کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اگر شیطان بزرگ ادعای مسلمانی کرد چکار میکنی؟
چنین اتفاقی محال است
اگر چنین شد دیگر با او مشکلی نداریم
اگر چنین شد هم او دشمن ماست
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر شیطان بزرگ ادعای مسلمانی کرد چکار میکنی؟
۳:۰۲, ۱۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر سلام گویان به امام حسین(علیه السلام)

یک مبحثی رو می خواستم شروع کنم

اول در نظر سنجی بالا شرکت کنید و سپس ادامه را بخوانید

همانطور که گفتم اسلامم را از احیاگر اسلام محمدی در قرن حاضر گرفتم

از امام خمینی(رحمة الله علیه)

این رو اولش گفتم که خطم رو مشخص کنم

خب سوال:

اگر فردا آمریکا بگوید لا اله الا الله و محمد رسول الله چکار می کنید؟

تازه ساختمان کپیتول هم گنبد داره چجور! حسن نیت دارند!

نظر خود را بگوئید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، azade ، رهگذر. ، SAViOR ، mahramaneh ، غربت تشیع ، السا ، fatemeh zahra ، سیمرغ ، help me

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۷, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم
همینجوری که نمیشه بگه کلی شرط و شروط می خواد

التماس دعا

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۰:۲۵, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12

(۱۷/آبان/۹۲ ۱۱:۳۲)حسین14 نوشته است:  مگه معاویه قران بر نیزه نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

معاویه در شرایطی قرآن سر نیزه کرد که قرآن ناطق در کنار مسلمانان حضور داشت.... ولی ما (مخصوصا از دیدگاه فقهی) بر ظاهر حکم میکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن ، محمد حسین
۳:۱۸, ۱۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۳:۲۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #13

(۱۷/آبان/۹۲ ۲۳:۵۵)دل خسته نوشته است:  هر کسی امکان توبه داره ، حتی خود ابلیس

سوره آل عمران: إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ بَعْدَ إِيمَانِهِمْ ثُمَّ ازْدَادُواْ كُفْرًا لَّن تُقْبَلَ تَوْبَتُهُمْ وَأُوْلَـئِكَ هُمُ الضَّآلُّونَ (90)
به يقين كسانى كه پس از ايمانشان كفر ورزيدند، سپس بر كفرشان افزودند، هرگز توبه آنان پذيرفته نمی‌شود و آنهايند كه گمراهند.

سوره نساء: إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ ثُمَّ كَفَرُواْ ثُمَّ آمَنُواْ ثُمَّ كَفَرُواْ ثُمَّ ازْدَادُواْ كُفْرًا لَّمْ يَكُنِ اللّهُ لِيَغْفِرَ لَهُمْ وَلاَ لِيَهْدِيَهُمْ سَبِيلاً (137)
همانا كسانى كه ايمان آوردند، سپس كفر ورزيدند، سپس ايمان آوردند، سپس كفر ورزيدند، سپس بر كفرشان افزودند، خداوند هرگز بر آن نيست كه آنها را بيامرزد و به راهى هدايت نمايد.

سوره مائده: وَقَالَتِ الْيَهُودُ يَدُ اللّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ أَيْدِيهِمْ وَلُعِنُواْ بِمَا قَالُواْ بَلْ يَدَاهُ مَبْسُوطَتَانِ يُنفِقُ كَيْفَ يَشَاء وَلَيَزِيدَنَّ كَثِيرًا مِّنْهُم مَّا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ طُغْيَانًا وَكُفْرًا وَأَلْقَيْنَا بَيْنَهُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاء إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ كُلَّمَا أَوْقَدُواْ نَارًا لِّلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللّهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الأَرْضِ فَسَادًا وَاللّهُ لاَ يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ (64)
يهود گفتند دست خدا بسته است. دستهای خودشان بسته باد و بدين سخن که گفتند ملعون گشتند. دستهای خدا گشاده است، به هر سان که بخواهد روزی می‌دهد و آنچه بر تو از جانب پروردگارت نازل شده است، به طغيان و کفر بيشترشان خواهد افزود. ما تا روز قيامت ميانشان دشمنی و کينه افکنده‌ايم. هرگاه که آتش جنگ را افروختند خدا خاموشش ساخت، و آنان در روی زمين به فساد می‌کوشند، و خدا مفسدان را دوست ندارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahramaneh ، محمد حسین ، السا ، سدرة المنتهی
۱۰:۱۸, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
من از خودم حرفی نزدم ، این مورد روایی هست که شیطان هم اگر توبه کنه و پای توبه اش بایسته پذیرفته خواهد شد.
حتی داریم که به یزید گفته شد از سمت امام سجاد علیه السلام که با نماز غفیله می تونه توبه کنه ، اما یزید موفق به این کار نشد.
نقل قول:
یزید بن معاویه بعد از حادثه کربلا به علی بن الحسین علیه ‌السلام گفت: اگر من توبه کنم، قبول می‌شود؟ امام فرمود: بله؛ اگر واقعاً توبه کنی قبول می‌شود. ولی او هرگز توبه نکرد.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=136078
نقل قول:
وقتی یزید از امام سجاد خواست که به او چیزی یاد دهند که توبه اش پذیرفته شود ، امام سجاد به او فرمودند : نماز غفیله بخوان و وقتی حضرت زینب سلام الله علیها پرسیدند که چرا راه توبه را به او نشان دادی ، ایشان (امام سجاد ) فرمودند : عمه جان ! یزید موفق به خواندن نماز غفیله و توبه نخواهد شد .
http://alshia.persianblog.ir/post/33/
فرصت ندارم و الا مورد شیطان رو هم پیدا می کردم.
این موردی هم که شما آوردید از آیات، با فرض افزودن بر کفر هست
نقل قول:
به يقين كسانى كه پس از ايمانشان كفر ورزيدند، سپس بر كفرشان افزودند، هرگز توبه آنان پذيرفته نمی‌شود و آنهايند كه گمراهند.

و اگر کسی توبه کنه با شرایطش ، قضیه فرق می کنه ، و الا توبه خشک و خالی تفاوت می کنه با توبه ای که شرایط داشته باشه.یعنی به قولی این سلسله افزودن بر کفر رو وارونه کنه و رفته رفته از کفرش کم کنه و به ایمان برسه.
"الله ولی الذین امنوا یخرجونهم من الظلمات الی النور"
در ضمن آمریکا حتی شرایط گفته شده توسط شما رو هم نداره ، چون شما آیه در باره مرتد آوردید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahramaneh ، محمد حسین ، سدرة المنتهی
۱۱:۱۴, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
به نام خدا

اگر ابلیس به درگاه خداوند متعال، توبه کند و طلب بخشش، مطمئن باشید امریکا هم مسلمان میشود، پس چون ابلیس هرگز توبه نخواهد کرد و دست از دشمنی برنخواهد داشت به دلیل غرورش، آمریکا هم هرگز مسلمان نمیشود چون ذاته کشوره آمریکا بر پایه فساد و ظلم و استکبار یا همان غرور قرار گرفته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mahramaneh ، درست پسند ، آیات ، محمد حسین
۱۱:۴۱, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #16

البته در اينكه "در توبه هميشه باز است" جاي هيچ بحثي نيست. ولي توبه شرايطي دارد كه فكر نمي كنم شيطان بزرگ بتواند و بخواهد كه آن شرايط را بپذيرد. به نظر من ممكن نيست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، درست پسند ، آیات ، عدالت ، محمد حسین
۱۱:۵۳, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از همگی بخاطر مشارکت منطقی در بحث

امام خمینی رحمت الله علیه آمریکا را شیطان بزرگ نامیدند

این نامگذاری مانند خیلی از فرمایشات ایشان کاملا هوشمندانه و آینده نگرانه است

شیطان یک منافق بود که کفرش بواسطه امتحان الهی برملا شد

یکی از مهم ترین ویژگی های ابلیس غرور و تکبرش است

خدا به او و پیروانش وعده عذاب جهنم را داده است

حالا این ویژگی و ویژگی های دیگرش را بر آمریکا تطبیق دهید تا به نتایج جالبی برسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahramaneh ، آیات ، درست پسند ، عدالت ، محمد حسین
۱۷:۲۰, ۱۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18

(۱۸/آبان/۹۲ ۱۰:۱۸)دل خسته نوشته است:  سلام
سلام عزیز دلم.

(۱۸/آبان/۹۲ ۱۰:۱۸)دل خسته نوشته است:  
نقل قول:وقتی یزید از امام سجاد خواست که به او چیزی یاد دهند که توبه اش پذیرفته شود ، امام سجاد به او فرمودند : نماز غفیله بخوان و وقتی حضرت زینب سلام الله علیها پرسیدند که چرا راه توبه را به او نشان دادی ، ایشان (امام سجاد ) فرمودند : عمه جان ! یزید موفق به خواندن نماز غفیله و توبه نخواهد شد .
اینکه امام سجاد(علیه السلام) می‌فرمایند موفق نخواهد شد، آیا جز به این معنی هست که امکان توبه نداره؟
اگر توبه کنه پذیرفته میشه، خداوند توبه‌پذیره، ولی امکان توبه نداره.

(۱۸/آبان/۹۲ ۱۰:۱۸)دل خسته نوشته است:  فرصت ندارم و الا مورد شیطان رو هم پیدا می کردم.
این همه لعنت پشت سر ابلیس هست!
دیشب فهمیدم «لعنت» یعنی «دور گشتن از رحمت خدا».

سوره ص:
(خداوند) فرمود: ای ابلیس! چه چیز مانع تو شد که برای آنچه من با دو دست خود آفریده‌ام سجده کنی؟ آیا تکبر ورزیدی یا از بلندپایگان هستی؟! (75)
گفت: من از او بهترم، مرا از آتش آفریده‌ای، و او را از گل آفریده‌ای (76)
فرمود: پس از اینجا بیرون شو، که تو مطرودی (77)
و همانا لعنت من تا روز قیامت بر تو خواهد بود (78)
(ابلیس) گفت: پروردگارا! پس مرا تا روزی که برانگیخته می‌شوند مهلت ده (79)
(خداوند) فرمود: همانا تو از مهلت یافتگانی (80)
تا آن روز زمان معین (81)
(ابلیس) گفت: پس به عزتت سوگند، که همه‌ی آنها را گمراه خواهم کرد (82)
مگر بندگان مخلص تو را از میان آنها (83)
(خداوند) فرمود: پس (این سخن) حق است، و حق را می‌گویم (84)
یقیناً جهنم را از تو و از آنان که از تو پیروی کنند پر خواهم کرد (85)
(ای پیامبر) بگو: من بر (رساندن) این (دین) هیچ مزدی از شما در خواست نمی‌کنم، و من از متکلفان نیستم (86)
این جز پند برای جهانیان نیست (87)
و قطعاً خبر آن را بعد از مدتی خواهید دانست (88)

(۱۸/آبان/۹۲ ۱۰:۱۸)دل خسته نوشته است:  این موردی هم که شما آوردید از آیات، با فرض افزودن بر کفر هست
...
در ضمن آمریکا حتی شرایط گفته شده توسط شما رو هم نداره ، چون شما آیه در باره مرتد آوردید.
البته بنده در درجه‌ی اول میخواستم در رد اینکه «هر کسی امکان توبه دارد» بگم.
بعد برای پیدا کردن آیه‌ای که در ذهنم بود دنبال یکی از کلماتش گشتم، و آیه‌ی سومی که آوردم رو هم دیدم، و دیدم که کپی آمریکا است!!Big GrinBig Grin

این یهود، که در آیه می‌فرماید «اسلام به طغیان و کفر بیشترشان(كَثِيرًا مِّنْهُم) خواهد افزود» و «تا روز قیامت میانشان دشمنی و کینه هست» و «کارشون افروختن آتش جنگ هست» و «در روی زمين به فساد می‌کوشند» پس کی‌ها هستن؟Smile
البته اگر حکومت آمریکا برچیده بشه هم، براساس این آیه، باز اینها تا روز قیامت خواهند بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، دل خسته ، mahramaneh ، سدرة المنتهی ، help me ، السا
۱۷:۵۲, ۱۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۱۸:۱۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #19
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

جناب دل خسته وجناب درست پسند شما که اختلاف عقیده خاصی ندارید چرا بحث می کنید؟!

جناب درست پسند!
کاربر دل خسته دقیقا فرمودند با چه شرط وشروطی؟ وکامل بیان کردند شما فقط می گویید این امکانش نیست به هر حال هر زمان که امکانش شد که جبران خطا کند توبه میسر می گردد اگر هم نتوانست جبران کند ونخواست جبران کند که بحثی جداست.
آری عده ای لیاقت توبه را ندارند!
.درآیات 17 و18 سوره مبارکه نساء تدبر نمایید

إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَرِيبٍ فَأُولَئِكَ يَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِمْ ۗ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا﴿17﴾
وَلَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئَاتِ حَتَّىٰ إِذَا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ إِنِّي تُبْتُ الْآنَ وَ لَا الَّذِينَ يَمُوتُونَ وَهُمْ كُفَّارٌ ۚ أُولَئِكَ أَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا﴿18﴾

پذیرش توبه از سوی خدا، تنها برای کسانی است که کار بدی را از روی جهالت انجام می‏دهند، سپس زود توبه می‏کنند. خداوند، توبه چنین اشخاصی را می‏پذیرد؛ و خدا دانا و حکیم است.﴿17﴾
برای کسانی که کارهای بد را انجام می‏دهند، و هنگامی که مرگ یکی از آنها فرا می‏رسد می‏گوید: «الان توبه کردم!» توبه نیست؛ و نه برای کسانی که در حال کفر از دنیا می‏روند؛ اینها کسانی هستند که عذاب دردناکی برایشان فراهم کرده‏ایم.﴿18﴾.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، دل خسته ، neyestan23
۲۲:۳۳, ۱۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۲ ۲۲:۳۴ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #20

خوب باید دید راست میگوید یا دروغ
چون امام خمینی (رحمة الله علیه) فرمودند اگر آمریکا آدم شود با آن صلح میکنیم (که خیلی بعید است). البته بعد از ظهور بعید نیست
البته تشخیص رهبر ملاک و حجت است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]