|
منابع مطالعاتی خداشناسی(تاپیک جامع)
|
|
|
۱۰:۳۳, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام البته اگر کتاب هم بخواین که مطالعه کنین کتاب خداشناسی از علامه طهرانی هم کتاب خوبیه که یکمی فنیه
|
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد...سری دوم فایل ها هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار میگیرد:
چرا برخی از دانشمندان علوم طبیعی منکر وجود خدا هستند؟ چرا گروهی از دانشمندان خداشناس نیستند؟ چرا واجب الوجود نا متناهی است؟ چگونه یک حدیث انیشتین را شگفت زده کرد؟ خدا باز میگردد به آمریکا خدا چگونه آفرید؟ خدا را تا چه اندازه میتوان شناخت؟ خدا را دوست دارم به خاطر اینکه؟! خدا کیست؟ خداشناسی خداشناسی و نظریه های فیزیکی انیشتین دانشمندان و مسئله ی خدا در کل دنیا چند نفر ملحد یا بی دین وجود دارند؟ دفع شبهات ...بدایه المعارف راه رسیدن به ایمان خدا رویکرد معنوی انسان عصر...امام خمینی سخن گفتن از خدا سخنان دکتر مهدی گلشنی سلام سوالاتی مربوط به ماده و انرژی شاکرین-چرا دین شرح و نقد روش ملاصدرا علل گرایش به مادیگری فطرت در احادیث فیلسوف ملحدی قرآن و برخورد اندیشه ها مباحث کلامی استاد جعفری و راسل معرفت الله فطری است-آیات و روایات من به وجود خدا شک دارم نظریه ی عوالم موازی از هاپکینگ نقد نظریه ی برهان ناپذیری نقدی بر نظرات هاپکینگ نقدی بر نظریه ی نفی خدا-استیفن هاپکینگ هدایت و معرفت فطری در احادیث وجود کامل مطلق وجود کامل مطلق موفق باشید یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود جلد1 کتاب خداشناسی از منظری نو – غفاری | westsun | 1 | 2,946 |