|
ازدواج
|
|
۱۴:۵۴, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
میش بگین چجوری میشه گزینه های ازدواج را پیدا کرد خیلی ها میگن بسپر به خدا خوب ای قبول ولی باید از ما هم یه حرکتی باشه
![]() موضوع بعدی اینکه چجوری میشه گزینه مورد نظر رو نسبت به اینده خوشبین کرد فرض کنید هنگام خاستگاری هیچی نداریم ولی به طرف علاقه مند هستیم وحاضریم هر کاری براسعادتمندی وخوشبختیش بکنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۳, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
مشکل اصلی طرز تفکر اشتباه اغلب ما جووناست .
|
|||
|
۱۶:۰۰, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام،
اول باید یه فردی رو انتخاب کنید و چون خیلی ها نمی تونن کسی رو مد نظر قرار بدن به کسی از خانواده ، یا دوستان خود میگن که اگر فرد مناسبی میشناسن معرفی کنن، در واقع باید یه واسطه پیدا کنید. مثل یکی از دوستهای من که همینجوری ازدواج کرد، درضمن همسرش هم دانشجو و فاقد کاره. |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۲۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
|
۰:۳۶, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستی بالا تر نوشته بودن هیچ کس کامل نیست . با تشکر چند نکته رو می خوام عرض کنم اولا ازدواج برای کامل شدن ه و اگر شخصی بدنبال انسان کامل هست باید در شناخت از خود و هدف از ازدواج ش تجدید نظر کنه.. دوما قبول داریم کسی انسان کامل نیست (جز معصومین) اما هر کس دوست داره با کسی آشنا بشه که دست کم نسبت به نقاط ضعف خودش کامل تر باشه و این خواسته کاملا طبیعی ه تا در کنار هم کمبود های هم رو تمام کنند (متمم و مکمل) با هدف کمال در نهایت به خلاء پیش اومده در بحث اشاره می کنم. و اون اینکه همه از دیدگاه یه مرد وارد گفت و گو شدن و حتی خانم هایی که تو بحث شرکت کرده ند . گمان کردم هدف بحث باید پاسخ جامع و مفیدی به سوال اول بوده باشه . یا حق |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۲۰:۰۶ توسط آیات.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام قطعا مشکل از هر دو هست هم دختر خانما وهم آقا پسرا عده ای تصور می کنند فقط واسه خانما پول ومول مهمه درحالیکه واسه آقایون بیشتر مهمه که دختر یکی یدونه و پولدار بگیرند!! من فکر می کردم واسه مردم عامی فقط زیبایی مهمه اما به این نتیجه رسیدم که پول و خیلی مهم تر و تنها چیزی که واسشون مهم نیست دین و ایمانه(واسه دو طرف) عده ای دیگر هم هستند هم خدا رو می خوان هم خرما ! در موسسه ای که قرآن حفظ می کردم خانمهای زیادی واسه پسرهاشون خواستگاری می کردن بعد که می فهمیدن تک دختر! نیستم وخواهر وبرادر! دارم علنا این را مشکل اعلام می فرمودند!!!!!!! دیگه از این وضعیت بد تر نمیشه پیدا کرد مردم همین گونه اند! انگار نه انگار عاقبت همگی خواب تا قیامته... مشکل از بی دینی ودوری از قرآن و عمل نکردن به قرآن است همین والسلام |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
خدایا هیشکی جوابمونداد
همش دعواکردین چرااااا؟ |
|||
|
۱۳:۰۹, ۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۲ ۱۸:۴۳ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
تو نیکی کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز [/font] جناب پور قهرمان . هرقدر هم که دنبالش بگردی یه فرم یا ریتم خاص نمیشه براش پیدا کرد . منظورم از شعر بالا اینه که انسان هر قدر در انجام تعهد انسان بودن و امانتی که بر دوش داریم بیشتر به خدا نزدیک تر بشه مطمئن باشین خداوند هم از یه جایی که حتی به ذهنتم نمیرسه بهتون حواله ش میکنه ( نه اینکه بشینی و یه هویی از آسمون بیاد بلکه تو همین اتفاقات روزمره ی زندگی سر راهت قرار میده ) . [font=B Nazanin]یاداوری : خیلی ها میگن نزدیکی به خدا نماز هست و روزه و گه گاهی هم زکات و خمس هرکاری میکنن آخرش میرن شب قدر تو مسجد طلب عفو و خودشونو بخشوده پنداشته و روز از نو و روزی از نو . . . اما نه من میگم نزدیکی به خدا یعنی عین خدا بودن . خداوند خوبی مطلق هست . مهربانی . محبت . انسانیت . میدونی که کلمه ی انسانیت ریشه از انس گرفته ، به معنای مقرب بودن و نیکی . پس تا میتوانی به خلق خدا نیکی کن و در دجله انداز . این یعنی انجام تعهد انسان بودن . نماز و روزه هم جزو تکالیف مون هست ." یاران ره عشق منزل ندارد . وین بحر مواج ساحل ندارد . باری که حمل ش نآید زگردون . چون ما ضعیفان حامل ندارد . " حیف که خیلی هامون کوتاه فکریم و بعضی مشکلات رو به ذهن و عقل ناقص خودمون میسنجیم و بعد از یه مشکل کوچولو و ادعای مومن بودن برمیگردیم و تفسیر میکنیم خدایا من به کی هیزم تری فروختم !! در حالی که اون خدای مهربون لازم میدونه بعضی وقتا بهترینا رو بعد از کمی تحمل مشکلات و کسب تجربه ها و خود شناسی ها بهت بده . مهم بصیرت و آگاه بودن خودمون هست . ولی با این حال : همیشه امیدت به خدا باشه . اول کارم اونه ، آخر کارم اونه . این بود طریقه ی انتخاب شریک زندگیت ! ( به نظر بنده
) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

هرکاری میکنن آخرش میرن شب قدر تو مسجد طلب عفو و خودشونو بخشوده پنداشته و روز از نو و روزی از نو . . . اما نه من میگم نزدیکی به خدا یعنی عین خدا بودن . خداوند خوبی مطلق هست . مهربانی . محبت . انسانیت . میدونی که کلمه ی انسانیت ریشه از انس گرفته ، به معنای مقرب بودن و نیکی . پس تا میتوانی به خلق خدا نیکی کن و در دجله انداز . این یعنی انجام تعهد انسان بودن . نماز و روزه هم جزو تکالیف مون هست .
)