کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آدمای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن
۱۹:۰۱, ۲۴/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۹:۰۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
من چند صباحی آلمان بودم . مردمش سگ دارن و شراب میخورن و ........
اما من به عنوان یه دختر مسلمون اونجا امنیت داشتم و زیر نگاه های سنگین نیودم . اینجا نشد یه بار تو تاکسی یا تو یه خرید ساده متلک نشنوم.
به ما میگفتن بنیاد خانواده تو غرب داغونه . ولی من اونجا خانواده دیدم باور کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
میگید دیدشون به زن .............................. خوب ابنجا هم همین جوره .تو مملکت من دختر خونده هم میتونه با باباش ازدواج کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اونجا رو بهشت نمیگم هست و لی انصاف داشته باشید . خوبی و شرافت مگه واسه خدا اصل نیست ؟ بیایید یه کم با انصاف به ادمای دنیا نگاه کنید .
فقط ایرانی ها مهمان نواز و هنر دوست و خوب و خانواده دوست و همه چی تموم و بهشتی نیستن . ادامای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Fatemeee ، ســــــاقی ، hessam ، آیلار ، حوریه سادات ، sakineh110 ، OSZ ، Eve

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۷, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #71

نقل قول:ببینید از نظر قرآن خوبی و شرافتی که بر مبنای ایمان به خدا باشد اصل است و خوبی و شرافتی که بدون ایمان به خدا و برای مقاصد دنیوی باشد اصل نیست. بلکه شرک است.
شما مبنا رو بگذارید بر بدی و بی اخلاقی بر مبنای ایمان به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای چقدر دردناک !!!!!! ایران اینطوری شده الان جناب!!!!! در لوای خدا باطن رو ماست مالی می کنن ملت !!!!!!!!!!!!! (در ضمن شما همه چی رو به خودت نگیر جناب اگر خوبی بر اساس قرآن من بنده ی حقیر خدا از شما تشکرم اما زندگی اجتماعی مون این خوبی درونش پر رنگ نیست
نقل قول:سرکار خانم مونا قافل بودن مسلمانان رو از مسواک زدن بر چه مبنا و آماری مثال زدید ؟
چطور متوجه شدید اکثریت مسلمانان هنگام نماز مسواک نمیزنند که چنین حرفی رو بیان کردید ؟

بهتره دیدمون رو بازتر کنیم و صرفا حیطه زندگی خودمون رو مبنای ارزشیابی ها قرار ندیم .

ی تاپیک باز می کنیم اعضای سایت عکس از دندان هاشون بفرستند تا به نتایج جالبی برسیمBig GrinBig Grin
جالب از این نظر که خوب براتون مشخص بشه که تو نمونه ی دیندار چقدر اوضاع بی ریخت و تاسف بار!!!!!!!!!!!!!!! دیگه بقیه مسلمونای شناسنامه ایی که هیچ ازشون انتظار نداشته باشیدددددSad
۲۰:۰۳, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #72

(۲۷/مهر/۹۲ ۱۸:۳۷)mona110 نوشته است:  شما مبنا رو بگذارید بر بدی و بی اخلاقی بر مبنای ایمان به خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همچین چیزی اصلا نشدنی است. مثل اینکه بگید ماست سیاه
نقل قول:وای چقدر دردناک !!!!!! ایران اینطوری شده الان جناب!!!!!
در لوای خدا باطن رو ماست مالی می کنن ملت !!!!!!!!!!!!!
بله ایران ایراد زیاد داره. ولی اینها بر مبنای ایمان به خدا نیست. بر مبنای شیطان و گناه است.
نقل قول: (در ضمن شما همه چی رو به خودت نگیر جناب اگر خوبی بر اساس قرآن من بنده ی حقیر خدا از شما تشکرم اما زندگی اجتماعی مون این خوبی درونش پر رنگ نیست
من که بدهی هام از خوبی هام بیشتره. در مورد اجتماع هم باید منصف بود. هم خوبی ها را باید دید و هم بدی ها را. فقط نباید نیمه خالی لیوان را ببینیم.
نقل قول:ی تاپیک باز می کنیم اعضای سایت عکس از دندان هاشون بفرستند تا به نتایج جالبی برسیم[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
جالب از این نظر که خوب براتون مشخص بشه که تو نمونه ی دیندار چقدر اوضاع بی ریخت و تاسف بار!!!!!!!!!!!!!!! دیگه بقیه مسلمونای شناسنامه ایی که هیچ ازشون انتظار نداشته باشیددددد[تصویر: sad.png]
متاسفانه همینطور است که میفرمائید. ولی باز هم همه یکجور نیستند. آدمهای با ایمان واقعی هم هست ولی گمنام هستند چون گمنام ماندن دستور قرآن و اهل بیت است.
اونها که اصحاب امام علی علیه السلام بودند امام بهشون میگفت بیایید بریم با معاویه بجنگیم میگفتن حالا تابستانه گرمه. زمستان میشد میگفتن حالا سرده.
ولی با این حال یک سری حدیث هست در مورد یک سری مردانی چون پاره های آهن که از ایران قیام میکنن و پرچم را به صاحبش میدن.
اونهایی که به درد میخوردن شهید شدن رفتن پیش خدا. از جمله شهدای هسته ای
در باغ شهادت هسته ای هم دارن میبندن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۲:۱۵, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۲:۱۵ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۲۴/مهر/۹۲ ۱۹:۰۱)skyeygirls نوشته است:  سلام
من چند صباحی آلمان بودم . مردمش سگ دارن و شراب میخورن و ........
اما من به عنوان یه دختر مسلمون اونجا امنیت داشتم ...

سلام
مومنی نالیده بود و با صمیمیت و صداقت هم شکایت داشت که:
من زمانی گرایش چپ و مارکسیستی داشتم و بچه ها را به کوه می بردم. آن جا دختران هم همراه ما بودند و حتی برخی از آن ها موقع لغزیدن و افتادن به وسیله ی ما دستگیری می شدند. شب ها در پناهگاه مختلط می خوابیدیم و هیچ وقت احساس و وسوسه ای نداشتم. اما حالا که توبه کرده و مذهبی هستم و متاهل شده ام با کمترین برخوردها وسوسه می شوم و کلافه بود که آخر این حالت چیست؟
استاد خندید و با آن آرامش خاص فرمود:
آن وقت، تو ریشه ای نداشتی، پس میوه هایت (عمل) در دست شیطان و تبلیغ حزب او بود و خوبی هایت هم به سود او بود.
اصلا شیطان می گفت: تو از خود مایی، پس چه وسوسه ای؟ اما حالا که ریشه ای یافته ای (اعتقاد به خدا) او می خواهد ریشه ها را بزند، اما نمی تواند. پس به میوه ها می پردازد، تا از این راه کم کم به ریشه ها برسد. تو حالا قیمت یافته ای و باید خرابت کند. این است که در حج بعد از مشعرالحرام که شعور به حرمت ها می یابی، بلافاصله رمی جمرات شروع می شود.
پس تا شعور به حرمت ها نیافته ای، وسوسه ای نیست، اما به محض شناخت و ادراک است که باید شیطان را رمی کنی آن هم دو بار و ...

منبــــــــــــــــــــع

هر وقت توبه کردی ! خواستی آدم بشی ، شیطان میاد سراغت !

وگرنه که شیطان با آدمی که بخوره ، بخوابه ، چی کار داره ؟!!هیچی !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، وحید110 ، arnh ، meshkat ، مصباح ، soshiant ، ترنم ، Night_World ، یاســین ، رمز شب ، Havbb 110
۱۳:۳۳, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #74

خوبه خداوند شيطان رو آفريد تا همه گندكارى هامونو بندازيم رو دوشش!!!!!!!!!!!!!
خوبى ها كجا به سود شيطانه؟؟؟؟؟؟؟؟
اين خانم ميگه منه مسلمون احساس امنيت داشتم يك خانم مسلمان و مومن و محجبه ميگه تو اون محيط من راحت مى تونستم دينم رو به اجراء بگذارم اونچه كه خداوند از من خواسته رو بدون اينكه بترسم انجام بدم
۱۲:۳۵, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۱۳:۱۱ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #75
آواتار
نقل قول:خوبه خداوند شيطان رو آفريد تا همه گندكارى هامونو بندازيم رو دوشش!!!!!!!!!!!!!
خوبى ها كجا به سود شيطانه؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر !
خداوند شیطان رو برای این موارد نیافرید .

شیطان فقط به وسیله اغوا ، انسان رو از راه به در می برد .
نه به او سود می رسد و نه زیان ولی وظیفه ای که برای خودش در نظر گرفته همین هست .

به هر حال همین امنیت نسبی هم خودش خیلی خوب هست .
امنیت از نعمتهایی هست که انسان بهش بی اعتنا هست .
به فرهنگ جوامع مختلف هم بستگی دارد .
در یک جامعه مشکلی با این مسئله نیست .. در جامعه دیگر بد می دونند .
دلیل نمیشه ، یک بار دیروقت کسی رفته بیرون مسئله ای برایش پیش بیاید ، جامعه را کثیف ببیند .
یا کسی که همیشه بیرون رفته مسئله ای برایش پیش نیامده ، کلا جامعه را پاک در نظر بگیرد .
به هر حال همه همین مردم هستند و کسی از فضا نیامده .
باید همه خودشون رو اصلاح کنند که جامعه اصلاح بشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، rastin
۰:۴۲, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #76
آواتار
  • خوب هدف تاپیکم این بود که بگم آدمای دیگه هم رو خدا حساب کردن . اون ها هم خدایی دارن .
الان تو مدت حضورم اینجا متوجه شدم ما همدیگه رو قبول نداریم چه برسه به کشور های دیگه .
واقعا اگه کسی انتقادی داشته باشه میشه بی دین و ایمون و خردش میکنن .
ما ها هم خدایی داریم و رو خدا حساب کردیم .
هر کی خدایی داره و روش حساب کرده .
۰:۵۷, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #77
آواتار
(۱۰/آبان/۹۲ ۰:۴۲)skyeygirls نوشته است:  
  • خوب هدف تاپیکم این بود که بگم آدمای دیگه هم رو خدا حساب کردن . اون ها هم خدایی دارن .
بسم الله الرحمن الرحیم

اما ارسالهای شما با موضوعات مختلف وپراکنده این موضوع را به خوبی نشان نداد

(۱۰/آبان/۹۲ ۰:۴۲)skyeygirls نوشته است:  الان تو مدت حضورم اینجا متوجه شدم ما همدیگه رو قبول نداریم چه برسه به کشور های دیگه .
واقعا اگه کسی انتقادی داشته باشه میشه بی دین و ایمون و خردش میکنن .
ما ها هم خدایی داریم و رو خدا حساب کردیم .
هر کی خدایی داره و روش حساب کرده .

هر مطلبی انتقاد محسوب نمیشه.
و این هم مهم هست که انتقاد چطوری مطرح بشه.
گاهی انتقادهای ما انتقاد نیست، صرفا خرده گرفتن است و بس.

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مجتبی110
۸:۳۰, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۸:۳۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #78
آواتار
نقل قول:هر مطلبی انتقاد محسوب نمیشه.
و این هم مهم هست که انتقاد چطوری مطرح بشه.
گاهی انتقادهای ما انتقاد نیست، صرفا خرده گرفتن است و بس.
اولا من که تنها تو این تاپیک نبودم که مطالب رو پراکنده کنم .
دوما :در محضر شما یاد میگیریم.
سوما :طاقت شنیدن انتقاد تند نیست.
من اگه میگفتم فقط مسلمو ها ادمن و بلاد کفری ها با سیاست غربی از خدا دور شدن شما نفر اول به به میکردید.
چهارما : من تو پست جدید چیز های دیگه دارم میگم دوست دارید نظر بدبد اگه نه لازم نیست پست های قبلی رو بیارید وسط..

در ضمن با کلمات بازی نکنید خرده گرفتن و انتقاد و .... بهانه ای بیش نیست که وجهه نویسنده پست رو در مقابل خوانندگان تاپیک
جوری نشون بدید که خوب این که داره غر میزنه وارزش خوندن نداره .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا