|
جادوگرهای مدرن
|
|
۲۱:۴۳, ۵/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۸۹ ۱۵:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
چند وقت پیش یک برنامه از یک شعبده باز معروف دیدم ظاهرا برنامه فوق العاده ای بود و طرف از توانایی خارق العاده ای هم برخوردار بود. یارو بدون اینکه به جایی بند باشه رو هوا می خوابید و یا تماشاچی هارو با هیپنوتیزم و بدون کمک چیزی رو هوا معلقشون می کرد. بین هر برنامه تردستیش هم یک تیزر از خود همون یارو پخش می شد. اینجا بود که فهمیدم چه خبره توی کل اجرای برنامه چیز خاصی نمی بینی و فقط مات مبهوت قدرت این آقا میشی و درست در همین لحظه است با یک میان برنامه چند ثانیه ای از همین آقا به نحوه کاملا زیرکانه مورد حمله ذهنی قرار می گیری و اما مشکل میان برنامه های چند ثانیه ای این آقا چیه؟!! 1- صحنه بلند شدن این یارو به هوا اگه کمی دقت کنین و به شکل بدن این آقا توجه کنین قطعا خواهید فهمید 1- دست های باز به طرفین 2- سر خم شده به عقب 3- قرار گزفتن پاها روی هم بله درست شبیه تمثال به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی(علیه السلام) ![]() 2-پرواز پرواز همین آقا با ردای بلند کشیش ها در یک صحرا در حالیکه چند نفر هم پشت سرش میان. که تداعی کننده نزول حضرت عیسی(علیه السلام) از آسمان در زمان ظهور است. 3-اسم مستعار همین آقا اسم یارو کریس آنجل استcriss angel است و یکی از سه شعبده باز معروف دنیاست کریس شبیه کلمه کریست به معنی مسیح و آنجل به معنی فرشته است. 4-لوگوی این آقا آخر هر تیزر هم لوگوی طرف نشون داده می شه که مثلا یک دایره با نوشته شبیه حرف A داخلشه فکر کنین و ببینین که این چه علامتی رو به یادتون میاره علامت ستاره ی داوود مگه نه!! همون ستاره اسرائیل حالا بعد از این حرف ها شما چی فکر می کنین اگه کمی در مورد وقایع آخر الزمان و به قول یانکی ها آرماگدون و همچنین نماد شناسی مطالعه داشته باشین خیلی راحت جریان رو می فهمید من که مطمئنم این برنامه هم مثل برنامه های متعدد دیگرشون بر علیه دین و دینداری است بر اساس اعتقاد ما شیعیان در زمان حضور حضرت بقیة الله الاعظم(علیه السلام) حضرت عیسی(علیه السلام) نیز از آسمان نزول خواهند نمود و پشت سر حضرت به نماز خواهند ایستاد. بنابراین با نشان دادن چنین مواردی در ذهن بیننده ها چنین القا می کنند که اگر روزی حضرت عیسی(علیه السلام) ظهور نمایند کسی ایشان را باور نکند و بگویند ما قبل هم یکی مثل اینو داشتیم و در واقع باعث ایجاد شبهه در ذهن ها بشوند و همینطور در اذهان مومنان امروزه هم در مورد روایات موجود در خصوص ظهور نزول آن حضرت شبهه ایجاد کنند ![]() توضیح: حرف A علامت آنارشی است آنارشی که از کلمه ای یونانی به معنی بی سروری گرفته شده است یک گرایش سیاسی اجتماعی است که خواستار آزادی فرد از همه قیود و حاکمیت هاست و خواهان حذف بالقوه و بالفعل حکومت ها می باشد. |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۸, ۳۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
من به شخصه میگم این اقا توانایی انجام این کارارو داره کاپرفیلد چاخان می کرد اما این راسته جادوگره وجادوگرها هم شیطان رو می پرستند وبا اجنه در ارتباطند پس تابلو مهارتش از کجا امده اما تحلیل فیلم مسخره و بی نمک جادوگر که البته فکر کنم برای بچه ها ساخته شده بود نشانه شناسیش هم خیلی راحت بود تحلیل افسانه جادوگر
|
|||
|
|
۵:۳۶, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۸۹ ۱۱:۱۲)بیداری اندیشه نوشته است: دوست عزیز سحر و جادو واقعیت داره و کسانی هستن که می تونن اینکارها رو بکنن. این توهم و خرافات نیست و با تردستی و یا حقه تلویزیونی فرق داره. آقای مدیر اگه بتونی عکسی منبعی ویدئویی از نظرتون مبنی بر اینکه سحر و جادو واقعیت داره و کسانی هستن که می تونن اینکارها رو بکنن بزاری .به خیلی ها کمک کردین و دید بد من نسبت به خیلی چیزا عوض میشه ؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
A که دورش یه دایره هست شبیه علامت آنچورچی شیطان پرستی هست.
که به معنی هرج و مرج هستش. هیچ ربطی هم به ستاره ی داوود نداره - این کریس آنجل شیطان گراست - نه یهودی |
|||
|
۲۱:۴۷, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
نظر دوست بالا رو تایید می کنم کاملا مشخصه کریس انجل شیطان پرسته.
|
|||
|
۱۴:۳۶, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
|
۵:۴۵, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اگر می خواهید بدانید سحر و جادو واقعیت دارد یا خرافات است به این تاپیک مراجعه نمایید سحر و جادو ، واقعیت یا خرافات |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۸۹ ۱۲:۳۱)mohammad790 نوشته است: بسم الله با سلام خدمت دوستان . من توی این سایت عضو نبودم . اما با خواندن بعضی از نظرات مجبور شدم عضو شم . دوست عزیز . اینترنت که دم دستت هست . می تونی بری تحقیق کنی ببینی چطوری انجامش میدن . یکی از دوستان حرف خیلی جالبی زد که البته به حق هم بود . یادتون نره اونجا آمریکاست و جایی به اسم هالیوود داره . اگه اجازه بدید همین به ظاهر جادوها رو برات تشریح می کنم . 1) پاره کردن ورق و چسبوندن دوباره ی اون . اول از اینکه یه چیز بهت بگم توی این جادوگری ها اگه تصویر دوربین قطع شد (CUT) و دوباره نشون داد ، حتما به اون جادو شک کنین . هنگامیکه داره اون ورق رو پاره می کنه به دستش دقت کن . هیچوقت کارت اصلی پاره نمی شه . هنگامیکه داره ورقِ پاره رو میگیره کاملا دقت کن با سرعت عمل بالا ورق سالم رو با ورق پاره جا به جا میکنه . میدونی چرا متوجه این عمل نمی شی ؟ چون درست همین لحظه تصویر زوم می شه روی دست بلین . اون کارت پاره دقیقا میره زیر دسته کارت . حالا اگه این کلیپ رو داری دوباره یه نگاهی بنداز . 2) زنده کردن مگس مرده این عمل خیلی ساده است . اون پشه ای رو کی میبینی قبلا فریز شده . شاید باورت نشه . اما صحت داره . بعدشم که معلومه دیگه . با حرکت دست و اصطکاک که باعث گرما میشه ، پشه می پره میره . *** دوستان نگن داره آموزش شعبده بازی میده . بخدا نه ؛ فقط میخوام بگم که این فقط حقه اس . چون نمیدونیم ، فکر می کنیم طرف چه قدرتی داره . 3) نصف کردن آدم ماجرای نصف کردن یه بنده خدا توی پارک هم که دیگه اینقدر تابلوئه لازم نیست توضیح بدم . اون بنده خدایی که نصف میشه ، اصلا کلا نصفه اس !!! یعنی اون بنده خدا معلوله ؛ نصفه تنه به پائین اصلا نداره . اگه بازم چیز دیگه ای هست بگین ما رازش رو بگیم . راز دیوار چین ، پرواز ، چرخوندن 360 درجه دست ، پرت کردن ورق اونور شیشه بدون دیدن ورق و . . . یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز . مطلبی که خیلی سر و صدا کرد و خیلی ها رو درگیر کرد درباره ی پیشگویی های سارا فردر بود . (Sara-Freder) . دوستان عزیز . درباره ی این خانم خیلی تحقیق کردم . خیلی از مطالب رو گشتم . آخرش به یه سایت رسیدم که یک Title بزرگ زده بود :
Sara Freder is a FAKE [size=large] این مطلب به صورت انگلیسی هستش و اگه می تونین مستقیما از خود سایت با صورت انگلیسی بخونین . چون ترجمه گوگل و امثالهم خیلی جالب نیست . اگه نمی تونین به یکی بگین براتون ترجمه کنه . واقعا مطالب جالبی گفته شده . به خدا حیفه که این مطلب رو نخونین . به جای اینکه خودتون رو درگیر این مزخرفات بکنین ، برین انگلیسی یاد بگیرین بخدا به دردتون می خوره . نمی خوام خودی نشون بدم و از خودم تعریف کنم . ولی بهترین مطالب از منابع انگلیسی هستش که خیلی کمک می کنه . متاسفانه منابع فارسی یا توضیحش ناقصه یا همش سر از تبلیغات در میاره . امیدوارم که مطالب این سایت به شما کمک کنه . یا مهدی مدد . http://www.theinterwebthingy.co.uk/sara.freder |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
این آدما پول گرفتن که چنین کارایی بکنن ما نباید از دیدن این جور آدما تعجب کنیم باید از این تعجب کنیم که بیشتر جوانان ما جذب چنین افرادی شدن
|
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
غيب کردن مجسمه ي آزادي !!!
بابا بيخيال تورو خدا ... همه ي چيزايي که گفتيد درست ، ولي يه برنامه چند وقته داره ميده که اسرار شعبده بازي رو فاش ميکنه از جمله عبور از ديوار و پرواز در فضاي آزاد و راه رفتن روي آب ... البته من نمیخوام بگم که شیطان پرست نیستن یا هستن ، فقط میخوام بدونید جادو نیست شعبدست . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg]](http://img.funcloob.net/images/lbapg36z0ip2o9t36qd2.jpg)
![[تصویر: Cris-Angel-Magician.jpg]](http://www.worldcorrespondents.com/wp-content/uploads/2010/08/Cris-Angel-Magician.jpg)