|
بد جوری خیت شدم !!!واقعا هدف اصلی انقلاب ما چی بوده؟؟!!!
|
|
۰:۵۵, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۰:۵۷ توسط shinay.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همسنگران گرامی مدتی پیش داشتم با یکی از دوستام سر مسائل سیاسی بحث میکردیم،که کار به جایی رسید که از آخر به بحث امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رسیدیم،منم گفتم اصلآ ما انقلاب کردیم که از این طریق به آقا حجت بن العسگری برسیم بزرگترین هدفمون این هست.اما یک جورایی آچمز شدم،اون گفت اگه واقعآ هدف شما این بود،پس الان رسانه ملیتون حدکثر توانش رو تو این زمینه باید انجام میداد،ولی حتی تا الان یک فیلمم یا یک مستند قوی در مورد ایشون ساخته نشده!!!!!،فقطم گه گداری شبکه قرآن یک سری بحث مختصری در مورد ایشان میزارن و شبکه های دیگه هم که فکر میکنم برنامه هایی که تا حالا گذاشته باشن انگشت شمارن شما انقدر میگین غرب باطله ببینین باسه همین باطلیشون چه فیلما که نساختن!!!،خیلی راحت چشم تو چشمم بهم گفت به شما میگن هدف اصلی ما مهدویت هست اما ببینین چقدر داخلش عمل کردن؟؟با این حرفش من دیگه هیچی نداشتم بگم،چون هدف بزرگ،تلاش بزرگی هم میخواد اما مثل اینکه الان هدف اصلی شده مسائل سیاسی و اقتصادی؟مخصوصآ اقتصاد،درسته اقتصاد خیلی مهمه میگن فقر اگه بیاد همراهش کفر میاره،اما واقعآ اقتصاد از مسئله مهدویت تو جامعه ما مهمتره؟؟اگه آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیان که مسئله اقتصادی هم ایشون حل میکنن،فرهنگی و اعتقادی و علمی هم حل میکنن،پس چرا بیشتر تمرکزشون روی اقتصاده!!!!!!!!!!!!!!
واقعآ دوستان جوابش چیه ؟؟؟؟؟!!!!!!! |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۴:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت امام خمینی درخصوص اهمیت مهدویت و جایگاه آن در نظام جمهوری اسلامی ایران فرمودند: «مسئولان باید بدانند که انقلاب محدود به ایران نیست، انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان به پرچمداری حضرت حجت (ارواحنا فداه) است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظهای مسئولان را از وظیفهای که برعهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنماید و این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است، منصرف کند.» خدمت شما عرض کنم انقلاب اسلامی ایران همانطور که بنیانگذار آن فرمودند (بارها) مستقیما با هدف رساندن پرچم به صاحب اصلی آن بوده است. ما امانت دار این پرچم هستیم (ان شاء الله) و یک سری وظایف در این قبال داریم که بصورت طبقه بندی شده تعریف می شوند وظایف فرهنگی،اقتصادی،دفاعی،و ....... مسئولین هم در همین راستا سطح بندی می شوند همانطور که در یک کار گروهی خیلی محدود اگر عده ای همکاری نکنند کار گروهی لنگ می ماند کار انقلاب هم همینطور است. اتفاقی که می افتد تا آن بازخورد لازم را از انقلاب نداشته باشیم چند قسمت است کم کاری مردم کم کاری مسئولین خیانت این دو گروه(که به نوعی همان مورد بالاست) کارشکنی دشمن مثالی که زده شد در مورد ساخت فیلم را توضیح بدهم اول اینکه اینطور نیست که اصلا ساخته نشده باشه ولی حقیقتا کم کاری شده اما این سوال رو از شما میپرسم آیا این وسط همه طالب این کار بودند و نشد؟ همین جامعه به اصطلاح هنریمان که سینما را متاسفانه قبضه کرده اند آیا اجازه ساخت چنین کاری را می دهند؟ من اینطور فکر می کنم که اگر بخواهیم به کسی خرده بگیریم باید به اجرای این سیستم بگیریم نه خود آن |
|||
|
|
۲:۱۰, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۲:۱۲ توسط shinay.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بله آقای تلمیخا حرف شما و رهنمود های امام (رحمة الله علیه) درست است من هم نگفتم مسئله اقتصادی مهم نیست منظور من این بود که مسئله مهدویت که مهمترین هدف ماست انقدر نباید دست کمتر از بقیه گرفته میشد اونم تو جامعه ایی که ادعا رسیدن به حکومت ولی معصوم داره،و امام هم بسیار عالی فرمودن مسئولان هین جور که هواسشون به اقتصاد هست و باید باشه،از مسئله اهداف اصلی و عظیم انقلاب نباید غافلشن،متأسفانه اما ... به کجا داریم میریم!!!از مسئله مهدویت غافل شدیم الانم برای حل کردن مسئله اقتصادیمون،دست به سوی دشمن امام زمان بلند کردیم که بارها و بارها به ما ظلم کردن و بارها و بارها هم به حضرت رسول اکرم و قرآن هم بی احترامی کردن
اما این سوال ها که از من پرسیدین آیا این وسط همه طالب این کار بودند و نشد؟ من میگم کسانی که طالب این کار بودن و قدرت اصلی کشور بودن و دم از حکومت ولی معصوم میزنن چه کار مهم و تأثیر گذاری کردن؟؟!!!!تا همه رو به شور واشتیاق بیارن و آگاه کنن تا طالب این کار بشن همین جامعه به اصطلاح هنریمان که سینما را متاسفانه قبضه کرده اند آیا اجازه ساخت چنین کاری را می دهند؟ [/b][b]این سوالی که مطرح کردین تقریبآ شد همون حرف من،این افراد اگر هنری درست هستن باید بتونن چنین کاری رو انجام بدن چون رئیس رسانه یک فرد مذهبی و انقلابی هست و اگر اجازه ندن و یا قدمی خوب برداشته نشه 2 حالت پیش میاد،یا کسی که اجازه نمیده فیلم در این مورد ساخته بشه مقصر هست و انقلابی نیست!!!یا هنرمند انقلابی نیست و در رسانه وجود ندارد و اگر هر دو انقلابی نباشد که در این صورت میشه همون افراد زمان شاه البته در لباس میش |
|||
|
|
۲:۱۴, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
درسته هدف انقلاب _یا بهتر بگم_ ادعای بزرگ ما این بوده ول حالا همه چی اقتصاده ... چون انگار این روزها مردم خیلی چیز ها رو دارن فراموش میکنن ... یاد شون رفته و به دنبال رفاه (بخوانید نخود سیاه زندگی) هروز از آسایش و گشایش حقیقی دور میشن ! یادشون رفته که امام زمانشون گفته بود واسه ظهور دعا کنن گشایش کار هاشون درش نهفته است ... ببخشید که رک میگم ... ولی دلیلش ینه که طناب اعتماد مردم به اسلام داره پاره میشه ..اینو موقع انتخابات خوب درک کردم... .بی تعارف ... ما به اصطلاح مذهبی ها گند زدیم .. هر کدوممون یک جور ... اصلا بیاین به رفتار خودمون نگاه کنیم .. حکومت اسلامی حقیقی که سهله ..چون نا خواسته همه جور آدم به دنیا میان و درش زندگی میکنن .. ما که با اراده و خواست خودمون پا توی این جامعه های مجازی مهدوی گذاشتیم چه گلی به سر مهدویت و جامعه های مهدوی زدیم ...؟ واقعا نمی فهمم کسانی رو که قوانین همین جامعه های کوچیک مهدوی و مجازی رو زیر پا میگذارن و از طرفی هم ادعا میکنن منتظرن با امام شون مدینه فاضله بسازن ! . . بگذریم ... این رشته سر دراز دارد .. ولی بهش فکر کنید... خیلی دردناک تر از این حرف هاست ... بلکه تا خراب تر نشده بیاین یک فکری به حال خودمون بکنیم و آدم بشیم ... قرار نیست امام زمان ظهور کنه .. ماییم که باید به ظهور برسیم ... ببخشید سرتون رو درد آوردم و از موضوع یکم زدم جاده خاکی ... ولی به دلم بود ... یاالله |
|||
|
|
۲:۴۰, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:بله آقای تلمیخا حرف شما و رهنمود های امام (رحمة الله علیه) درست است ای بابا اسم بنده رو کنار اسم امام نیارید بهشون بی احترامی میشه من در این حد نیستم نقل قول:من هم نگفتم مسئله اقتصادی مهم نیست منظور من این بود که مسئله مهدویت که مهمترین هدف ماست انقدر نباید دست کمتر از بقیه گرفته میشد اونم تو جامعه ایی که ادعا رسیدن به حکومت ولی معصوم داره،و امام هم بسیار عالی فرمودن مسئولان هین جور که هواسشون به اقتصاد هست و باید باشه،از مسئله اهداف اصلی و عظیم انقلاب نباید غافلشن، اصلا اقتصاد خیلی مهمه و بحثش سواست مسئولین هم وظیفه دارند و بابت آن مواخذه می شوند اگر کم کاری کنند. نقل قول:متأسفانه اما ... به کجا داریم میریم!!!از مسئله مهدویت غافل شدیم الانم برای حل کردن مسئله اقتصادیمون،دست به سوی دشمن امام زمان بلند کردیم که بارها و بارها به ما ظلم کردن و بارها و بارها هم به حضرت رسول اکرم و قرآن هم بی احترامی کردن این توجیهی برای کم کاری مردم و مسئولین نیست ولی شرایط خیلی سخت شده همه باید کمک کنیم تا این انقلاب زمین نخورد که نخواهد خورد ولی وظیفه ما مشخص است نقل قول:این سوالی که مطرح کردین تقریبآ شد همون حرف من،این افراد اگر هنری درست هستن باید بتونن چنین کاری رو انجام بدن چون رئیس رسانه یک فرد مذهبی و انقلابی هست و اگر اجازه ندن و یا قدمی خوب برداشته نشه 2 حالت پیش میاد،یا کسی که اجازه نمیده فیلم در این مورد ساخته بشه مقصر هست و انقلابی نیست!!!یا هنرمند انقلابی نیست و در رسانه وجود ندارد و اگر هر دو انقلابی نباشد که در این صورت میشه همون افراد زمان شاه البته در لباس میش بله کاملا درسته باید به فکر بود ما باید برای انقلاب کار کنیم نه اینکه باری بر دوش انقلاب باشیم همین نسبت برای اسلام هم هست |
|||
|
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۳:۳۰ توسط shinay.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۲ ۲:۴۰)تلمیخا نوشته است: اصلا اقتصاد خیلی مهمه و بحثش سواستاصلا اقتصاد خیلی مهمه و بحثش سواست بله اقتصاد بحثش از مهدویت تقریبآ سواست اما اگه طبق فرموده امام که خودتون سخنشون رو گذاشتین الان پیش رفته بودیم و برای اسلامی شدن حکومت جهانی که بخش کلیش به دست آقا بقیة الله(ارواحنا فداه) انجام میشود و به همون اندازه که امام فرموده بودن و دارای حائز اهمیت شمردن عمل میکردیم الان وضعیتمون این نبود این توجیهی برای کم کاری مردم و مسئولین نیست ولی شرایط خیلی سخت شده [/b] درسته شرایط سخت شده اما نباید ساده بگیریم اونم تو چنین شرایطی که رهبر علنن اعلام میکنن ما به آمریکا بد بینیم آنان عهد شکنن و امام خمینی هم در صحیفه نور اعلام میکنن وقتی آمرکا پای منافعش در میان باشه به دوست و دشمنش رحم نمیکنه ، به قول رهبری نرمش قهرمانانه خوبه اما طرفت رو باید بشناسی،مسئولین بایدسخنان رهبری وامام توجه داشت باشن و دقت کنن که با کی دارن ارتباط برقرار میکنن ،اون ها باید این رو مد نظر داشته باشن که این ارتباط لطمه ایی به هدف اصلیمون نزنه که این جور موارد باید گوش به فرمانه ولی فقیه بود |
|||
|
|
۸:۰۲, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نظر شما اگر انقلاب اسلامی یا هر نظام دیگری در اسلامیت و ... موفق میبود اصلا لزومی به انقلاب مهدوی بود؟
اگر قرار بود غیر معصوم (علیه السلام) بتواند ایا لزومی برای بودن معصوم (علیه السلام) و غیبت ایشان میبود؟ انقلاب اسلامی یعنی تلاش در غیبت برای بهتر شدن محیطی برای اصلاح . و زمینه ای برای ظهور هر چند کمرنگ بنده مهمترین دلیل را بیعرضگی و تنبلی خود شیعیان میدانم . و لا غیر یا حق |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۲۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۲ ۱۱:۰۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
انقلاب های ایدئولوژیک مثل سنگی می مونن که به سمت آسمون پرتاب می شن! اول با شتاب بالا اوج می گیرن بعد کم کم نیروشون کمتر و کمتر می شه تا جایی که متوقف و به واسطه جاذبه زمین سیر نزولی رو طی می کنن! و شکست می خورن!
( این یک اصل اجتناب ناپذیره) در واقع فرهنگ های غالب جهانی اون جاذبه ای هست که سنگ رو به سقوط می کشونه! یعنی نیرویی که مثل جاذبه همواره اثر گذار هست اما اگر نیرویی در جهت عکس نیروی جاذبه همواره به جسم وارد بشه اون موقع اون جسم هیچ گاه افول نمی کنه. مثل موشک فضانورد که همواره نیرویی در جهت عکس نیروی جاذبه بهش وارد می شه تا بتونه از جو خارج بشه! بنابراین انقلاب هایی پایدار می مونن که علاوه بر نیروی اولیه ، همواره نیرویی بصورت پیوسته به اون وارد بشه تا افول نکنن! که تا بحال چنین چیزی دیده نشده. انقلاب ایدئولوژیک اسلامی ما متاسفانه بیشتر از اون نیروی اولیه استفاده می کنه! یعنی نیرویی که اول انقلاب باعث اوج گیری انقلاب شد! شما ببینید! الان تمام داشته های ما برمی گرده به 30 سال پیش ، هیچ کار فرهنگی قابل ملاحظه ای در سالهای بعد از جنگ نداشتیم! نتیجش هم می شه این که فرهنگ ها غالب جهانی ابتدا با شبیخون بعد با تهاجم و حالا با جنگ نرم نیرویی مخالف به اوج گیری انقلاب وارد می کنن. هر آدم واقع بینی می دونه که اگر انقلاب ما رو به افول نرفته باشه حداقل سرعتش بسیار کمتر شده. کاملا مشخصه دهه اول انقلاب بهتر از دهه دوم بود ، دهه دوم بهتر از سوم و سوم هم بهتر از چهارم بود. بنابراین اینقدر حرص و جوش این مرحوم (انـ. اسـ.) رو نزنید. انقلاب اسلامی الان فقط یک نوستالوژی هست که تا نزدیک 22 بهمن شد سرود های خمینی ای امام و .. بشنویم تا خاطره هامون زنده بشه فقط همین. رحم الله من یقرع الفاتحه مع صلوات برای آمرزش روح تازه از دست رفته Islamic Republic (می دونم الان اون شخصیت "مـــن می دونم" کارتون گالیور به ذهنتون میاد اما چه کنم که واقع بینی در من فوران کرده )
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۲ ۸:۰۲)وحید110 نوشته است: اگر قرار بود غیر معصوم (علیه السلام) بتواند ایا لزومی برای بودن معصوم (علیه السلام) و غیبت ایشان میبود؟به نظر شما اگر انقلاب اسلامی یا هر نظام دیگری در اسلامیت و ... موفق میبود اصلا لزومی به انقلاب مهدوی بود؟ به شرطی که چنین نظامی به طور کامل وجود داشته باشه و زمین بر اساس قران به صالحین رسیده باشه اگر قرار بود غیر معصوم (علیه السلام) بتواند ایا لزومی برای بودن معصوم (علیه السلام) و غیبت ایشان میبود؟ مطمئنن اگر غیر معصوم توانایی چنین کاری رو داشت خدا آخرین ذخیره خودش را نگه نمیداشت،پس غیر معصوم توانایی چنین کاری را به طور کامل ندارد بعد ببخشید چه بهتر شدنی!!!ما از لحاظ فرهنگی و مذهبی به شدت در حال افول هستیم قبلآ چه قشری مورد احترام بودن؟حالا چه قشری مورد احترامن؟الان هدف جوان ها چی شده؟؟!! اصلآ به کجا داریم میریم؟اینها بخاطره کم کاری فرهنگی نیست؟درست هرکسی مسئول کار خویش ایست و شاید عده ایی بشناسن و کم کاری کنن،اما کسی که نمیدونه و در جهل پیش میره نباید با بهترین روش که بیشترین تأثیر رو میزاره نباید اون رو آگاه کرد؟؟!!!!
|
|||
|
۱۲:۲۶, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
شما یا چشماتون رو روی حقیقت بستید ! یا کلا چشماتونو بستید!
واقعا به این میگید واقع بینی؟؟؟!!! این نهایت بدبینیه نقل قول:در واقع فرهنگ های غالب جهانی اون جاذبه ای هست که سنگ رو به سقوط می کشونه! یعنی نیرویی که مثل جاذبه همواره اثر گذار هست این حرف برای حکومت هاییه که ایمان درشون از بین میره برای حکومت هایی که یک رهبر درست و درمون ندارن قبول داریم باید خودمون رو با جامعه مهدوی آرمانیمون مقایسه کنیم و اگر با غیر اون خودمونو مقایسه کردیم، ضرر کردیم....اما یه نگاه به کشور خودمون بندازید و بعد به کشور های دیگه اسلامی الان کجاییم؟ چرا انقدر بسته فکر میکنیم؟؟؟!! دقیقا یاد همون شخصیت کارتونی افتادم! با این دید که الان باید جمیعا خودکشی کنیم! شما ایمان داشته باشید که: يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ می خواهند نور خدا را به دهانهايشان خاموش کنند ولی خدا کامل کننده ، نورخويش است ، اگر چه کافران را ناخوش آيد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)