|
مفتی وهابی:عاشورا با روزه شادی کنید
|
|
۲:۳۹, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۱۷:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مفتی وهابی سعودی از پیروان خود خواست تا فردا را به نشانه «شادی» روزه بگیرند
«عبدالعزیز آل الشیخ» مفتی سعودی از پیروان خود درخواست کرده است تا روز عاشورای حسینی را به نشانه «شادی» روزه بگیرند. ![]() به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت «پانوراما الشرق الاوسط»، عبد العزیز آل الشیخ مفتی سعودی پیروان خود را دعوت کرد تا فردا را به نشانه «شادی» روزه بگیرند و ادعا کرده است که «پیامبر خدا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این روز را به نشانه شادی روزه میگرفته است.» بر اساس این گزارش، بنی امیه روز دهم عاشورا برای شادی قتل سرور شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام دعوت به روزه داری میکردند. مفتی سعودی در خطبههای نماز جمعه هفته قبل در مسجد ترکی بن عبد الله گفته بود: «عاشورای امسال مصادف با روز پنج شنبه آینده است و روزه گرفتن در این روز یک سنت مستحب است.» وی برای این ادعای خود به حدیثی از ابن عباس اشاره میکند که گفته است:«رسول خدا روز عاشورا را روزه میگرفت و امر فرمودند به روزه گرفتن در این روز» با وجود تعجب مردم از تاکید مفتی سعودی بر این مسلئه، تعداد زیادی از سنتهای رسول خدا وجود دارد که وی هیچ گونه اشارهای به آنها نمیکند. وهابیان معتقد هستند که «قیام مقدس امام حسین علیه السلام العیاذ بالله گناه بوده است چرا که او بر امام زمان خود یعنی یزید فاسد قیام کرده است» یزیدی که مشهور به مشروب خواری و بازی با میمونها بوده است. |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
روز مرگ این ملعون رو اطلاع رسانی کنید ، ان شاء الله روز مرگ این کریه المنظر به نشانه شادی روزه می گیریم. اگر دوستان پایه هستند برنامه ریزی کنیم. |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۱۹:۰۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
چقدر جالب !
اتفاقا دیشب که در محضر امام جمعه شهریار بودیم داشت راجع به روزه عاشورا صحبت میکرد و میگفت که مراجع گفتن که به شدت کراهت داره که عاشورا رو روزه بگیرین و دلیلش هم اینه دشمنان امام حسین (علیه السلام) به شکرانه ی پیروزی توی روز عاشورا روزه میگرفتن و به همین دلیل از شیعیان خواسته شده که عاشورا رو روزه نگیرن تا سنت دشمنان اهل بیت ریشه نگیره . احتمالا به همین دلیل هم هست که نذری روز عاشورا اینقدر با برکت و خوشمزه است ...تا کسی فکر روزه به سرش نزنه
|
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۲۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدا لعنتشون كنه انشاالله.اصلا كراهت و زشتي از سر و روش ميباره.
ميخوان روزه بگيرن.خوب بگيرن.چه اهميتي داره؟اونا ادم نيستن كه
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۲۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اگه فتوایی دادن واسه کشتنش. به من خبر بدید.
به خاطر این احمق ها اسلام رو جور دیگه مردم دنیا میبینن. |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۲۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۲ ۲۱:۳۱ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم»
(۲۳/آبان/۹۲ ۲:۳۹)وحید110 نوشته است: . سلام بر همگی. یک سوال: اگر خلیفه ی بعد از یزید (علیه اللعنة) شیطان (علیه اللعنة) بود آنوقت این وهابیان و برخی دیگر چه میگفتند؟ آیا به او میگفتند خلیفه و امام زمان؟ وهابیت یعنی موجود بدون مغز و این یعنی همردگی با نباتات بل هم أضل. |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۹:۳۶ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من نمی دونم چرا ما ساکت نشستیم و هیچ کاری نمی کنیم. ما باید عربستان رو با خاک یکسان کنیم. این ها باید له بشن. باید معدوم بشن. باید از کره ی زمین محو بشن. اون غلطی که اجداد حرومزاده ی نجسشون کردن،خود حروم زاده ی نجسشون دارن ماست مالی می کنند. قبل از اینکه اسرائیل رو با خاک یکسان کنیم،باید نسل بنی امیه رو منقرض کنیم. این ها باید نسلشون منقرض بشه. خدایا پس کی اینا رو ور می داری؟؟؟ امیدوارم این بوزینه ی وحشی هرچه زودتر به جهنم بشتابد. اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) اللهم العن من قتل الحسین(علیه السلام) فی امان الله |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۲ ۱:۵۷ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۴:۲۱, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آی تو بمیری من روزه میگیرم دو رکعت نماز شکر میخونم!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرح مفتی برجسته وهابی برای نبش قبر پیامبر | ISOD | 0 | 1,107 |
۱۱/شهریور/۹۳ ۱۳:۰۲ آخرین ارسال: ISOD |
|
| فتوای مضحک دیگری از مفتیهای وهابی+عکس | علمدار133 | 2 | 2,692 |
۱۱/مرداد/۹۲ ۱۷:۱۳ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| فتوای شرم آور مفتی وهابی در برخورد با شیعیان | علی الهادی | 12 | 6,775 |
۴/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۵ آخرین ارسال: M E H D I - A |
|
| برپایی مراسم عروسی در روز عاشورا توسط مفتی وهابی | انصارالمهدی | 15 | 7,758 |
۱۷/آذر/۹۱ ۴:۰۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! | سپهسالار | 4 | 2,198 |
۶/آبان/۹۰ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: MOH3N-P |
|

![[تصویر: 13920821000422_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/08/21/13920821000422_PhotoA.jpg)

![[تصویر: 771020_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/19/771020_PhotoA.jpg)