|
در ساحل رودخانه ی پیدرا نشستم و گریستم...
|
|
۲۳:۲۲, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم کتابی که عنوان این تاپیک هست،کتاب جالبیه. یعنی هیچ جذابیتی نداره،داستانش شاید برا بعضیا خیلی بی سر و ته باشه،اما توصیف صحنه هاش خیلی قشنگه. من دوبار این کتاب رو خوندم. جمله های قشنگی هم داره. تو این کتاب در واقع پائولو کوئیلو داره ایمان و عشق رو توضیح میده. اینجا ایمان و عشق با هم برخورد می کنند. از جمله های قشنگ این کتاب می توان به اینها اشاره کرد. خوشبختی آن چیزی است که وقتی تقسیم می شود،چند برابر می شود. حقیقت همیشه در جایی است که ایمان باشد. اگر به اندازه ی ذره خردلی ایمان داشته باشیم می توانیم کوه هارا جا به جا کنیم. و ... الآن تصمیم دارم فردا برای بار سوم این کتاب رو بخونم. فی امان الله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۱۴, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۱۸:۰۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ربطش رو در ارسال بعدم گفتم
نقل قول: افراد آلوده ای هستند درسته شاید براتون سخت باشه قبول کردنش ولی وقتی دیدید یه کتابی مورد حمایت بعضی افراد گرفت یعنی حواستون به اون کتاب باشه |
|||
|
۲:۱۷, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من ترجمه های مختلفش و خوندم ولی واقعا قلم آرش حجازی حرف نداشت....خیلی آدم احمقی بود...
کتاباش حرف جدید زیاد داشت ولی اون چیزی که ادم و قانع کنه که واقعا ایا در مورد عشق و ایمان حرف میزنه!!! توش نبود.یه سری آداب و قوانین سرخ پوستی!!...یعنی من ایمان و توش پیدا نکردم...همش سطحی بود...یا کتاب یازده دقیقش!!!!! که البته من نصفه نیممه بیخیالش شدم چون همش منو یاد کتاب اناکارنینا مینداخت اگه اشتباه نکنم... |
|||
|
|
۲:۱۸, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من نگفتم آزاد بذاریمش!
دولت اصلاحات با شعار آزادی بیان اومد, چطور میتونست جلوی ناشران رو بگیره! اگه مخالفین این آثار میتونستند محصولات قابل رقابت عرضه کنن , چرا چنین کاری نکردن !؟ نکنه توقع داشتن یه نوجوون 14-15 ساله بره کتاب های سنگین دینی و اعتقادی رو بخونه !!!!؟؟؟ معلومه که جذابیاتی براش نداره!!! فقط بیرون گود نشستن و دارن داد و فریاد راه میندازن !! اصلا منم ادعا میکنم تمام اینا کار دولت اصولگرا بوده که با خفقانی که ایجاد کرد باعث شد مردم ازهر طریقی که شده دنبال این آثار برن ! و بالاخره هم میتونن پیدا کنن! درمورد مواد مخدر وقتی آگاهی وجود داشته باشه, برای من نوعی حتی اگه جلوی چشمامم بذارن سراغش نمیرم, ولی وقتی آگاهی نداشته باشم, از هرسوراخی شده دنبالش میگردم تا پیداش کنم ! |
|||
|
|
۲:۱۹, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
!!!
کسانی که این نویسنده رو نقد میکنن بخاطر الف .ح هست [b]اگه این الف ح بود الان کسی نمیومد بگه نوشته های این آقا .......... چرا نمیرین تاریخ نشر کتاب هاشو بخونین؟ میشناسم کسانی رو که نخونده این نویسنده رو نقد میکنن و به زمین زمان لقب اومانیست میدن! چرا تا قبل از این ماجرا ها کسی نیومد نقدش کنه؟ اگه ایراد داشت چرا همون موقع نگفتن داره عرفان کاذب نشر میده دیووانه بودنش در نوجوانی رو ربط میدن به کابالا!! میاد مثلا از مثنوی خودمون! بر میداره کپی میکنه ، کسی هم اینو متوجه نمیشه مگه در یک مورد تابلو اونهم در داستان کیمیاگر! شده همون ماجرای ممیزی کتاب ها... کسانی که در داخل ایران الان حسابی رو بورسن و کتاب هاشون معنوی دسته بندی میشن از سبک همین آقا استفاده کردند و کارشون گرفت حتی لوس بازی نوشته هاشون هم یکی بود ( شرمنده آقای سجاد 313 ) این جمله آقا وحید هم در موردش درسته نقل قول: بعضا با اعتقادات ما جور در نمیاد .بعضا! اعتقادات ما! ایراد میگیرن پیامبری که کوئیلیو در داستانهاش ازش میگه دروغ میگه تو کتاب های تحریف شده اونها این موضوعات فراوونه! کلی کتاب هست که همینجوریه همه به اعتقادات ما پابند نیستند! نویسندگان آمریکای لاتین علاوه بر اعتقادات دینی و خرافات رایج و جاری در طول زندگیشون و همینطور سیاست همیشه داغونشون در نوشته هاشون نمود داره اما این نویسنده فقط برای ما نمی نویسه که یه عده ای جوگیر شدن نخونده نقد میکن و یه عده جوگیر دیگه حتی به اسم این آقا کتاب چاپ کردند درحالی که روحش خبر نداشت (اینو تو سفرش به ایران توی یکی مصاحبه اش گفت) اسرائیل هم خوب تاثیر کتاب های این آقا رو تشخیص داده و بنا به قول های اون لینک های بالا داره ازش استفاده میکنه ( همین الان اعلام کنم درستی منبع خبر رو نمیدونم) من سطح این نویسنده رو به نسبت سایر نویسندگان آمریکای لاتین پایین تر میدونم ( باعرض پوزش خدمت طرفداران) ادم یاد عبارت " بچه بودای اشرافی " میوفته! <----------- کسی اینو نقل نکنه خواهشا! مد بودن و پرفروش بودن یک کتاب دلیل به خوب بودن اثر نیست -------------- جلال هم تا خسی در میقات رو ننوشته بود مورد غضب بود! آقای بیضایی هم دیگه ایران ......... منتظر باشین فیلمش بیاد تا آقای بیضایی هم بشه آدم بده! |
|||
|
۲:۲۷, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
جدا از قضیه پائولو
داستان با قلمی زیبا نگاشته شده و جذاب به نظر میاد اما پر مفسده! |
|||
|
|
۲:۳۶, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
کتاب 11 دقیقه که تو ایران در قالب پی دی اف منتشر شد داستان کامل نبود.
کاملش بعدا با عنوان کیمیاگر2 منتشر شد |
|||
|
۲:۳۹, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اقای هامون پراکنده نوشتید من متوجه نشدم . اما ابن که میگید اکثر اثار جدید کپی هست واقعا درسته . بنده توی کتب خیلی از این جدیدا اگر حرف حسابی دیدم همش از قدمای اصل و نسب دار بود
یادمه کتاب جبران خلیل جبران رو میخوندم اکثرا مطالب امام علی (علیه السلام) رو نوشته بود . منتها با یک حالت شعر گونه و اهنگین . یه چیز دیگه هم هست . نوشته من یه بحث اخلاقی اسلامی هم بود . که البته اهلش میگیرن ... یه نکته دیگه اینکه ما حدیث داریم حکمت رو اگر در دست کافر بود هم بگیرید . منتها این که چی حکمته . و این اثار درهم کدامش حسابه و کدام نیست و چه اثری داره از دست چون منی خارجه . و نتیجه مطالعه اون میشه همونی که گفتم اصلا من یه چیز دیگه میگم . بینی و بین الله . بیاید صحیفه سجادیه و نهج البلاغه رو بخونید . بعد این اثار رو . اونوقت مثل اقای رضا۷۱ اصلا به چشمتون نمیاد . یا میبینید مطالب حسابیش کلا چقدر کپی هست حتی اثار نویسندگان و حکمای خودمون رو هم شدیدا دارن کپی میکنند با یه ظاهر دیگه میدن به خورد جوامع . البته با اضافه کردن نا خالصی من بعید میدونم مثل حافظ و مولانا و وحشی بافقی و ... در مباحث حکیمانه و عاشقانه داشته باشیم سالها دل طلب جام جم از ما میکرد ...... |
|||
|
|
۲:۴۰, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲:۴۶, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
|
۲:۵۱, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۲:۴۶)Reza71 نوشته است: 11 دقیقه تو ایران منتشر شد؟؟ناظران محترم شرمنده اگه داره حالت اسپم پیدا میکنه........ بله منتشر شر....کتابهاش همهمنتشر شدن البته نه با ترجمه آرش حجازی، با ترجمه های دیگه که الان میترا میر شکار توی ذهنمه....کتاب اخرش هم منتشر شد...برنده تنهاست...(من نخوندمش)...الان البته فک نمیکنم بتونید پیدا کنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |