کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بی استعداد در تبلیغ دین هستیم
۲۱:۰۶, ۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1

وقته اون رسیده که کاری درست برای تبلیغ دین در این مملکت بشه.
ما بی استعداد ترین موجودات کره زمین برای تبلیغ دینمون داریم میشیم .
شایدم شدیم .Angry

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، یاســین ، Patriot ، خیبر110 ، عبدالرحمن ، azade ، مجتبی110 ، ضحی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۸, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم الله
سلام علیکم
ابتدا بیان چند نکته ضروریست .
1- می توان این موضوع را به بخشهای دیگر منتقل نمود ،اما بهتر دیده شد تا با نظر اخلاق گرایانه به آن نگاه کنیم ،پس مطالب را بصورت اخلاقی بنویسیم.
2-حکم چند زنی در اسلام عین اخلاق است. وقتی شرط چند زن داشتن رعایت عدالت است پس حکم درست است ، اگر کسی به درستی اجرا نمیکند اجرا نادرست میشود . البته دوستی که عنوان میکند تا در غرب چنین وضعیتی نیست و همه چی خوب است ،شاید به درستی مطلع نباشد که خیانت در آنجا بسیار متداول است ،چه از طرف زن و چه از طرف مرد . حتی در برخی کشورها همه چیز متعلق به زن است و مرد هیچ قدرتی ندارد .
3-در مورد ریختن اشغال و زباله در اعیاد بازهم به اصل مراسم باز نمیگردد ،یا اجرا کنندگان تدابیر درستی نیاندیشیده اند ، یا خود مردم بخاطر فقر فرهنگی اقدام به این کار میکنند .
هرچند بنده در طی این سالها آنچنانی که دوست عزیز فرمودند ندیده ام، اکثرا رعایت شده و یا خود مجریان خود به سرعت نسبت به جمع آوری زباله ها مبادرت نموده اند .
4- این موضوع برای کنکاش ضعف ما در تبلیغ دین مبین اسلام زده شده و نه بزرگ نمایی برخی مسایل و زیر سوال بردن احکام دینی.چرا که ایجاد کننده موضوع قصدش احیاء احکام شریعت اسلامی است و نه زیر سوال بردن آنها .

و اما بعد..
ابتدا باید ببینیم که چرا ما نتوانسته ایم به خوبی احکام و اصول دینی خود را ابتدا در خود و سپس در جامعه مان و در نهایت در دنیا تبیین نماییم .
بخوبی میدانیم که کودکان در سنین کم بخوبی پذیرای مطالب ناب و اصول صحیح اسلامی هستند . متاسفانه نه در مهد های کودک و نه در مدارس ابتدایی ما این مسایل درست عنوان نمیگردد .
لذا بهترین سن برای فراگیری اینگونه مطالب بسرعت سپری شده بدون آنکه کودکان بار دیانتی خوبی داشته باشند .
حضور یک روحانی ، یا طلبه و یا شخصی که به مسایل دینی اشراف داشته باشد ،حداقل یک روز در هفته در مدارس ضروریست .البته باید مسایلی عنوان شود که برای این سنین لازم است .
مثل عنوان نمودن مضرات دروغ گویی ، تهمت زدن ، دعوا کردن و .. و یا تبلیغ در مورد احترام به معلم و والدین و همه اینها در کنار عنوان نمودن اصول و فروع دین اسلام باید صورت گیرد.
این خود دو نتیجه را بهمراه دارد، اول اینکه کودک با تربیت درست و ناب دینی رشد میکند و دوم اینکه او خود تبدیل به یک مبلغ دینی میشود .
با همین روش میتوان مبلغینی را پرورش داد که ظرف کمتر از بیست سال به درستی اسلام را تبلیغ خواهند کرد.

ان شاءالله دوستان هم در این بحث شرکت کنند .
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، مصباح ، Just God ، Tolou ، محب الزهرا
۱۵:۰۵, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۱۵:۳۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #32
آواتار
نقل قول:حکم چند زنی در اسلام عین اخلاق است. وقتی شرط چند زن داشتن رعایت عدالت است پس حکم درست است ، اگر کسی به درستی اجرا نمیکند اجرا نادرست میشود . البته دوستی که عنوان میکند تا در غرب چنین وضعیتی نیست و همه چی خوب است ،شاید به درستی مطلع نباشد که خیانت در آنجا بسیار متداول است ،چه از طرف زن و چه از طرف مرد . حتی در برخی کشورها همه چیز متعلق به زن است و مرد هیچ قدرتی ندارد .

بیشتر توضیح بدید .
من یه سوال دارم واقعا به عنوان زن به من حق میدید در مقابل این مساله جبهه بگیرم یا نه ؟ اگر حکم بر عکس بود صادقانه بگید چیکار میکردید ؟ یادتون باشه صادقانه .

در ضمن مردمان اونجا هم آدمن . وقتی خیانتی اتفاق بیوفته اصلا دید خوب ندارن .همزمان با 4 نفر همه جا خیانته . اونجا هم خیانت تلقی میشه . اینجا هم .

نقل قول:ر مورد ریختن اشغال و زباله در اعیاد بازهم به اصل مراسم باز نمیگردد ،یا اجرا کنندگان تدابیر درستی نیاندیشیده اند ، یا خود مردم بخاطر فقر فرهنگی اقدام به این کار میکنند .
هرچند بنده در طی این سالها آنچنانی که دوست عزیز فرمودند ندیده ام، اکثرا رعایت شده و یا خود مجریان خود به سرعت نسبت به جمع آوری زباله ها مبادرت نموده اند .

من کی گفتم که مشکل در اجرای مراسم هست ؟ من حرفم اینه در دینی که پاکی مطرحه نباید این مسائل دیده بشه .

بهترین تبلیغ غیر مستقیم هست .
ببخشید یکی از برادران مسلمان که به بلاد کفر آمده بودند رو زیارت کردیم در یک کلیسا.
اینقدر مراسمشون و فضا معنوی و آروم بود و برای خیریه و کمک خوب صحبت میکردند که این برادر به شدت متعصب گفت میگم چرا اینا مسلمون نمیشن !!!!!!!!!!!!
این داستان نیست . حالا چرا گفتم . میخواهیم دین تبلیغ کنیم باید خیلی چیزها عوض بشه .
مساجد مرکز تبلیغ هستن . اما متاسفانه ..................
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۰۰, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
من نمیدونم این خانمی که این بحث رو مطرح کرده مسلمان هست یا نه؟
ولی این آیه قرآن در مورد تعدد زوجات رو نمیتوان نفی کرداگه میخوای نفی کنید باید دلایل درون دینی مانند آیه دیگر یا روایتی در این باب وارد کنید!
والا برون دینی من خودم در بیشتر مسایل اشکالات قویتری دارم
این طور نیست که ما از هر مقوله ای از اسلام یا از هر دین دیگری خوشمان بیاید تایید کنیم وهرحکمی را که نپسندیم نفی کنیم
این طور دین میشود دل بخواهی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Patriot
۱۷:۲۴, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۱۸:۲۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول:من نمیدونم این خانمی که این بحث رو مطرح کرده مسلمان هست یا نه؟
مسلمان هستم . و شیعه.
خوب من وقتی گفتم برادر مسلمان شاید شبهه ی غیر مسلمانی امد. بگذریم
من از برادر مسلمان قدری متعصب و بداخلاقی میگفتم که به زور اوردمش از کلیسا بیرون . محو زیبایی و آیین دینی اون ها شده بود . شمع ها و فضای تاریک کلیسا و دعایی که میخوندند واقعا معنوی و خدایی بود .
حرفم اینه که ما برای تبلیغات به این زیباسازی ها نیاز داریم . باز جبهه نگیرید . مساجد ما متاسفانه نه همه اما اکثریت زیباسازی معماری دارن اما داخلشون نه . منظورم فضا هست که یه بچه رو جذب کنه . مسجد نزذیک خونه ما 20 تا فرش رو تو سالن اصلی روی هم گذاشته و 2 سالی که من میرم اونجا همون جوری خاک خورده مونده .من به مسئولش گفتم کو رسیدگی . Huh

در ضمن من تو مطالب پست قبلیم از تبلیغ و ضعف اشاره کردم که مرتبط با موضوع تاپیک باشه .
اما هنوز مردان تالار عجیب فقط رو این بخش تمرکز میکنن .خوب برید 4 تا خانم با عدالت بگیرید . مبارک باشه.Heart
در ضمن یه قانونی هم هست که زن رو میشه زد. هر وقت حرف گوش نکردن بزنینشون.
کلا تو جوامع اسلامی چیز هایی پررنگ میشه که دیگه نیاز به تبلیغ ضد اسلامی نیست . همین جوری آدم رو دور میکنه .

من دلم خیلی میسوزه وقتی دیدم من رو تو بلاد کفر با چیز هایی مرتبط کردن که نیست ( دست دادن با نامحرم یعنی سنگسار)
و وقتی میام اینجا که دغدغه هام رو بگم من رو بی دین و ایمون و غر غررو و ممنوع الپست و خرده گیر و ... معرفی میکنن .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۵۱, ۱۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۰/آبان/۹۲ ۲۳:۳۸)skyeygirls نوشته است:  زدن زن . خشونت . چرا باید مستقیم اشاره بشه . امار خشونت زنان در یکی از کشور های مسلمون (ترکیه) بالاست. من تو برنامه اسلامیشون دیدم واسه این آیه مرد ها به خوذشون حق دادن همسراشون رو بزنن .
در تعالیم اسلام، زنان از جایگاه با ارزشی برخوردار می باشند که در روایات پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه(علیه السلام) مورد توصیف و تمجید قرار گرفته اند. در روایات ما زنان صالح به عنوان منشأ خیر و برکت و با ارزش تر از گرانبهاترین و بهترین متاع دنیا معرفی شده اند. همچنین اسلام، تنبیه زنان را ممنوع دانسته و مردانی را که مرتکب این عمل شوند بدترین موجودات می داند. تنها یک مورد استثنا شده و آن زنانی هستند که حقوق شوهران شان را نادیده گرفته اند. اسلام برای هدایت آنها تمهیداتی را در آیه34 سوره ی نساء (آیه ی نشوز ) در چند مرحله اندیشیده است:

مرحله ی اول، پند و اندرز نسبت به این گونه از زنان است. مرحله ی دوم، دوری از آنها در بستر است که نسبت به مرحله ی اول کمی شدیدتر است و سپس در مرحله ی سوم، مسئله ی زدن مطرح می شود. در این باره باید به چند نکته توجه داشت:

1 ـ این مرحله، آخرین مرحله است و طبیعی است در صورتی که مراحل پیشین جوابگو باشد، این مرحله اجرا نخواهد شد.

2 ـ تنبیه بدنی، طبق کتب فقهی، باید ملایم و خفیف بوده و باعث شکستگی و جراحت و کبودی بدن نشود.

3 ـ تنبیه بدنی، خود نیز دارای مراتبی است و در روایات، حتی به زدن با چوب مسواک هم اشاره شده است. پس در صورتی که مرتبه ی پایین جوابگو باشد، مرتبه ی بالاتر جایز نخواهد بود.

4 ـ این مسئله مختص به زنان نبوده و در مسئله ی ناسازگاری مردان نیز حاکم شرع موظف است مردان متخلف را از طرق مختلف و حتی تعزیر (تنبیه بدنی) به وظایف خود آشنا نماید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، Agha sayyed
۲۲:۱۱, ۱۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله
(۱۰/آبان/۹۲ ۱۵:۰۵)skyeygirls نوشته است:  بیشتر توضیح بدید .
من یه سوال دارم واقعا به عنوان زن به من حق میدید در مقابل این مساله جبهه بگیرم یا نه ؟ اگر حکم بر عکس بود صادقانه بگید چیکار میکردید ؟ یادتون باشه صادقانه .

سرکار خانم اسکای گرلز،
هر حکم دینی چه بنده و شما از آن خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید لازم الاجراست .حال اگر بنده و شما بلد نیستیم و یا به مذاقمان خوش نمی آید دلیل بر باطل کردن حکم نیست.
اگر همچین حکمی بر فرض مثال از جانب خداوند صادر میشد انجام آن برای بنده مطیع او واجب میشد .

(۱۰/آبان/۹۲ ۱۵:۰۵)skyeygirls نوشته است:  من کی گفتم که مشکل در اجرای مراسم هست ؟ من حرفم اینه در دینی که پاکی مطرحه نباید این مسائل دیده بشه .
خدا امواتتان را بیامرزد ،حال رسیدیم به اول خط . موضوع بر سر اینست که چرا ما نمیتوانیم بدرستی دین و آیین اسلامی را به دیگران منتقل نماییم .
پس سخن راندن در باب چرایی احکام در این موضوع جایی ندارد . چرایی در باب درست اجرا نکردن احکام و درست ترویج نمودن ان سخن این موضوع است .
لذا بدون اغماز هر ارسالی که بغیر موضوع بپردازد حذف میشود ،چه درست و چه نادرست .

موفق باشید و خدایی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا