|
سلامتی هر چی پسر مذهبیه ...
|
|
۲۱:۴۹, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام . همیشه وقتی صحبت از حیا و حجاب و عفت میشه در مورد خانها صحبت میکنیم . معمولا مثال پاکدامنی و حیا برا خانها استفاده میشه . اما من میخوام بگم : ![]() سلامتی پسری که پاتوقش مزار شهداس نه باشگاه کامبیز بدنساز ... سلامتی پسری که در کنار پرورش اندام و .. پرورش ایمان هم میکنه و خودسازی ... سلامتی پسری که سرش و خم میکنه تا سنگ فرش خیابونا رو ببینه ،نه ناموس مردم رو .... سلامتی هرچی پسره که بلوز آستین بلند میپوشه و شلوار کتان نه لباس های تنگ و کوتاه و شلوار جاستین... سلامتی پسری که نه مدونا میشناسه نه بریتنی و ... دختر رویاهاشم سلنا گومز نیست ... سلامتی اون پسری که وقتی تو تاکسی میبینه دوتا خانم نشسته نمی ره وسطشون بشینه ... سلامتی اون پسری که بلده مکبر باشه و نماز اول وقتش حجته ... سلامتی هرکی که پیشش ، روبروش ، کنار دستش تو کلاس با امنیت میشینی وانگارنه انگار کنارش دختر نشسته ... سلامتی اون پسری که بعد امتحان نمیره پیش همکلاسی های مونث وبگو بخند رابندازه به بهانه ی امتحان ... سلامتی اون پسری که حاضره دخترا بهش بگن مریض واون وانده ... سلامتی آقا پسری که وقتی تو ماشینش صدای ضبطش رو بلند میکنه ..نوای کربلا کربلا میاد ... سلامتی اون پسری که ظهر تو دانشگاه پشت کفشاشو خم میکنه وآستیناش بالاست .. سلامتی پسری که تنها دغدغش سر ظهر و عصر اینه که به نماز جماعت دیر نرسه ... سلامتی پسری که تو تابستون میره اردوی جهادی نه صفا سیتی با دوست دختراش....توشمال سلامتی اون پسری که عکس فرماندهین دفاع مقدس میزنه رو پیرهنش.... سلامتی هرچی پسر مذهبیه ... سلامتی هرچی بچه حزب اللهیه .... سلامتی همشون صلوات .... |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲۲:۰۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کـــــو ؟ کجاست مگه داریم؟؟؟
![]() البته باید اعتراف کنم دوران جاهلیت منم همینجوری بودم |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلامتی همه آقا پسر های مذهبی که ظاهر متدین و نیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز باطنی متدین دارند...
[/b] یا حق |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۰:۰۵ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
آقا نیازی نبود برای سلامتی من تاپیک بزنید
![]() ![]() ![]() البته حال من با نصف بیشتر موارد تطبیق داره |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله همه دوستان همینطوری هستند و آیتم های مثبت دیگه هم دارند
و سلامتی همه افرادی که بجای قضاوت در مورد بقیه مثل خاله زنک هایی که از بیکاری در دم در میشینن برای غیبت به خودشون می پردازند تا در زندگی پیشرفتی کنند. |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
واقعا دم این جور پسرا گرم ...
ما که هر وقت دیدیمشون احساس امنیت کردیم تو این گرگ بازار ... . . . دمشون گرم |
|||
|
|
۰:۰۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم لله الرحمن الرحیم
سلام فکر کنم موضوع تکراری است و قبلا زده شده است نقل قول:سلامتی اون پسری که عکس فرماندهین دفاع مقدس میزنه رو پیرهنش.... اگر منظور تیچرتهایی است که عکسه فرماندهان بر روی انها است اغلب بدرد بیرون نمیخورن در کل ممنون در حالی که باید برعکس باشه الان افراد مذهبی بیشتر در مورد حملات و تکه پرانی دیگران قرار میگرند تمامی افرادی که مسائل دینی را رعایت میکنند خدا حفظشان کند و خیرشان دهند. یاعلی. |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر بی ادبی نباشه منم چندتا سلامتی اضافه کنم: - سلامتی اون پسری که عکس پس زمینه موبایلش شهدا،مقام معظم رهبری،کربلا . ...هست. - سلامتی اون پسری که صدای موبایلش"شهدا شرمنده ایم"هست. - سلامتی اون پسری که وقتی میگن دارن شهید گمنام میارن از کار و درس و زندگیش میزنه تا خودش رو حداقل به تابوت شهدا برسونه اگر نمیتونه به خودشون برسه. - سلامتی اون پسری که حاضر پول بده،منت بکشه،تو سری بخوره،مسخره بشه اما بره اردو جهادی - سلامتی اون پسری که از بعد عید غدیر میره پیراهن مشکی و شال عزا میخره برای عزاداری ارباب بی کفن - سلامتی اون پسری که تا میگن :السلام علیک یا اباعبدالله" تا 3مرتبه میگن"حسین حسین حسین"اشک از گوشه چشمش راه میفته - سلامتی اون پسری که وقتی تو هیئت میگن"یا فاطمه الزهرا"اون پشت بندش میگه "مادر" - سلامتی اون پسری که دلش تو عرفه پر میکشه برای امام رضا - سلامتی اون پسری که رهبرش سیدعلی حسینی خامنه ای هست صلوات... |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلامتیه همه پسرایی که آبرو داری میکنن!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 61469882446359797107.jpg]](http://www.8pic.ir/images/61469882446359797107.jpg)