|
چرا فرزند ی خانم سید, سید نمیشه؟
|
|
۲:۰۸, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۲ ۱۹:۲۲ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
میگم چرا بچه های خانم های سید, سید نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۶:۲۳, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۰:۴۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۲ ۲:۰۸)Atosa نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم سوال خوبی پرسیدید متشکرم ببینید من سوال شما را کمی پیچیده تر کنم و بعد جواب آن مگر در قرآن نداریم که نسب حضرت مسیح علیه السلام به حضرت ابراهیم علیه السلام می رسد؟ سید بودن یک حکم خاص در فقه دارد که به موجب آن گرفتن صدقه توسط سید حرام است و از طریق خمس حاجتش رفع می شود. اما در مورد هم خون بودن با پیامبر صل الله علیه و آله و سلم چه از طریق مادر و چه پدر یکسان است پس فرق سیدها از طریق پدر و مادر نحوه گرفتن کمک مالی در شرایط خاص است من از همین طریق فامیل بودم دیگه!!! آن هم رضوی نقل قول:من نمیدونم شما چرا انقدر اصرار دارید بگید سید هستید!!؟؟؟Big Grin میخوام بترسید از اینکه به من بدی نکنید! نفرینتون میکنم! |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من نمیدونم شما چرا انقدر اصرار دارید بگید سید هستید!!؟؟؟ ![]() اینجا ما سیدها رو با عیدی هایی که میدن میشناسیم !!! هرچی عیدی بزرگتر, نسب هم قوی تر !!!!!!!! ![]() ![]() مثلا آقای soshiant باید هرروز تا 1 سال به نیت همه بچه های تالار دعای جوشن کبیر بخونن + تمام نمازهای مستحبی و .... !!!! ![]() ![]() ![]() نقل قول: عیدی به این میگن !!!! ![]() ![]() ![]() اما دور از شوخی ! التماس دعاها رو فراموش نکنیدا ! ![]() ![]() نقل قول: علاوه بر نکته ای که جناب تلمیخا فرمودن, یه چیز دیگه هم یه جایی حوندم خیلی جالب بود, خلاصه شو اینجا مینویسم : زنجیره ژنتیکی انسان 23 جفت کروموزوم داره که از این تعداد 22 جفت در هردو جنس زن و مرد هست اما یک جفت که کروموزوم جنسیه و جنسیت رو تعیین میکنه در مرد و زن متفاوته (XX برای زن و XY برای مرد) سرسلسله سادات از هاشم جد پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شروع شد، لذا عبدالمطلب و پدران پيامبر و پیامبر و امام علي(علیه السلام) نيز سادات هستند و فرزندان امام علي(علیه السلام) نيز سيد هستند. بنابراین ترکیب جنسیتی در پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت خدیجه(سلام الله علیها) به این صورت خواهد بود و دو گامت حاصل از مرد کاملا دارای صفات سید بودن هست؛ و گامت ایکسی( x ) که به حضرت فاطمه سلام الله علیها رسیده، خالص ترین گامت جنسی x به ارث رسیده از پیامبر هستش که وجود داره و اولین نسل سید پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ، حضرت فاطمه سلام الله علیه هستند (پیامبر ص) x x * x y(حضرت خدیجه) گامتهای مرد ( x , y ) گامتهای زن ( x , x ) ---------------------------------------------------------------------------- x y (فرزند پسر پیامبر) x x (حضرت فاطمه) پس حضرت فاطمه صفت سید بودن رو به صورت مستقیم از پیامبر به ارث بردن اما در کل و با توجه به اینکه وجود سه گامت x در مقابل تنها یک گامت Y ، تقریبا کسی که گامت x حاوی صفات پیامبر بهش تعلق میگیره طی نسلهای متمادی کمتر و کمتر و گسترده تر خواهد بود یعنی،دونستن اینکه امروز چه کسانی گامت x رو دارا هستند تقریبا غیر ممکنه ولی کرومزوم y چون همیشه فقط در یک جنس(مرد)، منتقل شده و مثل کرومزوم x مشترک در دو جنس(مرد و زن) ، نبوده ؛ شناسایی اون، آسون هستش حتی اگر حضرت علی (علیه السلام) رو از لحاظ گامت x حاوی خصوصیت سید بودن ندونیم ، ترکیب زیر پیش خواهد آمد (حضرت علی ع) x x * x y (حضرت فاطمه) گامتهای مرد ( x , y ) گامتهای زن ( x , x ) ---------------------------------------------------------------------------- x y , x y (فرزندان پسر) x x , x x (فرزندان دختر) پس اون کروموزوم Y که الان در سیدها هست دقیقا همون کروموزوم Y حضرت علی (علیه السلام) هستش!!! این فقط درمورد کروموزوم های جنسیه, وگرنه 22 جفت کروموزوم دیگه هم وجود داره که میتونه از پدرومادر منتقل بشه |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فک میکردم این پست من ادغام میشه ولی جدا شده
![]() ![]() ![]() خوب من ب تاپیک خودم رتبه دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا بعد بیام صحبت کنم !!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۲ ۱۳:۱۲)MaSTaNeH نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمخیلی جالب بود اما یه سوال،اقای قرائتی میگن طبق همون ایه ای که ذریه از حضرت مریم هم رسیده،بچه های خانومی که سید هستند هم سید میباشند. اما با این فرمول ممکن سید باشن،ممکنه نباشن ؟ ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
میگم من ی شعار شنیدم ک می گفت درود بر 3 سید فاطمی
خمینی و خامنه ای خاتمی!!!!!!!!!!! جریان این سید فاطمی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه سید بودن از زن هم منتقل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اره چرا الان اینطوری نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نه و از نسل هاشم هست سیدها پس مثلا ابولهب و ... ک عموی پیامبرن هم سیدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و نوه هاشون (دیگه مثل ابولهب ک نیسن) باید خمس بگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا اینطوری نیس پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۶:۲۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم خودم از مادرم حسینی هستم و بالاخره از بستگان ائمه حساب می شم!
اما خدا رو شکر سید نیستم و می تونم صدقه دریافت کنم! دوستان پیغام خصوصی یدن شماره کارتم رو بگیرن! من منتظر یاری سبز همتون هستم. یاعلی (۸/آبان/۹۲ ۱۴:۳۹)Atosa نوشته است: میگم من ی شعار شنیدم ک می گفت درود بر 3 سید فاطمیخانم Atosa انقدر شبهه های خوشکل و تر و تمیز هست که هممون رو با هم درگیر می کنه . شما از اونها استفاده کنید آخه این هم شبهه است شما وارد کردید؟ اینو دیگه خواهر زاده ی 8 ساله ی منم می دونه! باور کن می دونه! |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۰:۱۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۱۴:۳۹)Atosa نوشته است: میگم من ی شعار شنیدم ک می گفت درود بر 3 سید فاطمیشلام سوال خوبی بود سیادت هاشمی میشه ، ابولهب هم سید بوده ، مگر سید باید حتما خوب باشه؟ سل که ملاک نیست ، بنی اسرائیل هم پسر پیامبر بدند. فاطمی هم یعنی نسب به حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها بر می گرده ، و الا سیادت فرزندانشون (از نظر قانونی و نه اخلاقی) به امیرالمومنین علیه السلام بر می گرده. در اصل لقب فاطمی نشان دهنده احترام بیشتری هست ، چون مثلا نسل ام البنین سلام الله علیه علوی هستند ، اما فاطمی نیستند.پس حسنین علیهما السلام برتری دارند از نظر نژاد، چون از دو طرف سید و از یک طرف محمدی (صلوات الله علیه و آله) هستند. |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
در مورد مقدسات درست صحبت کنید! احترام به مقدسات مسیحیان شعور یک مسلمون رو می رسونه!
|
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اگه معلوم بشه که سید میشه یانه مشکل شما حل میشه؟
|
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)
![[تصویر: 138253004223076_0%D8%B9%DB%8C%D8%AF%20%D...%DA%A9.jpg]](http://up.arteshi.com/uploads/138253004223076_0%D8%B9%DB%8C%D8%AF%20%D8%BA%D8%AF%DB%8C%D8%B1%20%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9.jpg)