|
در ساحل رودخانه ی پیدرا نشستم و گریستم...
|
|
۲۳:۲۲, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم کتابی که عنوان این تاپیک هست،کتاب جالبیه. یعنی هیچ جذابیتی نداره،داستانش شاید برا بعضیا خیلی بی سر و ته باشه،اما توصیف صحنه هاش خیلی قشنگه. من دوبار این کتاب رو خوندم. جمله های قشنگی هم داره. تو این کتاب در واقع پائولو کوئیلو داره ایمان و عشق رو توضیح میده. اینجا ایمان و عشق با هم برخورد می کنند. از جمله های قشنگ این کتاب می توان به اینها اشاره کرد. خوشبختی آن چیزی است که وقتی تقسیم می شود،چند برابر می شود. حقیقت همیشه در جایی است که ایمان باشد. اگر به اندازه ی ذره خردلی ایمان داشته باشیم می توانیم کوه هارا جا به جا کنیم. و ... الآن تصمیم دارم فردا برای بار سوم این کتاب رو بخونم. فی امان الله |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۹, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۲:۳۹)وحید110 نوشته است: اقای هامون پراکنده نوشتید من متوجه نشدم .شرمنده من همیشه توضیحاتم واضح نیست و تو دنیای خودم سیر میکنن (۲۰/مهر/۹۲ ۲:۳۹)وحید110 نوشته است: اما ابن که میگید اکثر اثار جدید کپی هست واقعا درسته . بنده توی کتب خیلی از این جدیدا اگر حرف حسابی دیدم همش از قدمای اصل و نسب دار بودکاش از قدمای اصل و نسب دار بود آقای وحید 110 خیلی از نویسندگان متن های عرفانیشون و حتی سبک عرفان نویسی شون از همین جور کتاب ها الهام گرفته شده این در نویسندگان جوون خیلی بیشتر هست مثلا حتی این نویسندگانی که الان مطرح هستند به عنوان نویسندگان معنوی نویس! ازشون کتاب خوب میپرسی شما رو سمت کتاب های مد شده مثل براتیگان( بنده خدا خودشم خبر نداره چقدر تو ایران محبوب شده و کتاب هاش مثل آب خوردن داره چاپ و باز نشر میشه)! و کوئیلیو راهنمایی میکنند ، خب این نشون میده چقدر به مد اهمیت میدن این مدگرایی در کتاب بدترین نوع انتخابه متن ساده و روان باعث شده خیلی ها رو جذب کنه واقعا جوونها تشنه معنویت هستند اما کو نویسنده خوب؟ نویسنده ای که خودش درد اینو داشته باشه نه اینکه به صرف مد بودن یه سبک کتاب چاپ کنه البته تقصیر اون نویسنده هم نیست تو مملکت ما کار فرهنگی کردن آب و نون نداره ! (۲۰/مهر/۹۲ ۲:۳۹)وحید110 نوشته است: یادمه کتاب جبران خلیل جبران رو میخوندم اکثرا مطالب امام علی (علیه السلام) رو نوشته بود . منتها با یک حالت شعر گونه و اهنگین .نگین برادر من... الان منتقدین خلیل جبران شروع به حمله میکنن ![]() (۲۰/مهر/۹۲ ۲:۳۹)وحید110 نوشته است: یه چیز دیگه هم هست . نوشته من یه بحث اخلاقی اسلامی هم بود . که البته اهلش میگیرن ... ![]() من که اهلش نیستم! اما عالی جنابان اهل اگه نخوندن به طور خاص راهنماییتون میکنم به کتاب ساحره ..... بخونین منظورو متوجه میشین |
|||
|
|
۳:۳۸, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۴:۰۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۲:۱۹)هامون نوشته است: کسانی که این نویسنده رو نقد میکنن بخاطر الف .ح هستچرا، گفتن: بخاطر عرفان کاذبش. کسانی که از احوال ناشر صحبت میکنن، فقط این نیست که ربط گرایش ناشر با چیزی که نشر کرده براشون جالب باشه! البته واضحه که ربط خواهدداشت! تا اینجا معنی نخواهد داشت که امثال من در این موارد هیجانزده بشن. بلکه حرفشون فقط اینه که ببینید ما چقدر بیخیالیم که تغذیهی فکریای که انجام میشه رو با گرایش خودمون تطبیق نمیدیم. (۲۰/مهر/۹۲ ۲:۱۹)هامون نوشته است: میشناسم کسانی رو که نخونده این نویسنده رو نقد میکنن[/b]من هم به جز همین جملات، چیزی ازش نخوندم. اولین باری که به کل ردش کردم زمانی بود که یه دونه از کتابهاش رو دیدم و از توش یه جمله خوندم! چیزی بود در مورد خوشبخت زیستن در دنیا و ... دلیلم این بود که جهانبینی و ایدئولوژیای که مرگ رو ساپورت نکنه، فقط داره آدم رو گول میزنه، چون مرگ وجود داره. اون جهانبینی، یا داره با تناسخ سر و ته قضیه رو هم میاره، یا سعی میکنه مخاطبش رو قانع کنه که توی همین دنیا خودش رو به همین زندگی کوتاه راضی کنه. جالب اینه که وقتی توصیفات صادقانهتر منکران قیامت رو میشنویم، از این زندگی به «زندگی سگی» تعبیر میکنن! (۲۰/مهر/۹۲ ۲:۱۹)هامون نوشته است: چرا تا قبل از این ماجرا ها کسی نیومد نقدش کنه؟چرا، فقط مسئولین صدای نخبگان رو نمیشنون(إنشاءالله اصلاح بشه). فکر میکنم حداقل 8-9 سال پیش بود که در موردش توی یه نشست فرهنگی که خلاصهاش رو تلویزیون نشون میداد از زبون یه دانشجو(شاید هم استاد بود که رفته بود اونطرف میز!) شنیدم. (۲۰/مهر/۹۲ ۲:۱۹)هامون نوشته است: آقای بیضایی هم دیگه ایران ......... منتظر باشین فیلمش بیاد تا آقای بیضایی هم بشه آدم بده!ملاک حال فعلی افراد است. حتی در مورد شخصی با جایگاهی که آیتالله منتظری داشت(بعد از نقل قول دوم). یه مطلب دیگه هم اینه که واقعاً از شما دوستان ناامید شدم که این همه کتاب میخونید! چرا؟ چون بعضی مواقع به نظر میاد بعضی دوستان(منظورم دوستان متدین هست) آشنایی کمی با قرآن دارند. آخه بعضی مواقع میبینیم مطلب ساده و واضحی در بحثها وجود دارن که بیان نمیشن! نکتهی جالبش برای من اینه که من که به نظرم اینطور میاد، قرآن خوندنم اصلاً زیاد نبوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه از من هم کمتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! حس جالبی نیست اینکه به نظر میاد کتابهای همه رو میخونید، ولی کتاب خدا رو از همشون کمتر میخونید. کتابهای دیگه هم خوبه بخونید، ولی برای تشخیص صحت همهچیز، حتی احادیث، به قرآن نیاز دارید. به فرمایش امام رضا(علیه السلام): هدایت را جز در قرآن مجویید که گمراه خواهید شد. |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام متاسفانه اکثر کتاب های عرفانی غربی جز گمراهی چیزی نیست چون هر کسی بر اساس تجربه و شهود شخصی اش که برای عقل چیز دندون گیری نیست قلم زده مثلا ریچارد باخ ،تو کتاباش همیشه اشاره ای به تناسخ داره،تازه کتاباش تمیزه اما همین کوئیلو،تو کتاب زهیرش(که به نظر من از همه کتاباش بهتر بود) خانم، شوهرش رو ول میکنه میره و اقا به عشق واقعی میرسه و میره دنبالش،توی این کتاب هم طبق عادت مالوف پر شده از جمله خوشگل که ادم خوشش میاد،بعد خانمه رفته صحرای فلان ،پیش بومیای فلان حامله ام شده و یه جوری اینو پرداخته که این خانم شوهر دار که از یکی دیگه حامله شده،این کار قسمتی از سیر تکاملیش بوده برای کمال،با درستی غلطی اش کار ندارم،اونا به این چیزا اعتقاد ندارن اما موضوع اینه واسه فرهنگ ما مسخره است. یا در کتاب ورونیکا تصمیم میگرد بمیرد،همونطور که توبه واسه ما مسلمونا نقطه عطف هست،خیلی عذر میخوام واسه شخصیت داستان خودارضایی نقطه عطفه که مثلا انسان به جسمش نزدیک میشه،واقعا چرنده،حالا فکر کنید اینا رو نوجوون ها بخونن. برنده تنهاست و 11 دقیقه ام که جز فحشا چیزی نبود،خانمه فاحشه است اون وقت در لایه پنهان داستان طوری مینویسه که اون یه ادم از خود گذشته در قالب طبیبه که اقایون رو شفا میده. بگذریم ... شاید گاهی اوقات باید خوشحال شد که سرانه مطالعه کشورمون پایینه نه که کتاب خوب نداریم کتاب جذاب خوب کم داریم |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۱۷:۲۶ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: چرا، گفتن: بخاطر عرفان کاذبش.ادامه حرف هامو میخوندیدن آقای درست پسند بازهم توضیح میدم من این نویسنده رو ادامه همون مد و موج بودایی گرایی تو دنیا میدونم( تصور نکنین علنا داره ترویج بودایسم میکنه ! شخصیت های داستانش مثل راهب های بودایی کلا گوشه عزلت ............نمیگیرن) + چاشنی مثلا عرفان های منطقه خودمون - خیلی خوب میتونه سبک زندگی یک صوفی مدرن با گرایش های فرهنگ غربی رو به نثر روان و گیرا بکشه!- کسی که میاد از مثنوی الهام میگیره تا درد و حرف مولوی رو نفهمه فقط میاد ظاهرشو برمیداره و میشه همون ماجرای زهیر و خوشنویسی در بیابون های امارات!(که خانم نینا خوب توضیح دادند) دنیا علاقه مند به معنویته اما کسی نیست که از علاقه مندی استفاده کنه و اونی که حق هست رو با زبون شیوا و گیرا بگه خودش میگه از بورخس الهام میگره نثر بورخس کجا نوشته های آبکی احساسی این نویسنده کجا!( شرمنده هواداران اینا همش نظر شخصیه) - بورخس گاهی از آثار شرقی و قرآن در آثارش استفاده میکرد - اونی که میگه این نویسنده بده 4 تا کتاب خوب معرفی کنه نه اینکه بخاطر آ.ح همه ایران کنفرانس بذارن که این نویسنده ....... بعد هم میگی خب یه کتاب خوب معرفی کن میگه من نمیدونم ............. یا کسی که اظهار نظر میکنه خودش اهل کتاب باشه و کتاب شناس باشه یا اینکه ادعا نکنه و آدم فکر نکنه به صرف سیاست و ..... کاری های سیاسی میاد نقد میکنه حرف من این بود (۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: کسانی که از احوال ناشر صحبت میکنن، فقط این نیست که ربط گرایش ناشر با چیزی که نشر کرده براشون جالب باشه!امیدوارم....! ![]() (۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: من هم به جز همین جملات، چیزی ازش نخوندم. اولین باری که به کل ردش کردم زمانی بود که یه دونه از کتابهاش رو دیدم و از توش یه جمله خوندم!این همون پُز جدید نویسنده های عرفانی تمام دنیاست که دامنه اش حتی به مجلات زرد موفقیتی چاپ داخل هم کشیده مدام دم از صلح و صفا میزنن بعد پا میشن میرن با جانی ها و آدم کشا عکس یادگاری میگیرن (۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: جالب اینه که وقتی توصیفات صادقانهتر منکران قیامت رو میشنویم، از این زندگی به «زندگی سگی» تعبیر میکنن!خیلی ببخشید تعبیراتشون زیاده..... ........ زندگی خری ، زندگی گاوی و کلی جونور دیگه(۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: چرا، فقط مسئولین صدای نخبگان رو نمیشنون(إنشاءالله اصلاح بشه).راستش چندین ساله که تلویزیون نگاه نکردم اما اون موقع ها که شما میگین من داشتم مجله های فنچگانه میخوندم (۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: ملاک حال فعلی افراد است.هنوز فیلمش نیومده یه عده................ (۲۰/مهر/۹۲ ۳:۳۸)درست پسند نوشته است: یه مطلب دیگه هم اینه که واقعاً از شما دوستان ناامید شدم که این همه کتاب میخونید!کاملا درسته |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم آقای پائولو کوئیلو حرف نداره. فراماسونری و شیطان پرستی هم همش کشکه. من که چیز بدی ندیدم. ایشون مسیحیه. خوب معلومه از دیدگاه خودش از مسیحیت مینویسه. اما اینکه صاحب فرقه است و ... حرفایی که بعضی ها ساختن تا برا خودشون مخاطب جذب کنند. این ها همه نتیجه ی حسادت به جناب پائولو کوئیلو است. به عقیده ی من ایشون کتاب های قشنگی داره. و این بحث رو ادامه نمی دم چون هر کسی سلیقه ی خودشو داره. نباید سلیقه ی خودمونو به دیگری تحمیل کنیم. فی امان الله |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دیشب که آقا سجاد بابت این کتاب تشکر کردم منتظر چنین تحلیل هایی بودم . البته فرا تر از اونی که من فکر می کردم بود انگار خیلیا آثار این نویسنده (در آینده فقید) رو مطالعه کردند.
خیلی خوبه! امیدوار شدم بسی! |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۰۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من با کنایه صحبت نکردم. همون دیشب هم به جناب سجاد313 بابت این کتاب اعتبار دادم.
من خودم راستیتش کتابای گارسیا مارکز رو بیشتر می خونم اما سراغ پائولو نرفته بودم که مشتاق شدم برم بخرم کتابش رو ببینم چطوریاست! |
|||
|
|
۷:۱۹, ۲۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۶:۳۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۷:۱۵)هامون نوشته است: ادامه حرف هامو میخوندیدن آقای درست پسندخونده بودم! ![]() متوجه نمیشم ادامهاش چه تفاوتی در معنای این تکه میکرد! ![]() (۲۰/مهر/۹۲ ۱۷:۱۵)هامون نوشته است: اونی که میگه این نویسنده بده 4 تا کتاب خوب معرفی کنه نه اینکه بخاطر آ.ح همه ایران کنفرانس بذارن که این نویسنده ....... بعد هم میگی خب یه کتاب خوب معرفی کن میگه من نمیدونم ............. یا کسی که اظهار نظر میکنه خودش اهل کتاب باشه و کتاب شناس باشه یا اینکه ادعا نکنه و آدم فکر نکنه به صرف سیاست و ..... کاری های سیاسی میاد نقد میکنهسؤال اینه که ما از کجا میتونیم بدونیم که کسی که داره نقد میکنه شناختی از ایدئولوژی خود نویسنده یا کتابها نداره؟ شاید افرادی پیدا بشن که این قضیه رو رعایت نکنن، نمیدونم، ولی داستان امثال من اینه که دیدهایم که بعضی فعالیتهایی که یه عدهای انجام میدن خیلی عجیب و غریبه، و بعداً میبینیم که از همون صنف چندین نمونه تکرار میشه، تا جایی که یه ربط کلی در فعالیتهاشون میبینیم. بعداً جمع میبندیم و میگیم که چه ربطهای جالبی، نه اینکه بخاطر گرایشات سیاسی ربط بدیم. در مورد این اعتراض شدیدی که به ناشر میشه، اجازه بدید داستانی از خودم نقل کنم: من اهل رمانهای علمی-تخیلی بودم. یکی از بهترین رمانهایی که خونده بودم «سرآغاز بنیاد کهکشانی» اثر آیزاک آسیموف بود. سال 80 من تازه سوم راهنمایی رو خونده بودم، و چاپ 72 این کتاب رو توی بازار پیدا کردم. چند وقت پیش توی اینترنت نسخهی PDF اش رو پیدا کردم، ولی این بار که نگاهی به کتاب انداختم، بعد از چندین سال که دید من بازتر شده بود، دیدم تمام کتاب پر هست از توجیهاتی برای الحاد و اومانیسم. ناشرش کی هست؟ چاپ و نشر بنیاد (متعلق به بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی) !!!!! چاپ شده برای گروه سنی نوجوان!!!!!!!! حتی در بخشی از کتاب یه موقعیت غیراخلاقی هم داره!!!!!!!!!! آیا میشه گمان برد که غرض خاص و عمیق سیاسی و مذهبی در کار نبوده، وقتی چنین چیزی برای گروه سنی نوجوان چاپ میشه؟ به این داستان، شخصیت و جایگاه نویسنده رو هم اضافه کنید! چطور میشه که بافتههای رئیس انجمن اومانیستهای آمریکا(آیزاک آسیموف) برای پر کردن ذهن نوجوونهای ایران استفاده بشه؟ کتابشناسان شرکت ناشر، یه خوانندهی آماتور نیستن که از شخصیت و جایگاه نویسنده آگاهی نداشته باشن. من یه خوانندهی آماتور بودم، و خیلیهای دیگه هم بودن، و این بشر براشون شده بود یه عالم تمامعیار، یه سرمایهی جامعهی بشری که فقدانش جای دلسوزی عمیق داره! مثل همین جریان در مورد این ناشر هست. ----------------------- در مورد معرفی کتاب، البته کتابهای بسیار خوبی وجود دارن، و البته بسیار هم کمکاری شده در معرفی و عرضهی مطالبشون به نسلی که ازشون جداافتادن، ولی همونطور که میدونید، بعضی مواقع مسئلهی پرمخاطب شدن یه کتاب اینه که تا چه حد با «من» ِ درون ِ ما جور در بیاد، و مسئلهی رغبتی که نسبت به میراث باارزشمون نشون داده میشه اینه که تا چه حد دلمون میخواد اجازه بدیم به «من» ِ درون ِ ما جسارت کنه و یقهاش رو بگیره و تغییرش بده. (۲۰/مهر/۹۲ ۱۷:۱۵)هامون نوشته است: این همون پُز جدید نویسنده های عرفانی تمام دنیاست که دامنه اش حتی به مجلات زرد موفقیتی چاپ داخل هم کشیده مدام دم از صلح و صفا میزنن بعد پا میشن میرن با جانی ها و آدم کشا عکس یادگاری میگیرن10000% موافقم. (۲۰/مهر/۹۲ ۱۷:۱۵)هامون نوشته است: خیلی ببخشید تعبیراتشون زیاده.....متوجه منظورتون نمیشم. واقعی میگید یا کنایهای؟ (۲۰/مهر/۹۲ ۱۷:۱۵)هامون نوشته است: هنوز فیلمش نیومده یه عده................درسته، اگه فیلمش نیومده باشه نمیشه گفت. اما شما فرموده بودین «منتظر باشین فیلمش بیاد تا بشه آدم بده» که خب معنیاش این میشد که انگار اشکالی داره که بر اثر فیلم جدیدش قضاوتمون رو دربارهاش آپدیت کنیم. البته تا جایی که بنده میدونم، فکر نمیکنم منظورتون این بوده باشه!
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۲ ۷:۱۹)درست پسند نوشته است: خونده بودم!سلام منظورتون دقیقا چیه؟ من یه جور دیگه این نویسنده و عقایدش رو نقد میکنم .... (۲۱/مهر/۹۲ ۷:۱۹)درست پسند نوشته است: سؤال اینه که ما از کجا میتونیم بدونیم که کسی که داره نقد میکنه شناختی از ایدئولوژی خود نویسنده یا کتابها نداره؟سوال من اینه که چرا عده ای نخونده موضع میگیرن! انگار همه چی ما، اخرش باید به سیاست ربط پیدا کنه و اِلا برای هیچ کس قابل قبول نیست! (۲۱/مهر/۹۲ ۷:۱۹)درست پسند نوشته است: در مورد این اعتراض شدیدی که به ناشر میشه، اجازه بدید داستانی از خودم نقل کنم:آسیموف برای نسل قدیم یک اسطوره بود.. بچه هایی که با دانستینها بزرگ شده بودند از اون کتاب هایی که در دوره خودش مد شده بود دلیل عمده اش هم بخاطر علاقه ای که بچه ها به فضا داشتند و حتی کتاب های این نویسنده رو فکر کنم در تمام دنیا در لیست 100 نویسنده برتر قرار داده اند من سوالی برام پیش اومد، چقدر دیدگاه اومانیستی نویسنده رو دیدگاه آقای درست پسند نوجوان تاثیر گذاشت؟ و البته یادتون باشه اون هایی که مثلا !علمی تخیلی می نویسند یک ادایی دارند که بگن ما خدا رو قبول نداریم و... از همون توجیهاتی که این دانشمند الکی ها میگن، وای برروزی که بحث سر انسان شناسی و رفتار اجتماعی بکشه...( البته کم نیستند نویسنده های خوب) نمونه جدیدش هم آقای هاوکینگ که دانشمند معتبری هست ، کتاب چاپ میکنه یه بار میگه خدا هست بعد باز چند سال دیگه کتاب چاپ میکنه میگه نیست، تکلیفش با خودش معلوم نیست بعد اونوقت این جوجه دانشمند ها هم هرچی میگه قبول میکنن (۲۱/مهر/۹۲ ۷:۱۹)درست پسند نوشته است: کتابشناسان شرکت ناشر، یه خوانندهی آماتور نیستن که از شخصیت و جایگاه نویسنده آگاهی نداشته باشن.خیلی ببخشید ، من همون موقع ها که کتاباشو میدیدم سر درد میگرفتم، چاپ افتضاح و نثر مترجم خواب آور............ اتفاقا از اون کتاب شناس ها هم توقعی نیست...... من تمام کاتالوگ های این انتشاراتی فقید رو دارم عمده کتاب ها کتاب های رو بورس ! ( مثل اشعار فروغ خدا بیامرز، همین نویسنده در انواع چاپ های مختلف و.... + اندکی نویسنده تازه کار ( که واقعا اینکارشون تحسین هم داره ) امیدوارم تا حالا گذرتون برای چاپ کتاب به این ناشران ... نیوفتاده باشه خودشون هم میدونن فروش ندارند اما حاضر هم نیستند دست از سر این تقلید و مُد بردارند ----------------------- نقل قول:متوجه منظورتون نمیشم.جدی میگم البته دیالوگ فیلم هنرپیشه اسمشو نبر رو هم بهش اضافه کردم نقل قول:البته تا جایی که بنده میدونم، فکر نمیکنم منظورتون این بوده باشه!نه اشکالی نداره... صبر کنیم تا چند ماه دیگه تا بیاد.... -------------------- از بس درمورد کتاب حرف زدم احساس میکنم دارم پُز میدم ![]() و خیلی هم به تاپیک ربط نداره.سایر کاربران ببخشید... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |