|
کاربران همیشه خاموش (بررسی نقاط ضعف و قوت تالارهای مهدوی)
|
|
۱۷:۱۷, ۷/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان،
بنده تقریبا 2 سال هست که تو تالارهای مهدوی (بیداری و آنتی 666 و ...) فعالیت دارم. یکی از موضوعاتی که خیلی تو ذوق میزنه، اینه که تعداد کاربرانی که توی این تالارها فعالیت میکنن نسبت به ثبت نام کننده ها نسبتشون خیلی خیلی پایین ـه ... یعنی تقریبا 1 به 40 !!! در حالیکه این آمار تو تالارهای فیلم و سرگرمی و ازین دست تالارها، 1 به 20 یعنی نصف هستش. تو این تاپیک قصد داریم تالارهای مهدوی رو با تالارهای غیرمهدوی (فیلم و در کل صنعت غفلت [همان سرگرمی]) مقایسه کنیم و به این نتیجه برسیم که چه راهکارهایی پیش رو هست برای اینکه تالارهای مهدوی و در کل سایت های مذهبی رو از لحاظ بازدید (اسمش رو میذاریم جذب حداکثری) و محتوی و ... قوی کنیم (البته با در نظر گرفتن همۀ جوانب = بحثای مالی و همه چی). از شما دوستان هم خواهش میکنم که نظراتتون رو بیان کنید تا به نتیجه برسیم. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۰, ۸/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۹۲ ۰:۰۱ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۴)وحید110 نوشته است: فقط خواستم بگم ما فکر کم نداریم . موقعیت مالی کم داریم . راستشو بخواین منظورم این نبود که ما مشکل فکر داریم منظورم این بود که اونایی که باید فکر کنن مشکل پول دارن طرف کلی مشکل داره تو زندگیش بعد ما توقع فعالیت مهدویم داریم ازش خداییش خیلی توقعات به نسبت امکانات زیاده خدا خودش کمک کنه به رهروان راهش حافظ اگر قدم زنی در ره خاندان به صدق بدرقه ی درهت شود همت شحنه نجف یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۱۳ توسط antizion.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:یکی از موضوعاتی که خیلی تو ذوق میزنه، اینه که تعداد کاربرانی که توی این تالارها فعالیت میکنن نسبت به ثبت نام کننده ها نسبتشون خیلی خیلی پایین ـه ... یعنی تقریبا 1 به 40 !!!بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم البته این صد در صد نیست. هستند سایتها و تالارهای مذهبی که بسیار فعال اند و فعالیت اونها از تالارهایی که ذکر کردید به مراتب بیشتره مثلا تالار مذهبی وجود داره که نسبت فعالیت کاربرانش 1 به 2 است(فکر نمیکنم تو هیچ سایت غیر مذهبی همچین نسبتی داشته باشه) که این رویه برمیگرده به نوع مدیریت و تخصصی که اون مدیر باید داشته باشه تا بتونه با توجه به نیازهای فضای مجازی بهترین بهره برداری رو انجام بده. از مشلاتی که اکثر تالارهای مذهبی با اون روبرو هستند ایناس: -که قالب بیشتر اونها یکسان هست(نه اینکه یکسان بودن قالب تالارها بد باشه!) یعنی اینکه وقتی قالب یه مدت بسیار طولانی و مدیدی یک طرح و شکل یکسانی داشته باشه به مرور کاربر از اون خسته و دلزده میشه نکته:شما اگر اکثر تالارها رو ببینید همه از یک نوع قالب طراحی شدند. -خیلی مباحث رو محدود کردند به بحثهایی که فقط بازدید کننده خاص خودش رو داره. شما اگر دقت کنید میبینید که هر تالار مذهبی فقط روی یک موضوع تکیه کردند و به مباحث دیگه و موضوعات دیگه اصلا اهمیتی نمیدن. باید گستره فعالیتها و زیر انجمنهای یک تالار مذهبی رو بالا برد تا وقتی یه کاربری که دید شما رو نداره وقتی وارد شد اول با همون موضوعاتی که خودش دوست داره فعالیت کنه تا بعد از یه مدت به بحثها و موضوعات دینی کشیده بشه مثلا تو موضوعاتی که خیلی از بازدید کننده های اینترنت فقط برای اونها به فضای مجازی سر میزنند. مثل تلفن همراه و وابسته های اون... مطالب دانشگاهی و وابسته های اون... و خیلی موضوعاتی که بازدید فراوان دارند -برخی از فعالیتها از اون هدفی که تالار داشته دور شده و موضوعات فرعی جای بحثهای اصلی رو گرفتند و خیلی موضوعات مهم دیگه ای که فکر نکنم جایی برای گفتن اونها باشه یاالله |
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ب نظر من قالب و تنوع بصری سایت ها کاملا سلیقه ایه
مثلا خود من ترجیح میدم ساده باشه و تغییر نکنه اما یکی دیگه یه جور دیگه دوس داره و در مورد تنوع بخش ها و گسترش مطالب سایت من خودم همیشه دوس داشتم ی بحث تکنولوژی میداشتیم بعدا ب این نتیجه رسیدم ک بقیه چیزا رو میشه جاهای دیگه یافت و اینجا بهتره ب چیزی بپردازه ک هیچ جای دیگه نیس متاسفانه همیشه تاپیک های اموزنده داره خاک میخوره و تاپیک های دعوا زن و شوهری بیشترین طرفدار رو داره اگه قرار بود بر اساس مذاق مخاطب نیاز سنجی میشد از خیلی ارزشها چیزی نمیموند اما واقعا امار مخاطب بالا اینقدر مهمه؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من یه درخواست داشتم
از امسال هفته اخر اسفند یه تاپیک بزنید با این عنوان: "گزارش کاری یک ساله بیداری اندیشه" اونجا یه مرور کنید دستاوردهاتون رو که در یک سال چی بوده ، از نظر پژوهشی ، از نظر مستند و... بازم یه سری پیشنهاد دارم که باید دید امکانات سایتتون چقدره ، اگر مایل بودید پیام بدید باتشکر |
|||
|
|
۲:۱۸, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا فک میکنم مطالب تالار قبلا بهتر بود.....من هر وقت اومدم توی تاپیکهایی...مثل تاپیک زیر ...با عنوانهای مختلف....کاربران محترم تالار مشغول بحث و جدل هستند....واقعا خسته کننده شده ...میخواید با هم بحث و جدل کنید یه موضوع جدید پیدا کنید.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...tpost.html |
|||
|
|
۲:۵۷, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۸:۱۲ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن لرحیم
سلام فکر کنم برای بار چندم تایپ میکنم تا راضی شدم ببینید بنده از اون دست کاربرایی بودم که ارسال نمیزدم ولی حضور پررنگ داشتم میتونید مراجعه کنید قبل از برج سه امسال تعداد ارسال رو ببینید و بعد از ان دلایلم :یکی میدیم پستهای خوبی است که خوندنشان بسیار برایم مفیدبود بیشتر میخوندم بخاطر همین فکر کنم پس زمینه ذهنیم یک بک اب از بیداری باشه ،شما از بنده بپرسید کدوم پست تکراری بهتر از جسنجو در بیداری جواب میدم ![]() یکم سر اینکه بخاطر موندن مطالبم در نت تا بعدها و گرفتن وقت دیگران حق الناس گردنم نماند ![]() ![]() ولی از برج سه روند تغییر کرد علتش اگر شد بعد نقل قول:ما مجانی هم فکر کردیم اندازه یک کتاب هم طرح و ایده داریم . ادمشم هست . متاسفانه چیزی که زیاد به هدر میره بودجه فرهنگی است در کشورمون یه مقاله میخورد با جلد انچنانی که کسی نمیخونه فلان قدر هزینه گرفتن این بودجه ها بعضی مواقع بسیار راحت می باشد که نیاز دارد راه حلش را بلد باشیم ![]() یا علی. |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دروغ و ریا و دورویی متاسفانه ....... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: oregonian_gaah.gif]](http://www.forumup.nl/images/smiles/oregonian_gaah.gif)

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)