|
درخواست کمک از ایده پردازان وهنرمندان تالار(ویژه محرم)
|
|
۱۲:۴۳, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان مومن و همیشه در صحنه
دوستان ایام محرم نزدیکه باید دست بکار شد مخصوصا شما دوست عزیز شما که دانشجو هستید!!!! غرض از مزاحمت میخوام جلوی ورودی دانشگاه یه ورودی با تمادهای محرم بزنیم تو ایده پردازی و طرز ساخت خیمه و چگونگی ساخت گهواره و اینگه چطور میشه یه ورودی پر معنا و مفهوم و تاثیر گذار داشت از چی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جملاتی؟ چه نمادهایی؟ سبک و شمایلش چطور باشه؟ هر چی به ذهنتون میرسه بگید ما اینجا جمع شدیم برای آمادگی یک قیام سبز که با الگو گیری از قیام سرخ میتونیم به نتیجه برسیم [/b] [b]اگه چیزی بلدید یا جایی دیدید یا ایده ای تو ذهنتونه و به تاپیک من جواب ندید دیگه خود دانید و امام زمانتون از شما کمک نگیرم از کی کمک بگیرم؟؟؟؟[/b]
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۴, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
[/b] [b]با سلام خدمت دوستان خوب تالاری خب ممنون از همکاری دوستان محترم که با ایده های خوبشون من رو هدایت کردند[/b] [b]اینم لیست کارای انجام شده در یه دانشکده پیراپزشکی! 1. نصب پوستر های جناب تلمیخا که بسیار باعث جذب بچه هاشد.بسیار انعکاس خوبی داشت.در ضمن پوستر ها در برنامه فتوشاب به سادگی قابلیت ارتقاع کیفیت رو دارن.حتی در حد بنر. 2.ایستگاه صلواتی با طعم چای . حلوا و خرما(دست مامان یکی از دوستامون درد نکنه با اون حلواهای خوشمزه) 3.پخش رایگان dvd های دکتر رائفی پور با محوریت عاشوراو ... 4پخش بروشورهای فضیلت زیارت عاشورا 5.پخش نوای مداحی در سالن مرکزی(البته با رعایت تمام جوانب) 6.ان شاء الله برنامه گلزار شهدای استانه اشرفیه 7.ان شا الله( کل یوم عاشورا ) ادامه دارد.... [/b] [b]راستش هنوز راضی نشدم انگار جای خیلی کارا تو دانشگاه های ما خالیه بعضی کارا هم به ذهن میرسه یا بودجه نیست یا نیرو کمکی نیست و...[/b] [b]اما به دور از همه این بهانه ها جای خیلی کارا تو دانشگاه های ما خالیه ان شا الله به زودی یه تاپیکی بزنیم بچه های دانشجو بیان یه همفکری کنیم ببینیم باید چکار کرد... [/b] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زندگی نامه ی شهدای کربلا " ویژه ی ماه محرم " و معرفی اصحاب امام حسین (علیه السلام) | Gryffen | 33 | 13,784 |
۲۲/آذر/۹۱ ۱:۵۲ آخرین ارسال: ats |
|