|
مطالب ناب تشیع که هر جایی نخواهید یافت
|
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۵, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
من نمیتونم دانلود کنم
فکر کنم لینک ها پاک شدن میشه لطف کنید و دروباره لینکهارو بذارید بابا ماهم می خوایم یاد بگیریم ... |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
چقدر این تاپیک فعاله واقعاندش ....................................
|
|||
|
|
۱:۴۶, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر عزیز Justice Bringer ظاهرا مشکلاتی دارن و نمی تونن فعلا فعالیتی داشته باشن برای ایشون دعا بفرمایید! |
|||
|
|
۲:۳۸, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۳:۳۳, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول: مقايسه ميان اصحاب كهف، امام حسين (علیه السلام)، امام مهدى (علیه السلام)گوش دادم خیلی مفید بود.ممنون |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان،
![]() خواهش میکنم، اگه وقت دارید همش رو گوش بدید. بقیه دوستانی هم که گوش ندادن و نمیدن واقعا از کفشون رفته. مخلصیم. |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:أين المضطر الذي يجاب إذا دعا آقای Justice Bringer خیلی ممنون از این مطالب مفیدتون فقط این چهار تا دانلود نمی شوند باز هم ممنونم از مطلب مفیدتون یاعلی |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام،
خواهش میکنم برادر. آره مثل اینکه مشکل از سرور خودشون هست. از طریق مکاتبه با سایت جناب انصاری پیگیر بشید شاید دوباره آپلود بکنن. یاعلی ع |
|||
|
|
۲:۱۳, ۱۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور هم در یه سخنرانیشون در مورد سره ی کهف - امام حسین - امام زمان صحبت کردن
خیلی جالب بود من شخصا نمی دونستم اون مطالب رو پیشنهاد می کنم برای کامل شدن اطلاعتتون در اون مورد هم این سخنرانی ( مقایسه ی اصهاب کهف و امام حسین ) رو گوش کنید هم اون سخنرانی استاد رائفی پور که در تایپیک مخصوص موجوده |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونم چجوری باید دانلود کنم راهنمایی کنید |