|
Life style اسلامی
|
|
۸:۵۲, ۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۸:۵۴ توسط MehrabonLady.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من با توجه به کلی گویی از سوالاتم متن رو عوض کردم .
سبک اسلامی چرا پس با وجود حمایت از کاملترین دین ، تو دنیا سبک حساب نمیشه و میره تو زیر مجموعه عقاید مذهبی ؟ دوستان قبول میکنید این یک واقعیته که اگر بحث های حقوقی دفاعی از زن و محیط زیست و حیوانات و هزار تا انجمن های حقوقی نبود در این سبک ما حواسمون به چادر خانم ها فقط هست ؟ چرا این سبک در دنیا با وجود پتانسیل هاش نواوری نداره ؟ ما که ایتقدر از حمایت از خانم ها دم میزنیم چرا ما اولین ایده حقوق از زن رو در دنیا ارائه نکردیم . یکی از شبکه های آمریکایی برای اینکه مردم رو تشویق به خوردن آبمیوه به جای الکل کنن . همه ی بطری های شراب رو تو پخش زنده شکوندن . من اونجا از خودم پرسیدم اگر ما کمی مهربانتر بودیم و با شلاق نمی افتادیم به جون مردم . همین شبکه از ما الگو میگرفت و اسم سبک ما رو میاورد . و کلی مثال دیگه .................................. |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۳, ۱۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۱۵:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من شمای مثالی رو عرض کردم .
به هر حال نمیدونم تا چه حد مطالعه دارید ولی در مورد مشروب و احکام اسلام تحقیق های فراوانی شده است . اتفاقا کتب کاملا غربی در ضرر های شراب و نوشیدن الکل موجوده که بعضیش ترجمه شده حتی بسیاری از حقوق دان های غربی الان نظرشون اینه که این مطلب کلا برداشته بشه و مشروب ممنوع بشه . به جای جواب های درست و همفکری یک قسمت از نوشتار رو گرفتید و روش مانور دادید . دیدید من درست میگفتم . شما فقط مطلبی رو به صورت انتقادی مینویسید . دیگه کاری ندارید که تحلیلش چی میشه و سریع میگید منظور من این نبود و شما به من انگ زدید و فلان و بحثی در کاره نه اصول منطقی . نظری دارید و میخواهید به هر وسیله تحمیل کنید . هیچ نقدی رو هم اهمیت نمیدید . هر کسی نظر من رو نسبت به نظر خدا بلاتر بدونه تفکرش غیر توحیدیه . این که خدا رو دوست داشته باشیم و بگیم خدایی هست . خوبه . ولی مهم بندگیه در مورد ارث . مرد مسءول تشکیل خانواده کسب و کار تهیه مسکن هست . وقتی زن تکلیفی نداره . حق کمتری هم داره و مرد زندگیش ارثش رو میاره در خانه ... جهزیه و ... هم باز به زن میرسه . مهریه هم داره بنابرین همه رو کنار هم میزاریم میبینیم احکام اسلام ۱۰۰٪ درسته نقل قول: اساسی ترین بحث اینه که ایا شما اصالت و حق رو میدید به امیال خودتون افکار خودتون نظر خودتون منیت خودتون یا خداوند |
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: . من با همه ی حرف های شما موافقم . و به جواب هام رسیدم. موفق باشید |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۲ ۱۶:۲۵ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۳/آبان/۹۲ ۱۶:۱۱)MehrabonLady نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم اگه دنبال جواب های سوالاتتون بودید تک به تک را وحید آقا جواب دادند... گویا منتظر گفتن اون چند خط بودید... |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
از شما و معاون تالار ممنونم . به جواب هام رسیدم .پاینده و موفق باشید.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |