|
تحصیل تزریقی (کوشا جان!)
|
|
۰:۲۳, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۰:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به بهانه یکی از تبلیغات تلویزیونی این تاپیک رو زدم در این تبلیغ به نظر من سخیف گفته میشه کوشاجان علت پیشرفتت چی بود؟ میگه ما تو کانون برنامه ریزی داریم و .... یعنی رسما آموزش پرورش در این تبلیغ به فنا رفته خب اصلا سیستم آموزشی باید چطور باشد؟ باید مقادیری اطلاعات در مدت زمان معینی در مغز دانش آموزان تزریق شود و در آخر هم مدرک خود را قاب شده به دیوار بزنند مهم ترین مسئله در یک سیستم آموزشی یاد دادن خوب علم نیست بلکه یاد دادن چگونه فکر کردن است علم دیر یا زود بدست می آید ولی افرادی موفق هستند که بهتر فکر کنند حال در سیستم آموزشی ما در ایران چگونه است؟ در مدرسه به محصل می گویند دانش آموز که همین هم غلط است ولی بدتر از آن در دانشگاه است که به شخص محصل دانشجو می گویند ولی عین یک دانش آموز فرصت فکر کردن به وی نمی دهند در گذشته دور اگر در ممالک اسلامی پیشرفتی در علم داشتیم علتش نظام آموزشی درست بر مبنای بحث و تحقیق بود از کاربران تقاضا دارم نظرات خود را بگویند |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۶, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اینا همش سیاسته پول در اوردنه معلما خوب درس نمی دن تا بچه ها مجبور بشن خصوصی بگیرن اونا هم پول به جیب بزنن سیستم اموزشی مدارس ناکارامده تا بچه ها مجبور بشن در موسسات اموزشی ثبت نام کنن
همین کنکور چند ساله دارن میگن ورش میداریم ولی ور نمی دارن چرا چون اگه ور دارن اونوقت مدرسان شریف از کجا پول در بیاره یکم فکر کنید می بینید همش سیاست پوله |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اقای تلمیخا اینا جدی گفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اموزش پرورش چی هست ک بخواد ب فنا بره!!!!!!!!!!!!!!! من غیرانتفاعی دبیرستان میرم!!!!!!!!! برا همه درسام معلم خصوصی گرفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
متاسفانه چند سالیه که در اموزش و پرورش به خصوص مقطع دبیرستان مشکلاتی که دوستان ذکر کردند به صورت باورنکردنی رشد کرده.
یعنی اگه کلاس قلم چی و گاج و ... نری و یا 100 تا کتاب بدرد نخور چنین موسساتی رو نگیری احساس عقب افتادگی میکنی ولی متاسفانه هیچ کس نیست که به این وضعیت رسیدکی کنه. جدیدا هم دارن این تبو به دبستان ها وارد میکنن!!! واقعا دلم برای بچه ها میسوزه! میخوان حتی فرصت بازی کردن رو هم ازشون بگیرن! آخه چه فایده داره یه کودک 10 ساله از صبح تا شب سرش تو کتاب باشه؟! مگه هم ی زندگی توی این کتابا خلاصه میشه؟ این انتشاراتی های جدید دیدن بازار دبیرستان ها از دستشون رفته رفتن سراغ دبستان! فندوق دانش و کلاغ قهوه ای و.... |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۲۲:۰۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۱۷)ballista نوشته است: کلا سیستم اموزش پرورش ( به خصوص کتاب هاش ) بدرد نمیخوره ضعف مدیریتی شدیدی هم داره مثلا وزیر میگه مدارس تیزهوشان بدرد نمیخوره وباید حذف بشه ولی بجای حذف کردن تعداد شعبه هاشو زیاد میکنه تا حدی که الان 11 دبیرستان علامه حلی در تهران داریم که هیچ امکاناتی ندارند به نکته خوبی اشاره کردید مدت زیادیست که مدارس تیزهوشان هم از رونق اصلی خود افتاده قدیم در این مدارس حقیقتا سرفصل های آموزشی متفاوتی داشتند اما امروزه عمدتا چیزی که عاید دانش آموز می شود درس سالهای آینده یا کتاب های دانشگاه است به اضافه بعضی از مطالب پیشرفته تر. در واقع تیزهوشان نیستند زیادخوان هستند(یه عبارت معادل هم داره!) (۸/آبان/۹۲ ۱۹:۱۰)Atosa نوشته است: اقای تلمیخا اینا جدی گفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی از بدبختی های جامعه اسلامی شوخی گرفتن اتفاقات اطراف خود است شما خیلی پولدارید!!!
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
هزینه بعضی معلم های خصوصی هم جالب توجهه جلسه ای 100 هزار تومن برای هر نفر برای کنکور تازه المپیاد ها هم دیگه همین جوری شده قبلا دانش اموز میخوند الان باید کلاس بره
|
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۲ ۱۲:۳۶ توسط zryy.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
این حرف دل منه که دو سال دیگه کنکور دارم..
حیف از سالهای طلایی عمر جوون این مملکت که با تست زدن تلف میشه. منظورم 14،15 تا 18 سالگیه..که درست دارن تو همین سنین ذهن بچه ها محدود میکنن، شدید! سالهایی که من میتونم خودم رو بسازم اما فشارجامعه نمیزاره و مجبورم میکنه خلاف جریان آب شنا کنم... که سخته... دس رو دلم نزارید که دریای خونه!! راست میگین من دزست احساس میکنم که مدارس تیزهوشان رو داغون کردن همون مباحث تکراری تست و کلاس اضافه ... و بسته شدن ذهن همین چیزی که دست منو بسته! کاش وقت داشتم بیشتر حرف بزنم... (جمعه این هفته آزمون کانون قلمچی دارم! وقتم پره!!) |
|||
|
|
۹:۵۸, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سیستم آموزشی ما هر روز داره بدتر و بدتر می شود، من نمی فهمم چرا مرتب، کتاب های درسی سنگین تر می شوند. یک مثال خیلی ساده: الان محور اعداد رو آوردن توی کتاب ریاضی کلاس اول گذاشته اند. خوب که چی بشه؟ هر روز دارند همه چیز رو سخت تر می کنند. اون همه انتگرال و دیفرانسیل و قوانین سینماتیک پیشرفته ای که ما یاد گرفتیم، به چه دردمون خورد؟ نه تو زندگی به کارمون اومد، نه توی شغل و کارمون (بنده رشته ام مهندسی نبود). فقط مخمون با یک سری اراجیف پر شد که الان هم هیچ کدام یادمون نیست. یک استادی داشتیم دوران دانشجویی (من دانشجوی دوران اصلاحات بودم) می گفت من توی این کلاس اگر یک چیز رو بتونم به شما یاد بدهم، هنر کردم، فقط همین، یک چیزی که برای همیشهء عمر به دردتون بخورد: تفکر منطقی. درست فکر کردن. کلی بحث می کرد که اصلاً فکرکردن چی چیه، از کجا بفهمیم درست فکر می کنیم و چه طوری درست نتیجه گیری کنیم.درسش هم اکولوژی بود. باور کنید، خیلی از چیزهایی که من تو اون کلاس یاد گرفتم، تو کارم، توی زندگیم و همه جا به دردم می خوره، حالا هی ما بیاییم مخ بچه ها رو با قوانین فیوژن آشنا کنیم. متأسفانه تنها چیزهایی که توی مدارس ما به بچه ها یاد نمی دهند، قوانین خردورزی، احترام، روش های درست زندگی و انسان دوستی هست.
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۴/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۷:۴۳ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۲ ۱۹:۱۰)Atosa نوشته است: اقای تلمیخا اینا جدی گفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کار خوبی کردی ![]() منم از اینکارا کردم راحت قبول شدم میدونی چرا؟چون معلم پول کلاس خصوصی میگرفت اما در واقع پول نمره رو میگرفت ![]() خدا از سر تقصیرات من بگذره تو دانشگاه که نیاز به کلاس خصوصی نیست میگی استاد بفرما اینم شیرینی یه200هزارتومن میزاری دستش با خنده میگی آخر ترم جبران کنینااااااااااااااااا |
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:خدا از سر تقصیرات من بگذره تو دانشگاه که نیاز به کلاس خصوصی نیست میگی استاد بفرما اینم شیرینیشما روتون زیاده.استاد مگه خله بیاد با دویست هزار تومن اینکار و بکنه.تازه اگرم باشه اخر سر سر از حراست درمیاره.بعدش بجای اینکارا برید درستون و بخونید پولیتونم بذارید توی کیفتون شاید یه چیزی م یاد گرفتید..شااااااید!!! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیامدهای تحصیل و اشتغال نابهجا برای بانوان | قبیله منتظر | 0 | 972 |
۹/فروردین/۹۵ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: قبیله منتظر |