|
آیا این جملات درمورد زن صحیح است !؟
|
|
۱۷:۴۸, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
... به خانم میگوییم: فُكلت بیرون است، گناه است. تو بنده خدا هستی، به شكرانه اینكه خدا به تو نعمت داده، زیبا آفریده، این زیبایی را برای شوهرت بگذار. تو قیمتی هستی.
دختر قیمتی میگوید: "نمیگذارم كسی از من لذت ببرد. مگر اینكه خرجی مرا بدهد. خانه، ماشین، تلفن، همه امكانات را هركس خرجی مرا داد به من هم نگاه كند." این [دختر ارزان] میگوید: "نه من آرایش میكنم، جوانها مرا مفت ببینید." خودش را حراج میكند. خودت را حراج نكن تو ارزش داری. خانمی كه خودش را آرایش كرده و نشان میدهد، چرا خودت را حراج میكنی، تو حیف هستی. هركس همه زندگی تو را تأمین كرد، حق دارد به تو نگاه كند. نه هركس مفت كنار خیابان با یک بستنی، با یك لبخند، با یك تلفن و اسم ام اس، تو گران هستی، چرا خودت را حراج كردی؟ این مویت پیدا نباشد. ... _____________________________________________________________________________ به نظر شما این طرز صحبت درمورد شان زن درسته !؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مسلما اشتباهه ولی خوب تو زمونه ای زندگی میکنیم که حتی دینداراش هم زن رو کالا میبینن
واقعا باید هم برای این طرز فکر سخت باشه فهمیدن اینکه یک زن میگه بخاطر خودم آرایش میکنم نه به به مردم! خودم هم آدم هستم زیبایی میخوام!
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۲۱:۱۳)M912 نوشته است: مسلما اشتباهه ولی خوب تو زمونه ای زندگی میکنیم که حتی دینداراش هم زن رو کالا میبینن ببینید اگر کسی یک خطایی بکند نباید به حساب به اصطلاح دینداران تمام شود ادبیات به کار رفته در این تاپیک بیشتر احساسیت تا علمی شما احادیث را بیاورید و با آنها بحث کنید نه نقل قول این و آن از دامن زن ، مرد به معراج می رود. |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
گفتم همه حتی دینداراش یعنی اول گفتم 0تا 10 حتی 5 تایی هاش
یعنی حتی دیندار هایی که انتطار بیشتری ازشون میره که لزومی به ایه و حدیث نمیبینم دیگه خودمون روزی هزار بار اینجور افراد رو دور و برمون میبینیم و خدا رو شکر تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که افراد دیندار بیشتر دور و اطرافمون رو گرفتن من قصد بحث و مجادله ندارم هرچند چیزی که عیان است چه حاجت اصلا به بیان است!!! ما فهمیدیم شما احادیث زیادی بلد هستین خوش به حالتون موفق باشین
|
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲:۵۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۲۱:۴۰)M912 نوشته است: گفتم همه حتی دینداراش یعنی اول گفتم 0تا 10 حتی 5 تایی هاش ![]() ![]() ![]() ![]() ؟ یک موقع یک به اصطلاح دیندار یک اشتباهی می کند یک موقع شما یک حفره در احادیث پیدا می کنید اگر در اسلام موردی دیدید که به زن بها نداده مدرک بدهید |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با مهپاره عزیزم موافقم هرچند من کجای عرایضم گفتم مشکل من با دینه که شما اومدین واسه جهاد ؟؟!!
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۱۷:۴۸)MYNK نوشته است: ... به خانم میگوییم: فُكلت بیرون است، گناه است. تو بنده خدا هستی، به شكرانه اینكه خدا به تو نعمت داده، زیبا آفریده، این زیبایی را برای شوهرت بگذار. تو قیمتی هستی. این نوع صحبت کردن کاملا اشتباهه. اینکه میگم خیلی اوقات خود ما چادری ها و محجبه ها ضد تبلیغ هستیم چنین مواقعیه. هرکس همه زندگی تو را تامین کرد حق دارد به تو نگاه کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی شان همسر(شوهر)در حد یک ماشین پول سازی و شان همسر(زن) در حد یک کالاست؟ این چه نوع امر به معروفی است؟ باور بفرمایید بنده اگر اینطور امر به معروف میشدم هرگز سراغ حجاب نمیرفتم. خیر این حرف ها نیست. پایبند بودن به همسر به دلیل مهری است که در دل جای گرفته. آدم ها دوست دارن بهترین چیز هاشون رو برای عزیز ترین کسانشون کنار بگذارن و چه چیزی بهتر از زیبایی.میل به حجاب در خود من به این دلیله که هر انسان سطح پایینی نتونه از زیبایی من لذت ببره برای اینه که نگاه های حیوان گونه(نگاه کسی که با چشم بد به انسان نگاه میکنه) ردی بر حیا و عفتم نگذاره.برای خود من یکی از دلایلش هم اینه که به خاطر زیبایی جسمی کسی بهم نگاه نکنه بلکه به خاطر ارزش وجودیم و انسان بودنم بهم توجه بشه. (البته تمام دلایل فوق تقریبا در مقابل دلیل اصلی که رضایت خدا و رضایت ولی خداست بسیار ناچیزند.یعنی اگر این دلایل هم نبود باز هم حجاب رو انتخاب میکردم.) |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بچه ها ، همه رو با یه چوب نزنیم دیگه...
موضع دینه اسلام، راجع به شان زن مشخصه ... پس اونی که بد رفتار می کنه ، نمی گم بی دین، ولی گم راهه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |