کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
✿ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ همیشه سبز Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ✿
۱۹:۲۵, ۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 0_302753001292013046_cherry_blossom_pink...ca2f_h.jpg]

به خاطر بسپاریم که ،

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است ؛

آرام، بی صدا، همیشگی ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، آلاله ، sagheb ، Tolou ، ترنم ، Aryha ، aboutorab ، ندا دهنده ، mahdy30na ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، لبخند خدا ، Patriot ، mahramaneh ، m.hossein ، رهگذر. ، عبدالرحمن ، soshiant ، Bahar ، من انقلابی ام ، رضوانه ، Mohammad Trust ، help me ، صهبا ، Hadith ، fafa* ، fiftynine ، ADAM ، آیلار ، ali.khm ، mahyamatin ، N.Mahdavian ، NARJES ، Justice Bringer ، فدايي ولايت ، قلب ، Reza71 ، zahra11 ، nasimesaba ، B-dar ، Bamdaad ، ترنم بهاری ، انتصـار ، ضحی ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، شیدا ، نسیم ، آیات ، neyestan23 ، soheyl68 ، سیمرغ ، Farzaneh ، hamediran ، Eve ، مجید املشی ، یاســین ، عبداللهی ، N2376DIR ، MohammadMeraj ، مجتبی110 ، صبا ، bi-ehsaas ، soora ، فدک زهرا ، doostdar.danesh ، حسنیه ، آرامش ، ساجد ، آفتاب ، حوریه سادات ، hessam ، fateme-m ، فانوس *7* ، حضرت عشق ، نورالسادات ، علی املشی ، 135 ، mortozpasha ، Nmm ، مهشاد ، Banoo ، ( علقمه ) ، اسکای ، یوسف יוסף ، آفتاب پنهانی ، حدیث عشق ، آیدا77 ، Marzieh-sadat ، غریب
۲۰:۳۶, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2

بازم چشمامو میبندم

که خوبی هاتو بشمارم

نمیتونم, فقط میگم

خدایا, دوستت دارم ...

[تصویر: lhwqi3fwai8h3yv4g.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، پرنیان ، ترنم ، عبدالرحیم ، مفقود الاثر ، aboutorab ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، mahramaneh ، رهگذر. ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، fafa* ، fiftynine ، آیلار ، فدايي ولايت ، chekel ، آیات ، امیرخان ، neyestan23 ، Farzaneh ، hamediran ، bi-ehsaas ، soora ، آفتاب ، نورالسادات ، mortozpasha ، مهشاد ، آفتاب پنهانی ، Marzieh-sadat
۲۱:۴۲, ۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: 37523_p.jpeg]

چه زیبا خالقی دارم
چه بخشنده خدای عاشقی دارم
که میخواند مرا، با آنکه میداند گنه کارم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحیم ، Tolou ، مفقود الاثر ، ترنم ، aboutorab ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، mahramaneh ، رهگذر. ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، Hadith ، fiftynine ، آیلار ، chekel ، آیات ، Farzaneh ، hamediran ، soora ، آفتاب ، نورالسادات ، mortozpasha ، Marzieh-sadat
۰:۴۸, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
"بِسْمِ اللهِ الَّذِي لا أرْجُو إلاّ فَضْلَهُ "

بـنـام خـــدا يــى كـه جـز فـضـلـش امـيـدى نــدارم

[تصویر: Photo-Skin_ir-Love272.jpg]

من خدایی دارم که در این نزدیکیست.....
نه در آن بالاها .....
مهربان ، خوب ، قشنگ....
او مرا می خواند؛ او مرا می خواهد،...
او همه درد مرا میداند ...

یاالله

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، مفقود الاثر ، ترنم ، آلاله ، Tolou ، aboutorab ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، mahramaneh ، رهگذر. ، Bahar ، من انقلابی ام ، السا ، help me ، صهبا ، Hadith ، fafa* ، آیلار ، chekel ، آیات ، امیرخان ، neyestan23 ، fiftynine ، Farzaneh ، hamediran ، bi-ehsaas ، soora ، خاورمیانه ، آفتاب ، نورالسادات ، mortozpasha ، مهشاد ، Marzieh-sadat
۱۳:۱۸, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5

زمانبندی خدا بی نظیر است،

نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود

کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار،

اما ارزش انتظار را دارد...

[تصویر: th?id=H.4622915028058231&w=215&a...mp;pid=1.7]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Aryha ، Tolou ، ترنم ، محمد حسین ، aboutorab ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، mahramaneh ، رهگذر. ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، Hadith ، آیلار ، امیرخان ، fiftynine ، Farzaneh ، bi-ehsaas ، soora ، خاورمیانه ، آفتاب ، نورالسادات ، mortozpasha
۱۳:۳۶, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
با یاد حق

[تصویر: 134095062918.jpg]

خدایا ...
مهم نیست که مرا از ملاقات ِ ماه و گفتگوی باران باز داشته اند...
من برای رسیدن به آرامش تنها به تکرار ِ
اسم ِ تو بسنده خواهم کرد!

یاالله

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، Tolou ، پرنیان ، ترنم ، soshiant ، aboutorab ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، mahramaneh ، رهگذر. ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، Hadith ، آیلار ، آیات ، امیرخان ، neyestan23 ، Farzaneh ، hamediran ، bi-ehsaas ، خاورمیانه ، آفتاب ، نورالسادات ، علی املشی ، mortozpasha ، مهشاد
۱۳:۵۲, ۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۲ ۱۳:۵۲ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #7
آواتار
[تصویر: Beauty_Flowers_Persian_Star_org_07.jpg]

خدای خوبی داریم
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد
و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد
آری خدای خوبی داریم
خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد
با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، ترنم ، Aryha ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، mahramaneh ، رهگذر. ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، Hadith ، آیلار ، آیات ، Farzaneh ، hamediran ، خاورمیانه ، آفتاب ، نورالسادات ، علی املشی ، mortozpasha ، مهشاد ، Marzieh-sadat
۱۸:۰۴, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8

آرزوهاتو يه جا يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه

خدا يادش نميره

ولي

تو يادت ميره چيزي كه امروز داري, آرزوي ديروزت بود

[تصویر: th?id=H.4663416573134272&pid=15.1]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، ترنم ، پرنیان ، Aryha ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، mahramaneh ، رهگذر. ، مجنون العباس ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، Hadith ، fafa* ، آیلار ، Farzaneh ، soora ، خاورمیانه ، آفتاب ، نورالسادات ، علی املشی ، mortozpasha ، مهشاد
۱۲:۲۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار

[تصویر: th.jpg]

باور نـمی کنـم ...

خـالـق نظـم دانـه هـای انـار ،
زنـدگـی مـرا ...بـی نظـم چیـده باشـد !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، ندا دهنده ، سدرة المنتهی ، SAViOR ، بیداری12 ، ترنم ، mahramaneh ، آلاله ، رهگذر. ، یا زهرا ، soshiant ، Bahar ، من انقلابی ام ، السا ، help me ، صهبا ، Hadith ، آیلار ، آیات ، امیرخان ، neyestan23 ، fiftynine ، Farzaneh ، hamediran ، bi-ehsaas ، soora ، خاورمیانه ، آفتاب ، نورالسادات ، علی املشی ، mortozpasha ، مهشاد
۱۲:۲۸, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار

[تصویر: 0ad736b521b1e038583cb0ca0caa2431136cccec.jpeg]

کاش ، به همان اندازه ای که از حرف مردم میترسیم،
از تو می ترسیدیم ...
که اگر اینگونه بود دنیای ما دنیای دیگری بود ،
و آخرت ما آخرت دیگری ...
کاش ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Aryha ، SAViOR ، بیداری12 ، ترنم ، mahramaneh ، آلاله ، رهگذر. ، یا زهرا ، مجنون العباس ، Bahar ، من انقلابی ام ، help me ، صهبا ، Hadith ، آیلار ، هانا ، chekel ، آیات ، neyestan23 ، fiftynine ، Farzaneh ، hamediran ، چکاوک92 ، bi-ehsaas ، soora ، آفتاب ، حسنیه ، نورالسادات ، علی املشی ، mortozpasha
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]