کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال شرعی در رابطه با فضای تالارها و پروفایل کاربران !!!
۲۰:۴۴, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام، ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم، آخه فک کردم بهترین کسایی که میتونن جواب بدن و با موردی که میخوام عرض کنم برخورد داشتن اینجا هستن.

سوال:

اگه کسی مثلا خانوم باشه (در دنیای حقیقی) ولی برای پر کردن فرم های اینترنتی مخصوصا تو تالارهای مهدوی فیلد جنسیت رو از روی عمد اشتباه پر کنه و بنویسه آقا ! آیا این دروغ حساب نمیشه. و در کل کار اخلاقی ای هست ؟ Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، rahbin ، مجتبی110 ، آیلار ، Aryha ، Mahdy2021 ، ali0077 ، لبخند خدا ، دل خسته ، fafa* ، Havbb 110 ، rezamohammadi ، medad.sefid ، mahdy30na ، عبدالرحیم ، آوای انتظار ، Bamdaad ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۹, ۲۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱:۰۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #21
آواتار

اونچه مسلمه محیط مجازی شرایط و ویژگی های متفاوتی با فضای حقیقی داره و همچنین امنیت در این فضا به مراتب کمتر از فضای حقیقیست.
شخصیت مجازی هر فرد به عنوان یک آواتار براش محسوب میشه که میتونه متفاوت از ویژگی های واقعیش باشه. لذا همیشه باید جانب احتیاط رو رعایت کرد. البته جانب احتیاط به معنای شک و ظن نیست. چراکه اینکار نتیجه ای جز خیالات بی اساس نخواهد داشت.
عنوان تاپیک تلنگر خوبی برای اعضای هر محیط مجازیست که حداکثر دقت رو در ارتباطشون داشته باشن.

امضای مجید املشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آیلار ، Patriot ، Justice Bringer ، پرنیان ، Hadith ، Aryha ، مرهم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا