کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در خواست مادر علی 110 از بچه های تالار بیداری اندیشه
۱۱:۵۸, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدانم شاید این تاپیک حقیر خلاف مفررات تالار باشد، بدیهی است که در این صورت مدیریت مجاز به حذف یا ادغام این تاپیک است
دوستان لطفاً کسی به هیچ وجه سوالی در این مورد بیش از توضیحی که اینجا داده ام از حقیر نپرسد چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی
فقط در این حد خدمت شما عرض کنم که برای خانواده ی ما یک مشکل بسیار بسیار جدی پیش آمده است که امروز مادر بنده ضمن صحبت با من پشت تلفن ناگهان بغضشان ترکید Sad و در حین اشک ریختن از من خواست که در تالار درخواست التماس دعا بگذارم برای دوستان ایمانی خود
گفتند نذر و بیمه ی امام زمان کردند و دست به دامن شهید آوینی شده اند برای حل مسئله و خیلی خیلی التماس دعا دارند
راستش تا کنون اینقدر مادرم را مضطر و دلشکسته ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مادر است دیگر....
و نگران فرزند...
شرمنده حقیرِ کمترین هم خاک پای مادرم هستم و امر ایشان را انجام دادم از دوستان هم التماس دعای شدید دارم برای حل این مشکل یسیار جدی که برای ما پیش آمد کرده است
باز هم پوزش می طلبم اگر خلاف قوانین تالار عمل کردم
راستش درخواست عاجزانه مادرم بود
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Night moans ، Mohammad Trust ، Fatemeee ، میلاد.م ، مجید املشی ، mahpare ، MohammadSadra ، sarallah ، sagheb ، ELENOR ، Justice Bringer ، Night_World ، aboutorab ، آلاله ، حسن عزتي ، مصباح ، Farzaneh ، ندا دهنده ، hesam110 ، fazel ، Admirer ، مجتبی110 ، خیبر110 ، parisan ، Tolou ، Asma ، آیلار ، zryy ، در جستجوی سختی ، help me ، ali0077 ، Ramin_Ghn ، mohammadhadi ، heaven ، Hadith ، AFG Shia ، غربت تشیع ، m.hossein ، یاســین ، شاهد ، ali.khm ، aminmostafavi65 ، fiftynine ، Sakineh ، مهرومه ، FN_AntiZionism ، ilidin ، مهسان ، meshkat ، Havbb 110 ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، ســــــاقی ، Bahar ، جویای حقیقت ، farzad313 ، fatemeh zahra ، وحید110 ، فرشته مهربون ، soshiant ، محیصا ، سرباز منتظر ، منادی حق ، black ، Agha sayyed ، عبدالرحمن ، فرمیسک ، ZaHrA110M ، fatemeh ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، ساقی ، yamin ، MAHDI59 ، medad.sefid ، بیداری12 ، aleerz ، مرتاح ، أین المنتظر ، دیدگاه نوین ، bagheri4 ، warior ، ترنم ، سجاد313 ، سید هادی ، mahdy30na ، علمدار133 ، SAViOR ، salman313 ، دل خسته ، jafar ، fafa* ، لبخند خدا ، ضحی ، مفقود الاثر ، Aryha ، seiied ، انصارالمهدی ، مجنون الحسین ، آیات ، حسین14 ، Patriot ، سیمرغ ، مکیال ، علی امینی ، azade ، رمز شب ، حضرت عشق

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۹, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #41

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، Patriot ، سیمرغ ، آیلار ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، در جستجوی سختی
۱۶:۰۱, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
انشالله مشکل همه عاشقان اهل بیت حل بشه
مخصوصا درمورد شفای بیماران

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، شیدا ، آیلار ، حسن عزتي ، حسن.س. ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، عبدالرحمن
۱:۴۶, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #43
آواتار

ان شا الله که مشکل همه مسلمانان و به ویژه شیعیان حل بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان