|
نماد تک چشم دربازی pes 2014
|
|
۲۰:۳۴, ۱۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۲ ۱۴:۵۹ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() وقتی جالبتر میشه که بدونید این ورزشگاه ملک فهد در عربستان هستش که به این شکل طراحی شده |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۱, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
(تو خود پست اول گفته شد که این یه ورزشگاه واقعی هست ، اما حرف زیرو با این فرض که این ورزشگاه وجود خارجی نداره میگم)
اصلا اگه از من بپرسید میگم دمشون گرم...امکاناتشو داشتن،معروفیتشو داشتن،اومدن از اعتقاداتشون تو کارشون استفاده کردن.دستشون هم درد نکنه.عرضشو داشتن اینکارو کردن! خیلی هم ازشون طرفداری میکنم اما ما چیکار کردیم...؟! واقعا بغیر از غر زدن و گیر دادن به این و اون،چه کار دیگه ای انجام دادیم در این سالها؟! الان مثلا بحث سر چیه؟ خدای نکرده من با دیدن یه تک چشم فرامسون میشم یا شما؟! دوستان نشستیم پشت کامپیوتر فقط غمپز در میکنیم،اونوقت اگه یه فراخوان برای کار فرهنگی بزنیم،انگار داریم با دیوار حرف میزنیم...بعد میاید از pes ایراد میگیرید! |
|||
|
|
۱۸:۵۰, ۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۲ ۱۸:۵۱ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:جوون زیاد آتیشی نشو فداتم الان یه سوال شما عابر بانک داری؟؟ داری پس تو الان تو بازی اونا هستی یعنی بخای نخای تو بازی هستی پس اول از خودت شروع کن
|
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوست عزیزمون که با یک حرکت انتحاری و شایسته تکبیر عابر بانک رو هم به خیل امکانات و ابزار حزب شوم فراماسونری در دنیا پیونداندند و از این پس استفاده از این دستگاه شیطانی حرام اعلام خواهد شد.
هر کی هم از این دام شیطانی استفاده کنه بصیرت نداره تازه همینم هست که هست
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۲۰:۳۶ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:نگفتم حرامه گفتم که مربوط به سیستم مخفی صهیونیست هستش جهت کنترل پول در دنیا از اونجا که در دنیااثبات شده و هر کس کمی مطالعه در این زمینه داشته باشه از این موضوع آگاهی داره بیشتر بحث نمیکنم نقل قول: نه به یاحسینت نه به ادب و شعور بالاتون
|
|||
|
۲۰:۳۷, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
الان مثلا با عابربانک چه کنترلی میشه روی پولها داشت که با همون سکه و اسکناس نمیشه؟
|
|||
|
۲۰:۴۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول: یک مقدار فکر کنید جوابش راحته بنظر شما کنترل مقدار بسیاری اسکناس راحته یا یک لیست کوچک کامپیوتری؟؟؟ مرحله گذارپول در دنیا رو شنیدید؟؟ پوند وبعد دلار و الان کارت های بانکی در کل جهان راحتت کنم کل سیستم بانکداری در کل دنیا و ایران ربا خواری به سبک یهود صهوینست صهوینیست طبق برنامه جلو رفته موبه مو وبا برنامه و بدون غلط و الان ما تو بازیه اونها هستیم بدون شک |
|||
|
۲۳:۰۳, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۲۳:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
البته ببخشید ولی شما پول الکترونیک رو با ابزار انتقال الکترونیک اشتباه گرفتید .
پول الکترونیم مثل وبمانی کلا یک واحد الکترونیکیه که وجود خارجی نداره . ولی ابزار انتقال بحثش جداست موفق باشی |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بحثو عوض نکنید موضوع رو میبندنا! |
|||
|
۱۳:۱۵, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: میشه بگید پول الکترونیک چیه اگر اون عابربانکها نیست؟؟ بهتره الکی خودمون رو فریب ندیم که نه اون یه چیز دیگه هستش حداقل تو این زمیه بپذیرید که بازی رو باختیم و ربا وارد سیستم ما شده نقل قول: ![]() گل گفتی مخصوصا اگه یک سر بحث ما باشیم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 11_04_2013_07_16_27_%D8%A8.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7992814080/11_04_2013_07_16_27_%D8%A8.jpg)
![[تصویر: 11_04_2013_07_16_27nnn_%D8%A8.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7992815692/11_04_2013_07_16_27nnn_%D8%A8.jpg)

تازه همینم هست که هست