|
نمادی برای اتحاد ادیان
|
|
۲۲:۳۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همان طور که خودتون اطلاع دارید جهان پر شده از علائم و نشانه های شیطانی . این نماد ها به خوبی توسط آقایان هاشم ، نوره آگااآ ، رائفی پور و دیگران افشا شده است . حال وقت مبارزه و مقابله فرا رسیده . من پس از روزها تفکر علامتی طراحی کردم که هلال اسلام ، صلیب مسیح و ستاره ی یهود را در بر دارد و می تواند نمادی برای موحدان مبارز در سراسر جهان باشد . اکنون وقت کنارگذاشتن اختلاف ها و و تمرکز در بزرگترین وجه مشترک ادیان آسمانی یعنی توحید و یگانه پرستی است . we should all be on the same page , fighthing against our common enemy من کمی در باره ی قدرت خطوط و اعداد مطالعه دارم و سعی کردم این علامت را منطبق با آن اصول طراحی کنم . از روزی که سعی در گسترش آن نمودم آثار خیر و برکتش را در زندگی خود یافتم . پس اگر از مرحله ی ترس یا انکار عبور کرده ای با هر زبان و آیینی که هستی بگو « لا اله الّا الله » و سعی کن این علامت و مطالب را گسترش دهی تا شاید بتوانیم جلوی تسخیر جهان توسط چشم جهان بین و تسلط دجال بر مردم را بگیریم . ان شاءالله ![]() برای آشنایی بیشتر به وبلگ من سری بزنید اینجا http://bbeehhzzaadd.blogfa.com/ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۷, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
کاش می تونستم چشم های شما رو باز تر کنم تا کمی بیشتر ببینید . آیت الله طباطبایی تمرین هایی در این خصوص مطرح کردند . هروقت هنگام نماز خوندن احساس کردید که از زمان و مکان کمی فاصله گرفتید یه ایمیل کوچولو بزنید تا با هم کمی کار کنیم . شاید اون موقع منو شناختید و امیدوارم وقتی که منو شناختید از پیش داوری هاتون شرمنده نشید .
![]() [/quote] شما فکر کن من چشمام بستس.خوب میدونم دارم چی میگم این نتیجه رو که من بشما دادم بعد کلی تحقیق بدست اوردم کاری هم به آیت الله ی ندارم دوست عزیز. ما همیشه شرمنده ایم. |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:عزیز من شما که نمی تونی کلمه ی مسیحی رو درست بنویسی از کجا می دونی که افراد مسیحی از چی خوششون میاد . امیدوارم مقام گرافیستتم مثل املات نباشه وگرنه وای به حال شاگردای استادی که اینچنین خودش رو گرافیست مطرح می کنه ! بازم جواب من را ندادید
|
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشيد .
منتظر جواب شما به بندهاي 2.3.4و5 هستم. هدف همه ما يكي است . باتشويق چند نفر نبايد سريع خوشحال شويد / وبا زير سوال بردن شما نبايد ناراحت شويد . همه شما را دوست دارند/ فقط ميخواهند شما طرح مناسب تري بدهيد / تاهمه از طرح لذت ببرند . بايد براي ايجاد طرح خوب جدل كرد و در اين جدل شما هم بازتر فكر كنيد / شما در دريا هستيد و آب را نمي بينيد بايد از آب بيرون بياييد. |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام
تاخیر طولانی من رو ببخشید و اما بدون مقدمه راز دوم این علامت اگر از دور دقت کنید این علامت مثل یک خنجر سه شاخه که دو سر تیز اون رو هلال اسلام و تیغه ی وسط رو ستاره ی یهود تشکیل داده و نقش صلیب هم حمایت از تیغه هاست و دسته ی خنجر رو تشکیل داده این شکل به وضوح نشون میده که تنها راه مقابله با شیطان اتحاد ادیان الهی است اگر چیزی بهتر سراغ دارید که واضح تر از این پیام ضرورت اتحاد ادیان رو برسونه استقبال می کنم .
|
|||
|
۲۲:۴۵, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم .
سلام دوست عزیز آقا بهزاد . بسیار ممنون از اینکه در این آشفته بازار ادیان به فکر ایجاد یک نماد برای اتحاد ادیان الهی افتادی . این فکر بسیار خوب و جالبی هستش و به نظر من باید این کار حتما عملی بشه . ولی چند نکته : 1 - اگر قرار باشه این نماد در بین مردم شناخته شده باشه باید عاری از هرگونه عیب باشه 2 - اگر قرار باشه این نماد به عنوان نماد اتحاد ادیان الهی بین مردم رواج پیدا کنه باید همه ادیان اون رو قبول داشته باشن نه فقط مسلمونا . 3 - این نماد یک اشکال داره و اونم اینه که یک مسیحی یا یک یهودی با دیدن این نماد یاد خدا نمی افته . آقا بهزاد برای اینکه این یک نماد بین المللی بشه باید عیبش توسط همه ادیان گرفته بشه . پس پیشنهاد میکنم این نماد رو در تالارهای متعلق به یهودیان و مسیحیان هم به نمایش بگذاری . من از همه دوستان خواهش میکنم تا به ایشون کمک کنن تا ایرادات این نماد برطرف بشه . راستی یک حرف خودمونی هم بزنم : عزیزم شما در بعضی از جوابیه هاتون حرفای مشکوکی میزدی!!! که رنگ و بوی خدا نداشت !!!! |
|||
|
|
۰:۲۷, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۰ ۲۲:۴۵)wakeup2012 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم . لطفا همه ی کامنت ها رو بخون و با انصاف قضاوت کن
|
|||
|
۱:۴۹, ۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱:۵۰ توسط F_R.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام به شما دوست عزیز
اولا معذرت میخوام که در حضور بزرگتر ها و دوستان بزرگوار اظهار نظر میکنم؛ اول بگم که نیت خیر شما رو تحسین میکنم چیزی که شما میفرمایید اینه که خواستید طرحی بسازید که بشه همه جا بکارش برد حتی رو کالا در مقابله با علامت های ماسونی که اونا هم همه جا پر شدن و اینکه تاکید دارید این علامت هیچ قداستی نداره ولی متاسفانه طرحتون خیلی این پیامو نمیرسونه اولا در مورد ستاره 6 پر: اون خیلی بیشتر از این که آدمو یاد یهود بندازه یاد صهیونیزم میندازه حتی کسایی هم که مثل ما از اصل و تاریخچه و فلسفه هگزاگرام خبر ندارن با دیدن اون یاد اسرائیل می افتن! و اما در مورد هلال که منم معتقدم یک دروغ و دسیسه است. مهم نیست که اون هلال شیطانیه یا شیطان کش مهم اینه که توی یه فیلمی مثل ارباب حلقه ها میان اون علامتو میزارن رو برج موردور که مظهر تمام بدیها و پلیدیهاست و در آخر هم نابود میشه بعد میان دقیقاً کنار خانه کعبه که نشانه قلب اسلامه یه ساختمون میزنن که اون علامتو گنده بالاسرش داره خب این داره داد میزنه تو اذهان عمومی جهان چی میخوان جا بندازن. ولی من مثل بعضی از دوستان با اصل این قضیه که ماهم نشانه ای برای خودمون داشته باشیم مخالفتی ندارم اما میگم شما دوست که شوق و ذوق اینکارو دارید چرا ذهنتونو روی یه چیز بهتر متمرکز نمیکنید؟ دوستان دیگه که اینهمه علت برای ردش عنوان کردن .منم با اکثرشون موافقم .این علامت اگر خوبی هایی هم داره به هرحال نقص های گفته شده هم بهش وارده. امیدوارم کمی واقع بینانه تر نگاه کنید ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
عزیزم بحث شما از اساس غلطه چون دینی به جز اسلام وجود نداشته و نداره.
ولی به طور کلی تو دین های رایج به جز اسلام و مسیحیت من هیچ کدوم رو قبول ندارم چون ظلالت اشکارن همشون. و به نظرم به جای لوگو به محتوای مطالب به زبون بین المللی و روز برسید بهتره. اگه میخاید واقن کار کنید . به قول حسن عباسی باید بلد باشید که حرف جهانی بزنید و جهانی حرف بزنید. |
|||
|
۱۴:۴۲, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
اگر توضیحات جامع و کامل شما در مورد نمادی که طراحی کردین نبود فکر میکردم یکی دیگه از نمادهای فراماسونهاست . شما نمی تونید باستفاده از نمادهایی که خودشون ازش استفاده کردن و بار معناییشو تغییر دادن اون هم با این قدرت علیه خودشون استفاده کنید شما گفتید در نزد خدا تنها یک دین است و بس و آن هم اسلام است پس بهتر نیست که تماماً از نمادهای اسلامی استفاده کنید ؟ استفاده از به قول شما نماد ادیان مختلف و یک دین آن هم اسلام ؟ فکر میکنم در ابتدای کار دچار تناقض هستید . یک نکته دیگر اینکه چرا اینقدر اصرار دارید در اشاعه این نماد اون هم در این سایت . سایت بیداری در حالیکه در رابطه با این نماد جز به زور توضیحات شما به هیچ بیداری نرسیده ام . امیدوارم راه رو پیدا کنید .
|
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام و ممنون از ایده خوبتون . ولی لازمه بگم که اگر توضیحات جامع و کامل شما درباره نماد طراحی شده نبود فکر میکردم که باید یکی دیگه از نمادهای کشف شده ماسونها باشد . شما گفته بودین که از نظر خدا دین یکی است و آن هم اسلام است پس بهتر نیست از نمادهای اسلامی استفاده کنید برای وحدت یکپارچگی بیرونی و درونی لازم است بهتر بود که از این به قول شما نمادهای مسحیت و یهودیت استفاده نمیشد . بعد نمیدونم که چرا اینقدر در اشاعه این مطلب اون هم تواین سایت علاقمند هستید سایت بیداری در صورتیکه به زور توضیحات شما هنوز به بیداری در رابطه با این نماد نرسیده ام
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wjfmw7f108oian97gju.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/wjfmw7f108oian97gju.jpg)