کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا این جملات درمورد زن صحیح است !؟
۱۷:۴۸, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1

... به خانم می‌گوییم: فُكلت بیرون است، گناه است. تو بنده‌ خدا هستی، به شكرانه‌ اینكه خدا به تو نعمت داده، زیبا آفریده، این زیبایی را برای شوهرت بگذار. تو قیمتی هستی.

دختر قیمتی می‌گوید: "نمی‌گذارم كسی از من لذت ببرد. مگر اینكه خرجی مرا بدهد. خانه، ماشین، تلفن، همه امكانات را هركس خرجی مرا داد به من هم نگاه كند."

این [دختر ارزان] می‌گوید: "نه من آرایش می‌كنم، جوان‌ها مرا مفت ببینید." خودش را حراج می‌كند. خودت را حراج نكن تو ارزش داری. خانمی كه خودش را آرایش كرده و نشان می‌دهد، چرا خودت را حراج می‌كنی، تو حیف هستی. هركس همه‌ زندگی تو را تأمین كرد، حق دارد به تو نگاه كند. نه هركس مفت كنار خیابان با یک بستنی، با یك لبخند، با یك تلفن و اسم ام اس، تو گران هستی، چرا خودت را حراج كردی؟ این مویت پیدا نباشد.

...

به نظر شما این طرز صحبت درمورد شان زن درسته !؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، meshkat ، شیدا ، مهدی2012 ، حوریه سادات ، لبخند خدا ، Atosa

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۱, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۰:۵۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نگاه دیندار به افرینش خدا نگاهی عاشقانس

به دریا بنگرم دریا تو بینم ....
جنس زن . موجودیت زن خیلی زیباست . و قدرت افرینش زیبایی خداوند رو نشون میده . پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از دنیا بیش از هر چیز عطر و زن رو دوست داشتند .
. وقتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چیزی رو دوست داره یعنی خداوند اون چیز رو بیش از هر چیزی دوست داره .
پیامبر لا یتطق عن الهوی هستند

اما مثل همه افریده های خدا باید برای رسیدن بهش تابع افریننده بود

و خود این افرینش هم در برابر خالقش تکالیفی داره .

زنی که به خاطر شوهر برادر . جامعه پول و ... بخواد کاری کنه هر چند کار درست . پاداشش همونه .

ولی زنی که به خاطر رضای خداوند حجب و حیا داره خودش رو به خدا فروخته .

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، آلاله ، مهدی2012 ، Bahar ، medad.sefid ، M912 ، جویای حقیقت ، لبخند خدا
۰:۰۷, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
نکته ی خوبی اشاره کردین که وظیفه شوهر فقط خرج و مخارج و امکانات و خونه و ماشین و .... و در کل مادیات نیست.
البته شماها یک جوری صحبت میکنید که این مسئله فقط مربوط به خانم هاست! اتفاقا یک آقا هم نباید و نباید و نباید اجازه بده هر خانمی ازش لذت ببره(با وضعیت دخترای امروزی) ولی در خانم ها پررنگتره.
البته شاید کار آقایون یکم سختتر میشه چون هم نباید اجازه بدن هر خانمی ازش لذت ببره(مخصوصا تو این دوره که خانم بی حیا خیلی زیاده و باید آقایون خیلی مواظب باشن) و هم وظیفه خیلی مهمشون اینه که نباید به خودشون اجازه بدن که از هر خانمی لذت ببرن(چه با نگاه و یا جور دیگر)

در کل مرد وظایفی داره و زن هم وظایفی داره و مهم اینه که به وظایفمون که اسلام گفته عمل کنیم که اون موقع قطعا حق هیچکدومشون ضایع نمیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، M912 ، لبخند خدا
۰:۱۶, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
اين طرز حرف زدن فقط وفقط باعث بدبيني نه تنها جامعه ي خودمون كه جوامع ديكه به اسلام ميشه
منكه نديدم بااينجور حرفا كسي باحجاب شه!!
بدتر حجابو مسخره ميكنن
دوستان تالار-و خودم حتي!-لطفا مراقب طرز امر به معروفاتون باشين كه يوقت امر به منكر نباشه....
با تشكرSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، medad.sefid ، مهدی2012 ، M912 ، لبخند خدا
۰:۵۳, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
به نام اللهHeart

اتفاقا من این سخنرانی استاد قرائتی رو گوش دادم، شما متن رو به صورت کامل نیاوردید
بحث چیز دیگه ای بود، در حقیقت ادامه صحبت ایشان تکمیل کننده قسمتی از سخنانی بوده که شما آوردید.
در ضمن منظور ایشون از اینکه گفتند هرکس زندگی مرا تامین کند و... این بوده که زن فقط متعلق به شوهرش می باشد و تنها اوست که باید از او لذت ببرد، والا من که برداشت دیگه ای نکردم،

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در سلسله جلسات درسهایی از قرآن با عنوان «شیوه‌های تعلیم و تربیت» در قسمتی از صحبت‌های خود گفت: به خانم می‌گوییم: فُكلت بیرون است، گناه است. تو بنده‌ خدا هستی، به شكرانه‌ اینكه خدا به تو نعمت داده، زیبا آفریده، این زیبایی را برای شوهرت بگذار. تو قیمتی هستی.

دختر قیمتی می‌گوید: نمی‌گذارم كسی از من لذت ببرد. مگر اینكه خرجی مرا بدهد. خانه، ماشین، تلفن، همه امكانات را هركس خرجی مرا داد به من هم نگاه كند.

این می‌گوید: نه من آرایش می‌كنم، جوان‌ها مرا مفت ببینید. خودش را حراج می‌كند. خودت را حراج نكن تو ارزش داری. خانمی كه خودش را آرایش كرده و نشان می‌دهد، چرا خودت را حراج می‌كنی، تو حیف هستی. هركس همه‌ زندگی تو را تأمین كرد، حق دارد به تو نگاه كند. نه هركس مفت كنار خیابان با یک بستنی، با یك لبخند، با یك تلفن و اسم ام اس، تو گران هستی، چرا خودت را حراج كردی؟ این مویت پیدا نباشد.

آقای قرائتی حالا این دو تا تار مو را گیر نده. خیلی‌ها گناهان بزرگتر كردند. می‌گوید: این چیزی نیست. اینكه می‌گویی: چیزی نیست دیگر خدا نمی‌بخشد.ببین اگر من یک سنگی، از این سنگ‌های كوچك كه به نان سنگك چسبیده، اگر من یك سنگ كوچك بزنم در سر شما، بگویی: آخ! بگویم: چیزی نیست. بگویم: چیزی نیست، شما بیشتر عصبانی می‌شوی. اما اگر یك سنگ یک كیلویی از دست من افتاد خورد روی پای شما، پای شما خونی شد، بگویم: ببخشید، می‌بخشی. یک كیلو را می‌بخشی، یک مثقال را نمی‌بخشید. چون یک مثقال را می‌گویم: چیزی نیست.

شما مبلغ سنگینی بدهكار باشید. بروید نزد بستانكار بگویید: آقا من یک مقدار به شما بدهكار هستم، فعلاً ندارم. انشاءالله بعداً می‌دهم. می‌گوید: خیلی خوب باشد. اما اگر یك مبلغ كمی بدهكار هستی، حالا چه خبر است، چیزی نیست! طرف از این بیشتر ناراحت می‌شود. شما بگو چیزی هست، ندارم بدهم. قابل اغماض است. اما بگویی: چیزی نیست آدم لجش می‌گیرد.

یک شاگرد سر كلاس نیاید، عذرخواهی كند. آدم او را می‌بخشد. اما یک شاگرد سر كلاس بیاید هی به معلم چنین كند. معلم بگوید: گوش بده. آخر چیزی نیست! خود شما چه حالی می‌شوید كه كار كوچك را آدم بگوید چیزی نیست؟

حالا دو تا مو كه چیزی نیست. حالا اینها كه... حالا یك شب كه شب عروسی، بگذار اینها... حرف نماز را نزن. عروس آرایش كرده حالا وضو بگیرد، كلی لاك به دست‌هایش زده است. حالا یك شب كه صد شب نمی‌شود. حالا نمازت را بعد بخوان. اینكه آدم بگوید: حالا شب عروسی است، حالا مهمانی است، حالا... گناهی كه آدم انجام بدهد، بگوید: این چیزی نیست. خدا این را نمی‌بخشد. میكروب چیزی نیست، كوچولو است ولی یك آدم را از پا درمی‌آورد. پوست خیار چیزی نیست، ولی یك وزنه بردار حرفه‌ای را ممكن است ویلچری‌اش كند.

وی در قسمتی دیگر از صحبت هایش بیان کرد:سر كلاس باید رنگ معلم شاد باشد. چادر سیاه برای خیابان، چه گناهی كرده یك دختر می‌خواهد یك چیزی یاد بگیرد، هفت ساعت سیاه نگاه كند. تخته سیاه را هم سفید كردند، وایت بردش كردند، سبزش كردند، لباس مشكی برای خیابان خوب است. البته نه شادی كه چشمك بزند. شاد آرام، شاد دلنواز، رنگ مشكی خوب نیست. رنگ قرمز هم خوب نیست. روایت داریم.

حضرت دید یک قافله‌ای جاجیمی كه روی شتر انداختند، پارچه‌ای كه روی شتر انداختند، قرمز است. فرمود: این پارچه‌ی قرمز را انداختید روی شتر، سوار می‌شوید نگاهتان به این قرمز می‌افتد و برای چشمتان بد است. بردارید. چنان دویدند كه شترها رم كردند. رنگ قرمز خوب نیست. رنگ باید رنگ شاد باشد.

همچنین قرانئی درباره روش های تعلیم و تربیت و بهره‌گیری از خنده و شادی در امر آموزش ادامه داد: در كلاس باید استفاده از خنده باشد. شرایط بدنی و طبی و بهداشتی را در نظر بگیرید. می‌خواهد بخندد، خوب بگذار بخندد. نخند! این هم بدتر می‌كند. خوب وقتی خنده‌اش گرفته بگذار بخندد. جلوی فطرت را نگیرید. الآن خنده‌اش گرفته.

ما یكجایی بودیم هروقت می‌خواستیم بخندیم این مربی ما می‌گفت: آقا شما یک ربع دیگر بخند. خوب یک ربع دیگر خنده‌ام نمی‌گیرد. (خنده حضار) اینكه دست خودم نیست.

امضای سیمرغ

«الله اکبر، الموت لامریکا، الموت لاسراییل، اللعنه علی‌الیهود و النصر للاسلام»

[تصویر: 584748343_1_3_.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، مهدی2012 ، M912 ، هادی... ، جویای حقیقت ، لبخند خدا
۲:۰۳, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15

بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون که متن کاملتر صحبت هاشونو آوردید, ولی برای اینکار دلیل داشتم!

اولا قسمت دوم صحبت هاشون ربطی به بخش اول نداره, در قسمت بعد دارن به کوچک شمردن گناه میپردازن و اینکه اینکار درست نیست و نباید هیچ گناهی رو کوچک دونست, این چه ارتباطی با توضیحاتشون درمورد پوشش و دلیل اون داره !؟

ثانیا نمیخواستم اسم سخنران رو بیارم که برداشت آزاد افراد از این صحبت ها رو بدونیم, ولی وقتی اسم آورده میشه یه مقداری تو برداشتمونم تاثیر داره!

ثالثا اینی که شما فرمودید : منظورشون فلان بوده ! برداشت شخصی شماست, صحبت های ایشون جلوی چشممونه! نمیشه هرمثالی آورد و آخرش گفت منظورشون این نبوده, اون یکی بوده !!!!!

درسته ایشون خالصانه کار میکنن و هدفشون مقدسه, ولی گاهی اوقات مثال های اینچنینی میزنن که خود من به شخصه واقعا تعجب میکنم!!! این فقط یه نمونه ش بود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، سیمرغ ، M912 ، حوریه سادات
۲:۱۹, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲:۳۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #16
آواتار
من هم عقیده ندارم تمام مثالهای ایشون درسته،

اما اونچه که شما بولد کردید نیت گوینده نبوده و از لحن کلامشون هم پیدا بود
بحث بر سر محرم و نامحرم بوده، اینکه تنها شوهر زن حق لذت بردن از او را دارد نه هر ن.کسی!

ایشون صحبتهای خوب هم دارند، حالا یک وقتی یک مثال ناجور نه فقط از شخص ایشون یا هر کسی را چنان بولد نکنیم که موجب سوء استفاده برخی شود.
مثل چند صحبتی که اقای نبویان انجام دادند
منظورم اصلا شخص شما نیستید بصورت کلی عرض می کنم
اگر خطا یا اشتباهی از شخصی انجام گرفت که شناخته شده است به عنوان چهره ای مثبت در بین عده زیادی از مردم سریع به دنبال مچ گیری نباشیم مثل برخی از خبرگزاری ها که عامدانه یا غیرعامدانه(الله اعلم) در زمین دشمن بازی می کنند. اگر در جانب حق هستیم و در جایگاه مناسب غیرمستقیم به شخص میرسانیم، نه انکه از همان ابتدا...

کلام شخص رو با کلام معصومین در نظر بگیریم مشکل حل می شود

و دیگر اینکه انسان جائز الخطاست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid ، M912 ، حوریه سادات
۲:۴۸, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۳:۰۹ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۲/مهر/۹۲ ۰:۵۳)سیمرغ نوشته است:  به نام اللهHeart

اتفاقا من این سخنرانی استاد قرائتی رو گوش دادم، شما متن رو به صورت کامل نیاوردید
بحث چیز دیگه ای بود، در حقیقت ادامه صحبت ایشان تکمیل کننده قسمتی از سخنانی بوده که شما آوردید.
در ضمن منظور ایشون از اینکه گفتند هرکس زندگی مرا تامین کند و... این بوده که زن فقط متعلق به شوهرش می باشد و تنها اوست که باید از او لذت ببرد، والا من که برداشت دیگه ای نکردم،

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در سلسله جلسات درسهایی از قرآن با عنوان «شیوه‌های تعلیم و تربیت» در قسمتی از صحبت‌های خود گفت: به خانم می‌گوییم: فُكلت بیرون است، گناه است. تو بنده‌ خدا هستی، به شكرانه‌ اینكه خدا به تو نعمت داده، زیبا آفریده، این زیبایی را برای شوهرت بگذار. تو قیمتی هستی.

دختر قیمتی می‌گوید: نمی‌گذارم كسی از من لذت ببرد. مگر اینكه خرجی مرا بدهد. خانه، ماشین، تلفن، همه امكانات را هركس خرجی مرا داد به من هم نگاه كند.

این می‌گوید: نه من آرایش می‌كنم، جوان‌ها مرا مفت ببینید. خودش را حراج می‌كند. خودت را حراج نكن تو ارزش داری. خانمی كه خودش را آرایش كرده و نشان می‌دهد، چرا خودت را حراج می‌كنی، تو حیف هستی. هركس همه‌ زندگی تو را تأمین كرد، حق دارد به تو نگاه كند. نه هركس مفت كنار خیابان با یک بستنی، با یك لبخند، با یك تلفن و اسم ام اس، تو گران هستی، چرا خودت را حراج كردی؟ این مویت پیدا نباشد.

آقای قرائتی حالا این دو تا تار مو را گیر نده. خیلی‌ها گناهان بزرگتر كردند. می‌گوید: این چیزی نیست. اینكه می‌گویی: چیزی نیست دیگر خدا نمی‌بخشد.ببین اگر من یک سنگی، از این سنگ‌های كوچك كه به نان سنگك چسبیده، اگر من یك سنگ كوچك بزنم در سر شما، بگویی: آخ! بگویم: چیزی نیست. بگویم: چیزی نیست، شما بیشتر عصبانی می‌شوی. اما اگر یك سنگ یک كیلویی از دست من افتاد خورد روی پای شما، پای شما خونی شد، بگویم: ببخشید، می‌بخشی. یک كیلو را می‌بخشی، یک مثقال را نمی‌بخشید. چون یک مثقال را می‌گویم: چیزی نیست.

شما مبلغ سنگینی بدهكار باشید. بروید نزد بستانكار بگویید: آقا من یک مقدار به شما بدهكار هستم، فعلاً ندارم. انشاءالله بعداً می‌دهم. می‌گوید: خیلی خوب باشد. اما اگر یك مبلغ كمی بدهكار هستی، حالا چه خبر است، چیزی نیست! طرف از این بیشتر ناراحت می‌شود. شما بگو چیزی هست، ندارم بدهم. قابل اغماض است. اما بگویی: چیزی نیست آدم لجش می‌گیرد.

یک شاگرد سر كلاس نیاید، عذرخواهی كند. آدم او را می‌بخشد. اما یک شاگرد سر كلاس بیاید هی به معلم چنین كند. معلم بگوید: گوش بده. آخر چیزی نیست! خود شما چه حالی می‌شوید كه كار كوچك را آدم بگوید چیزی نیست؟

حالا دو تا مو كه چیزی نیست. حالا اینها كه... حالا یك شب كه شب عروسی، بگذار اینها... حرف نماز را نزن. عروس آرایش كرده حالا وضو بگیرد، كلی لاك به دست‌هایش زده است. حالا یك شب كه صد شب نمی‌شود. حالا نمازت را بعد بخوان. اینكه آدم بگوید: حالا شب عروسی است، حالا مهمانی است، حالا... گناهی كه آدم انجام بدهد، بگوید: این چیزی نیست. خدا این را نمی‌بخشد. میكروب چیزی نیست، كوچولو است ولی یك آدم را از پا درمی‌آورد. پوست خیار چیزی نیست، ولی یك وزنه بردار حرفه‌ای را ممكن است ویلچری‌اش كند.

....

بسم الله

جناب سیمرغ عزیز، تمام بحث شما مضمون این حدیث ست که: گناهی که تو را به یاد خدا بیندازد با با ارزش تر از صوابی ست که از خدا غافلت سازد...
درست اما این حدیث هم هست :
بد ترین گناه کناهی ست که در نظرت کوچک شمرده شود.
والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، لبخند خدا
۳:۰۲, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۳:۰۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول: تمام بحث شما مضمون این آیه ست که: گناهی که تو را به یاد خدا بیندازد با با ارزش تر از صوابی ست که از خدا غافلت سازد...
درست اما این حدیث هم هست :
بد ترین گناه کناهی ست که در نظرت کوچک شمرده شود.

تمام بحث من مضمون این ایه نبود!! اصلا مضمونم در کل نبود این ایه،

اما حدیث دوم هم علاوه بر اونچه که گفتم که خود اقای قرائتی هم مستقیما اشاره فرمودند منظورم بوده

محض اطلاع و خارج از بحث؛
لطفا ایه مورد نظر رو ذکر کنید در چه سوره ایه؟ متشکر
۳:۰۸, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۳:۴۲ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #19
آواتار
حدیث.. ببخشید!Blush
از نهج البلاغه
دقیق یادم نیس فقط یادمه از حضرت علی (علیه السلام) بود
یک جا هم دیدم این مدلی نوشته
گناهی که آزرده خاطرت سازد نزد خدا بهتر از عبادتی ست که غرور بیاورد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، لبخند خدا ، حوریه سادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]