|
حقوق ماهیانه اعضای این تالار چقدر است؟
|
|
۳:۱۴, ۲۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۶:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سوال ساده برای خدمت خودتون در این تالار چقدر دستمزد می گیرید؟ سوال را ساده تر می پرسم: در قبال صرف وقتتان چه چیزی می گیرید؟از چه کسی؟ اپوزیسیون هم در تاپیک خنده حلال نظرشون رو بگن |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۱, ۲۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جهت تنویر افکار عمومی
این تالار مطعلق به هیچ نهاد ارگان موسسه و ... نیست هزینه سرور ان را هم مدیر تالار بر عهدا دارد . عزیزانی که در این تالار قلم میزنند و ناظر هستند نیر از نظر مادی دریافتی ندارند . البته گاهی از طرف مادر پدر همسر مورد حمله قرار میگیرند . که معتاد شدی همه وقتت شده تالار .... خصوصا از وقتی داخل تلوزیون اعتیاد به نت رو هم نشون میده . بعضی دوستان غذا سزوندن . بعضی ها هم یادشون رفته نون بگیرن شب با شکم گشنه خوابیدن ولی به لحاظ معنوی....
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۲۱:۰۹ توسط moflehoon.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام از همون اول هم کاملا واضح و مشخص بود که منظور جناب تلمیخا از زدن این تاپیک چه بود. و در ادامه به دلیل ابهاماتی که برای بعضیا پیش آمده بود، خودشون روشنگری کردن که بله هدف اعضا از اینکه اکثر اوقاتشونو تو تالار می گذرونن، انجام وظیفه ای در مسیر ظهور آقاس ولی به قول جناب ترنم، آیا باید برای این منظور هم که مدنظر شماست تاپیک زده بشه؟ با زدن تاپیک با این هدف در واقع داریم، منت میذاریم به آقا، آقا جان ببینید داریم برای شما کار می کنیم! حالا یه سوال : آیا واقعا هدف ما امام زمانِ؟ آیا این حجم انبوه تاپیکای با ربط و بی ربطی که هر روز در تالار زده میشه در جهت بیداری اندیشه هاست؟ در جهت تسهیل ظهور آقاست؟ اگه آره که وظیفمون بوده قدمی برای ظهور کسی که خودمون باعث غیبتشیم برداریم پس دیگه نیازی به گفتن نداره که آره ما داریم برا ظهور وقت می ذاریم، اگرم که نه، وامصیبتا!! با اسم آقا چه کارها، چه وقت ها، چه هزینه ها که مصرف نمی کنیم!!! اخیرا جو تالار خیلی داره از مسیر و هدف اولیه ای که براش تعریف شده بود، منحرف میشه با تاپیکای نامربوطی که هرکس به زعم خودش احساس نیاز می کنه که باید زده بشه، زده می شه! بعضی تاپیکا واقعا بی مغز و محتوا و فقط جنجالی که باعث می شه کاربرا و حتی ناظرا و مسئولام درگیرش بشن و چیزی جز هدر دادن وقت نداشته باشه با موضوعاتی که مطرح شدن یا نشدنش، دونستن یا ندونستنش تاثیری نداره، مصداق بارز " والعصر*ان الانسان لفی خسر" نمونش: نزدیک عید غدیره، هرکی احساس نیاز کرده اومده در رابطه با غدیر و اثباتش یه تاپیک زده، نزدیک به شونصدتا تاپیک تو همین زمینه باز شده. بابا جان! دوست عزیز! به ولله یه تاپیک هم می تونه این کارو انجام بده ، وقتی میاین شونصدتا تاپیک با یه موضوع می زنید(که فقط زننده تاپیکش با هم فرق دارن)، کاربر نمیاد بخونه، نمیاد سر بزنه! دغدغه تون محترم، تا اونجا که در تالار بودم و متوجه جو اون، متوجه شدم اکثریت شیعه هستن و این مطالب براشون جا افتاده پس همون یه تاپیک کفایت می کنه، اگرم می خواین با تاپیکای مختلف اهل تسنن رو راضی کنید، اونا با این تاپیکا مجاب نمی شن، برا مجاب شدنشونم یه تاپیک جدا توسط جناب وحید110 زده شده که باهاشون بحث میشه. تو این شونصد تا تاپیک یه نفر نیومد، آسیب شناسی کنه که چرا کار ما به جایی رسیده که ما باید برای اثبات حق ترین حق عالم، حق اول مظلوم عالم، این همه داریم تاپیک می زنیم؟؟!! یه نفر نیومد بررسی کنه که چرا حقشون گرفته شد!!!(البته جناب پرنیان در ماجرای سقیفه اندکی ماجرا را باز کردند ولی کافی نبود). ما خودمان را دانای کل فرض کرده ایم و به قضایای غدیر و عاشورا از بیرون نگاه می کنیم و همش می گیم که آره اونا این کارو کردن اینم مدرکش. خب اونا این کارو کردن تاثیرشم تا قیامت میمونه، ولی کار ما که بدتره تو همون تاریخ موندیم!!! یک نفر نیومد یه تاپیک بزنه، غدیر و عاشورا رو بر مسائل امروز تطبیق بده و واکاوی کنه، نیومد بگه مسلمونای صدر اسلام چی کار کردن که روی حقیقت خط کشیدن، آیا ماهم داریم همین کارو می کنیم یا نه!!! یه نمونه دیگر : فتواهای شاد ...! برادر جان ما که حق بودن خودمونو می دونیم، در مورد اهل تسنن هم که گفتم، دیگر چه لزومی به زدن این تاپیکه. امام علی (علیه السلام) به امام حسن(علیه السلام) سفارش کردن که علم را حتی برای مقابله با افکار انحرافی فرا نگیرید(فک کنم توی همون منشور جوانی)، هدف خدا باشه. دونستن یا ندونستن اینا چه تاثیری برای من شیعه داره که باید قدمی برا ظهور بردارم، منی که می دونم اون حرفا یه مشت چرندیات بیشتر نیست! این همه مدعی!!!! ولی....... آقامون هنوز غایبن مواظب تک تک ثانیه هاتون که به اسم امام زمان در نت می گذرونید باشید که بعدا ازش سوال خواهد شد. برگردید به آرشیو تالار و مطالب جناب علی 110 رو یه بار دیگه بخونید، فک کنم یه تلنگر لازم باشه. در پناه خدا
|
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۲۰:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: با تشکر از همکاریتون در تاپیک منت در این راه معنی ندارد! همین بودن در چنین فضایی منتیست بر سر ما نقل قول: الله اعلم نقل قول: البته نمیشه قضاوت کرد که تاپیکی بی محتوا هست یا نه یا نیت سازندش چی بوده اما اینو قبول دارم که فضای تالار نیاز به همیاری همه کاربران در غنی تر کردن و همچنین پویاتر کردن داره نقل قول: شدیدا موافقم تاپیک های علی آقا خیلی مفید و جامع بودن ولی الان یجورایی دارن خاک میخورن باید همیاری بشه http://forum.bidari-andishe.ir/search.ph...ads&uid=51 |
|||
|
|
۲:۲۰, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام جناب تلميخاي بزرگوار
چرا هر وقت من وارد تاپيك ميشم ارسال اولتون تغيير كردست؟؟؟؟/ ![]() ![]() ديشب كه اولين جواب رو به تاپيك دادم تاپيكتون بدون عنوان بود و ارسال اولش اين بود كه تاپيك بسته بشه.به خاطر همين بنده عرض كردم قبل از ايجاد تاپيك فكر كنيد. ![]() امروز كه اومدم ارسال اولتون ي چيز ديگه بود. ![]() الان ديدم باز ويرايش شده. خسته نباشيد![]() به هر حال اميدوارم نتيجه خوبي از تاپيك بگيريد و از حرفاي بنده ناراحت نشده باشيد. ![]() التماس دعاي عاقبت بخيري |
|||
|
|
۲:۳۷, ۲۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۲:۴۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
جناب عمار ۱۱۰ گرامی
شما کاملا درست میفرمایید . ولی باید در نظر داشته باشید اینجا مدرسه علمی نیست که کسی مجبور باشه تاپیکی رو بخونه . یا من بتونم کسی رو مجبور کنم بیاد اصول عقایدش رو یاد بگیره . یا حتما بیاد جواب شبهش رو بگیره . کار باید مقداری هم شان تبلیغاتی و جذابیت داشته باشه مثلا دوستان میان میگن بخش اخبار چه ربطی به مهدویت داره . اکثر اخبارش بی ربطه . فلانی فلان تاپیک زده به درد نمیخوره . خنده حلال وقت تلف کنه اینها چیزاییه که ممکنه جذابیت ایجاد کنه . اگر بخوایم هر کسی تاپیک زد یقش رو بگیریم . و کلا تالار رو زیادی تخصصی کنیم . شاید مطالب وزینش بیشتر توی چشم بیاد ولی چشمی نمیاد بخونه ۴ تا به قول شما شیعه میشینیم دور هم به به و چه چه . خود گویی و خود خندی عجب مرد هنر مندی !! به نظر حقیر ما نباید مسایل خشک یک بعدی و ایدال گرایانه ببینیم . بله . حسن س هست فاز فلسفی تاپیک میزنن با طلبه هاش حال میکنن با هم . علی۱۱۰ با دوستدارای سبک خاصش خنده حلال با بچه های بانمکش حالا ما بیایم فضا رو خشک کنیم ریزش میکنه . اصلا گاهی مطلب رو زیاد تخصصی میکنی دیگه خواننده نداره . گاهی نتیجه مدتها تحقیق رو کلاسیک میارن دوستان اصلا کسی نمیخونه ... برای اینکه کار اکادمیک با کار تبلیغی فرق داره ... تالار مثل قران هدیس . باید کلی ضرافت و قاب قشنگ و بوی خوش و ۴ تا اب نبات و ... کنارش باشه . حرف زیاده ... وقتتون رو نمیگیرم . ولی با قسمتی از صحبتتون موافقم یا حق |
|||
|
|
۳:۰۵, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
درسته كه تالار نياز به نقل ونبات و چيزهاي سرگرم كننده داره
.ولي ديگه نه هر موضوعي.يادم نيست كدوم كاربر ولي ي تاپيكي ي بار به چشمم خورد با اين مضمون كه بلندترين ريش حج امسال رو فلان فرد داشته!!خب اين چه جذابيتي داره؟؟؟![]() ![]() اينجا تالار گفتگوي مهدويته و نياز به تنوع داره كه دوستاي زيادي بيان وبه بهانه مطالب متنوع به مطالب اصلي هم برسن ولي ما به اندازه كافي مطالب متنوع داريم كه جديدا از بس تاپيك متنوع ايجاد ميشه خيلي از تاپيكهاي اصلي اصلا به چشم نمياد.يكي ي تاپيك بدون سند ميزنه وبقيه ميان بحث ميكنند وآخرش با دعوا تاپيك بسته ميشه. الحمدلله تاپيكهاي متنوع خوب زياد داريم:.(خنده حلال،تصاويري كه بايد ديد،موضوعات گفتگويي درباره ازدواج،بيان مشكلات شخصي دوستانو...........) به اندازه كافي تنوع داريم.ولي بعضي از تاپيكها(فقط منظورم به اين تاپيك نيست،ممكنه منم يه تاپيك داشته باشم كه وقت دوستانو بگيره و فايده اي نداشته باشه،اونم بايد حذف بشه) اصلا نيازي به ايجادش نيست.و ميشه خيلي از تاپيكها با هم ادغام بشن. ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |