کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جادوگرهای مدرن
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1

با سلام

چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد.

بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره
توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار
می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!!

1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا
اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین
2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن
حضرت عیسی(علیه السلام)

[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]

2-پرواز
پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است.
3-اسم مستعار همین آقا
اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است.
4-لوگوی این آقا
آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل
حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین
اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون
بر علیه دین و دینداری است
بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند

[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]

توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، hamed ، Mr.MILAD ، parisan ، MohammadMeraj ، CR-SH ، mohammad790 ، فرشته ، sasa ، paradise ، kazemii ، MiNuTeS ، maryam25 ، nooromahdi ، h.apadana ، ONLY66 ، semnani ، ريحانه الرسول ، Humanoid ، ST92 ، janali ، N.Mahdavian ، Hosna ، zaeim ، immigrant7sm ، hadish ، ساجد ، یاســین ، ztb ، Elia ، rezvan ، محمد امین ، امیرحسن ، Maysam-1st ، meisam317 ، mofa ، Aurora ، من انقلابی ام ، faateme-313 ، paramida.ir ، تانیا ، kashkol-ir ، دادرس ، Deviance ، قلب ، fafa* ، soora ، ولی عصر ، S.A.M ، سیدمرتضی ، darya313 ، arianhesari ، عشقم کربلا ، N2376DIR ، جواد مخبریان ، Wakeup

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۳, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
خدا به اندازه ی وسعت ذهن هر کسی بزرگه دوست من.

تکرارمی کنم شیطان دیگه ... کی هستش که بخواد همچین قدرتهایی ب انسانها بده؟؟؟
وقتی خدای من و تو هست؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ztb ، mofa
۱۴:۵۴, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
سلام اقايون شماها چرا انقدر دير باوريد جادو هست Huh
خاله من پيش دعا نويس رفته بود واسه اين كه شوهرش اروم بشه .از دعا استفاده كرده بود بعد از يك مدت مي گفت يكي صداش مي كنه توي اينه يكي ديگه هم هست كار به اين جا كشيد توي بيمارستان وقتي بچش بقلش بوده داشته شير مي داده بچه ازش جدا ميشه ميچسبه به سقف مادر بزرگم و شوهرشم شاهدن .
ميگه مي خواست دست به قران بزنه نمي تونسته هي مي خواسته به قران اهانت كنه پارش كنه (زبونم لال) تا وقتي كه ميرن پيش اخوند مي گه دعا رو بندازه تو اب و استغفار كنه و شروع كنه به قران خوندن.
اخه مگه ميشه شعبده باشه كارهاي انجل گربه شو ديدين Huh
گربه مورد علاقشو كه غيبش مي كنه .
توي دنيا هزاران اتفاق عجيب ميفته كه در تصورات كوتاه ما بعيده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa
۰:۰۵, ۹/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۰ ۰:۱۴ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۸/فروردین/۹۰ ۱۳:۴۳)یک ماهی نوشته است:  خدا به اندازه ی وسعت ذهن هر کسی بزرگه دوست من.
تکرارمی کنم شیطان دیگه ... کی هستش که بخواد همچین قدرتهایی ب انسانها بده؟؟؟
وقتی خدای من و تو هست؟!

این حرفت رو تا اندازه ای قبول دارم.
هر کسی یه تصویر ذهنی شخصی از خدا برای خودش میسازه که احتمالا میتونه درست نباشه.
این که بشه یه فهم درست از خدا داشت کار بسیار سختیه که از عهده هر کسی بر نمیاد.
البته این با ایمان داشتن به خدا فرق میکنه و نباید با هم اشتباه گرفته بشه.

دقیقا مشکل سر همین احسن الخالقین بودن انسانه که باعث شده شیطان (دشمن قسم خورده انسان) از درگاه خدا رانده بشه.

متاسفانه شیطان میتونه چنین قدرتهایی به انسانها بده اما همینجوری نیستش که هر کی از راه برسه و چنین ادعایی بکنه.
اکثر این آدمها یه جورایی کاسب کار هستند البته خود این حیله ها هم شیطانی محسوب میشه که بطور غیر مستقیم به این افراد القا میشه.البته منظورم از القا این نیست که طرف رو مجبور به این کار میکنه بلکه وقتی شیطان میبینه که طرف ضعیف النفس هستش میره سراغ طرف و وسوسش میکنه.
اما در مورد این که شیطان میتونه چنین قدرتی داشته باشه (نظر شخصی خودم رو میگم) هیچ شکی نیست اما این خود انسانه که میتونه انتخاب کنه که با شیطان باشه یا با خدا که متاسفانه عده ای راه غلط رو انتخاب میکنن.
دقیقا شما به یک طرف موضوع اشاره کردی و گفتی که "وقتی خدای من و تو هست"
اما طرف دیگه موضوع اینه که از طرف شیطان هم همچین اتفاقی میوفته.
فقط این دو با هم یه تفاوت اساسی دارند و اونم اینه که توی حالت اولی که گفتم این قدرت از طرف "خالق بی همتای هستی" به انسانها اعطا میشه که قدرت مطلق محسوب میشه اما توی حالت دوم این قدرت از طرف یه مخلوق به انسانها عطا میشه.
خوب احتمالا تا ته قضیه رو گرفتی که چی میخام بگم.
قدرتی که از طرف شیطان به انسانها داده میشه خیلی محدوده و در برابر قدرت خدا اصلا به حساب نمیاد.
من نمونه این موضوع رو به نقل از شخصی برای شما با یه مثال به اتمام میرسونم.
حتما در مورد مرتاض های هندی یه چیزهایی شنیدی.
اگه از چنین مرتاض هایی درخواست های مادی داشته باشی مثلا ازشون یه مقدار طلا و جواهر بخوای از نیستی برات طلا و جواهر ظاهر میکنن اما وقتی پای غیر مادیات به وسط کشیده میشه عملا هیچ قدرتی ندارن.
مثلا قدرت پیشگویی و غیب گویی ندارند و فقط در زمان حال در مورد مادیات و مسایل دنیوی برات کار انجام میدن.
البته برای این اشخاص رسیدن به این مرتبه هم آسون تموم نمیشه و برای رسیدن به این درجه سختی های فراوانی رو متحمل میشن البته در جهت منفی و شیطانی.
خوب برای همینه که بهشون میگن مرتاض دیگه.Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa ، soora
۹:۰۶, ۹/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۰ ۱۰:۰۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام دوستان من همه مطالب تاپیک رو نخوندم اما تردستی های زیبای این شعبده باز لو رفته
فیلمش هم در امده در ضمن اینکه یک نفر دیگه تمام شعبده بازی های این اقا رو انجام داده همراه با پشت صحنه و اموزش
دیوید کاپرفیلد هم فقط یه شعبده باز بود مثلا همون رد شدنش از دیوار چین با یه تکنیک ساده شعبده بازی انجام میشه کتابهای اموزش شعبده رو بخونید متوجه میشید
ضمن اینکه یکی از راههای تخریب یک جریان تخریب نماینده اون جریانه
یک مثال ساده که بارها دیدهاید
فرض کنید شما میخواهید شیعه رو خراب کنید .یک نفر پیدا میشه و شروع میکنه از شیعه دفاع کردن .زمانی که یه عنوان نماد شیعه شناخته شد .اون زمان یا رسما خرابش میکنه شیعه رو .یا میگه من فلانجاهاش رو قبول ندارم .یا یه کلیپ گند کاری به عمد از خودش بیرون میده .....(قضیه همون مداح)
البته این مثال ساده قضیه هستش برنامه های پیچیده تری اجرا میشود .مثل همین شبکه اهل بیت
مثل همین کریس انجل که خودش رو مسیحی نشون میده و بعد با لو دادن خودش اعتقاد هر کی مسیحیه رو به باد میده
متاسفانه به دلیل عدم اشنایی دوستان با جادو خیلی از قضاوتها اشتباه هست
درسته جادو وجود داره اما توانایی محدود داره و کارای خاصی انجام میده.
هیچ چیزی که از جعبه تلوزیون دیده میشه قابل باور نیست.ضمن اینکه تکنیکی در جادو گری هست که توهم دیدن در افراد ایجاد میکنه
اما خدایی هر گردی گردو نیست
هر کسی ادعا کرد این کاره نیست
دراسلام هم دستوراتی وجود داره که براحتی میشه باهاش هر نوع سحر با هر قدرتی رو از بین برد
این بزرگنمایی سحر و کابالا برای زیر سوال بردن اعجاز کار خودشونه
حتی این که بزرگان و سیاستمدار های دنیا رو به خودشون میچسبونند تا القای قدرت کنند
این کار به خاطر اینه که حریف بترسه و قبل از مبارزه تسلیم بشه
ما فقط چیزهایی از ماسونها میدونیم که خودشون خواستند بدونیم

هیچ جادو و سحر و اجنه و شیطانی قدرت مبرارزه و برابری در برابر نور خدا رو نداره .مثلا همین کابالا یه چیز ساده از علم جفر هست که با بزرگنمایی....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhklord ، ONLY66 ، ztb ، mofa
۲:۳۹, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
دوستان لازمه جادوگری تحویل کامل روح به شیطان می باشد برای همین در اسلام نهی شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، mofa
۶:۱۷, ۱۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
ریس آنجل شعبده‌باز قابلی است. اصلا شکی در این نیست. همین که جایی مانند انجمن شعبده‌بازان جهانی استاد شعبده‌های روز آمریکایی را به‌عنوان مرد سالشان انتخاب کرده و اسمش را جزو شش شعبده‌باز تاثیرگذار 25 سال گذشته‌می‌آورد یعنی اینکه مرد جوان خیلی بیشتر از باور همه کارش را بلد است و می‌داند که چطور ذهن و حواس بیننده را با خودش همراه کند.
http://jfbelisle.com/wp-content/uploads/..._angel.jpg

همشهری جوان در شماره 294 نوشت: همه مهارت تردست جوان همین است: اینکه جوری نمایش‌اش را اجرا کند که بیننده ذره‌ای به دیده‌هایش شک نکند و خیال برش دارد که هر چه هست و نیست یک ماجرای واقعی است و آن کسی هم که دارد روبه‌رویش ژانگولر می‌زند نه یک تردست ماهر بلکه آخر همه کمالات و معنویات روحی و این‌جور چیزهاست. خواب خوش بیننده‌های مبهوت کریس آنجل زمانی از بین می‌رود که بفهمند همه کارهای او فقط یک شعبده است. تر دستی مردی که مهارتش خیره‌کننده است و باورنکردنی!

http://www.hamshahrimags.com/Images/News...040350.jpg

بلند شدن از روی زمین
می‌‌گویند در هندوستان مرتاض‌هایی هستند که روزهای متوالی می‌توانند بدون تکیه‌‌گاه یا به پشتوانه عصای ساده چهار زانو در هوا معلق بمانند و بدون اینکه لب به آب و غذا بزنند مدت‌ها همان بالاها سر کنند. این کار هم، دیگر پیچیدگی‌هایش را از دست داده. دیوید بلین و کریس آنجل دو شعبده‌باز مشهوری هستند که بدون ریاضت مرتاض‌های هندی می‌توانند به ادعای خودشان هروقت که خواستند از زمین بلند شوند و بر جاذبه زمین غلبه کنند.

کریس آنجل حتی دیگر به چند سانتی‌متر بلند شدن از روی زمین هم رضایت نمی‌دهد و هرازگاهی در فاصله بین دو تا آسمان‌خراش بلندبالا نوک دماغش را راست می‌گیرد و جلو می‌رود بدون اینکه یک لحظه نگران خالی شدن زیر پایش باشد. یکی از مشهورترین کلیپ‌های او همین است. یکی دیگرش هم ماجرای پرواز او برفراز زمین گلف است که تا چشم کار می‌کند خالی از جنبنده است و فقط آقای شعبده‌باز است و دست‌هایی که مانند دو بال از هم باز کرده و هر لحظه بیشتر و بیشتر به آسمان می‌رود!

رازگشایی :
با روشی که کریس آنجل و دیوید بلین آمریکایی کشف کرده‌اند دیگر هر کسی می‌تواند برای خودش یک مرتاض هندی باشد. فقط کافی است کمی تمرین کرده باشد و از آمادگی جسمی خوبی هم برخوردار باشد. برای بلند شدن از روی زمین کارهای زیادی می‌شود انجام داد. جایی که ارتفاع زیاد است و دور و بر شعبده‌باز هم فقط فیلم‌بردار است و یک سری آدم از گروه خودش، کافی است فقط دنبال یک جرثقیل بزرگ بود و نوارهای نایلونی بسیار ظریف اما قوی که از هر طرف شعبده‌باز را گرفته‌اند و نمی‌گذارند پایین بیفتد. نوارهایی که آنجل در حقه راه رفتن بین دو ساختمان به کار گرفته بود آن قدر تابلو بود که تماشاچی‌های روی زمین به راحتی می‌توانستند آن را ببینند، مخصوصا زمانی که دم غروب شد و نورافکن‌ها روشن شدند. نوارهای نایلونی فقط زمانی کاملا ناپدید هستند که از پشت دوربین‌های فیلم‌برداری به آنها خیره شده باشید. در ماجرای به هوا رفتن آقای شعبده‌باز در زمین گلف هم داستان همین است.

یک جرثقیل معمولی و رشته‌های نایلونی که شعبده‌باز را به آسمان می‌کشند. سختی‌اش اینجاست که فقط بدن باید آمادگی خوبی داشته باشد تا با آن همه نخ و ریسمان آویزان بماند. آنجایی هم که شعبده‌باز در سالن است و جلوی چشم هزار تا تماشاچی مات و مبهوت، کار فقط با یک آهن‌ربای قوی انجام می‌شود و ماشین بالابری که پرده نمایش آهن‌ربای چسبیده به تن شعبده‌باز را بالا و پایین می‌برد! زمان‌هایی هم که آنجل تا نیم متری از زمین بلند می‌شود داستان دیگری در جریان است. اینجا فقط تجهیزات خاص به کمک شعبده‌باز می‌آید.

یک شلوار سبک و ساده که از پشت پا یک شکاف مخفی دارد و کفشی سبک‌تر که به راحتی به شلوار بچسبد. اگر هم کفش پایش نباشد که چه بهتر. معمولا در این جور صحنه‌ها حتما یک میز، چهار پایه یا صندلی کوتاه هم هست. شعبده‌باز اول یک پایش را پشت آن یکی قایم می‌کند و بعد در یک لحظه آن را روی صندلی یا چهارپایه پشت‌اش می‌گذارد و خودش را می‌کشد بالا. این وسط فقط شعبده‌باز باید یک ورزشکار حسابی باشد تا بتواند چنین کاری را انجام دهد. دقت کرده‌اید که بلین و آنجل هیکل‌های ردیفی هم دارند!

در محلی که شعبده‌باز برای پرواز انتخاب می‌کند همیشه باید دنبال پله یا چهارپایه‌ای باشید

شلوار شعبده‌باز جوری است که او راحت می‌تواند پایش را از آن درآورد در حالی که کفشش هنوز به آن چسبیده است

راه رفتن روی آب
راه رفتن روی آب همیشه برای مردم دنیا کار پیچیده‌ای بوده تا جایی که اگر کسی می‌توانست چنین کاری بکند و با وزن چند ده کیلویی‌اش روی آب راه برود - بدون اینکه آب از آب هم تکان بخورد- انگار کاری کرده بود در حد و اندازه معجزه. اما اینکه کسی در قرن بیست و یکم، آن هم با آن سر و شکل امروزش، بخواهد پابرهنه روی آب قدم بردارد جای حرف زیادی دارد.

آنجل با ترفند راه رفتن روی آب خیلی از مردم عامه جهان را که عشق ژانگولر زدن دارند با خودش همراه کرد. گل سر سبد برنامه‌های اول مجموعه «مایندفریک» هم همین راه رفتن روی آب بود؛ کلیپی که در آن نشان می‌داد مرد جوان در حالی روی آب به آرامی قدم برمی‌دارد که یک عالم آدم بالغ و عاقل دور و برش در استخر دارند بی خیال شنا می‌کنند.

رازگشایی:
قاعده بازی آبکی کریس آنجل خیلی زودتر از آنچه که انتظار می‌رفت فاش شد. کلیپ و عکس‌های زیادی که خبر از حقه ساده تردست جوان می‌داد و اینکه او به چه راحتی و فقط با کمک گرفتن از دو، سه لایه شیشه و یک فیلم‌بردار وفادار و چند نفری که همیشه از سیاهی لشکرهای او به حساب می‌آیند از خجالت هر چه شعبده‌باز و تردست دنیاست درآمده و برای مدت زیادی عالم و آدم را سر کار گذاشته بود. ماجرا ساده‌تر از این حرف‌هاست.

یک میز شیشه‌ای بسیار ظریف که البته از نمونه‌های دیگر محکم‌تر و سخت‌تر است و می‌تواند وزن 80 کیلویی آقای شعبده‌باز را تحمل کند جوری در استخر قرار گرفته که با زاویه‌ای که فیلم‌بردار از آنجل نمایش می‌دهد به هیچ صورتی دیده نمی‌شود و آن قدر هم ظریف است که حتی در نمای بسته‌ای که از کف پای آنجل هم گرفته شده هیچ اثری از پیچ و تاب‌های جنس شیشه‌ای میز نیست!

کریس آنجل برای واقعی‌تر شدن ماجرا کارهای دیگری هم کرده؛ اینکه بعضی از قسمت‌های میز را باز نگه داشته تا هرازگاهی آنهایی که داشتند زیرآبی می‌رفتند سری بیرون بیاورند، نفسی بکشند، تشویقی کنند و دوباره به آب تنی‌شان ادامه بدهند!

شعبده‌باز روی لایه‌ای از شیشه ظریف و محکم راه می‌رود.در حالی که همه تصور می‌کردند روی آب پا می‌گذارد

میز شیشه‌ای آنقدر ظریف ساخته شده که به‌راحتی قابل دیدن نیست.

رد شدن نخ از گردن
کریس آنجل کارهای زیادی کرده است. از نصف کردن آدمیزاد وسط خیابان گرفته تا درآوردن پروانه از دل و روده خودش. همه‌اش را هم در چشم‌زدنی انجام داده بدون اینکه کسی لحظه‌ای بخواهد به حقیقت کارهای شعبده‌باز شک کند. کلیپ‌های هر کدام از این تردستی‌ها هم در اینترنت زیاد است.

این وسط رد کردن نخ از وسط گردن بدون اینکه ذره‌ای خون روی زمین بریزد از آن کارهایی بود که مو به تن همه سیخ کرد و خیلی‌ها همان‌جا به اوج کار شعبده‌باز پی بردند. در یکی از از کلیپ‌های مایندفریک، کریس آنجل رو به دوربین بدون اینکه بخواهد کار اضافه‌ای کند نخی را روی گردنش می‌کشد و آن قدر این کار را ادامه می‌دهد که نخ کم‌کم توی گلویش فرو می‌رود و دیگر دیده نمی‌شود. فقط دو سر نخ باقی می‌ماند و تلاش بیشتر شعبده‌باز برای در آوردن دوباره نخ از بیخ گلویش!

رازگشایی:
حقه است! آن هم به روشی که حل آن برای من و شمای بی‌‌خبر از همه جا کمی سخت است. البته اگر کمی با فوت‌و‌فن‌های شعبده‌بازی آشنا باشید متوجه می‌شوید!

شعبده‌باز قبل از انجام تردستی‌اش ماده‌ای خاص به گردنش مالیده که بعد از هر بار تکان نخ ضخیم‌تر شده و مانند خمیر و به رنگ بدن او نخ را به درون خودش راه می‌دهد بدون اینکه از پوست گردن جدا شود. اینجاست که تماشاچی فکر می‌کند خمیری که روی گردن شعبده‌باز است همان پوست برآمده اوست که با تکان‌های نخ دارد متورم می‌شود!

یک نخ پلاستیکی تنها وسیله‌ایست که شعبده‌باز با آن کارش را شروع کرد

خمیر پلاستیکی در مدت کوتاهی کاملا به رنگ پوست شعبده‌باز در‌می‌آید

ماده‌ای که آنجل برای فرو کردن نخ در گردنش استفاده می‌کند

فقط یک وسیله خاص شعبده‌بازها است

رد شدن غلتک از روی بدن
حتی کسی مانند کریس آنجل معروف هم با آن دک و پزش یک جاهایی برای اینکه حواس مردم کوچه و بازار ینگه دنیا را سمت خودش جلب کند به وسط خیابان می‌آید و با آن قد و قامت نه چندان پهلوانی‌اش خودش را به زیر یک غلتک چند صد تنی می‌اندازد. این اجرا یکی از پربیننده‌ترین کلیپ‌های آقای شعبده‌باز بود که یک روز تابستانی در نیویورک اجرا شد. برای کریس آنجل پارچه‌ای بزرگ روی زمین پهن کردند و رویش هم یک عالم خرده شیشه ریختند. غلطک را هم کمی عقب‌تر گذاشته بودند. کریس به وسط میدان آمد. روی پارچه دراز کشید و شکمش را به روی شیشه‌ها گذاشت.

بدون اینکه حتی یک قطره خون از بدنش بریزد. بعد هم غلتک آسفالت کاری راه افتاد و از روی انگشت‌های پای شعبده‌باز رد شد و تا کمر او جلو آمد. آه و ناله شعبده‌باز بود که بلند شد. مردم هم بدتر! بعد هم غلتک کنار می‌رود و کریس جوان خودش را از زیر آن بیرون می‌کشد. شعبده‌باز زنده است بدون اینکه حتی خراشی برداشته باشد!

رازگشایی:
کریس آنجل بیشتر از اینکه شعبده‌باز خوبی باشد داستان رد شدن غلتک از بدن شعبده‌باز هم یکی از آن ماجراهایی است که او به خوبی از پس آن برآمد. اولا که شیشه‌ها واقعی نبودند و از جنس همان شیشه‌هایی بودند که این روزها در تهیه فیلم‌های سینمایی و صحنه‌های اکشن آنها زیاد به کار گرفته می‌شود. آنجایی که بطری شیشه‌ای توی سر دشمن می‌شکند یا طرف از بالای یک برج چند طبقه با یک عالم شیشه خرده شکسته به پایین می‌آید.

این جور شیشه‌ها ساختگی هستند و هیچ آسیبی به بدن نمی‌زنند. اما اصل ماجرای غلتک اینجاست که قبل از اجرای شعبده‌باز‌ دار و دسته او به محلی که آنجل قرار بود در آن اجرا داشته باشد رفتند و مساحتی به اندازه بدن او را کندند. جایش را هم با یک اسفنج نرم و انعطاف‌پذیر پر کردند و رویش را هم پارچه کشیدند و خرده شیشه ریختند. با رد شدن غلطک از روی پاهای شعبده‌باز بدن او به پایین می‌رفت و هیچ آسیبی نمی‌دید!

غلتک آسفالت‌کاری در حالی از روی تن شعبده‌باز رد شد که زیر بدن او پر از خرده‌شیشه بود

یک نوار اسفنجی پهن زیر بدن شعبده‌باز قرار می‌گیرد تا بافشار غلتک آسیبی به او نرسد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، در جستجوی سختی ، omid55 ، mhklord ، رضا1357 ، ONLY66 ، هدهد ، ztb ، mofa ، kashkol-ir
۱۸:۴۰, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام من تو چندتا از سایتهای دوستیابی عضو هستم و فعالیت اطلاع رسانیم رو از طریق اونجا انجام می دم چند روز پیش یکی از بچه ها که مطالبم رو دنبال می کن خواست راجع به کابالا بدونه من هم چیزهایی رو که بلد بودم بهش یاد دادم تا اینکه دیشب یکی راجع به خانمی غیب گو به اسم سارا فدر خبر داد این متن ارسالی اون به منه
"سلام دوست عزیز
من قبلا در مورد کابالا مطلبی کمی خونده بودم
نزدیک به یک سال و اندی هست که خانومی فرانسوی به نام سارا فردر با من از طریق میل در ارتباطه، ایشون کارش پیشگوئیه و جادو و... تو این مایه ها
من یقین پیدا کردم که یه چیزایی میدونی ، ایشون تو چند تا ازمیلهاش خصوصیات من رو گفت که خودم ازش خبر نداشتم (روانشناسی قویی داره) بعدا متوجه شدم درسته راه حل مشکلاتمو گفت
بهم پیشنهاد داد که پول بفرست تا جادو یادت بدم اما من به علت عدم دست رسی به مستر کارت و.... این کار رو نکردم، توی اون صفحه ای که باید مشخصات کارت رو وارد میکری (ترجمش که کردم) مطلبی در مورد انجمن یهودی ها درج شده بود
ایشون تو مطالبش خیلی امیدواری میده و خیلی چیزها رو میدونه، میدونست من دارم مهندسی میخونم، میدونست مشکلاتم چیه! حتی میدونست من تو طول شبانه روز بیشتر به چه کارهایی مشغولم(میدونست خیلی نماز میخونم و حتی تشویقم هم میکرد) و...... خیلی چیزای دیگه که برام واقعا تعجب برانگیز بود، تمام حرفاش خوب بود!
تنها حرفی که شاید باعث شد به حسابش پول نریزم این بود که میگفت من تنها کسی هستم که میتونه به شما کمک کنه
اکثر اوقات پیشنهاد های وسوسه انگیز میده وحرفای عجیبی رو میزنه که تا حالا نشنیدم (وعده های علمی تخیلی میده؟) که اگه تو این وادی ها قدم نذاشته باشی هیچیشو باور نمیکنی! مسافرت آخر سالم رو هم درست پیشبینی کرده بود و.......مطلب در مورد خیلی دارم

تو وبلاگم بیشتر در مورد این خانوم توضیح دادم اگه مطالب اونجا رو هم بخونین شاید بد نباشه http://uzarssein.blogfa.com/
با این حال میخواستم بدونم که به نظر شما ایشون هم جزء فرقه کابالا هست یانه؟ به نظر شما من چه کار کنم؟ آیا ایشون با اجنه در ارتباطه؟ من اهل توهم زدن نیستم اما میخواستم بدونم آیا اجنه از طریق این فرد به سراغ من هم میان که خبر براش ببرن یا نه؟ "

بعدش من تو گوگل سرچ کردم می دونستم که این چنین افرادی فقط سراغ یک نفر نمی رن و متوجه شدم خیلی از افراد با این خانم برخوردهای مختلفی داشتن که بعضن ازش می ترسن. یا یکی تحقیق بیشتر فهمیدم سایت رسمی جادوگر داره این آدرس سایتشه "http://www.sara-freder.com/" میذارم تادوستانی که انگلیسیشون خوبه ترجمه کنن و بفهیمیم قضیه از چه قراره ممنون می شم دوستان بهم کمک کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu ، ONLY66 ، uzarssein ، nader008 ، ztb
۲۱:۵۱, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام دوست عزیز
دارم درباره اش تحقیق می کنم اگه به چیز جدیدی برخورد کردم انشالله عرض می کنم
فقط توجه داشته باش که برخی از انسان ها قدرت های روحی دارن و این بستگی به شرایط روحی هر شخص و تمرین هاییکه در ان زمینه می کنه داره
هر چقد روح قوی تر باشه قدرت های بیشتری هم بدست میاره و این ربطی به جادوگر بودن نداره

درباره ای شخص من دو احتمال میدم:
1- ارتباط با اجانین
2- روشن بینی و پیشگویی که بخاطر قدرت روحی ایجاد میشه

توضیحات بیشتر بعد از تحقیقات
باهام خواستی در تماس باش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، ONLY66 ، uzarssein
۲۱:۵۵, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
من تو سایتش یکم گشتم متوجه شدم داره طلسم و اینجور چیزها می فروشه چیزهای مختلفی بود که اکثرش نماد های شیطان پرستی روش بود. ممنونم دادا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۱:۱۳, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
سلام
با توجه به اینکه اندکی با این مسایل اشنا هستم توجه شما را به چند نکته جلب میکنم .شدیدا رعایت کنید
اجنه قدرت پیشگویی ندارند چون به عالم مجردات راه ندارند.و خداوند راه ان را بعد از پیامبر بر انها بسته است
میتوانند از حال خبر دهند به خاطر قدرت سیرشان .
جادو علاوه بر دانش خاص خود باید اعمالی نیز انجام دهید تا قدرت ان کار را پیدا کنید و اجنه از شما پیروی کنند.با عرض پوزش(به عنوان مثال ایا حاضرید یک هفته در نجاست خود بغلتید؟)
احضار و مواردی از این قبیل بسیار خطر ناک است .من چند نمونه اش را دیده ام.بدون استاد زندگیتان سیاه میشود
اگر استادی عارف به شما یاد داد فقط یاد بگیرید.اساتید سیاه نما حتی اگر چیزی بدانند اخرتتان را خراب میکنند.
بدانید اگر اجنه یا خادمین سحر برای شما کاری انجام بدهند باید برای انها کاری انجام دهید که گاهی به قتل هم میکشد.
اخرت خود را به این کارهای بیخودی نفروشید
حالا گیریم یاد گرفتید .بخت 4 نفر را هم بستید خوب اخرش چه؟!
اکسیر خوشبختی در این و ان جهان فقط حب ائمه و خداوند گار عالم است به خدا قسم اگر کمی فقط کمی به سوی خدا بروید و در عرفان قدم بردارید انچنان زندگی برایتان شیرین میشود که هیچ لذت گرای مادی پرستی سر سوزنی از ان را نچشیده است.
ضمن اینکه ارطبات با اجنه کار مشکلی هم نیست .اما خوب به درد نمیخورد .
اگر از راه قران و ائمه وارد شوید خود انها می ایند و خدمت شما را انجام میدهند.لازم نیست 1000 جوز رذیلت بر نفستان بار کنید
زمان جناب نخودکی اصفهانی به ایشان فرمودند انگلیسیها دارند در ایران خیلی جولان میدهند(نقل به مضمون)گفته بود اگر بخواهم در مدت کوتاهی همه را بیرون میکنم .گفته بودند چرا نمیکنید گفته بود بابا بزرگ اجازه نمیده (امام زمان صلاح ندیده بود)قدرتی که شما از عرفان پیدا میکنید قدرت خداست که اطلا با قدرت شیطان قابل مقایسه نیست
حال خود انتخاب کنید سعادت دنیا و اخرت
یا رذیلت دنیا و عذاب اخرت
و در اخر پای این شیاطین را بزندگیتان باز نکنید و نگذارید از حصار ایمانتان رد شوند .
کارهای این خانم جزیی است و پیش پا افتاده
کاش این علمای خودمان رو میکردند.یکی از علمای بزرگ در قید حیاط زمانی گفته بود اگر اجازه بدهید صدام را همین جا حاضر میکنم .
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، ONLY66 ، حلما ، فاطمه خانم ، Ara ، maryam ، Maysam-1st ، najmeh ، hesam110 ، nader008 ، ztb ، امیرحسن ، mofa ، soora ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا