|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 60 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۷, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۰:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #591
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۲ ۱۸:۲۹)غریب نوشته است: برادر سید ابراهیم همه دارن من رو چپ چپ نگاه میکنن .الانه که اعدامم کنن خب بله دیگه، مسافر کربلا هم در تاپیک مخصوص گفتند، قرار بر این شد که دوستانی که اینگونه مشکل دارند ثبت نام کنند تا برایشان تصمیمات اتخاذ شود.. فکر کنم فقط دیگه الان خواجه حافظ باشه که ندونه نورالسادات گرامی همسر حقیر هستند... دوستان میتونن هر گله و شکایتی که از حقیر دارن و رویشان نمیشه به خوم بگن، به ایشان پیام بدهند... فقط التماساً یه کاری نکنید که تو این شبهای یخ زده بیرون بخوابم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #592
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۰:۱۷)سید ابراهیم نوشته است: خب بله دیگه، مسافر کربلا هم در تاپیک مخصوص گفتند، قرار بر این شد که دوستانی که اینگونه مشکل دارند ثبت نام کنند تا برایشان تصمیمات اتخاذ شود.. ![]() ![]() ![]() ![]() لطفا بهشون بگین تشریف بیارن من کارشون دارم... (۱۵/بهمن/۹۲ ۹:۲۳)Mohammad Trust نوشته است:این اوضاع صبحونه یه خوانواده با حداقل 14 فرزنده نه یه مجرد |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #593
|
|||
|
|||
|
بعضیام هستن که روزی شصت تا پست کمتر ارسال نمیکنن
. . . . . . . . . با این حال بازم تو پروفایلشون زدن «به دلیل مشغله» مشغول!!!! اینا رو اذیت نکنید...اینا فقط میخوان فعالیتشون تو تالار ریا نباشه یه وخ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #594
|
|||
|
|||
|
یکی ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ
ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮑﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺣﺮﻑ میزنه ﺗﻮ ﮐﺪﻭﻡ ﭼﺸﻤﺶ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻢ ؟ ﺭﺍﺳﺖ ؟ ﭼﭗ ؟ ﻭﺳﻂ ﭘﯿﺸﻮﻧﯿﺶ ؟ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﻋﺎﯾﺎ ؟ ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ... ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #595
|
|||
|
|||
|
آره دیگه خونه ما اینجوریاس
. . . فقط قراره آخر هفته بزرگای فامیل بیان خونمون جمع بشن بابامو قانع کنن که از ارث محرومم نکنه :| کشاورزی مشغول پاشیدن بذر بود، مرد مغروری به او رسید و با تکبر گفت: بکار بکار که هر چه بکاری، ما میخوریم. کشاورز نگاهی به او انداخت و گفت :دارم یونجه میکارم! :| اومدم تو این هوای سرد و برفی قهوه درست کنم و کنار شومینه با آرامش قهوه بخورم و از پنجره بارش برف رو تماشا کنم که دیدم تو خونه مون نه شومینه داریم نه قهوه ، پنجره هم رو به یه دیوار آجریِ دوده گرفته باز میشه ، تازه برفم نمیاد عرض شود که اي کساني که در اتاق خود جا ساز هايي داريد . . خونه تکوني نزديکه ها!!! خواستم گفته باشم که آماده سازی شه!! یروز یه جای کوچیک سوختگی رو زانوم دیدم ,به مامانم میگم جای چیه؟میگه ۶،۷سالت بوده شلوارک پات بوده چهارشنبه سوری با پسرعموهات رفتی از رو آتیش پریدی. گفتم خب پس اونجا سوخته!؟ میگه نه اونجا نسوختی اومدی خونه خودم با قاشق سوزوندمت دیگه بی اجازه نری بیرون! |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #596
|
|||
|
|||
|
تا حالا شده تو وضو گرفتن شک کنید که با دست چپتون رو دست راستتون آب ریختید یا با اون یکی دستتون؟
جدی شده ها!!!! نخند ![]() لعنت بر شیطون با این بزرگراهی که تو ذهن ما احداث کرده |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۰۹ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #597
|
|||
|
|||
|
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ :
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﻳﺪ؟ ﺟﻮﺍﺏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻡ، ﺳﻘﻒ ﮔﻔﺖ : ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ! ﭘﻨﺠﺮﻩ ﮔﻔﺖ : ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮ! ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻔﺖ : ﻫﺮ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺳﺖ! ﺁﻳﻴﻨﻪ ﮔﻔﺖ : ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺁﻥ ﺑﻴﻨﺪﻳﺶ! ﺗﻘﻮﻳﻢ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﺵ! ﺩﺭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻫﺪﻑ ﻫﺎﻳﺖ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫُﻞ ﺑﺪﻩ ﻭ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﺰﻥ! ﺯﻣﻴﻦ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺗﻨﯽ ﻧﻴﺎﻳﺶ ﻛﻦ! ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ، ﺗﺨﺖ ﺧﻮﺍﺏ ﮔﻔﺖ : ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﺨﻮﺍﺏ !! عمو پورنگ ده سال بعد : . . . . کى از همه ادمین تره؟من من من من . کى اهل پست گذاشتنه؟من من من من . فرند هاى کى بیشتره؟من من من من . کى از همه بلاک تره؟تو تو تو تو عمو پورنگ ده سال بعد : . . . . کى از همه ادمین تره؟من من من من . کى اهل پست گذاشتنه؟من من من من . فرند هاى کى بیشتره؟من من من من . کى از همه بلاک تره؟تو تو تو تو |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #598
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۱۶ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #599
|
|||
|
|||
|
ابتدا میوه ی مورد علاقتون رو انتخاب کنین
بعد برین آخر پست نتیجه رو بخونین: . 1-موز 2-سیب 3-پرتقال 4-توت فرنگی 5-آلبالو 6-گیلاس 7-آناناس 8-آلوچه 9-زرد آلو 10-انار . . . . . . . . . . . . .. . . .. . . . . .. .. . . . . . . . . . .1-موز:شما انسانی هستید که موز را دوست دارید 2-سیب:شما انسانی هستید که سیب را دوست دارید 3-پرتقال:شما انسانی هستید که پرتقال را دوست دارید 4-توت فرنگی:شما انسانی هستید که توت فرنگی را دوست دارید 5-آلبالو:شما انسانی هستید که آلبالو را دوست دارید 6-گیلاس:شما انسانی هستید که گیلاس را دوست دارید 7-آناناس:شما انسانی هستید که آناناس را دوست دارید 8-آلوچه:شما انسانی هستید که آلوچه را دوست دارید 9-زردآلو:شما انسانی هستید که زردآلو را دوست دارید 10-انار:شما انسانی هستید که انار را دوست دارید توی کلاس تیزهوشان معلمم بهم گفت که قبول نمیشی... منم بغض کردم و گذشت تا امتحان رسیدو... رفتم کارنامه ی قبولیو کوبیدم تو صورت معلم بعد از این که کاملا تحقیر شد کارنامه رو بردم دادم صاحبش |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۶:۳۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #600
|
|||
|
|||
نقل قول: اینم صبحونه متأهل ها حالا بدو برو زن بگیر که به این خفت صبحونه نخوری بازم البته خودت درستش کردی فقط با زحمت بیشتر و کمتر هم باید بخوری...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,057 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,924 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,158 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,836 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,319 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,772 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

بنا به توافق قبلی از خودتون دفاع کنین دیگه

![[تصویر: 3958a8c7218d.jpg]](http://soca.comze.com/up/3958a8c7218d.jpg)

![[تصویر: 03869151494751574030.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-02/03869151494751574030.jpg)

![[تصویر: 7da7a6d835f2d369fb25ca57b5c7b14e.jpg]](http://wisgoon.com/media/cache2/7d/a7/7da7a6d835f2d369fb25ca57b5c7b14e.jpg)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)