|
جادوگرهای مدرن
|
|
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد. بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!! 1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین 2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی(علیه السلام) ![]() 2-پرواز پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است. 3-اسم مستعار همین آقا اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است. 4-لوگوی این آقا آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون بر علیه دین و دینداری است بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند ![]() توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد. |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
اقای بیدل قراربود خاطره تعریف کنیدوبگید که چه جوری معامله می کنند!!؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
نقل قول:اقای بیدل قراربود خاطره تعریف کنیدوبگید که چه جوری معامله می کنند!!؟؟به کلی یادم رفته بود. فقط قبل خاطره یه چیزی بگم که تجربه ام هست. فکر کنم خیلی ها تجربه اش کردن چون مسئله واقعا رایجی هست. بهش می گن"بختک اومدن" برای پدربزرگم، برای دو تا از خاله هام، برای خود من هم اتفاق افتاد چند باری. بختک اومدن کاری هست که یه جن با انسان خوابیده انجام می ده. شاید براتون اتفاق افتاده که تو خواب می بینید روی زمین(دقیقا رخت خوای که توش خواب هستین) خوابیدین و یه نفر روی شما نشسته و نمی زاره بلند بشین. شما متوجه می شین که جن هست. اولین کاری که می کنین چی هست؟ بسم الله... البته دهان شما چفت شده(تو خواب) و نمی تونین حرفی بزنین اما اگه یه طور ناگهان تلاش می کنین و صلوات می فرستین و از خواب می پرین. وقتی که بیدار بشین پیرهنتون خیس شده. برای من بار ها اتفاق افتاده و هر بار هم در خانه ی خاله ام بودم. اتفاقاً خاله من یه جن همزاد هم داره که پسر خاله ام چندبار دیدمش و مادرم حضورش رو (در خونه خاله ام) احساس کرده. مثلا موقع نماز خوندن یکی با سرعت از پشتش رد می شد و چادر نمازش می رفت هوا. **************** موضوع دیگه احضار جن هست(احضار روح تا جایی که می دونم واقعیت نداره). در این حرکت(که برخی شیوه هاش توی اینترنت ریخته) جن میاد و جسم شما رو تسخیر می کنه. در این حالت شما احساس می کنید خودتون نیستین. 1- وقتی چیزی می پرسین چیزی تو ذهنتون جوابتون رو میده 2- حرکت هایی ازتون سر میزنه که دست خودتون نیست(نه به حدی که شر به پا شه) 3- بعضی وقت ها احساس سرما یا گرما شدید می کنید. تمام این اتفاقات دوسال بود که برای من اتفاق می افتاد و بعضی وقت ها وسط کلاس درس کنترلم رو از دست می دادم . مثلا یه بار معلم اومد جلوم(تک صندلی می شینم) من یهو پا شدم سرم خورد به صورتش. اینجوری شد که اسفند ماه مادربزرگم منو حجامت کرد(به شیوه بادکشی با فیتیله تفتی) و تا حالا مشکلی واسم پیش نیومد. (فردا قراره برم خونه خاله ام و یه جورایی نگران هستم) *************** حالا می رم سر خاطره. قضیه بر می گرده به وقتی که دوم دبیرستان بودم و به اقتضای شرایطم(توضیح مفصل) باید توی چت روم ها می گشتم. در این شرایط با کسی آشنا شدم که جن گیری می کرد. اهل جهرم بود. می گفت خانوادگی این کارو بلده. فرصت نشد ازش بپرسم چجوری اما درمورد چیز هایی حرف می زد که جالب بود. توی فامیلش یه دعا نویس واقعی بود. می گفت که جن ها علاقه شدیدی دارن که جسم انسان رو تسخیر کنن. این دعا نویس شرایطی رو برای یه جن ایجاد می کرد که این کار عملی شه( جن رو وارد روح دیگران می کرد) و درخواستش رو مطرح می کرد. درخواست هایی مثل استراق سمع و یا دو به هم زنی. در ابتدا این دعا نویس از زنش برای این کار(تسخیر جسم) استفاده می کرد اما بعد ها چون مشتری پیدا کرد مجبور شد کلاس هایی با مضمون های مهدویت برگزار کنه. منظورم همین مجالس کذبه که بین برخی خانم ها خیلی رواج داره. می رن و با هم دوره می گیرن یه زن براشون حرف می زنه بعد می گه امام زمان تو این اتاقه چشماتون رو ببندین و درخواست کنید که قلب شما رو پاک کنه و ... اینجوری می شده که معامله می کرده. حرف هام زیاد شد اما خواستم بدونید که هیچ وقت سمت دعانویس نرید. هیچ وقت سمت مدعی دروغین نرید. |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
البته ما خودمون در مورد علوم غریبه یه همچین چیزایی رو داشتیم ..
حالا شاید الان با اوضاع و احوال روزگار ما و نبودن استاداش خیلی ها اونو انکار میکنن ... ولی مسئله اصلی اینجاست که ما برای تفریح نسل جوانمون کاری نکردیم .. و با این سیل عظیم اطلاعات که از ماهواره و اینترنت و ... وارد میشه خیلی خیلی آسیب پذیریم ... راستش ما بجای حل موضوع میخوایم عنوان مسئله رو پاک کنیم ... و این اصلا" خوب نیست
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
سلام.علوم غریبه چی هست؟
اسیب پذیری روخوب اومدی امابنظرشمانسل جوون به چه تفریحاتی احتیاج دارن؟ |
|||
|
۱۳:۳۸, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۸)آیدا77 نوشته است: سلام.علوم غریبه چی هست؟علوم غریبه همون علوم هایی هستن که از رو انسان یه کپی میزنن یا ذهن انسان رو مثل یه گلابی کنترل میکنن. ![]() تفریحات سالم هم تفریحات سالم هستن دیگه.. بهترین تفریح من نگاه کردن برنامه های علمی هست.. کار شده دانلود برنامه های ریاضی و فیزیک از تو یوتیوب..
|
|||
|
۱۳:۵۲, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
فرشته خانم گفته بودن که واسه تفریح نسل جوون کاری انجام نشده درحالیکه بی نظرمن این حرف خیلی بی انصافیه.من خودم به شخصه به همه ی تفریحاتی که دوست دارم دسترسی دارم
اقای رائفی پوریکباریه سخنرانی جالب انجام داده بودن که الان دقیق درخاطرم نیست ولی فک کنم یه جاش گفت جوونای امروزمیخوان به بی نهایت برسن.واسه همین کارهای عجیب می کنن!کارهایی که بقیه تاحالانکردند |
|||
|
|
۰:۳۴, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲)آیدا77 نوشته است: این حرف خیلی بی انصافیه.من خودم به شخصه به همه ی تفریحاتی که دوست دارم دسترسی دارمشما دقیقا میشه مشخص کنید چه تفریحاتی انجام میدید و چطور بهشون دسترسی دارید ![]() اخه کلی جوون هستن که دنبال تفریح میگردن وبهش دسترسی ندارن!!! |
|||
|
|
۶:۳۵, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۲)آیدا77 نوشته است: فرشته خانم گفته بودن که واسه تفریح نسل جوون کاری انجام نشده درحالیکه بی نظرمن این حرف خیلی بی انصافیه.من خودم به شخصه به همه ی تفریحاتی که دوست دارم دسترسی دارم اول باىد دونست تعريف شما از تفريح چيه, بچه ها الان بجز گيم نت و سيگار تفريحى ندارن, در باره بينهاىت هم بايد گفت انسان بينهايت طلبه, روح انسان مثل يک جعبه نيست که پر بشه, هر چقدر توش بريزى بزرگ تر ميشه... |
|||
|
۱۰:۵۲, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
۱۲:۳۸, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]](http://img.funcloob.net/images/lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg)
![[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]](http://www.worldcorrespondents.com/wp-content/uploads/2010/08/Cris-Angel-Magician.jpg)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)