کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 46 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۰۲, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #451
آواتار
.
اون کیه که سر اون درخت بالایی، برات جیک جیک می کنه هاااااااان ؟؟؟

[تصویر: 94503376719324773166.jpg]

غیرت این گنجشکو بعضی پسرا داشتن دنیا گلستان میشد .... Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، پرنیان ، سید ابراهیم ، آلاله ، صهبا ، ترنم ، یاســین ، ضحی ، هادی... ، السا ، ali0077 ، دل خسته ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، مکیال ، kh-MAHDI ، محب الزهرا ، شهیدطیبه واعظی ، sagheb ، هانا ، ADAM ، mahramaneh ، علمدار133 ، N.Mahdavian
۱۲:۵۹, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۲:۵۹ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #452
آواتار

يكي از فانتزيام اينه كه تو خيابون يكي از معلمامونو كه داره ميخنده ببينم
بعد برم پيشش و بهش بگم اگه چيز خنده داريه بگو ما هم بخنديم!!!

*********##############*********

میگن آقای دهخدا بر اثر دیدن این عکس فوت کرده :|

[تصویر: 71754044734507907976.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، هادی... ، السا ، ali0077 ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، kh-MAHDI ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، SAViOR ، هانا ، ADAM ، علمدار133
۱۷:۵۲, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۰ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #453
آواتار
یک عدد بین 0 تا 20 انتخاب کنید
. .
. .
.
اون عدد رو با 32 جمع کنید
. .
. .
. .
حاصل رو ضرب در 2 کنید
. .
. .
.
حاصل رو منهای 1 کنید
. .
. .
.
حالا چشماتونو 5ثانیه ببندید..
. .
. .
. .
.
همه جا تاریک شد! درسته؟! .

ما اینیم دیگه

مورد داشتیم پسره با آرایش رفته بیرون
خواهرش غیرتی شده زدتش!

به همين سوي چراغه مودم قسم اگه دروغ بگم!!!!به بابام می گم از این دنیا خسته
شده ام میخوام خودمو از پنجره پرت کنم پایین. میگه نه ، اینکارو نکنیا توری پاره می شه
پشه میاد توBig Grin

ما احتیاجی به سلاح کشتار جمعی نداریمیه خورده هواى تهران با هواى اهواز رو تو یه کیسه قاطى کنیمبندازیم اونجا، اسرائیل از صحنه ى روزگار محو خواهد شد !

12.00
بعضیا هم به فیسبوک

(face book)
میگن اف بی

( fb)
منم بهwechat میگم WC Smile))))
.
.
.
میگم زشت نیست همه با هم میریم وی چت؟

: ))))

12.00
یارو ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻏﺶ ﻏﺶ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ.
ﻣﯿﮕﻦ: ﭼﯽ ﺷﺪﻩ؟
ﻣﯿﮕﻪ: رفتم مغازه اسكلشون کردم.
میگن: چی کار کردی….؟
میگه: ﭘﻮﻝ ﺩﺍﺩﻡ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﺨﺮﯾﺪﻡ

Big GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، یاســین ، Mohammad Trust ، السا ، Ali#59 ، SAViOR ، ali0077 ، دل خسته ، هانا ، دیدگاه نوین ، هادی... ، ADAM ، ضحی ، rezamohammadi ، m.hossein
۱۹:۱۶, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #454
آواتار
اعتراف میکنم که سال 81 اولین باری که خون روی پلاک یه پراید دیدم، بلافاصله شماره اش رو برداشتم و زنگ زدم پلیس...
جناب سروان! یه پراید با این شماره به یه بنده خدایی زده و معلوم نیست در رفته یا یارو رو برده بیمارستان...
آدرسش رو هم دادم که پلیس خیلی به زحمت نیفته...
بعد که تو جمع خانواده تعریف کردم، داداشم از خنده ترکید که بابا! اسکل! یارو گوسفند قربونی کرده و خونش رو مالیده به پلاک...
دوستان!
ماشین جدید میخرید، خون گوسفند رو روی پلاک نمالید تا ما یاد این ضایع بازی نیفتیم...
بمالید به لاستیک...
والا...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، ballista ، السا ، یاســین ، Ali#59 ، SAViOR ، ali0077 ، صهبا ، دل خسته ، وحید110 ، انتصـار ، هانا ، Aryha ، هادی... ، ADAM ، ضحی ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، شیدا ، علمدار133 ، N.Mahdavian ، مجید املشی
۱۹:۵۱, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #455
آواتار
Big Grinموزه جان خیلی با حال بود
من خودم سوتی میدم در حد ....(واقعا واژه ای براش اختراع نشده)
اون موقع که ماهواره داشتیم من عادت داشتم کلا از اول همه شبکه ها رو میچرخوندم کلا تفریحم این بودAngel

خلاصه یه سری شبکه های روتانا بود که مال بن نمیدونم چی چی بود از این شاهزاده های عربستان
خلاصه چندتا کانال بود،یکی کلیپ و یکی فیلم،یکی موسیقی و ... خلاصه چرت و پرت
در حین چرخاندن بودم که
در کامل ناباوری همه کانال های روتانا داشتند به صورت زنده مکه رو نشون میدادن و ملت هم طواف میکردن
خوب فکر میکنید اولین چیزی که به ذهنم رسید چی بود
نخندید

Big Grin
بعله من فکردم امام زمان یهویی اومده
و کانال های بی خود دارن مکه رو نشون میدن
بعدا کاشف به عمل اومد که صاحب شبکه مردیده بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Ali#59 ، SAViOR ، ali0077 ، صهبا ، دل خسته ، وحید110 ، Mohammad Trust ، Aryha ، هادی... ، ADAM ، حضرت عشق ، أین المنتظر ، ضحی ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، شیدا ، علمدار133 ، N.Mahdavian ، مجید املشی
۲۳:۰۷, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #456
آواتار
واستون یه فی*ل*تر شکن اوردم ، دانلود کنید حالشو ببرید ، سرعت بیســــــــــــــت + رایگان

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[تصویر: 94fe9ac8dc10.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، انتصـار ، هانا ، Aryha ، حضرت عشق ، azade ، صهبا ، ali0077 ، وحید110 ، ضحی ، fatemeh-55 ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، شیدا
۲۳:۲۰, ۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #457
آواتار
کردن حرف حساب تو مخِ بعضی از بچه های بیداری یه چی تو همین مایه هاست.. (شوخی کردمااااBig GrinBlush)

[تصویر: 1654481_705244842840910_297128455_n.jpg]

[تصویر: 1609690_705059126192815_1145734128_n.jpg]

[تصویر: madehin-d66.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Ali#59 ، menrabb ، rezamohammadi ، هانا ، Aryha ، مرهم ، Mohammad Trust ، دل خسته ، یاســین ، حضرت عشق ، azade ، صهبا ، ali0077 ، ضحی ، السا ، fatemeh-55 ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، mahdyshr ، علمدار133 ، N.Mahdavian ، مرغ باغ ملکوت ، Fatemeee ، m.hossein
۲۳:۳۲, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #458
آواتار
[تصویر: troll13_IranYan.com-9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، rezamohammadi ، هانا ، انتصـار ، Mohammad Trust ، هادی... ، شهیدطیبه واعظی ، یاســین ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، azade ، صهبا ، ali0077 ، ضحی ، السا ، fatemeh-55 ، فدايي ولايت ، شیدا ، aleerz
۱۴:۴۱, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #459
آواتار
تازه پی بردم که :

پنگوئن ها یه جوری راه میرن که انگار 5 تا آدم کُشتن تا دیروز هم تو حَبس بودن تازه آزاد شدن..!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، صهبا ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، فدايي ولايت
۱۵:۰۹, ۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۰ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #460
آواتار
به بابام گفتم اگر 100 میلیون بهت بدن تو حاضری منو به قتل برسونی؟
.
.
.
.
.
الان 20 دقیقه است تو فکر رفته
یه لبخند مسخره هم رو لبشه
هی زیر چشمی به من داره نگاه میکنه :|
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، mahramaneh ، ali0077 ، Mohammad Trust ، وحید110 ، ضحی ، انتصـار ، السا ، fatemeh-55 ، انديشه نو ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، علمدار133 ، N.Mahdavian
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]