کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتراض
۱۹:۱۰, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۱:۳۸ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به تمام اعضای تالار
نمی دونم اسم نوشته هام رو چی بزارم ، بیانیه ، انتقاد ؛ درد دل و... اما من اعتراض دارم .
یک زمانی از اینکه عضو تالار بیداری بودم ، احساس خوبی داشتم ، اکثر فعالیت ها رو مثبت می دیدم ، احساسم نسبت به تالار
(۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۶)ندا دهنده نوشته است:  سلام
امیدوارم کل مدیران و ناظران جدید خسته نباشند و موفق باشند.
آقا ما یکمی دیر رسیدیم ،هیچی بهمون از مدیریت و نظارت نرسیدWink ،اما آقا من هر کاری بلدم ،به آبدارچی شدن برای تالار هم راضیمDodgy ،بیکارم به منم یک کاری بدین ،تالار پاک میکنم ،در و دیوار تالار می سابم و خلاصه هر کاری، یه گوشه نگاهی کنین بلکه ما هم ،استخدام شدیم واستون دعا میکنم.Big GrinBig GrinBig Grin
من وقت کمی دارم و انتخاب های زیادی در فضای مجازی داشتم و دارم ، ثبت نام خود را در فیسبوک به ظاهر جذاب رها کردم، و اینجا را انتخاب کردم ، وقتی که دوستی حرف از تالار اندیشه زد ، با خود گفتم اینجا همان جایی است که می خواستم
اما امروز احساسم به تالار عوض شده ،
من اعتراض دارم ؛ به تمام افراطگری هایی که در تالاری که نام اندیشه بر رویش است ؛ اتفاق می افتد ؛ من اعتراض دارم به این خواب همگانی ، به اینکه هی فریاد بکشیم سلفی ها افراطی هستن ، اما وقتی نوبت به خودمان برسد ، همه چیز فراموش بشود جز اینکه طرف مقابل را باید به زمین بکوبیم ، من اعتراض دارم به اینکه ،خودمان را کامل بدانیم، اما مخالفانمان را جاهل بخوانیم
برادران و خواهران ، من اعتراض دارم ؛ اعتراض به اینکه فریاد بکشیم ، آن ها مخالفانشان را می کشند و صدای حق خواهی مخالفانشان را نمی شنوند ، اما خودمان به مخالفانمان تهمت بزنیم ، صدای آن ها را نشنویم ، به خودمان نگاهی بکنیم ، ما با چه امیدی بحث می کنیم ، با چه امیدی ، می نویسیم ، با چه جرأتی انتقاد می کنیم ، وقتی خودمان انتقاد پذیر نیستیم ، آمدیم در جایی(تالار ) که احساس کردیم ، نه همفکران؛ بلکه برادران و خواهران انسانی و دینی ما در آنجا هستند حرف ما را اگر قبول نکنند درد ما را می فهمند ، یک عمر ظلم به انسان را می فهمند ، اما حالا می بینم ، اینجا نیز شده است جامعه ی که به آن منتقد هستیم ، اعضا جرأت ، تهدید و تهمت گفتن را پیدا می کنند و بعد می آیند با احساس رضایت در مورد عملشان سخنرانی می کنند و وقتی حرفی می زنی سریعا می گویند ایجاد تشنج نکن .
اعضای عزیز باز انتقاد ها و تشکر ها شروع خواهد شد من نمی خواهم باز شروع به تشکر کنید و قطار تشکر در زیر پست من درست کنید ؛ انتقاد هم که حق همه است و قابل توجه ؛ اما از همه خواهش ، التماس ، دارم ؛ فکر کنید ،... فکر کنید ،....فکر کنید ، این تالار بد از مسیر خود در آمده است ، شاید هم اشتباه می کنم ،این من باشم که بد از مسیر در آمده باشم ، اما این مسیر افراط چیزی جز به حدر رفتن زحمات ، برای هیچکس به ارمغان نمی آورد . فراموش نکنید این من و شما هستیم که باید این تالار را جای گزین بسیاری از سایت ها کنیم .
حالا باز برویم و شروع کنیم ( ما جواب گو خواهیم بود ، با افراط و قضاوت نادرست این تالار شکست خواهد خورد .)
در پناه حق .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، آیلار ، فرمیسک ، آلاله ، مجید املشی ، Bahar ، شیدا ، سجاد313 ، meshkat ، حوریه سادات ، SAViOR ، جویای حقیقت ، ANTI satan ، Aryha ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، mahdy30na ، ali0077 ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، sagheb ، پارمیس
۱۹:۳۸, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
به نام خدا

به نظرم تذکر خوبیست

شما در این چند روز به چند چیز اعتراض داشتید

اول به حقیر نامه دادید و علت محرومین یک بنده خدایی رو سوال کردید که من در جریان نبودم و سوال کردم . ایشون به خاطر امضاشون یک هفته محروم شده بودند . که وقتی امضا رو دیدم . جایی باری دفاع از خودشون نزاشته بودن

تذکر دوم شما مربوز میشود به اینکه بین مدیران و کاربران تبعیض برقرار است .

مثلا تاپیک سیاسی ممنوع است ولی مدیری تاپیک سیاسی میزند .
در این حالت شما به بنده یا اقای بیداری اندیشه پیام بدید پیگیری میکنیم . که البته پیگیری هم شده تا الان
و توقع هم نداشته باشید حتما همونی بشه که شما میخواهید

بعد نشنیدن صدای مخالفه . اگر از طرف کاربراس که خوب ما مبصر کلاس نیستیم . و همین ازادی که شما میخواهید مخافین شما هم میخوان

اگر منظورت باز تیم مدیریته مثل همین که گفتم عمل کنید

بعد من نمیدونم چطور مخالفیه چون با مخالف اینجا فقط بحث میشه بگیر ببندی نبوده مگر مواقع توهین و تمسخر که باز به خودتونم توهین بشه ما با طرف مقابل برخورد میکنیم

نکته بعدی اینکه منتظر باید ببینه هدف چیه و روی اون اصرار کنه .جاهایی باید ندید گرفت . جاهایی بخشید ...

به هر حال اگر جایی مصداقی موردی بود به بنده یا اقای بیداری اندیشه نامه بدید تا رسیدگی کنیم ان شاالله

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، آلاله ، مجید املشی ، عبدالرحمن ، Bahar ، شیدا ، SAViOR ، حسن.س. ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، black ، ANTI satan ، مجتبی110 ، ندا دهنده ، مهدی2012 ، یاســین
۱۹:۴۹, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحیم

به نظرم حرفشون درسته, یه پیشنهادی دارم:

مثلا مدیران بخش های مختلف همیشگی نباشن, برای یه مدت خاص و محدود انتخاب بشن, مثلا 1 ماهه یا 3 ماهه! و یکی از مدیران کل سایت رو مسئول انتخاب اینا بکنن !

حتی اگه جا داره مخالفین هم به عنوان ناظر یا مدیر یه بخش هایی انتخاب بشن, ولی در چارچوب قوانین خاص که باید بخش زیر نظر خودشونو درست هدایت کنن!

اینجوری افراد مختلف با مشکلات مدیریت و سختیای اون آشنا میشن و شرایط مدیران رو درک میکنن, همینطور این تنوع میتونه زمینه ایده های جدید و نو برای ارتقای تالار رو ایجاد کنه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، ندا دهنده ، پارمیس
۱۹:۵۲, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4

(۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۱۰)ندا دهنده نوشته است:  به اینکه هی فریاد بکشیم سلفی ها افراطی هستن ، اما وقتی نوبت به خودمان برسد ، همه چیز فراموش بشود جز اینکه طرف مقابل را باید به زمین بکوبیم ، من اعتراض دارم به اینکه ،خودمان را کامل بدانیم، اما مخالفانمان را جاهل بخوانیم
برادران و خواهران ، من اعتراض دارم ؛ اعتراض به اینکه فریاد بکشیم ، آن ها مخالفانشان را می کشند و صدای حق خواهی مخالفانشان را نمی شنوند ، اما خودمان به مخالفانمان تهمت بزنیم ، صدای آن ها را نشنویم ،

با شما دویست درصد موافقم Smile

متاسفانه جو این تالار بسیار ناامید کننده هست
خنده دار هست که مثلا ادعا می کنن که شیعیان از طرف مثلا وهابیون به ناحق کشته میشن اما در این تالار کاربران مخالف محروم و اخراج می شن که تفاوتی با حذف فیزیکی نداره ...

اعتراض هم بکنین می گن ناراحتین برین!!

کلا تالار را نباید جدی گرفت ....
در حد زنگ تفریح هنگام بیرون آمدن از سایتهای خوب و عالی مثل اسک دین اسک قرآن فیس بوک و ....
وقتی از جاهای دیگه خسته شیم سری به اینجا می زنیم و می خندیم و بیشتر از این ارزش نداره ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti ، ندا دهنده ، captaincharisma ، پارمیس
۲۰:۰۱, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:خنده دار هست که مثلا ادعا می کنن که شیعیان از طرف مثلا وهابیون به ناحق کشته میشن اما در این تالار کاربران مخالف محروم و اخراج می شن که تفاوتی با حذف فیزیکی نداره ...
مخالفین محروم می شوند؟؟؟؟ کدام مخالفی را محروم کردیم؟؟؟ شما به شخصه مخالف خیلی از نظرات و اعتقادات ما نیستید؟؟؟ محروم شده اید؟؟؟
آیا تاپیکی برای شما برای مناظره باز نکردیم؟؟؟ در آن تاپیک شما برای مثال محدود شدید؟؟؟ حرف هاتون حذف شد؟؟؟محروم شدید؟؟؟
ما را با وهابیان آدم کش مقایسه می کنید؟؟؟
وهابیان آیا اهل دعوت به بحث منطقی هستند؟؟؟ آیا به مخالف خود اجازه ی مناظره می دهند؟؟؟
هر کسی محروم شده بنا بر دلیلی بوده است و اکثریت محرومیت هایی که انجام شده به خاطر توهین بوده .. آن هم نه هر توهینی ... توهین ها و ناسزاهای خیلی شدید ...
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مکیال ، تفکر ، SAViOR ، مصباح ، حسن.س. ، جویای حقیقت ، منادی حق ، black ، ANTI satan ، مجتبی110 ، aboutorab ، Havbb 110 ، مهدی2012 ، محب الزهرا ، ندا دهنده ، در جستجوی سختی ، لبخند خدا ، sagheb
۲۰:۵۳, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲۰:۵۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

من فکر می کنم جو تالار یه مقدار عوض شده و بیشتر داره به سمت آزادی پیش میره.

البته من هم از این مشکلات زیاد داشتم.

مثلا یه تاپیک زده بودم که بیایم شعرهای حافظ رو بررسی کنیم و فهم خودمونو از اون غزل بنویسیم.

کاربری اومد گفت ما که کارشناس ادبیات نیستیم و این کار بده و ...

بعد همون کاربر تاپیک نقد فیلم زده بود.

نمی دونم چطور کارشناس ادبیات نیستیم اما کارشناس سینما هستیم!!!

یا مثلا مطالب آبکی و به درد نخور راجعبه فراماسونری.

یه مدتی بود همچین بین جوونا زیاد شده بود که نگو.

حتی خود باعث و بانی این مسئله به زیاده روی خودش اعتراف کرد و رفت راجعبه اسلام تحقیق کرد.

اماجوونایی که این چیزا افتاده تو مخشون،هر بنایی رو که مثلث داشت،میاوردن و میگفتن این فراماسونریه.

اینا چیزای مضحک و بی فایده ای بود که متاسفانه مدتی در این جا زیاد شده بود.

نمی دونم الآن هم هست یا نه.

یا اینکه فلان بازیگر رو به خاطر اینکه با فلانی دست داده و یا اینکه چند سال پیش فلان فیلم رو بازی کرده(حالا فیلمش هم مورد دار نبوده!!!)به باد انتقاد می گیرند.

یا اینکه فلان خواننده قبلا ممنوعه می خونده لآن بده آهنگاش یه جوریه و ...

خلاصه اینجا اکثرا مرجع تقلید هستند،کارشناس سینما هستند،کارشناس معارف هستند،مفسر قرآن هستند همه فن حریف اند و از همه چی سر در میارندBig GrinBig GrinBig Grin

من بیشتر از کاربران افراطی اینجا نارحتم تا ناظران.

من خودم از ناظران و مدیران افراطی ندیدم.

مخصوصا مدیران گرامی.

اما خوب اینجا یک فضای عامه پسند نیست.

خیلی ها رو به اینجا معرفی کردم اما از اینجا فرار می کردند.

انعطاف کمتری دیده میشه.

البته این خواست مدیران تالاره.

این حق ناظران و مدیران است که هرجور می خواهند تالار را کنترل کنند.

چون اینجا رو اونها تاسیس کردند و به هر طرف دلشون بخواد میبرندش.

این حق مسلم مدیران و ناظران است.

اما اینطوری اینجا فقط جایی برای قشر خاصی از جامعه میشه و دیگران کمتر میان که عضو بشن.

در واقع کاربران بیشتر دارای عقاید شبیه به هم هستند.

و تنوع کمتری در بین کاربران دیده میشه.

و کاربرانی به مقامات بالا می رسند که یه مقدار به طرف افراط و تفریط گرایش دارند.

مثلا خانم فرمسیک ناظر نمیشن.

یا anti.

من نمی گم این بده یا خوبه،نظرمو برا خودم نگه می دارم.

اما در واقع اینجا حالت یکدستی داره.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، SAViOR ، حسن.س. ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، ANTI satan ، مجتبی110 ، هادی... ، Bahar ، مهدی2012 ، ندا دهنده
۲۱:۳۷, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
یه چیزی هم یادم رفت بگم اونم اینکه بنده خودم بار ها و بارها پستام و تاپیکام پاک شده .

خصوصا زمان خدا بیامرز علی۱۱۰(زنده هست البته )

در مورد فصای بحث هم ما اینجا اعلام کردیم قانونم گذاشتیم . چون کارشناس دینی نیستیم . نمخواهیم با طرح شبهه ای که توان جوابش رو نداریم ذهن کسی به عاملیت ما مشوش بشه

ولی در حد توان هم دوستان سعی کردن فضا باز باشه .

دیگه توان ما همین قدره

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، حسن.س. ، جویای حقیقت ، black ، ANTI satan ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، محب الزهرا ، ندا دهنده ، لبخند خدا ، mahdy30na
۲۱:۵۷, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۲ ۲۳:۱۳ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۱۰)ندا دهنده نوشته است:  سلام به تمام اعضای تالار
---------------------------------------

عليك السلام

برادر عزيز خيلي تند مي ري - يه آبي به سر صورتت بزن دوباره بيا مطالبم رو بخون ان شاءالله نظرتون عوض مي شه .
ببين برادر عزيز
من الان نمي خوام از مديران و ناظران و مسئولان تالار دفاع كنم چون خودم هم از ابتدا ورودم تا هم اكنون از برخي از اونها انتقاد و گله داشته و دارم .
ولي هرگز به خودم اجازه نمي دم كه با انتقادام كاري كنم كه دشمن حال كنه و امتياز هاي دويست درصدي بهم بده

شما در ارسالتان دچار اشتباهات زيادي شده ايد - قياس - تهمت - خود بيني - دروغ - و...
البته يه درصدي هم حق با شما هست
ولي اين راهش نبوده و نيست .

الحمدالله بين تالار هاي مذهبي سياسي تنها همين بيداري انديشه هست كه خدارو شكر با عنايت خداوند سر پا مونده و از گزند دشمنان در امانه

اگر برخي از تايپك ها بسته و يا حذف ميشه حتماً دلايلي داره - باور كن از پستهاي من تا حالا بالاي 20 تاش يا حذف شده يا قفل . ولي اعتراضي نكردم چون فكر مي كنم اين مديران فقط قرار نيست از من حمايت كنند بلكه بايد عدالت اجرا بشه حالا كامل نشد نسبي

برادر عزيز "

ان شاءالله كه از عرايض بنده حسن برداشت را داشته باشيد موفق و سلامت باشيد يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، مجتبی110 ، Bahar ، مهدی2012 ، ندا دهنده ، ali0077 ، یاســین
۲۳:۰۸, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
یک حقیقتی هست که آدم گاهی دچار روزمرگی میشه و فکر میکنه مشکل از جاهای دیگه هست. همین تالار عالی و بی نقص نیست البته ما هم ادعایی نداشتیم. اما همین تالار می بینی چنان بعضی کاربران بهش عشق می ورزن درست در همون زمانیکه شما ازش خسته شدی.

همه ما روزهای ابتدایی حرارت بیشتر داشتیم اما خوب مهم دوام هست. من خودم گاهی اوقات دوست دارم از روند تالار گله کنم اما می بینم درسته در تالار مشکلاتی پیدا شده اما پیشرفت هایی هم رخ میده به مدد خود کاربران. پس بعید نیست من مشکل به هم زده باشم.

اما در مورد انتقادها:

نقل قول:بلکه برادران و خواهران انسانی و دینی ما در آنجا هستند حرف ما را اگر قبول نکنند درد ما را می فهمند ، یک عمر ظلم به انسان را می فهمند ، اما حالا می بینم ، اینجا نیز شده است جامعه ی که به آن منتقد هستیم

دست شما درد نکنه. حالا ما دیگه یه سری مرفه بی درد هستیم که سرمون زیر برف هست و نمی فهمیم توی جامعه چه خبره؟ آخه چرا اینطوری به ما سوء ظن دارین؟ خود بنده این چند روز چقدر مفصل با شما صحبت می کردم. ما درد نمی فهمیم و بی تفاوت هستیم؟

نقل قول:کسی مسئول هست می آید خودش حرفش را می زند ، سیاسی و ... و به دیگران می گوید بس کنید

با انصاف، قبل از مطلب من، چقدر تاپیک و پست سیاسی زده شد. همش دعوا و ... هر چی هم گفتیم نزنین دو تفکر رعایت نمی کردن. من گفتم چیزی بگم که به وحدت نزدیک باشه و سعی کردم نظرات رهبری رو که وحدت گرا است منعکس کنم. هدفم هم این بود که دیگه بعدش کسی پیرامون مسائل روز سیاسی که مبهم بود تاپیک نزنه. حالا ما شدیم ....

تا حالا خیلی ها به تالار انتقاد کردن. به قول شما انتقاد هم حق هست. اما خوبه اول نشانه انتقاد رو به سمت خودمون بگیریم ببینیم ما چه کردیم. اصلا خود شما از عملکرد خودتون رضایت دارین؟ بعد هم انتقاد به دیگران باید همراه با انصاف و سنجش موقعیت باشه.

مثلا یه تالار مذهبی مثل ما حالت خاصی داره. ما آدم حوزوی پای کار نداریم. یکی دو بار هم دعوت کردیم اما فقط چند روز مهمان بودن و به دلیل مشغله رفتن. خیلی از شبهات دینی رو ما ممکنه بتونیم جواب بدیم اما چون شرعا وظیفه ما نیست اگر خطایی داشته باشیم که احتمالش کم نیست مسئولیتش به عهده مدیران اینجاست. شما درک می کنی ما چی میگیم یا هر کس به فکر خودش و خواسته های خودش هست؟ مطمئنا کسانی پیدا میشن دوست دارن بحثهای بعضا جدلی و بیهوده پیرامون مسائل دینی و اعتقادی داشته باشن. ما نمی تونیم چنین آزادی بدیم اینجا. بحثهای سیاسی رو همه می دونیم چه نتیجه ای داره. اما صرف اینکه هیجانش بالاست دلیل نمیشه فضا باز بشه برای جدلهای سیاسی. بله دیانت و سیاست آمیخته هست اما اینجا ظرفیت نیست. فضای واقعی و آرام میخواد که اینجا تجربه شد که نداریم. خوب این مسائل رو قانون کردیم اما عده ای رعایت نمی کنن. معلومه حذف می کنیم. اینها دیکتاتوری اسمش هست و خفقان و افراط؟

گاها بین ناظران اختلاف های ریزی در مورد پیاده شدن قوانین وجود داره. بعضی ها ملایمت بیشتر دارن که به یکسری مشکلات منتهی میشه بعضی ها سخت گیرن که به مشکلات دیگری منتج میشه. اونجا میگن مدیران سهل انگار و اونجا میگن دیکتاتور. جالبه که هر دو گروه از این افراد به ما ایراد می گیرن.

مطمئن باشین نمیشه همه کاربران با هر نوع فکر و سلیقه رو راضی نگه داشت. تالار دینی هست و حس مسئولیت و دغدغه های مختلف. چطور میشه پلورالیزم دینی رو قبول کرد؟ چطور میشه آزادی بیانی داد که منتج به توهین ها و تمسخرها و تهمتها و میدان گناهان بزرگ میشه؟ چطور میشه فضای سوء استفاده معاندان رو اینجا فراهم کرد؟ خیلی مسائل حاشیه ای هست که کاربران نباید درگیرش بشن.

نتیجه همه این مسائل میشه اینکه اینجا تالار عده ای هست با افکار نزدیک به هم. اونهایی که خیلی فاصله داشته باشن طبیعتا نمی تونن بمونن چون دوست دارن نقض قانون کنن و ما هم برخورد می کنیم.

در مورد مفهوم بیداری اندیشه هم بگم بیداری اندیشه فقط مصداق مسلمان کردن کافر نیست. فقط مصداق رفع شک و شبهات سیاسی بعضی ها نیست که اگر اینها نباشه بیداری اندیشه بی معنا باشه.

قبلا به دوستان گفتم. بیداری اندیشه مثل تقوی و ایمان "مراتب" داره. گاهی کسی به واسطه نقد یه فیلم پاش به تالار باز میشه و بعد سیره شهدا و بعد اصول عقاید و ... داشتیم چنین کسی رو که بهره هدایت خودش رو برداشت و ... گاهی بیداری اندیشه یعنی شناخت خدا، شناخت معصومین برای کسی که مذهبی هم هست اما کف ایمان رو داره .... گاهی بیداری اندیشه یعنی فقط شرکت در ختم هفتگی قرآن، گاهی یعنی فهمیدن اینکه ما چقدر عقب هستیم از هدف خلقت. گاهی بیداری اندیشه با یه تاپیک رقم می خوره. گاهی بیداری اندیشه با جواب یه سوال پیدا میشه که ما سعی کردیم تشخیص بدیم اگر کسی واقعا سوال داره جوابش بدیم اما اگر فهمیدیم طرف برای عقده گشایی اومده نمی گذاریم فضای تالار رو مسموم کنه. تشخیصش مشکل هست و زمانبر و گاها سلیقه ای میشه اما خوب... گاهی بیداری اندیشه آشنا شدن با یه شهید، با بحثهای اخلاقی، با اینکه بعضی ها چقدر دلشون پاکه، گاهی...

نگاه ما باید درست بشه. سعه صدر داشته باشیم. درک متقابل داشته باشیم و .... ضعف و کمبودهای همدیگه رو بپذیریم. در مدیریت تالار به ناظران کمک کنیم. واقعا بعضی عزیزان خیلی به ما کمک کردن. بعضی هاشون ناظر شدن بعضی ها هم نه اما کمک اونها همچنان به ما می رسه....

خیلی حرفها موند که بیشتر از این نمی خوام خسته کنم خواننده های عزیز رو اما به احترام انتقادی که داشتین وقت گذاشتم...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، FN_AntiZionism ، aboutorab ، ELENOR ، ANTI satan ، وحید110 ، مجتبی110 ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، SAViOR ، Bahar ، حسن.س. ، مهدی2012 ، محب الزهرا ، meshkat ، ندا دهنده ، شیدا ، لبخند خدا ، درست پسند ، یاســین
۲۳:۳۵, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه مدتیه فضای تالار خیلی اعتراضی شده ! طی این یکی دو هفته شاید چندین تاپیک مختلف به نشانه ی اعتراض ایجاد شده . بابا این چه کاریه ؟ مگه دوستان عزیز قبل از ثبت نام قوانین تالار رو نمیخونن ؟ فکر میکنین که قوانین رو برای این گذاشتن که فقط تیکش رو فعال کنین و یا علی مدد ؟
دوستان عزیزی که الان یه مدتیه توی تالار اپوزوسیون شدین و صحبت از آزادی بیان میکنین ، اولین شرط آزادی بیان اجرای قوانینه . شما حق دارین هر چی دلتون میخواد بگین ، اما در چارچوب قوانین . اینکه شما به اسم آزادی بیان هرچی به ذهن تون میرسه بگین نشد آزادی بیان که عزیزم ! اگه اینجوری باشه که اصلا سنگ روی سنگ بند نمیشه !!! یه کم هم منصف باشین . چیه این چند روزه همه موضع گرفتین به خاطر یه کاربر !!! شاید یه امری از نظر شما آزادی بیان باشه ؛ اما امکان از مصادیق تخلف در قانون باشه . این رعایت قانون از همین جوامع کوچیک مثل همین تالارها شروع میشه . بله !!! شاید به عقیده ی بعضی ها حتی فحاشی به شخص اول و دوم مملکت آزادی بیان باشه ! اما در قوانین کشوری تخلف محسوب میشه . نه توی ایران که همه جای دنیا همینطوره . وقتی توی ایران زندگی میکنین ، بایستی قوانین جمهوری اسلامی رو رعایت کنین . هر کسی هم ناراحته بره یه جای دیگه . ماشاءالله بعضی از دوستان اینقدر صحبت از آزادی بیان میکنن که انگاری اینجا قانون جنگل رو داره ! آزادی بیان از این بیشتر که به سمت رئیس جمهور مملکت تنها به خاطر پاسخ به تلفن رئیس جمهور آمریکا ـ چه غلط و چه درست ـ لنگه کفش پرتاپ کنن و کسی کاری بهش نداشته باشه !؟
دوستان عزیزی که از یه کاربر خاص دارین طرفداری میکنین :
بنده حقیر شاید خیلی کم وارد بحث ها میشم ؛ ولی تمام مطالب و تاپیک های چالشی تالار رو با دقت میخونم . اینو میتونین از روی تشکر کردن بنده متوجه بشید . حقیر میبینم اون فردی که شما داری ازش اسم می بری ، توی تمامی مباحثه ها داره به دیگران با زبان تمسخر صحبت میکنه . حقیر می بینم که داره با زبان توهین به همه پاسخ میده . اون وقت شما میگی آزادی بیان ؟ کدوم آزادی بیان ؟ آزادی بیانی که توش تمسخر و توهین به دیگران باشه ؟
جناب فرمیسک :
همین شمایی که داری از ایشون حمایت میکنین ، دارین با زبان تمسخر و توهین میاین جلو ! یعنی چی که اینجا فقط برای زنگ تفریح خوبه ؟ شما با این حرفتون دارین خودتون رو هم زیر سوال میبرین . این تالار برای کسی دعوت نامه نفرستاده که حالا جوابگوی محروم کردن یه فرد از تالار باشه . شما خدمت والدین برسین و با همین لحنی که اینجا دارین صحبت میکنین ، با اونا برخورد کنین . ببینین چه برخوردی با شما میکنن . شما حق داری به والدین اعتراض کنی ، اما حق توهین و تمسخر نداری . چون والدین همچین اجازه ای رو نمی دن . حالا شما توقع داری توی همچین جایی که هیچ کس از شخصیت حقیقی افراد اطلاعی نداره ، براحتی اجازه بده هر کسی هر چی دلش میخواد بگه ؟ کجای انصاف و انسانیت این رو میگه !؟
از دوستان قدیمی تالار هم انتظار بعضی سخنان رو نداشتم .
منظورتون چیه که میگین مدیران و ناظرین هر جوری که بخوان ، تالار رو هدایت میکنن ؟ اینجا یه سری قوانین وضع شده و همه موظف به رعایت قانون هستیم . قوانین که ناظرین و مدیران در نظر گرفتن ، با تحقیق بوده . از ایراد گرفتن های بی مورد خودداری کنین . خدائیش رفتار بعضی از کاربرا ـ بعضا قدیما ـ داره بدجوری فضای تالار رو بهم میریزه . ای کاش یه کم تدبیر میکردین .
با تغییر ناظرین دوره ای هم به شدت مخالفم . الان که ناظرین دارن به این خوبی فضای تالار رو مدیریت میکنن ، این شده وضع مون ! وای به حالی که بخواد گردش هم داشته باشه !!!
این رو هم بگم که می دونین مشکل از کجاست ؟ مشکل از اینجاست که ماها واقعا ظرفیت آزادی رو نداریم . باید همه یه چوب بالا سرمون باشه تا وقتی اشتباه کردیم ، حواسمون رو جمع کنیم .
در پایان همه ی دوستان و کاربران عزیز رو تنها به رعایت قوانین تالار دعوت میکنم .
پیروز و موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، FN_AntiZionism ، وحید110 ، مجتبی110 ، SAViOR ، حسن.س. ، مجید املشی ، منادی حق ، مهدی2012 ، meshkat ، ندا دهنده ، بیداری اندیشه ، شیدا ، لبخند خدا ، mahdy30na ، sagheb ، یاســین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا