تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آدمای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام
من چند صباحی آلمان بودم . مردمش سگ دارن و شراب میخورن و ........
اما من به عنوان یه دختر مسلمون اونجا امنیت داشتم و زیر نگاه های سنگین نیودم . اینجا نشد یه بار تو تاکسی یا تو یه خرید ساده متلک نشنوم.
به ما میگفتن بنیاد خانواده تو غرب داغونه . ولی من اونجا خانواده دیدم باور کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
میگید دیدشون به زن .............................. خوب ابنجا هم همین جوره .تو مملکت من دختر خونده هم میتونه با باباش ازدواج کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اونجا رو بهشت نمیگم هست و لی انصاف داشته باشید . خوبی و شرافت مگه واسه خدا اصل نیست ؟ بیایید یه کم با انصاف به ادمای دنیا نگاه کنید .
فقط ایرانی ها مهمان نواز و هنر دوست و خوب و خانواده دوست و همه چی تموم و بهشتی نیستن . ادامای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن .
در مورد ما ایرانیا فقط یک جمله می شه گفت و اونهم ابن سینا گفته !
"به فومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند خداوند جز آنها کس دیگه ای را هدایت نکرده است"
اومدم بگم بر اساس کدوم سند کدوم امار
مگه با چند سال زندگی . چند تا ادم دیدن میشه قضاوت کرد و کلی اشکال دیگه بگیرم و ...
گفتم ولش کن

ولش کن بابا . ما ملتی هستیم که فکر میکنه مرغ همسایه غازه .

بجز شما کسای دیگه هم رفتن اونور ....
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۰:۴۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]اومدم بگم بر اساس کدوم سند کدوم امار
مگه با چند سال زندگی . چند تا ادم دیدن میشه قضاوت کرد و کلی اشکال دیگه بگیرم و ...

جالبه با چند سال دیدن نمی شه قضاوت کرد اما با ندیدن می شه قضاوت کرد.

تا وقتی دورادور قضاوت کنیم همین می شه که:
اونها فکر میکنن ما یک مشت آدم عقب افتاده متعصب و تروریست هستیم! (چون رسانه هاشون اینجور گفتن)
ما هم فکر می کنیم اونها یک مشت آدمی هستند که به جز شکم و زیر شکم چیز دیگه ای رو نمی بینن! (چون رسانه هامون اینجور گفتن)
عجیبه!
خانم skyeygirls

نه اینکه من از هموطن های خودمون همش خیر دیده باشم!

اتفاقا کشورای دیگه هم در حد اصالت و فرهنگشون خوبند

ولی با چند صباح که نمیشه در مورد 76 میلیون آدم قضاوت کنید

که اگر شما چند صباح بودید من انقدر آدم می شناسم که از کودکی تو مخشون کردن ایران بده خارج خوبه...اما الان که رفتند (از شرق آسیا تا آمریکا) همشون میگن ایران یچیز دیگس

نمیدونم چرا به بعضی مباحث میرسه مثل خلیج فارس و ع ر ب ی همه می شن آریوبرزن

ولی اینجاها ایران میشه خراب شده .....

نقل قول:ما هم فکر می کنیم اونها یک مشت آدمی هستند که به جز شکم و زیر شکم چیز دیگه ای رو نمی بینن! (چون رسانه هامون اینجور گفتن)

کسی چنین حرفی نزد

اما همونی که گفتم

در برابر غرب و شرق ایران میشه یه خراب شده با مردمی بی فرهنگ

در برابر مسلمانان کشورهای دیگه ایران میشه مهد تمدن و بقیه هم ....

واقعا منم وقتی میبینم دولت های غربی اینجوری به ما فشار سیاسی وارد می کنند و مارو تحریم می کنند ولی مردم کشورهای غربی در حمایت از ایران و انرژی صلح آمیز هسته ای خود جوش راهپیمایی می کنند . . . دست از حمایت فلسطین بر نمیدارند !!! واقعا چرا دولت مردان غربی اینجورین ؟
چرا وقتی مردم فرانسه حجاب اسلامی را با آزادی قبول کردن و نماد غرب هم آزادیه اما چرا نمیذارن با حجاب اسلامی در برخی اماکن عمومی ظاهر بشن !!!
به نظر من مشکل از رسانه های غربی هست و رسانه های از طریق دولت ها تغذیه میشن . وقتی پخش شبکه press tv و العالم , تحریم میشه !! واقعا چرا ؟
وقتی نتانیاهو میگه توی ایران کسی حق پوشیدن شلوار جین نداره من چی دارم بگم ؟ خوبه رئیس جمهور ما در مورد کشور دیگه ای همچین چیزی نگفته که بدجور دستمال میشدHuh
این پست ها که اکثرا حاصل خیال بافی است و نمی شود صحت سخن گوینده اش را سنجید چه فایده ای دارد؟ اگر ایران مشکلی هم داشته باشد به دلیل نفوذ همین عقاید غربی است و الا ما قبل از ورود مدرنیته این مشکلات انحرافی را نداشتیم. این سخنان جایش داخل یک محیط عقلانی نیست. شما شاید خیلی چیزها دیده باشید. بنده هم فرضا آلمان بوده ام و اتفاقا خانواده ها از هم پاشیده بود و دختری نبود که مورد تجاوز قرار نگرفته باشد! این چه جور طرح مسئله و مشکل است. مثلا می خواهید نتیجه بگیرید بی دینی زیاد هم بد نیست. این بازی ها مال عوام است عزیزم. همین آلمانی ها میلیون ها نفر را در جنگ های جهانی قتل عام کردند و زن مسلمان را به جرم حجاب در دادگاه جلوی خانواده اش به قتل رساندند. روزی نیست که این افراطی های آلمانی به مقدسات ادیان توهین نکنند. دیگر زمانه آن گذشته است که یکی برود خارج و داستان بگوید. رسانه ها و خبرها از منابع متعدد داخلی و خارجی عمق فساد و فحشاء در غرب را نشان می دهد. این آلمانی که رشد جمعیتش منفی است و خیلی از آن ها در تعلق بچه های خودشان به خودشان هم دچار شک هستند و جایی برای این گونه احترام ها ندارد.

جناب 110 لطفا منبع این جمله ابن سینا را بفرمایید. از یک انسان صاحب اندیشه بعید است که جملات بدون منبع می نویسد. ابن سینا همیشه به قوم خویش افتخار کرده است و ایرانیان یگانه حکیمان و عارفان جهان اسلام بوده اند. هیچگاه جملات یک شخص را بدون مرجع ضمیرش نیاورید. این جمله اصلا معلوم نیست مال که است و حتی اگر مال ابن سینا باشد که بعید است باید دید درباره چه قومی گفته است؟ و اصلا سامانیان که ایرانی بودند برخلاف آن قوم دیگر که نام نمی برم همیشه حامی حکماء بودند و اصلا این سنخ ارائه جمله از یک حکیم امکان ندارد مگر اینکه او شعورش را اجاره داده باشد که در این صورت دیگر حکیم بودنش زیر سوال است.
من حرفم این بود که آدم ها رو واسه شراب و سگ و غربی نذاریم روبرومون و خودمونون رو خیلی حساب کنیم .
من دارم میگم با حجاب کامل تو آلمان امنیت داشتم . حتی دوستان آلمانیم به احترام من گوشت حلال و بدون مشروب می خوردند.
من تو این جمع بودم . من مردم خودم رو اونجا ادامای با شعور که حداقل پراید سوار میشن معرفی کردم نه شتر سوار .
من اونجا تلاش کردم بگم ما آدمای ترسناکی نیستیم . حالا هم مملکتم هستم .
این جا هم بهشت نیست . اونجا هم نیست . اما حداقلش اونا ادعا ندارن اما متاسفانه ما داریم .
من به عنوان زن مسلمون اونجا به پلیسش و ادم هاش اعتمادم بیشتر بود .
مسلمه من اونجا شهروند درجه 2 هستم . اینجا وطنم هست و هر کسی مملکتش رو دوست داره . اما چرا اینجا من از پلیس می ترسم اونجا از یه مرد شراب به دست نه .
داره این سوالات دیوونم میکنه
بازم میگم من عاشق ایران هستم
(۲۴/مهر/۹۲ ۲۱:۵۰)حسن.س. نوشته است: [ -> ]جناب 110 لطفا منبع این جمله ابن سینا را بفرمایید. از یک انسان صاحب اندیشه بعید است که جملات بدون منبع می نویسد. ابن سینا همیشه به قوم خویش افتخار کرده است و ایرانیان یگانه حکیمان و عارفان جهان اسلام بوده اند. هیچگاه جملات یک شخص را بدون مرجع ضمیرش نیاورید. این جمله اصلا معلوم نیست مال که است و حتی اگر مال ابن سینا باشد که بعید است باید دید درباره چه قومی گفته است؟ و اصلا سامانیان که ایرانی بودند برخلاف آن قوم دیگر که نام نمی برم همیشه حامی حکماء بودند و اصلا این سنخ ارائه جمله از یک حکیم امکان ندارد مگر اینکه او شعورش را اجاره داده باشد که در این صورت دیگر حکیم بودنش زیر سوال است.
سلام دوست عزیز!
صاحب اندیشه هم خودتی! Smile

راستش منبعی پیدا نکردم اما برای من اصلا مهم نیست که ابن سینا گفته یا نه! چون حکم ، دستور و فتوا نیست که حتما به دنبال صحتش باشیم!
یک جمله ایه که الان به شدت با قوم ما منطبقه!
قومی که به شدت اعتقاد به انحصار گرایی در مسائل دینی دارند.

اتفاقا در مورد انحصار گرایی، شمول گرایی و کثرت گرایی خیلی وقته که می خوام یک تایپیک راه اندازی کنم و بحث کنیم که انحصار گرایی... کثرت گرایی ... یا شمول گرایی؟ کدام درست است؟؟ اما به هر دلیلی پشیمون شدم!
به هر حال، تازه حسن آقا کشف کردم حتما میام سوالاتم رو ازش می پرسم!
یه نکته هم اضافه کنم که در یکی از کلیسا های هامبورگ . تصویر ی از مساجد مسلمانان در نجف رو گذاشته بودند و من شاخ دراوردم .
واقعا ما هم چین کاری تو مملکتمون داریم یا کفر این کارا .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ما خودمون رو مسلمون میدونیم اما از مسلمونی فقط گیر دادن به خانم ها رو یاد گرفتیم . از ایرونی بودن هم غرورالکی که دیگه خریداری نداره و تاریخ انقضاش گذشته .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع