم ازش واسه همینم این موضوع رو ایجاد کردم اما کسی ب اصل موضوع نپرداخت ک وظیفه ما چیه البته قبول دارم ک حتی از همون ی تذکر کوچیک هم نباید غافل شد بلکه تو یکی اثر بزاره. اصلا نه حداقل من وظیفه تو انجام دادم واسه همینم هس ک اینجور موضوعات خیلی طرفدار نداره!!!! البته اینا نظرات شخصیم بود و نظرم میتونه غلط باشه... یا علی... |
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۳/مهر/۹۲ ۳:۵۹)medad.sefid نوشته است: خیر جنابسلام وطنی و غیر وطنی نداره،مهم نبود نظارته هر دو مشکل دارند شرمنده سخته با این اوضاع تایپ طولانی برام. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |