|
نماد تک چشم دربازی pes 2014
|
|
۲۰:۳۴, ۱۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۲ ۱۴:۵۹ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() وقتی جالبتر میشه که بدونید این ورزشگاه ملک فهد در عربستان هستش که به این شکل طراحی شده |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خب یه سوالی پیش میاد این موقع ها
شما این نماد رو پیدا کردید ... درست چه دردی از جامعه و مردم دوا شد؟ با قرار دادن یک تک چشم در یک بازی که سازنده هاش معلوم الحاله چی رو اثبات می خواید بکنید؟ بی خیال شید خواهشا به فکر موضوعاتی باشید که به فردا جامعه و ملت می خوره نه این چیزا! |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
واسه خودم جالب بود گذاشتم شمام اگر ناراحتید برام آرزو مغفرت یا شفا یا هدایت کنید
|
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
داداش شما با این حرکتت کلا pes رو زیر سوال بردیاااااا... !!!
همه ورزشگاههاش به جز ورزشگاه خود konami ورزشگاههایی هستن که تو فضای واقعی وجود دارن.اگه شما همچنین ورزشگاهی پیدا کردید،باید برید ازون ورزشگاه ایراد بگیرید نه از بازی...! درضمن واقعا متاسفم به خاطر این اعتراض های آماتوری...!!! |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:ممنون از دقت نظر شما کاملا درست میفرمایید فعلا هیج ورزشگاهی با این طرح وجود نداره تو جهان و مطمینا در سالهای آینده این طرح چمن رو در واقعیت و بازی های واقعی خواهیم دید خودم خوراکمه این بازی و تا دیدم این طرح چمن رو تعجب کردم :-)) دوستان بالا دقت نظر شما رو ندارند عادت کردن به این طرز اعتراض |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اصلا درست نیست وقتی یکی از دوستان میاد نظری میده اینطور باهاش برخورد بشود
خوب این هم یکی از همه مسایلی که توسط هر کسی به نظر میاد . نمادی در بازی دیدن ایشون و بهش اشاره میکنند . دوست ندارید نبینید . چرا این بنده خدا رو شماتت میکنید !! captaincharisma گرامی دست شما درد نکند تشکر |
|||
|
|
۱۳:۱۲, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:با سپاس فروان از محبت شما من دلیل درج این تاپیک رو اون بالا توضیح دادم خدمت دوستان فعلا هیج ورزشگاهی با این طرح وجود نداره تو جهان و مطمینا در سالهای آینده این طرح چمن رو در واقعیت و بازی های واقعی خواهیم دید
|
|||
|
|
۳:۴۷, ۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
احمدرضا
کاربر جدید تالار ارسال ها: 6تاریخ ثبت نام: ۲۲/۵/۱۳۹۲ اعتبار 30 تشکر از دیگران: 39 از ایشان 52 بار در 12 پست تشکر شده است خب یه سوالی پیش میاد این موقع ها شما این نماد رو پیدا کردید ... درست چه دردی از جامعه و مردم دوا شد؟ با قرار دادن یک تک چشم در یک بازی که سازنده هاش معلوم الحاله چی رو اثبات می خواید بکنید؟ بی خیال شید خواهشا به فکر موضوعاتی باشید که به فردا جامعه و ملت می خوره نه این چیزا!همین نکته های کوچیکن که روی مغز من و شما تاثیر میذاره بدون اینکه بفهمید |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۶/آذر/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اتفاقا این به خوبی نشون میده که چطور برای چیزی که بهش اعتقاد دارن وقت می گذارن و انرژی و هزینه صرف می کنن
ای کاش ما هم جلوه های فرهنگ اسلامی ، ایرانی و مرام مرادنگی و پهلوانی رو به دنیا صادر می کردیم |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۶/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۲ ۲۱:۲۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چقدر ای کاش؟به خدا خسته شدیم از بس از این تایپیکا دیدیم!یا یکی یه مشکلی میگه یا یه پیشنهادی میده،بعد آخرش میرسیم به ای کاش!!بعدش هم من میام میگم تا کی ای کاش؟
و این روند ادامه پیدا میکنه!به خدا کار کردن اونقدرها هم از حرف زدن سخت تر نیست.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 11_04_2013_07_16_27_%D8%A8.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7992814080/11_04_2013_07_16_27_%D8%A8.jpg)
![[تصویر: 11_04_2013_07_16_27nnn_%D8%A8.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7992815692/11_04_2013_07_16_27nnn_%D8%A8.jpg)

و این روند ادامه پیدا میکنه!