|
در خواست مادر علی 110 از بچه های تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۱:۵۸, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان نمیدانم شاید این تاپیک حقیر خلاف مفررات تالار باشد، بدیهی است که در این صورت مدیریت مجاز به حذف یا ادغام این تاپیک است دوستان لطفاً کسی به هیچ وجه سوالی در این مورد بیش از توضیحی که اینجا داده ام از حقیر نپرسد چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی فقط در این حد خدمت شما عرض کنم که برای خانواده ی ما یک مشکل بسیار بسیار جدی پیش آمده است که امروز مادر بنده ضمن صحبت با من پشت تلفن ناگهان بغضشان ترکید و در حین اشک ریختن از من خواست که در تالار درخواست التماس دعا بگذارم برای دوستان ایمانی خودگفتند نذر و بیمه ی امام زمان کردند و دست به دامن شهید آوینی شده اند برای حل مسئله و خیلی خیلی التماس دعا دارند راستش تا کنون اینقدر مادرم را مضطر و دلشکسته ندیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مادر است دیگر.... و نگران فرزند... شرمنده حقیرِ کمترین هم خاک پای مادرم هستم و امر ایشان را انجام دادم از دوستان هم التماس دعای شدید دارم برای حل این مشکل یسیار جدی که برای ما پیش آمد کرده است باز هم پوزش می طلبم اگر خلاف قوانین تالار عمل کردم راستش درخواست عاجزانه مادرم بود اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
انشالله مشکل همه عاشقان اهل بیت حل بشه مخصوصا درمورد شفای بیماران اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱:۴۶, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ان شا الله که مشکل همه مسلمانان و به ویژه شیعیان حل بشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محبوب ترین مدیر بیداری اندیشه سال 1393 | sarallah | 39 | 19,250 |
۲۴/بهمن/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: فنا |
|
| عهد نامه ی اعضای تالار بیداری اندیشه!!! | علی 110 | 79 | 33,047 |
۲۶/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۳۹ آخرین ارسال: III I III |
|
| روز معلم، تقدیم به معلمین تالار بیداری اندیشه | mohamad | 7 | 4,845 |
۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۳ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|
| فراخوان هسته ی پژوهشی تالار: فقط طالبان حقیقی بیداری اندیشه | علی 110 | 77 | 49,730 |
۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| فراخوانی برای تشکیل گروه ترجمه ی تالار بیداری اندیشه! | علی 110 | 13 | 7,587 |
۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۱۸ آخرین ارسال: freewish |
|