|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۹, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۲:۵۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۲ ۲۰:۵۶)SAViOR نوشته است: از اینا بدتر چیزی که سالیان ساله خواب از چشمان من ربوده این سواله که :خواهش میکنم. ![]() شعرش تحریف شده بوده. درستش اینه که "گاوش رو بردن هندستون" که اونحا بدون اینکه فایدهای ازش بخوان نگهداریش کنن. سؤال من اینه که اینکه میگن "به فلانی فلان حرف رو زدم، برگشت گفت..." یعنی چی؟ ![]() یعنی منظورش مثل این فیلمهاست؟ اون فیلمها که یه نفر موقع صحبت کردن روشو اون طرف میکنه(به بیرون پنجره یا به دیوار!) بعد برمیگرده یه چیزی میگه؟ ![]() ![]() (۱۵/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)Reza2035 نوشته است: طـــــرف تازه فوقِ ديپلمش رو تو رشته پرورش تخم حيوانات اهلــــي از دانشکده غيرانتفاعي و غير حضوري علمي کاربردي یا سما تو قريه ي مسلم آباد از توابع ياقوت شهر سفلي مَمَسني به زور سه ترم مشروطي و دو جلسه تشکيل شورا و نامه از امام جماعت مسجدشون گــــــــــــــرفته ..... (نفسم گرفت)حتی اگر فوق دکتراش رو توی برق الکترونیک صنعتی شریف ظرف 5 سال گرفته بود، باز هم فرقی نداشت. جفتشون رو باید صادر کنیم خارج!
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
مورد داشتیم طرف تو پروفایلش زده بوده فرانسه زندگى مى کنه ،
بعدش تو دوشنبه بازار دیده شده! ************************************************** مورد داشتیم میخواسته لپ تاپ رو خاموش کنه رفته از پریز کشیده بیرون دیده خاموش نشده رفته فیوزو قطع کرده ! ************************************************** مورد داشتیم دانشجوی ترم اولی درخواست مبصری به آموزش دانشگا داده ************************************************** مورد داشتیم پشت کامیون نوشته بود : رفیق بی کلیپس ، مادر ************************************************** مورد داشتیم طرف ﻓﺮﻡ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﭘﺮ ﮐﺮﺩﻩ به این ترتیب... ﻧﺎﻡ :فلان ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ :فلانی ﻓﺮﺯﻧﺪ :ﺳﻮﻡ!!! اﯾﻦ ﭼﻄﻮﺭﯼ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﻗﺒﻮل شده ؟؟؟ ************************************************** مورد داشتیم دختره کلیپسشو گم کرده صبح نرفته دانشگاه! ************************************************** دارم تو تختم می خوابم بابام می گه داری می خوابی؟ پ ن پ دارم تشکو تست می کنم ************************************************** از دستشویی شرکت اومدم بیرون منشیه یه نگاهی می کنه و با پوزخند می گه دستشویی بودین ؟ پ نه پ آفتابه طفلی کاره واجب داشت رفته مرخصی رفتم جاش واستادم ************************************************** با دوستم سه ساعت تو صف نونوایی وایساده بودیم صف 40 متری نوبتم شده یارو می گه پسر جون تو هم نون می خوای ؟ د نه د تا الان قطار بازی می کردیم ما واگن آخرم بودیم ************************************************** موﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ . . . ﺭﺍﻣﻮﻥ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﮔﻔﺘﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺭﯼ |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
کسی سیانور نداره !!!!؟؟
![]() ![]() [/b]مورد داشتیم دختره دستشو کرده تو چکمش گردنشو خارونده! ![]() --------------------------------------------------------------- به نظر من اونایی که کلید برق کنار تختشونه از بندگان برگزیده خدا هستند !!
|
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط yeketaz.)
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
فامیلمون زنگ زده میگه گوشی خوب چی سراغ داری؟
گوشی اندروید۴. ۲ صفحه چار اینچ ۵۰۰ هزار تومنی محکم با کیفیت ساخت بالا معرفی کردم بعد میپرسه حالا چه رنگ هایی داره؟!! هیچی دیگه دارم میرم خودمو بکشم ************************************************** من نمیدونم، چرا هر چیزی رو که فکر میکنم توامتحان درست نوشتم رو میفهمم غلط بوده، ولی هرچیزی رو که فکرمیکنم غلط نوشتم درست درمیاد شما هم اینجورید…!؟ ************************************************** آخری ندونستیم این پلیس های بزرگراه تو فیلم هشدار برای کبری ۱۱ دقیقا چی کارن پلیس بزرگراهن؟ پلیس مبارزه با مواد مخدرن؟ پلیس جنایین؟ چیکارن؟؟؟ ************************************************** عاقا ما یه روز داشتیم واسه بچه خواهرمون که ۳ سالشه شکلک در میاوردیم یهو دیدم داره سرشو تکون میده نوچ نوچ هم میکنه ترسیدم بره زنگ بزنه تیمارستان بیان مارو ببرن. ************************************************** فقط یه دانش آموز ایرانی می تونه زنگی که امتحان داره یا تکالیفش رو ننوشته بطور سیل آسایی اشک بریزه اما بعدش زنگ تفریح طوری بخنده و بازی کنه که تا حالا انگار اصلا هیچ غمی در زندگی نداشته!!! اصن یه وضی! ************************************************** داداش کوچیکم کلاس اول بود گوشیو برداشته به دوستش زنگ بزنه مامان طرف گوشیو جواب داده، داداشم میگه ببخشید علی هست؟ مامانه میگه شما؟ میگه من بغل دستیشم! پیغام گیر تلفن شعرا !!! اصن یه وضی!!! [b]پیغام گیر حافظ :[/b] رفته ام بیرون من از کاشانه ی خود غم مخور! تا مگر بینم رخ جانانه ی خود غم مخور! بشنوی پاسخ ز حافظ گر که بگذاری پیام زآن زمان کو باز گردم خانه ی خود غم مخور ! پیغام گیر سعدی: از آوای دل انگیز تو مستم نباشم خانه و شرمنده هستم به پیغام تو خواهم گفت پاسخ فلک را گر فرصتی دادی به دستم پیغام گیر فردوسی : نمی باشم امروز اندر سرای که رسم ادب را بیارم به جای به پیغامت ای دوست گویم جواب چو فردا بر آید بلند آفتاب پیغام گیر خیام: این چرخ فلک عمر مرا داد به باد ممنون توام که کرده ای از من یاد رفتم سر کوچه منزل کوزه فروش آیم چو به خانه پاسخت خواهم داد! پیغام گیر منوچهری : از شرم به رنگ باده باشد رویم در خانه نباشم که سلامی گویم بگذاری اگر پیغام پاسخ دهمت زان پیش که همچو برف گردد رویم! پیغام گیر مولانا : بهر سماع از خانه ام رفتم برون.. رقصان شوم! شوری برانگیزم به پا.. خندان شوم شادان شوم ! برگو به من پیغام خود..هم نمره و هم نام خود فردا تو را پاسخ دهم..جان تو را قربان شوم! پیغام گیر بابا طاهر: تلیفون کرده ای جانم فدایت! الهی مو به قوربون صدایت! چو از صحرا بیایم نازنینم فرستم پاسخی از دل برایت ! پیغام گیر نیما : چون صداهایی که می آید شباهنگام از جنگل از شغالی دور گر شنیدی بوق بر زبان آر آن سخن هایی که خواهی بشنوم در فضایی عاری از تزویر ندایت چون انعکاس صبح آزا کوه پاسخی گیرد ز من از دره های یوش پیغام گیر شاملو : بر آبگینه ای از جیوه ء سکوت سنگواره ای از دستان آدمیت آتشی و چرخی که آفرید تا کلید واژه ای از دور شنوا در آن با من سخن بگو که با همان جوابی گویم تآنگاه که توانستن سرودی است پیغام گیر سایه : ای صدا و سخن توست سرآغاز جهان دل سپردن به پیامت چاره ساز انسان گر مرا فرصت گفتی و شنودی باشد به حقیقت با تو همراز شوم بی نیاز کتمان پیغام گیر فروغ : نیستم.. نیستم..اما می آیم.. می آیم ..می آیم با بوته ها که چیده ام از بیشه های آن سوی دیوار می آیم.. می آیم ..می آیم و آستانه پر از عشق می شود و من در آستانه به آنها که پیغام گذاشته اند سلامی دوباره خواهم داد |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۳:۳۳ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
[/font] بگین سیییییب . . . ! [font=B Nazanin] ![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط yeketaz.)
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
زن داداشم برگشته به داداشم می گه : اگه چی بشه تو منو می بری طلاق می دی ؟ داداشم خیلی جدی برگشته می گه : اگه سکه برگرده به همون ۴۰۰ تومن ! فک و فامیله داریم ؟ ********************************************* با کلی شوق و ذوق رفتم خونه می گم پدر جان استادمون گفت بین همه ی کلاس ها من بالاترین نمره رو گرفتم می گه : ببین دیگه بقیه چقدر خنگن فک و فامیله داریم ؟ ********************************************* با بابام تو یه ماشین بودیم بعد ۲ نفر خارجی سوار شدن بابام رفت بپرسه اهل کجایین؟ خیلی با اعتماد به نفس با یه لحن سوالی گفت: mede in ؟ فک و فامیله ما داریم ؟ ********************************************* ما یه رسم خانوادگی داریم اونم اینه که وقتی سفره غذا رو پهن می کنیم یا آب میاریم لیوان نمیاریم یا لیوان میاریم آب نمیاریم این رسم در کل فامیل ما هستش و نسل به نسل منتقل میشه. کلا خود درگیری داریم! ********************************************* به مامانم می گم بزرگترین آرزوت چیه؟ می گه : بزرگ بشی زود زنت بدم با زنت دعوا کنم حوصلم از این یک نواختی زندگی سر رفت فک فامیله ما داریم؟ ********************************************* داشتم ماشین رو دنده عقب میآوردم تو حیات
مادرم اومده فرمون میده … بیا … بیا … بیا … نیا ! لوله آب شیکست خاک به سر ! |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۵/دی/۹۲
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
من میخوام ببینم اونی که داشت ذبان فارثی رو اخطراء میکرد
اون روض اول … چی شد که تثمیم گرفط غورباقه ق اولش غاف باشه غ دومش قین ؟ . . . معرفی دست خط دکتر ! چیزی که تو می بینی: ∮₪₩₮£ چیزی که داروخانه می خونه : آسپیرین ۵۰۰ میلی گرم ! . |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۵/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۲ ۰:۱۵ توسط yeketaz.)
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
ﺍﺯ خواهرزادم پرسیدم دایی جون ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻩ ﯾﺎ ﭘﻮﻝ ﯾﺎ ﺧﻮﺷﺘﯿﭙﯽ ؟
ﮔﻔﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﮐﻪ هیچکدومو ﻧﺪﺍﺭﯼ ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﺩﺍﺭﻩ ؟؟؟ من :| پول )قیافه )خوشتیپی =)) آنتونیو باندراس :| مرحوم هوگو چاوز :| ************************************************** داداشم زد شیشه ادکلونو شیکوند ، با عجله میگه زود باش چند تا لباس بیار بکشیم روش حیفه ! تو کف مدیریت بحرانشم … ************************************************** ﺗﻮ ﺟﻤﻊ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻓﯿﻠﻢ ﻣﯿﺪﯾﺪﻡ ﻃﺮﻑ ﺩﻭ ﺷﺨﺼﯿﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺯﺭﺕ ﻭ ﺯﺭﺕ ﻣﯿﺰﺩ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﮑﺸﺖ ، ﯾﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪ ﻋﯿﻦ ﯾﻪ ﺑﭽﻪ ﮔﻮﮔﻮﻟﯽ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻧﮕﺎﺕ ﻣﯿﮑﺮﺩ ! ﺑﺎﺑﺎﻡ : ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻧﮑﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻤﻮﻧﻢ ﺩﻭ ﺷﺨﺼﯿﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ؟ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ : ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻟﻢ ﺑﯽ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺑﻮﺩ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺷﺨﺼﯿﺖ ! ﯾﻨﯽ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻫﯿﺮﻭﺷﯿﻤﺎ ، ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺗﯿﮑﻪ ﻫﺎﺷﻮ ﺟﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ؛ بعدشم دارم میرم یونیسف ! ن یه خواهرزاده ی 3ساله دارم آقا... وقتی بیکارتوخونه نشستم باورکنیدتاجوابشوندم تا24ساعت فقط خواهدگفت=دایـــــــــــــــــــــــــــــــــــی. وقتی هم جوابشو میدم فقط نگام میکنه تازه وقتی هم میزنه زیرگریه میپرسیم چی شد میگه دایی زد... من تااینحدم یعنی لطفا مسعولین رسیدگی کنن این بچه های دهه ی جدید چشونه ****************************************************************** نشستیم با فک و فامیل اسم فامیل بازی میکنیم داییم میوه از ‘ی’ نوشته یه کیلو خیار..!! هیچ جوریم زیر بار نمیره که قبول نیست! ****************************************************************** دیروز عمل داشتم ؛ کل اعضای خانواده ام اصرار پشت اصرار ما میخواییم بیایم ! خلاصه ۴تایی رفتیم یه بینی عمل کنیم ، بعد تو کلینیک همه چنبره زده بودن رو کمپوت و آبمیوه های من ! منم رسما نقش ساقه ی کرفس رو ایفا میکردم ! هیچکی نبود یه لیوان آب بده دست ما ! توی اون فضا واقعا قطرات محبت بود که می چکید !!! فک و فامیله داریم ما ؟!! |
|||
|
|
۱:۳۲, ۱۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
دوستان نصف شبی یه سوال دیگه ذهنم رو مشغول کرد .....
اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم ... وقتی برق میره ، دقیقاً کجا میره ؟؟ ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,071 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,121 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,378 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 277,045 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,477 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,813 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 6ayzo6bc7ewaccw4g.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/a59c/6ayzo6bc7ewaccw4g.jpg)
![[تصویر: fnho28qcg7s2i894g.jpg]](http://www.mediafire.com/convkey/b8e1/fnho28qcg7s2i894g.jpg)
![[تصویر: 21143395299190057422.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/21143395299190057422.jpg)