کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حدیث اشک ..."ویژه نامه مـحــرم الحرام 1435"
۲۰:۱۴, ۱۰/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۲ ۱۵:۵۹ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 44466923713906887127.jpg]

[تصویر: 80043135781557518732.png]

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى
سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

[تصویر: 35179473299855484348.jpg]

[تصویر: 52981759045195973387.png]

[تصویر: 58263938372050030456.png]

ادامه دارد ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، fiftynine ، aboutorab ، sagheb ، آیلار ، ali.khm ، ترنم ، mahdy30na ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، آلاله ، محب الزهرا ، mahpare ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، میلاد.م ، مکیال ، MANI110 ، meisamtiger ، حسن عزتي ، اولولالباب ، مصباح ، Farzaneh ، Aryha ، بیداری12 ، منادی حق ، Sakineh ، حوریه سادات ، ali0077 ، meshkat ، fafa* ، یاوران مهدی ، boghz ، ساقی ، am_po ، لبخند خدا ، Bamdaad ، علمدار133 ، ندا دهنده ، در جستجوی سختی ، حفیظ ، mahramaneh ، Ramin_Ghn ، parisan ، مرغ باغ ملکوت ، Bahar ، ilidin ، سدرة المنتهی ، Just God ، السا ، keyvan-rostamy ، شیدا ، nafas ، yamin ، رضوانه ، Night moans ، ZaHrA110M ، مفقود الاثر ، علی ابوتراب ، m.hossein ، مجنون الحسین ، hessam ، reyhan ، مجنون العباس ، یا امام رضا ، Agha sayyed ، help me ، أین المنتظر ، nasimesaba ، 135 ، mohamad ، حلما ، Patriot ، mohammad reza ، رهگذر. ، Mohammad Trust ، Tolou ، M03TAFA ، N.Mahdavian ، AFG Shia ، محمد حسین ، janali ، محمد امین + ، آیات ، فدايي ولايت ، ســــــاقی ، fatemeh zahra ، صهبا ، یاســین ، هانا ، آفتاب ، Seyed Mohsen ، HEMASE ، ADAM ، ali-0110 ، صبح صادق ، bi-ehsaas ، حسنیه ، دالاهو ، میثم.ح ، نورالسادات

آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۶, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #421
آواتار
... بابی انت و امی ...

[تصویر: 92505260529939076519.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، یاســین ، مجنون العباس ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، سیمرغ ، aboutorab ، مکیال ، میلاد.م ، منادی حق ، help me ، شیدا
۱۸:۰۶, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #422
آواتار
به نام خدا

همیشه سجده ما مزه دگر دارد

[تصویر: Karbala%201.jpg]
شبیه چشم های شما چشم های تر دارد
کسی که خاک حسینیه به سر دارد
هوای امشب مان فرق می کند انگار
نشسته مادری و دست بر کمر دارد
حسین روز و شبم را گرفته می دانم
برای عاشقیِ من دردسر دارد
فقط به تربت ارباب سجده می ارزد
همیشه سجده ما مزه دگر دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ترنم ، یاســین ، SAViOR ، عبدالرحیم ، مکیال ، منادی حق ، عبدالرحمن ، help me ، aboutorab ، یا امام رضا ، Bahar ، شیدا ، سیمرغ
۱۸:۲۸, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #423
آواتار
هرکی این عکس رو میبینه از ته دل بگه
... یـا حسیــن مظلـــوم ...

[تصویر: 64539219211748316741.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، یاســین ، Night_World ، مکیال ، میلاد.م ، منادی حق ، عبدالرحمن ، help me ، reyhaneh.sh ، aboutorab ، یا امام رضا ، Bahar ، شیدا ، سیمرغ ، محمد امین +
۲۱:۵۰, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #424
آواتار
حسیـــن (علیه السلام) هنــوز مظلــوم است
چون وقتی خورشید، عصر عاشورا غروب کرد
او هم می رود .... تا سال بعد ! .... تا یاد بعد !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: reyhaneh.sh ، help me ، مکیال ، Night_World ، منادی حق ، aboutorab ، عبدالرحمن ، یاســین ، یا امام رضا ، مجنون العباس ، Bahar ، شیدا ، سیمرغ
۲۳:۲۴, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۲۳:۳۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #425
آواتار
[تصویر: 94691342808098121617.jpg]
خورازمي از علماي بزرگ اهل سنت در كتابش( مقتل خوارزمي) اورده است كه
وقتي اقا امام حسين( عليه السلام) در كربلا بر روي زمين افتاد فرمودند:
«بسم الله و بالله و علي ملة ‌رسول الله ... إلهي إنک تعلم أنهم يقتلون رجلا ليس علي وجه الأرض إبن نبي غيره، ثم أخذ السهم فأخرجه من قفاه، فأنبعث الدم کالميزاب، فوضع يده علي الجرح فلما إمتلأت رمي به إلي السماء.»

«خدايا! تو مي داني، اينها مردي را مي کشند که فرزند رسول اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) غير از من روي زمين نيست؛ بعد تيري را که بر حضرت زده بودند، از پشت سر بيرون آورد و خون همانند ناودان جريان پيدا کرد و خون را گرفت و به آسمان پرتاب کرد.»

و بعد مي گويد وقتي آقا امام حسين (عليه السلام) دستشان را از خون پر کرد و به آسمان پرتاب کرد و دوباره پر کرد و صورت و محاسن بزرگوار را با خون خضاب کرد، فرمود:

«إني هکذا أکون حتي ألقي جدي رسول الله و أنا مخضوب بدمي، و أقول يا رسول الله قتلني ابوبكر و عمر

« دوست دارم جدم رسول اکرم را ملاقات کنم در حالي كه بدنم اغشته به خون است و به او بگويم يا رسول الله ابوبكر و عمر مرا کشتند.»
قربون مظلوميت برم اقاااا
- مقتل الحسین خوارزمی، ج2، ص 34 .

(۲۷/آبان/۹۲ ۲۱:۵۰)SAViOR نوشته است:  حسیـــن (علیه السلام) هنــوز مظلــوم است
چون وقتی خورشید، عصر عاشورا غروب کرد
او هم می رود .... تا سال بعد ! .... تا یاد بعد !

ابد والله يا زهرا ما ننسي حسينا

(۲۷/آبان/۹۲ ۱۸:۲۸)SAViOR نوشته است:  هرکی این عکس رو میبینه از ته دل بگه
... یـا حسیــن مظلـــوم ...

[تصویر: 64539219211748316741.jpg]
يا حسين مظلوم

لعنت بر جبت و طاغوت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، SAViOR ، عبدالرحمن ، یاســین ، سید ابراهیم ، مکیال ، یا امام رضا ، منادی حق ، Bahar ، fiftynine ، شیدا ، help me ، سیمرغ
۱۰:۲۰, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #426
آواتار
.
.

دشمنت کشت ، ولی نــور تو خاموش نشد
آری آن جلوه که فانی نشود نور خداست ...

[تصویر: 25894924635874369707.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Night_World ، aboutorab ، مکیال ، یا امام رضا ، حسن عزتي ، مجنون العباس ، منادی حق ، عبدالرحمن ، Bahar ، fiftynine ، شیدا ، help me ، سیمرغ ، محمد امین +
۱۳:۲۱, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #427
آواتار
عاشـورا هر روز در کربلای دلمان اتفاق می افتد !
کوشش کنیم حسینِ دل ، به دست یزیدِ نفس
تشنه لب شهیــد نشود ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Night_World ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، مکیال ، مجنون العباس ، منادی حق ، عبدالرحمن ، Bahar ، fiftynine ، شیدا ، aboutorab ، help me ، سیمرغ ، mahdyshr
۱۶:۱۲, ۲۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۲ ۱۶:۵۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #428
آواتار
آقاجان دلم هوای توکرده بگوچه چاره کنم؟؟؟؟؟؟

حسین جان دست من گیر که این دست همان است که من سال ها درغم هجران تو برسینه زدم.......

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، یاســین ، منادی حق ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، حسن عزتي ، Bahar ، Night_World ، fiftynine ، شیدا ، aboutorab ، help me ، سیمرغ
۱۸:۱۶, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #429
آواتار
(۲۸/آبان/۹۲ ۱۰:۲۰)SAViOR نوشته است:  .
.

دشمنت کشت ، ولی نــور تو خاموش نشد
آری آن جلوه که فانی نشود نور خداست ...

[تصویر: 25894924635874369707.jpg]

كل من عليها فان و يبقي وجه ربك ذو الجلال و الاكرام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، یاســین ، حسن عزتي ، Night_World ، Bahar ، منادی حق ، شیدا ، aboutorab ، help me ، سیمرغ
۱۹:۱۹, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #430
آواتار
.صلی الله علیک یا أباعبدالله
صلی الله علیک یا أباعبدالله
صلی الله علیک یا أباعبدالله

[تصویر: 27658779280286217781.jpg]

... دلم به مستحبی خوش است که جواب آن واجب است ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، منادی حق ، حسن عزتي ، fiftynine ، شیدا ، aboutorab ، help me ، سیمرغ ، مجنون العباس ، یاســین ، مکیال
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]