|
رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
|
|
۱:۴۹, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۴:۱۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: جامعه باید به این مسئله توجه کند که صیغه محرمیت شرعی و قانونی نیست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: بسیاری از جوانان با خواندن صیغه محرمیت که نه شرعی و نه قانونی است با همدیگر ازدواج می کنند که مشکلات فراوانی را برای خود به وجود می آورند. حمید خالقی جاری شدن صیغه را یکی از مشکلات اصلی جوانان مطرح کرد و افزود: خواندن صیغه محرمیت در استان کرمان تبدیل به یک فرهنگ شده و بسیار رواج پیدا کرده که این معضل بزرگی برای دادگستری استان کرمان می باشد. وی بیان داشت: متاسفانه این فرهنگ در استان کرمان به شدت رواج پیدا کرده است و بانوان از این طریق دچار ضرر و زیان های فراوانی شده اند. منبع: خبرگزاری مهر -------------------------------------------------------------------------------- توی این خبر سه نکته مد نظر هست. 1- تا کی باید منتظر بود که کسی پیدا بشه و این مشکلات را حل کنه ؟ 2- جمله ی اول که گفته میشه نه شرعی هست و نه قانونی ، ایشون به چه اجازه ای گفتن ؟ ایا ایشون مرجع تقلید هستن ؟ 3- ایا واقعا کسایی که با هم صیغه محرمیت میخونن ، از تمام شرایط اون اگاه نیستن ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۵, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۲۰:۰۹ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
نقل قول: عزیز دلم! من که همون اولش گفتم مسلمون واقعی نیستم شما، نه تنها اینجا بلکه تو تاپیک مباهله هم کل عقاید شیعه رو زیر سوال بردید، و تفسیر به رای کردید!!! دیگه حرفی برا گفتن نمونده در پناه خدا
گل من ! پس باید بگم خدا نکنه یه روز چنین اتفاقی واست بیفته! شما هم که رفتی بیرون گود نشستی و از واقعیت خبر نداری ! شعار دادن خیلی آسونه عزیزم نمیدونستم بحث درمورد پوشیه زدن حضرت زهرا(سلام الله علیها) یا صحت یک حدیث میشه زیر سوال بردن اصول و عقاید شیعه !!!!!!!! عقایدی که انقدر راحت زیر سوال بره, ستون های مناسبی برای تکیه دادن نیستن! خواهشا مذهب ما رو تا این حد پایین نکشید![/b] |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۲ ۲۰:۰۵)MaSTaNeH نوشته است: گل من ! خدا را هم میشه براحتی زیر سوال برد(منظور افراد ملحد هستند نه ما) بحث اینه که در چه فضایی صحبت میکنیم؟ دقیقا یادمه همین پوشیه رو گفتید قبول ندارید(تاپیک جلابیب) و آخرش هم حدیثی رو نکردید و ازش رد شدید |
|||
|
۲۰:۳۲, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
فرق بین ما و شما اینه که اونقدر صداقت داریم که اونچیزی که نظرمونه صراحتا بنویسیم!
اما شما چیزی که مینویسید لق لقه نوک انگشت دستتونه!!!!!!!!!!! تا شرایطی رو شبیه سازی میکنیم که باید ایمانتونو نشون بدید, سریع اما و اگر میارید !!!! فرقی بین ما نیست, جز صداقت و راستی ما و پنهان کاری و ریاکاری دیگران !!!! فقط میخوام بگم فکر نکنید من بلد نیستم فیلم بازی کنم, تمایلی به این کار ندارم! وگرنه خیلی بهتر از تعداد زیادی از دوستان اینکارو بلدم ! چرا نمیتونید به شبهات پاسخ بدید !؟ و اگه نمیتونید چرا صادقانه اعتراف نمیکنید !؟ مگه مجبورید واقعیت رو پهان کنید!!؟ انقدر مردونگی و صداقت داشته باشید که بیاید و بگید نمیدونیم ! مثل یه مرد ....... |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
فرشته مهربون نوشته است:حرف آوردن روی کلام خداوند مساوی کفر هست . یعنی خدایا تو نمی دانی که باید قرار بدهی یا نه و من می دانم . موضوع بسته شد. بعد از بیشتر از 24 ساعت بحث و جدل که نتیجه ای جز انحراف موضوع و متاسفانه توهین، نداشت.. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جامعه هنری در رواج بدحجابی متهم است | Aleyasin | 2 | 1,938 |