کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مستند نگاهی کوتاه بر Dishonored-Batman-Arkham Origins
۲۳:۴۴, ۲۵/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱۵:۵۱ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
//////////////////////////////////////////////
///////////////////////////////////////////////
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Detector ، محب الزهرا ، مجید املشی ، mahramaneh ، PWLG ، لبخند خدا ، مسافر ، Deviance
۱۰:۴۸, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۰:۴۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #2
آواتار

ابتدا تشکر می کنم از زحمتی که برای اینکار کشیده شده
یک نکته مدنظرم بود که عرض می کنم خدمت شما
اولین چیزی که در ساخت یک اثر مستند بیش از همه ی موارد حتی جلوه های بصری آن حائز اهمیت مشی باشد؛ ارائه ی دلایل روشن و مبرهن به مطالب پرداخته شده در اون مستند هست.
در مبحثی مثل نماد شناسی نشان دادن قراین و ریشه ی نمادهای بکار فته در یک اثر، بسیار مهمه. چرا که بدون آن، سطح مبحث در حد یک خیال پردازی بدون مدرک کاهش می یابد.
بعنوان مثال نماد رنگ سبز.
آیا نباید برای اینکه رنگ سبز را نمادی از اسلام بدانیم دلایل و قراین روشنی را ارائه کنیم؟!
فرض کنید که بنده مدعی شوم رنگ سبز در فلان بازی نماد زندگی و طراوت هست. آیا نباید دلایل و قراینی برای اثبات این ادعا ارائه کنم؟
لذا به نظر میرسه مهمترین پارامتر برای اینکه یک کار مستند باشه ارائه ی استنادات قوی هست به همراه منابع و رفرنس های معتبر. در غیر این صورت سطح کار در حد یک نظر شخصی نزول می کند.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahramaneh ، محب الزهرا ، هادی... ، احمد شاکر ، Reza2035 ، PWLG
۱۴:۱۳, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
حرف شما کاملا درسته
اما بعضی از دوستان خیلی از مسائل را فراموش میکنند
گاهی اوقات نیازه خود فرد هم یه تحقیقی بکنه و یکسری مسائل ابتدایی رو بلد باشه
در تاپیکی دیگر دوستمون کلی ایراد گرفت که اینها اشکال ریاضی هستند و چه ربطی داره نکنه ریاضی علم شیطانی ماسون هاست و از این حرفاااا
وقتی بهش گفتم ماسون ها از طریق ریاضی علوم خودشون رو انتقال میدن و مخفی سازی میکنند بحث رو عوض کرد
به عنوان مثال رنگ سبز که در بیشتر جاها با اسلام گره خورده و در رسانه ها از آن به عنوان مسلمان ها یاد میشود چیز مبهمی نیست
به رنگ سبز در نُه آیه قرآن مجید به صراحت اشاره شده است
این متن رو از ویکپدیا آوردم هر چند به زیاد به وکیپدیا اعتماد ندارم
برخی نمادها چون سبز از گاه‌ها پیش و در بسیاری از جاها، با اسلام پیوند خورده‌اند. دیگر نمادها دارای درازا و گسترهٔ محدود و کراندار هستند
۲۲:۴۴, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا
خسته نباشی. ببخشید که دیر نظر میدم.
چند تا نکته خیلی جالب رو بهش اشاره کردید. مثل دلیل این نوع پوشش اساسین ها در بازی. که با توجه به بازی میتونه کاملا درست باشه.
درباره اسکلت که در بتمن و اساسین بهس اشاره شد، فکر نمیکنم درست باشه، چون وجود جمجمه به تنهایی ربطی به این گروه نداره و باید استخوان و جمجمه در کنار هم باشند.
در بازی بتمن شخصیت های بحث برانگیز زیادی وجود داره. مهمترینش که همه میشناسنش همون دلقک یا جوکره. راس الغول، آنارکی، ریدلر و...
البته من نمیدونم کدوماشون تو این آخری حضور داشتند ولی "بین" و "دث استروک" بیشتر نمادین هستن. "آنارکی"، هم اسمش هم نمادش همونطور که گفتید برای یک گروه شیطان پرستی و به معنی هرج و مرج. اولین بار در انیمیشن سریالی بتمن دیدمش که با لباس تمام سفید ظاهر شد. خودش و بتمن رو به مهره های شاه شطرنج (اگه اشتباه نکنم) تشبیه میکرد و در نبردشون به خوبی جای رنگ های خوبی و بدی تعویض شده بود. خوبی: سیاه بدی: سفید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر
۰:۲۰, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۰:۲۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۹/آبان/۹۲ ۲۲:۴۴)PWLG نوشته است:  به نام خدا
خسته نباشی. ببخشید که دیر نظر میدم.
چند تا نکته خیلی جالب رو بهش اشاره کردید. مثل دلیل این نوع پوشش اساسین ها در بازی. که با توجه به بازی میتونه کاملا درست باشه.
درباره اسکلت که در بتمن و اساسین بهس اشاره شد، فکر نمیکنم درست باشه، چون وجود جمجمه به تنهایی ربطی به این گروه نداره و باید استخوان و جمجمه در کنار هم باشند.
در بازی بتمن شخصیت های بحث برانگیز زیادی وجود داره. مهمترینش که همه میشناسنش همون دلقک یا جوکره. راس الغول، آنارکی، ریدلر و...
البته من نمیدونم کدوماشون تو این آخری حضور داشتند ولی "بین" و "دث استروک" بیشتر نمادین هستن. "آنارکی"، هم اسمش هم نمادش همونطور که گفتید برای یک گروه شیطان پرستی و به معنی هرج و مرج. اولین بار در انیمیشن سریالی بتمن دیدمش که با لباس تمام سفید ظاهر شد. خودش و بتمن رو به مهره های شاه شطرنج (اگه اشتباه نکنم) تشبیه میکرد و در نبردشون به خوبی جای رنگ های خوبی و بدی تعویض شده بود. خوبی: سیاه بدی: سفید
اول اینکه نماد Skullدر وسط نماد گونیا و پرگار قرار داره
[تصویر: ac_freemasond.jpg]
دوم اینکه Skull&Bonesهست نه فقط Skull
این عکس رو همین الان از بازی گرفتم
[تصویر: 52275208281976220990.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، PWLG
۱:۲۰, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱:۳۰ توسط PWLG.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بله کاملا نماد همان گروه است. این لباس رو تا حالا ندیده بودم. برای افرادی که شاید بگن این نماد دزدان دریایی است و ربطی به انجمن جمجمه و استخوان ندارد، باید بگم که نماد دزدان دریایی کمی متفاوت است و جمجمه روی استخوان ها قرار دارد نه بالایشان.

در مورد بقیه متنم نظری ندارید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا