کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک انتقاد
۱۳:۲۷, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
نمی دونم منو کسی یادش هست یا نه... یه زمانی پاتوقم این تالار بود! روزانه صد دفعه اونو چک می کردم اما بعد از یه مدت...
به حدی رسید که دیگه حتی به این تالار فکر هم نمی کردم چ برسه که بیام بازش کنم!
حالا چ باعث شد که یه هم چین اتفاقی بیفته؟
مدیر ها بودن؟
قیافه ی تالار بود؟
امکاناتش بود؟
مطالبش بود؟
نه!
موضوع اینجا بود که بعضی از کاربرها بعضی وقتا خوی تندروی می گرفتن و مطالبی می ذاشتن که... و بله دیگه! مدیر ها هم (جسارت نباشه ها!) همین جور نیگا می کردن! انگار ن انگار
حالا من خودم زیاد با این قضیه مشکل نداشتم. وقتی تالارو به یکی از دوستان معرفی می کردم یا یکی می فهمید که من توی این تالار فعالیت دارم، سیلی از انتقادات و طوفانی از مسخره کردن ها و از این جور چیزا و سونامی ای از پیشنهادات!!!!! به من هجوم می آورد و بعد از یه مدتی هم که گذشت من هم کم کم با این مطالب تندرو مشکل پیدا کردم!!!
و بهترین کار ترک تالار برای همیشه بود.
اما خوب امروز برگشتم که اینو بگم بلکه بعضی ها ی چاره ای بیندیشن به قولی!!!!

(پ.ن: از مدیرای محترم می خوام که لطفا این پستو حداقل ی روز پاک نکنین تا حداقل بقیه مدیر ها هم ببینین بعد!)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، السا ، Mohammad Trust ، Hadith ، Tolou ، وحید110 ، خیبر110 ، sarallah ، soshiant ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، حسن.س. ، ضحی ، rahbin ، Patriot ، black
۱۴:۴۰, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
یه کم بیشتر توضیح میدید که بهتر بتونیم حلّش کنیم؟
تند روی یعنی چی؟
منظورتون جبهه گیری سیاسی ه؟ یا نمادگرائی و این مسائل؟

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، رهجو ، Tolou ، خیبر110 ، soshiant ، بیداری اندیشه ، حسن.س. ، ضحی ، Patriot
۱۵:۵۶, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
منظورم از همه لحاظ هست.
هم سیاسی هم نمادگرایی همه چی
اما این دوتایی که گفیتن خیلی بیشتر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، وحید110 ، Hadith ، soshiant ، بیداری اندیشه ، Tolou ، sarallah ، حسن.س. ، ضحی ، Patriot
۱۶:۰۱, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
جناب رهجو اگر همین ۲ تا هست معلومه خیلی وقته نیستید
البته من کاملا یادمه شما رو الانم که پستت رو دیدم گفتم ببین کی اومده (خوش امدید )

کلا این ۲ تا موضوع حل شده .
بحث سیاسی ممنوعه و دوستان به لایه های بالاتری از دشمن شناسی رسیدن

یه مدت پیگیر باشید متوجه میشوید

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، بیداری اندیشه ، Tolou ، Banoo ، حسن.س. ، ضحی ، Havbb 110 ، رهجو
۱۶:۳۷, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
درمورد مباحث سیاسی که خب همونطور که خودتون هم می دونید و بارها گفتیم،اول از همه قبل از رسیدن به قوانین تالار،خودمون مقصریم که نمی تونیم یه مباحثه سالم و به دور از پافشاری و تعصب روی عقاید سیاسیمون بحث کنیم و می خوایم طرف بحثمون رو "مُجاب"کنیم.خب کار به تنش و توهین می کشه.
قوانین تالار هم که موقع ثبت نام مطالعه فرمودید و بحث سیاسی رو ممنوع دانسته.

راجع به نمادگرائی هم جناب رهجو،خیلی ها مثل خود من از طریق مستند ظهور با تالار آشنا شدن که یکی از موضوعاتش همین نمادگرائی بوده.
خب کاربران تازه وارد تحت تاثیر همین مستند میان،طبیعیه که دنبال چهار تا نماد هم توی چهار تا فیلم می گردن. یه کم باید فرصت بدید بهشون که به یه تعادلی برسند.
اگر از همون اول باهاشون برخورد کنیم که چرا دنبال نماد می گردید،زده میشن و این اثرش بدتره.Smile

من همیشه به کسانی که میخوان از تالار برن،میگم که شما به سهم خودتون تلاشتون رو برای بهتر کردن وضعیت تالار( اگر فکر می کنید خوب نیست) انجام بدید،که بعداً نه در برابر خدا،امام زمام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نه وجدانتون سرافکنده نباشید...
پاک کردن صورت مسئله ارزشی نداره...تلاش برای حلّ مسئله هم ارزشمند ه.Wink
ما هم تلاشمون رو می کنیم. ان شاءالله بهتر میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Tolou ، مجید املشی ، ELENOR ، Banoo ، Agha sayyed ، SAViOR ، آیلار ، حسن.س. ، ضحی ، Havbb 110 ، رهجو
۲۱:۴۳, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۳/آبان/۹۲ ۱۶:۰۱)وحید110 نوشته است:  جناب رهجو اگر همین ۲ تا هست معلومه خیلی وقته نیستید
البته من کاملا یادمه شما رو الانم که پستت رو دیدم گفتم ببین کی اومده (خوش امدید )

کلا این ۲ تا موضوع حل شده .
بحث سیاسی ممنوعه و دوستان به لایه های بالاتری از دشمن شناسی رسیدن

یه مدت پیگیر باشید متوجه میشوید

التماس دعا

بله همون طور که گفتم شاید به یه سال بکشه اصن دستم روی دکمه ی b نمیره که بیام این سایت!!!!!!!
ولی این که می گید حل شده خب خیلی خوش حال شدم و انشاا... که بهتر هم بشه
یه سوال! منظورتون از "ببین کی اومده" چی بود؟؟؟!!!؟! ینی در این حد؟!؟!؟!؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، وحید110
۲۲:۴۲, ۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۱:۴۰ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #7

نقل قول:نمی دونم منو کسی یادش هست یا نه... یه زمانی پاتوقم این تالار بود! روزانه صد دفعه اونو چک می کردم اما بعد از یه مدت...
به حدی رسید که دیگه حتی به این تالار فکر هم نمی کردم چ برسه که بیام بازش کنم!
حالا چ باعث شد که یه هم چین اتفاقی بیفته؟
مدیر ها بودن؟
قیافه ی تالار بود؟
امکاناتش بود؟
مطالبش بود؟
نه!
موضوع اینجا بود که بعضی از کاربرها بعضی وقتا خوی تندروی می گرفتن و مطالبی می ذاشتن که... و بله دیگه! مدیر ها هم (جسارت نباشه ها!) همین جور نیگا می کردن! انگار ن انگار
حالا من خودم زیاد با این قضیه مشکل نداشتم. وقتی تالارو به یکی از دوستان معرفی می کردم یا یکی می فهمید که من توی این تالار فعالیت دارم، سیلی از انتقادات و طوفانی از مسخره کردن ها و از این جور چیزا و سونامی ای از پیشنهادات!!!!! به من هجوم می آورد و بعد از یه مدتی هم که گذشت من هم کم کم با این مطالب تندرو مشکل پیدا کردم!!!
و بهترین کار ترک تالار برای همیشه بود.
اما خوب امروز برگشتم که اینو بگم بلکه بعضی ها ی چاره ای بیندیشن به قولی!!!!

(پ.ن: از مدیرای محترم می خوام که لطفا این پستو حداقل ی روز پاک نکنین تا حداقل بقیه مدیر ها هم ببینین بعد!)

سلام
بسیار کامل نوشتید
شاید درست نباشد که این مطلب را بگم اما من هم متاسفانه از زمانی که دیدم با وجود دو سال که از تولد بیداری اندیشه می گذرد و هنوز عده ای تفاوت نظرسنجی و بحث سیاسی را متوجه نیستند و با ایجاد تشویش در نظرسنجی مذاکره با آمریکا باعث بسته شدن آن مبحث مفید شدند نسبت به این تالار بی میل شده ام.
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهجو ، Bahar
۲۳:۴۵, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۳/آبان/۹۲ ۱۶:۰۱)وحید110 نوشته است:  بحث سیاسی ممنوعه و دوستان به لایه های بالاتری از دشمن شناسی رسیدن

میشه بپرسم چرا؟
پس چه بحثی جایزه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، rahbin
۰:۰۰, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۴/آبان/۹۲ ۲۳:۴۵)OSZ نوشته است:  میشه بپرسم چرا؟
پس چه بحثی جایزه؟
ضاهرا اینا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40.html
اگرچه منم خودم تا حالا نشستم بخونمشون و اگثر افراد هم در مقابله با ترمز اند کاندیشنز(چرا آخه فارسی رو به انگلیسی بنویسیم؟ از این به بعد برای تنوع انگلیسی رو به فارسی بینویسیم جالب تر هم هست! یارو بیشتر پدرش در می آد بخوندش!) همین ری اکشن رو نشون می دن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin
۶:۱۹, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۴/آبان/۹۲ ۲۱:۴۳)رهجو نوشته است:  بله همون طور که گفتم شاید به یه سال بکشه اصن دستم روی دکمه ی b نمیره که بیام این سایت!!!!!!!
ولی این که می گید حل شده خب خیلی خوش حال شدم و انشاا... که بهتر هم بشه
یه سوال! منظورتون از "ببین کی اومده" چی بود؟؟؟!!!؟! ینی در این حد؟!؟!؟!؟!

بله اتفاقا اواتار و تصویر امضا هم یادم بود Wink
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا