کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا شما خود را یک موحد مبارز می دانید ؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادی برای اتحاد ادیان
۲۲:۳۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
همان طور که خودتون اطلاع دارید جهان پر شده از علائم و نشانه های شیطانی . این نماد ها به خوبی توسط آقایان هاشم ، نوره آگااآ ، رائفی پور و دیگران افشا شده است .
حال وقت مبارزه و مقابله فرا رسیده . من پس از روزها تفکر علامتی طراحی کردم که هلال اسلام ، صلیب مسیح و ستاره ی یهود را در بر دارد و می تواند نمادی برای موحدان مبارز در سراسر جهان باشد . اکنون وقت کنارگذاشتن اختلاف ها و و تمرکز در بزرگترین وجه مشترک ادیان آسمانی یعنی توحید و یگانه پرستی است .
we should all be on the same page , fighthing against our common enemy
من کمی در باره ی قدرت خطوط و اعداد مطالعه دارم و سعی کردم این علامت را منطبق با آن اصول طراحی کنم . از روزی که سعی در گسترش آن نمودم آثار خیر و برکتش را در زندگی خود یافتم .
پس اگر از مرحله ی ترس یا انکار عبور کرده ای با هر زبان و آیینی که هستی بگو « لا اله الّا الله »
و سعی کن این علامت و مطالب را گسترش دهی تا شاید بتوانیم جلوی تسخیر جهان توسط چشم جهان بین و تسلط دجال بر مردم را بگیریم . ان شاءالله
[تصویر: wjfmw7f108oian97gju.jpg]
برای آشنایی بیشتر به وبلگ من سری بزنید اینجا
http://bbeehhzzaadd.blogfa.com/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hussain ، hamedshihan ، zahra11

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام به همه : به نظر من البته با احترام نماد خوبي رو انتخاب نكرديد ! به نظر من الان مشكل ما نماد نيست و نماد ها اون هم به اين شكل از عظمت هدفمون خيلي دوره و بهتره به جاي نماد سازي يا حتي نماد شناسي (البته نماد شناسي تا جايي كه ما رو از هدفمون دور نكنه و دشمنان رو بهمون بشناسونه و در راستاي مسير بندگي حق ارتقامون بده خوبه) به خود شناسي و خدا شناسي بپردازيم و گرنه از قافله عشق جا ميمونيم !به نظرم مياد كه كارهايي مهمتري بعد از خود شناسي و خدا شناسي هستش كه ميتونيم انجام بديم !
مثل پرداختن به اتفاقات مختلف در سراسر جهان و به خصوص خاورميانه از ديدگاه انسانهاي بيدار انديش كه نمونه هاي زياديش توي همين سايت در حال بررسيه!و در مجموع نظرم اينه كه هوشياري يكي از مهمترين وظايف ماست !

اما در هر صورت از دعوتتون براي وحدت جهاني يگانه پرستان و حق طلبان و تمام منتظران منجي حقيقي وراستين تشكر ميكنم به اميد رستگاري همه ما
موفق و سلامت و پيروز باشيد
يا علي
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی
۰:۴۸, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۰:۵۲ توسط اسماعيل.)
شماره ارسال: #32

سلام خسته نباشيد
اصل حركت شما موردي ندارد .اما انسان براي بحث كردن بايد صغري و كبراي درست راانتخاب كند
براي طراحي بايد چند مورد را مد نظر گرفت
1. من چه كسي هستم.
2. چه ديني را دارا هستم.
3.چكاري را ميخواهم انجام بدهم.
4. ابزارم براي اين كار چيست.
5. آيا اين ابزار منظور مرا ميرسانديا خير
جواب مراتب بالا در طرح شما
1. بنده يك ايراني موحد هستم . ايران در اين طرح شما كجاست؟ اما در طرحهاي آنها مليت را خواهي ديد.
2. اسلام دين بنده است . اگر ماه نماد اسلام باشد بايد در كجاي طرح باشد . هر چه باشد بنده مسلمان هستم.
3. اتحاد اديان كه نماد بايد يك دايره يا شبيه آن را نشان دهد . اما در طرح شما مسيح ستون اديان و يهود ميوه اديان واسلام حافظ اديان ميباشد.
4. صغري و كبراي شما اشتباه است . مكه را چه كسي در دنيا نميشناسد و...
5. با بحث بالا شايد آن را تحت عنوان طرح اوليه دانست اما كامل نيست . بايد روي طرح كار كرد.

توجه كنيد: زماني ميرسد كه براي رسيدن به هدف بزرگ برادران ... ريشهاي خود را ميتراشند. اما بعد از رسيدن
به هدف ديگر چنين نميكنند.
در گذشته اگر بزرگتري دست فرزند خود عكس هندي ميديد .ناراحت ميشد امااكنون همان بزرگتر بافرزند خود ماهواره
مي بيند.
در ماهواره شبكه فارسي 1 در روز مادر تولد حضرت فاطمه را تبريك ميگويد اما بعد از آن بافيلمهايش حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را به ترور اخلاقي مي بندد.
منظور : به روش آنها در مبارزه خوب دقت كنيد . هيچ وقت مستقيم به شما خوراك نميدهند.

در روشهاي خود روش آهسته آهسته را انتخاب كنيد

[/b][/size]
۸:۴۶, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۸:۵۴ توسط moje12.ir.)
شماره ارسال: #33
آواتار
جناب بهزاد بیدار گفته است : هر کسی به اندازه ی فهم خودش از این علامت دریافت می کنه .

نه دوست من هر کسی بسته به نوع اعتقادش این علامت را درک می کند.
من اگر صهیونیست باشم بله از ستاره 6 پرش خوشم می آید. اگر مسیهی باشم به علت انحرافم در مورد حضرت مسیح از صلیبش خوشم می آید.
اگر مسلمان باشم از این طرح خوشم نمی آید زیرا از ستاره 6 پر و صلیب و همچنین هلالی به صورت شاخ در آن استفاده شده است.

و اگر بخواهم از مقام یک گرافیست به این طرح نگاه کنم می گویم که ضعیف و ظاهرا با عجله اجرا شده است.

جناب بهزاد بیدار گفته : فقط یه گوشه از پیام های اونو گفتم . چون میترسم واسه شما خیلی سنگین باشه .

بله دوست من چیزی که اشتباه است اثباتش برای من بسیار سخت و سنگین است.
۱۱:۲۱, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
[/size]به نظر من کلا نماد گذاری کار درستی نیست . در این صورت ما با اونا چه فرقی می کنیم ؟؟؟؟؟
عذر میخوام که رک می گم آقای بهزاد بیدار اما من انرژی منفی از این نماد دریافت کردم چون برای چند ثانیه هم نتونستم رو دسک تاپم تحملش کنم . [size=medium]
۱۲:۱۷, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #35
آواتار
دو جمله میگم و بحث رو به هیچ جایی مرتبط نمیکنم

ببینید دوست عزیز خدا هیچوقت نماد گرایی نکرده و حزبش هم هیچوقت با نماد گرایی همراه نمیشه چون این کار باطلیه و نیرنگ به همراهش داره که این صفات در خدا نیست.
علتی هم داره چون هر نمادی رو که بدی توجیحی براش میارن و اونو نماد خودشون معرفی میکنن
شما هر چقدر میخوای زور برن نماد اسلامی تولید کن اونا به نام خودشون تغییرش میدن
مثالش هم دوستان برات آوردن ببین چه راحت
[تصویر: n6gsqlswy0upo1wit0.jpg]

به همین راحتی میگن این نماد ماله ماست و شما شکست میخوری
حالا اگه دوست دارید به این کار ادامه بدید
دچار وهم نشید
یک مومن هرگز اینطور نمی جنگه
در پناه خداHeart
۱۸:۴۱, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۱:۲۵)بهزاد بیدار نوشته است:  
(۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۵۴)westsun نوشته است:  [تصویر: wjfmw7f108oian97gju.jpg]

سلام دوست عزیز
1- هلال نماد اسلام نیست لکه نماد یکی از خدایان بین النهرین بوده که بعد ها اهل سنت اونو به عنوان نمادمذهبی انتخاب می کنن نه شیعیان و کل مسلمانان
20- صلیب نماد دین مسیحیت نیست بلکه نماد مسیحیت پولسی که توسط یهودیان برای از بین برن دین مسیحیت حقیقی ایجاد شد بکار رفت
در حال حاضر ارتدوکسها از صلیب و تصاویر مریم در کلیسا ها استفاده نمی کنن و همچنن برخی فرقههای مسیحی که به دین اصیل مسیحیت نزدیکتن،برخلاف کاتولیک ها و پروتستان ها
البته استفاده از صلیب در مسیحیت به این شبیه که ما شیعیان شمشیر برامون مقدس باشه به این دلیل که سر امام حسین رو باشمشیر بریدن!
3- ستاره شش پر نماد یهودیت نیست و به هیچ وجه به داود نبی ارتاطی نداره ، این نماد پند قرن پیش توسط شخصی به نام داود ری که ادعا داشت منجی بنی اسرائیله یجاد شد و در اواخر قرن نوزدهم صهیونستها که مکتبی ضد دین یهود و سکولار هستن این نماد و اختیار نموده و الان هم نماد کشور اسرائیله

دوست عزیز اگه تو واقعا دنبال وحدت ادیان هستی باید درباره یکتا پرستی که همون خدای احد یا الله هستش نماد بسازی

مطالب خیلی مفید بود استفاده کردم . ولی مثل اینکه من نتونستم منظورم رو خوب برسونم . هدف من طراحی یک نشونه است که قداست خاصی نداشته باشه و بشه روی هر چیزی اونو استفاده کرد و از طرف دیگه دارای پیام باشه و اون هم اتحاد تمام خداپرستان دنیا است .
مهم نیست که این علامت ها توسط چه کسی ساخته شده . مهم اینه که روی مسجدالحرام هلال ماه و روی اکثر کلیسا ها صلیب و روی دیوار اکثر معابد یهود هم ستاره ی شش پر قرار داره و هر کسی یا دیدن این سه علامت به یاد این سه دین بزرگ می افته .
از طرفی دیگه شما حق ندارید بدون وضو روی کلمه ی الله یا سایر اسمی خداوند دست بکشید . از این کلمه بر روی بسته بندی مواد غذایی ، تزئینات داخلی و ... نمی تونی استفاده کنی ولی شیطان پرستان هر روز کاربرد جدیدی برای استفاده از علائم شیطانی و هیپنوتیزم کردن مردم پیدا می کنند . پس چرا ما اختلافات تاریخی خود را کنار نمی گذاریم و همه به یگانه ریسمان نجات یعنی توحید چنگ نمی زنیم ؟

بله اما لازم نیست از اسم الله استفاده کنید
اصلا فایده نماد اینه که معانی رو بدون استفاده از حروف در خود داره
شما یک طرح درست کن که نماد خدای واحد باشه
اگه دنبال وحدت باشیم معناش صرف نظر از مواضع خودمون نیست بلکه معناش دست گذاشتن روی نقاط مشترکه
ما با صلیب و ستاره صهیون هیچ نقطه اشتراکی نداریم
یعنی نه قایل ب مصلوب شدن مسیحم و نه مسیح رو خدا یا پسر خدا م دونیم
درباره ستاره شش پر هم مهمترین معنیش نرینگو مادینگیه که یک نماد کاملا جنس.ی محسوب میشه
برای همین هم یهودیان واقعی که واقعا خداپرستند از ستاره شش پر متنفرند

به نظر من شما که حس هنری داری باید یه طرح بکشی که مفهوم خدای واحدو ی اصل پاکی عالم توشباشه که در این صورت معنی واقعی اتحاد تمامی ادیان رو در خودش میگیره
اگه یادت باشه در جنگ غزه مردم فلسطین با انگشت اشاره شون رو به آسمون میگرفتن به عنوان اینکه ما فقط به خدای واحد اعتقادداریم یا ما فقط خدا ر داریم
واقعا نماد پر مغزی بود
درباره اش فکر کن
موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M03TAFA ، سرود پیروزی
۱۸:۴۸, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام به همه بچه هاي تالار

شايد از حرف من ناراحت بشي اما مولاي متقيان حضرت علي (عليه السلام) فرمودند كه جاهل را نمي بيني مگر در حال افراط يا تفريط

به نظر من اين علامت هيچ تاثيري كه نداره به جاي خود، باعث به رخ كشيدن تحريفاتي ميشه كه در آيينهاي مختلف الهي به وجود اومده

لطفا دست از انتشار اين چيزا برداريد و از انرژيتون در راههاي بهتر استفاده كنيد.
ببخشيد اگه حرفام تند بود موفق باشي
۱۹:۴۶, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۲۰:۰۵ توسط بهزاد بیدار.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۳/خرداد/۹۰ ۱۸:۴۱)westsun نوشته است:  [

مطالب خیلی مفید بود استفاده کردم . ولی مثل اینکه من نتونستم منظورم رو خوب برسونم . هدف من طراحی یک نشونه است که قداست خاصی نداشته باشه و بشه روی هر چیزی اونو استفاده کرد و از طرف دیگه دارای پیام باشه و اون هم اتحاد تمام خداپرستان دنیا است .
مهم نیست که این علامت ها توسط چه کسی ساخته شده . مهم اینه که روی مسجدالحرام هلال ماه و روی اکثر کلیسا ها صلیب و روی دیوار اکثر معابد یهود هم ستاره ی شش پر قرار داره و هر کسی یا دیدن این سه علامت به یاد این سه دین بزرگ می افته .
از طرفی دیگه شما حق ندارید بدون وضو روی کلمه ی الله یا سایر اسمی خداوند دست بکشید . از این کلمه بر روی بسته بندی مواد غذایی ، تزئینات داخلی و ... نمی تونی استفاده کنی ولی شیطان پرستان هر روز کاربرد جدیدی برای استفاده از علائم شیطانی و هیپنوتیزم کردن مردم پیدا می کنند . پس چرا ما اختلافات تاریخی خود را کنار نمی گذاریم و همه به یگانه ریسمان نجات یعنی توحید چنگ نمی زنیم ؟

بله اما لازم نیست از اسم الله استفاده کنید
اصلا فایده نماد اینه که معانی رو بدون استفاده از حروف در خود داره
شما یک طرح درست کن که نماد خدای واحد باشه
اگه دنبال وحدت باشیم معناش صرف نظر از مواضع خودمون نیست بلکه معناش دست گذاشتن روی نقاط مشترکه
ما با صلیب و ستاره صهیون هیچ نقطه اشتراکی نداریم
یعنی نه قایل ب مصلوب شدن مسیحم و نه مسیح رو خدا یا پسر خدا م دونیم
درباره ستاره شش پر هم مهمترین معنیش نرینگو مادینگیه که یک نماد کاملا جنس.ی محسوب میشه
برای همین هم یهودیان واقعی که واقعا خداپرستند از ستاره شش پر متنفرند

به نظر من شما که حس هنری داری باید یه طرح بکشی که مفهوم خدای واحدو ی اصل پاکی عالم توشباشه که در این صورت معنی واقعی اتحاد تمامی ادیان رو در خودش میگیره
اگه یادت باشه در جنگ غزه مردم فلسطین با انگشت اشاره شون رو به آسمون میگرفتن به عنوان اینکه ما فقط به خدای واحد اعتقادداریم یا ما فقط خدا ر داریم
واقعا نماد پر مغزی بود
درباره اش فکر کن
موفق باشی
[/quote]

خیلی ممنون از پیشنهاد شما هم استقبال میکنم فعلا دارم روی عدد 6236 که یکی از دوستان پیشنهاد داده بود فکر می کنم لطفا به من کمک کنید تا برند های تجاری بیشتری درست کنیم .
(۳/خرداد/۹۰ ۰:۴۸)اسماعيل نوشته است:  سلام خسته نباشيد
اصل حركت شما موردي ندارد .اما انسان براي بحث كردن بايد صغري و كبراي درست راانتخاب كند
براي طراحي بايد چند مورد را مد نظر گرفت
1. من چه كسي هستم.
2. چه ديني را دارا هستم.
3.چكاري را ميخواهم انجام بدهم.
4. ابزارم براي اين كار چيست. د

[/b][/size]

برادر عزیز با احترام عرض می کنم که اصل هدف من مبارزه با این نژاد پرستی های کور کورانه است .
الآن نزدیک به هزار و صد سال است که دجال و شیطان با حربه ای به نام نژاد برتر بین انسان ها و ادیان اختلاف انداخته اند .
متاسفانه جاهلان و کوران و کرانی که در راس ادیان قرار گرفته اند مدام به این توطئه دامن زده اند .
من اینجا و هر جای دیگر اعلام می کنم من یک انسانم که روی کره ی زمین بدنیا آمده ام و به خدای واحد اعتقاد دارم و تمام کسانی را که در این صفات با من مشترکند برادر خطاب می کنم .
(۳/خرداد/۹۰ ۱۲:۱۷)Grace Dies نوشته است:  به همین راحتی میگن این نماد ماله ماست و شما شکست میخوری
حالا اگه دوست دارید به این کار ادامه بدید
دچار وهم نشید
یک مومن هرگز اینطور نمی جنگه
در پناه خداHeart

کاش می تونستم چشم های شما رو باز تر کنم تا کمی بیشتر ببینید . آیت الله طباطبایی تمرین هایی در این خصوص مطرح کردند . هروقت هنگام نماز خوندن احساس کردید که از زمان و مکان کمی فاصله گرفتید یه ایمیل کوچولو بزنید تا با هم کمی کار کنیم . شاید اون موقع منو شناختید و امیدوارم وقتی که منو شناختید از پیش داوری هاتون شرمنده نشید . Heart
۲۰:۱۰, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۸ توسط moje12.ir.)
شماره ارسال: #39
آواتار
بهزاد جان جواب من و ندادی.

جناب بهزاد بیدار گفته است : هر کسی به اندازه ی فهم خودش از این علامت دریافت می کنه .

من اگر صهیونیست باشم بله از ستاره 6 پرش خوشم می آید. اگر مسیحی باشم به علت انحرافم در مورد به صلیب کشیده شدن حضرت مسیح از صلیبش خوشم می آید.
اگر مسلمان باشم از این طرح خوشم نمی آید زیرا از ستاره 6 پر و صلیب و همچنین هلالی به صورت شاخ در آن استفاده شده است.

و اگر بخواهم از مقام یک گرافیست به این طرح نگاه کنم می گویم که ضعیف و ظاهرا با عجله اجرا شده است.

جناب بهزاد بیدار گفته : فقط یه گوشه از پیام های اونو گفتم . چون میترسم واسه شما خیلی سنگین باشه .

۲۰:۳۷, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۳/خرداد/۹۰ ۸:۴۶)moje12.ir نوشته است:  جناب بهزاد بیدار گفته است : هر کسی به اندازه ی فهم خودش از این علامت دریافت می کنه .

من اگر صهیونیست باشم بله از ستاره 6 پرش خوشم می آید. اگر مسیهی باشم به علت انحرافم در مورد حضرت مسیح از صلیبش خوشم می آید.

عزیز من شما که نمی تونی کلمه ی مسیحی رو درست بنویسی از کجا می دونی که افراد مسیحی از چی خوششون میاد . امیدوارم مقام گرافیستتم مثل املات نباشه وگرنه وای به حال شاگردای استادی که اینچنین خودش رو گرافیست مطرح می کنه !
دوما هلال شاخ مانند هم فاسفه داره که امروز اونم می گم خدا کنه که کمی چشماتون باز بشه و اینقدر با چفیه های به حلق گره رذه و رگ غیرت باد کرده منو الاف نکنید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moje12.ir
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا