کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جادوگرهای مدرن
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1

با سلام

چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد.

بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره
توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار
می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!!

1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا
اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین
2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن
حضرت عیسی(علیه السلام)

[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]

2-پرواز
پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است.
3-اسم مستعار همین آقا
اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است.
4-لوگوی این آقا
آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل
حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین
اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون
بر علیه دین و دینداری است
بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند

[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]

توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، oO DaViD Oo ، hamed ، Mr.MILAD ، parisan ، MohammadMeraj ، CR-SH ، mohammad790 ، فرشته ، sasa ، paradise ، kazemii ، MiNuTeS ، maryam25 ، nooromahdi ، h.apadana ، ONLY66 ، semnani ، ريحانه الرسول ، Humanoid ، ST92 ، janali ، N.Mahdavian ، Hosna ، zaeim ، immigrant7sm ، hadish ، ساجد ، یاســین ، ztb ، Elia ، rezvan ، محمد امین ، امیرحسن ، Maysam-1st ، meisam317 ، mofa ، Aurora ، من انقلابی ام ، faateme-313 ، paramida.ir ، تانیا ، kashkol-ir ، دادرس ، Deviance ، قلب ، fafa* ، soora ، ولی عصر ، S.A.M ، سیدمرتضی ، darya313 ، arianhesari ، عشقم کربلا ، N2376DIR ، جواد مخبریان ، Wakeup

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۹, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #131
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۳ ۰:۳۴)mehdidavodnataj نوشته است:  شما دقیقا میشه مشخص کنید چه تفریحاتی انجام میدید و چطور بهشون دسترسی داریدHuh
اخه کلی جوون هستن که دنبال تفریح میگردن وبهش دسترسی ندارن!!!
واااا!! تفریح شاخ ودم که نداره!
کلاس های ورزشی!گردش،اینترنت!سینما!مسافرت!کوهنوردی!کنسرت!و...
ایناواسه من بچه شهرستانیه!بچه تهرانی هاروخبر ندارم دیگه!شرمنده...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۵:۰۷, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #132
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۹)آیدا77 نوشته است:  واااا!! تفریح شاخ ودم که نداره!
کلاس های ورزشی!گردش،اینترنت!سینما!مسافرت!کوهنوردی!کنسرت!و...
ایناواسه من بچه شهرستانیه!بچه تهرانی هاروخبر ندارم دیگه!شرمنده...

کلاس ورزشی : ماهی 50 تومن یا بیشتر
گردش : کجا بریم گردش؟؟؟ طبیعتی باقی مونده؟
اینترنت: اینترنت که برای تفریح نیست
سینما : برو سینما کمر درد بگیر در بیا
مسافرت : تو این گرونی چه مسافرت رفتنی؟؟
کوهنوردی : کدوم کوه؟
کنسرت : کدوم خواننده؟
و : کدوم و؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲۲:۱۰, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #133
آواتار
یه سوال!
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه چون همه ی صفحات تاپیکو نخوندم.

کریس آنجل یا امثال این آدما واقعا چطوری میتونن رو آب راه برن یا غیب بشن یا آدمارو روهوا معلق کنن.....

چطوری همچین کارایی رو میکنه؟ Huh

از شیطان یا جن های شیطانی کمک میگیرن؟؟؟Dodgy
چطور میشه که به همچین جایگاهی رسیده؟؟؟ Surprise
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۲:۴۰, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #134
آواتار
نقل قول:یه سوال!
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه چون همه ی صفحات تاپیکو نخوندم.

کریس آنجل یا امثال این آدما واقعا چطوری میتونن رو آب راه برن یا غیب بشن یا آدمارو روهوا معلق کنن.....

چطوری همچین کارایی رو میکنه؟ [تصویر: huh.png]

از شیطان یا جن های شیطانی کمک میگیرن؟؟؟[تصویر: dodgy.png]
چطور میشه که به همچین جایگاهی رسیده؟؟؟ [تصویر: surprise.png]
کریس آنجل متقلب بوده.
یه کانالی تو یوتیوب هست که توسط شخصی گمنام ساخته شده
یه مردی سیاهپوسته که همیشه رو صورتش یه ماسکه سیاه با رد های سفید می گذاره
میاد و رمز کار های کریس دویل افشا می کنه.
من ویدئو هاش رو یه مقداری دیدم. همچنین تو یکی از مجله ها هم میان این ویدئو ها رو تحلیل می کنن.
مثلا اون راه رفتن روی آب توسط شیشه ای در عمق میلیمتر انجام می شده و شناگر های تو استخر هم اگه دقت کنید هیچ وقت از مسیر حرکت کریس دویل رد نشدند.
اما اگه واقعیت این حرف ها رو می خواید که بله!
می شه این کار ها رو به صورت بدون تقلب و واقعی انجام داد.
من که زیاد در موردش نمی دونم اما کسایی تو این تالار هستن که مطالعه بیش از یک دهه روی این مسائل دارن. می تونید از اونا بپرسید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، قلب
۲۳:۲۶, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #135
آواتار
جایگاه کجا بود بابا؟! Big GrinCool

وسطای تایپیک یه چیز جالبی خوندم...آقا علی 110 گفت کار خارق العاده بندگی خداست.
انصافا هم این روزها اگه من یه بنده خدایی رو ببینم خیلی تعجب میکنم!!
این جور کارا رو که با صدجور حقه هم میشه انجام داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Eve
۰:۱۷, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #136
آواتار
ولی به نظره من که امثال این ادما با جنی ها درارتباطن

واقعا بعضی کاراشون توجیهی ندارهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱:۱۱, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #137
آواتار
نقل قول:ولی به نظره من که امثال این ادما با جنی ها درارتباطن

واقعا بعضی کاراشون توجیهی نداره[تصویر: dodgy.png]
بگذارید در ارتباط باشن
اونا برن کل دنیا و جن هاش رو فرشته هاش رو شیاطینش رو جلغوز ملغوزاش جمع کنن بیارن جلو شما
شما فقط کافیه به زنجیر طلا اعتقاد داشته باشی. هیچ غلطی نمی تونن بکنن. شما از چی می ترسی؟ از ارتش سوم؟
کلمه لااله الاالله دژ مستحکمی است که هر که به آن وارد شود از هر گزندی در امان است
خواهر محترم. از آن نترس که های و هوی دارد
اون می خواد چی کار کنه؟ آوراکاداورا بگه شما رو مخ تلف کنه؟ زهی خیال باطل!
بزار خوش باشن. دمی بیاسایند.
نوبت سیاه جامگان هم خواهد رسید.
به قول یه نفر: دنیا می گذره با صد تومن یا بی صد تومن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، قلب
۹:۳۹, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #138
آواتار
(۳۱/مرداد/۹۳ ۰:۱۷)fateme-m نوشته است:  ولی به نظره من که امثال این ادما با جنی ها درارتباطن

واقعا بعضی کاراشون توجیهی ندارهDodgy

کسی که با جن در ارتباط باشه نمیاد بگه ایهالناس من با جن ها در ارتباطم!!!! تو اگه یه چیزی بلد باشی که نمی ری جار بزنی من فلان چیزو بلدم! اینا همش برای گول زدن ماست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، دل خسته ، Eve
۱۴:۱۲, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #139

(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۸)Kol نوشته است:  شما بفرمایید تفریح یعنی چی؟
(البته اگه پول داشته باشی هر تفریحی میشه کرد یه چیزی بگید که به درد ما فقیر فقرا هم بخوره)
میشه شما الان حرف خودتو یه بار بخونی سیگار و گیم نت یعینی چی یعنی اعتیاد و هدر دادن وقت خود به مقدار زیاد.
شما خواندن کتاب دیدن فیلم و مستند دیدن فیلم های علمی درس خوندن و ورزش اینا رو اصلا هیچی حساب نکردیDodgy
۱۴:۲۳, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #140
آواتار
(۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۱۲)Hamed jokar نوشته است:  میشه شما الان حرف خودتو یه بار بخونی سیگار و گیم نت یعینی چی یعنی اعتیاد و هدر دادن وقت خود به مقدار زیاد.
شما خواندن کتاب دیدن فیلم و مستند دیدن فیلم های علمی درس خوندن و ورزش اینا رو اصلا هیچی حساب نکردیDodgy

جات خالی دیروز پیش پات رفتم استخر، پشیمون شدم، پولم به هدر رفت! دهاتی ها پر بودن، شوخی های بد میکردن، همه خالکوبی، 20 دقیقه نشده در اومدم!
ورزش تکواندو میرفتم 3 سال، ولی هیچ فرجی نشد!!! ( آدم باید به موفقیت برسه، تازه شهریه رو از 10 تومن کردن 50 تومن )
فیلم و مستند رو باید دانلود کرد ! سرعت اینترنت من 10 کیلو بایت هست، آدم پیر میشه تا بخواد دانلود کنه!
درس خوندن رو هم که می خونیم فراوون!
اینایی که شما میگید امکانات نیاز داره، ولی گیم نت و سیگار هزار تومن پول میخواد!!!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا