|
تاپیک گفتگو محور در مورد جنگ نرم
|
|
۴:۳۰, ۱۴/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من نام لم ینم عنه کسی که به خواب رود دشمنش به خواب نخواهد رفت (نهج البلاغه نامه 62) ![]() در این تاپیک قصد داریم به امید خدا 1-معرفی حملات فرهنگی دشمن 2-پدافند در برابر این حملات 3-معرفی عوامل دشمن در این جنگ نرم(مثل فیس بوک نه فقط یک شخص خاص) از این که بگویند توهم توطئه دارید نترسید هر چیزی که فکر می کنید برای فرهنگ جامعه مخرب است چه در داخل و چه در خارج را معرفی کنید و روی آن بحث کنید اگر دل بدهید تاپیک موثری خواهد شد. تاپیک به خواست یکی از عزیزان ایجاد شد. توجه کنید اگر می خواهید یک مبحث خاص را دنبال کنید لینک ارسال آن را ذکر کنید که مطالب بهم نخورند ![]() اول می خواهم به هشدار های امام در این چندین ساله بپردازم که چطور دقیق به این حوزه اشاره کردند ولی یا غفلت شده یا ... نقل قول:بیانات در ديدار ميهمانان شركتكننده در كنفرانس وحدت اسلام و بارها به این مطلب اشاره کردند تهاجم فرهنگی در کلام ایشان در مرحله بعد وقتی دیدند مسئولین خواب تشریف دارند تهاجم فرهنگی را به شبیخون فرهنگی تغییر دادند نقل قول:بيانات در ديدار فرماندهان گردانهای عاشورا فرق شبیخون با تهاجم در این است که موقعی که تهاجم صورت می گیرد طرف مقابل آگاه است ولی در شبیخون طرف خواب است! کسی که خواب است بسیار آسیب پذیر است جملات کامل ایشان در مورد شبیخون فرهنگی و در مرحله بعد به ناتوی فرهنگی اشاره کردند که بحث روز است نقل قول:بيانات در ديدار دانشگاهیان سمنان در مورد ناتوی فرهنگی به مقاله زیر مراجعه کنید http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=47204 http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=49842 و مسئولین کماکان یا خواب هستند و یا کم کاری می کنند به غیر از عده ای ...... خب در ارسال بعد در مورد آندلس می گویم منتظران عزیز همکاری کنید!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۳, ۱۴/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۱۵:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خوب بود کاربران همراهی می کردند در این تاپیک! عنوانش روش هست! من بدلایلی فرصت ندارم به همه تاپیک ها برسم الان بحث سایت های زرد روی زمین مانده در این ارسال http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid228720 به این بحث از یک دیدگاه پرداخته شده حالا از دیدگاهی دیگر به موضوع نگاه می کنیم حب و بغض مصنوعی را به پیشنهاد HAVBB110 در تاپیک قرار دادم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29236.html با تشکر |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
جوانی که 24 ساعت ماهواره و فوتبال تماشا کنه و نماز نمیخونه و پاش هم توی مسجد نمیزاره مشخصه الگوش کی میشه.
|
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام... سریالهای ماهواره ای و تبلیغاشون در حد قتل عام فرهنگی هستند... ولی واقعا چرا مردم اینقدر به سمت ماهواره کشیده شدن..؟؟! چرا دوست من باید افتخارش این باشه که شبکه ایران نگاه نمیکنه.؟!!؟..یا باید با افتخار بگه که عکساشو گذاشته ی فیسبوک...!؟! چرا دانش اموز من باید در سن ده سالگیه باید انقدر امکانات در اختیارش باشه که بازی رزیدنت اویل بازی کنه؟!؟چرا باید خونوادش همچین امکاناتی و در اختیارش بذارن و به این موضوع افتخار کنن؟ً!؟! |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۲ ۲۱:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۵۰)Arianna نوشته است: خانواده اگه خودش خورده شیشه نداشته باشه مطمئنا از سر خیرخواهی اینها رو در اختار بچه ش قرار میده مسئله اینه که والدین آشنایی کامل با این ابزارها ندارن. فکر میکنن اینها هم یه چیزیه مثل خمیر بازی و... اینها مهندسی فرهنگی میخواد ، باید قبل از اینکه وسیله ای بیاد توی جامعه ، فرهنگش بیاد. فرهنگ هم باید روش کامل فکر بشه و بیاد یعنی همه ی ابعاد اون سنجیده بشه. توی طرح ریزی استراتژیک به این میگن طرح ریزی عرصه مدار (عرصه = فرهنگ استفاده از ابزار) |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
تو جنگ فرهنگی باید مبلغان اسلام
برای مبارزه با فرهنگ غربی ایده های نو و تازه داشته باشند یکی از چیزهایی که باعث میشود این سریالهای خطرناک وبی فرهنگ ماهواره ای مورد توجه خانواده های ایرانی قرار بگیره تنوع در ابزار وتبلیغات آنهاست ما هم برای فرهنگ اسلامی و پاک خودمان باید ابزار جدید داشته باشیم برای مثال: در زمان پیغمبر اکرم(صلی الله)دلایل و استدلال های ایشان دلیل محکمی بر حقانیت اسلام بود ولی ایشان با معجزاتی همچون شق القمر ابزار های جذب به اسلام را آموزش میدهد البته ایشان پیغمبر بودند و صاحب معجزه ما هم در حد یک مسلمان میتوانیم راه های مختلفی برای جذب افراد به فرهنگ ناب محمدی داشته باشیم |
|||
|
|
۰:۵۹, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستان گفته بود در مورد بازی ها و ...
من خودم به عنوان کسی که عمرشو توی بازی و اینترنت حروم کرده باید بگم که ، واقعا متاسفم ولی ( این ولی خیلی مهمه ) ولی من دقیقا حواسم بوده که یه گیم رو مثلا چرا بازی میکنم ، هم تفریحش و هم بدونم بقیه چه فکری دارن یا توی بازی ضد ایرانی روی چی بیشتر تمرکز میکنن. نمیگم همش مفید بوده ولی خب نقد یه بازی هر چی هم بد باشه ، به نظر من نیازه تست بشه |
|||
|
|
۹:۵۵, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
برای مبارزه فرهنگی صلاح فرهنگی نیازه ما باید ابتدا تهاجم فرهنگی رو بشناسیم ،
بعد از اون نیاز های جامعه رو بشناسیم بعد شروع به ابتکار عمل فرهنگی کنیم در این صورت به امید پروردگار ویاری امام زمان حتما کار فرهنگی جواب میده البته برای عملکرد بهتر تمام افسران فرهنگی باید یکپارچه عمل کنند! |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۲۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۲ ۱۰:۱۱ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
برای ساختن هر بنایی ابتدا باید پایه ریزی مستحکم و قوی داشت . در کار فرهنگی باید ابتدا پایه های اعتقادی و فرهنگی جامعه رو استوار کرد و بعد به مسائل ریز و جزئی پرداخت . وگرنه با چند باد تهاجم فرهنگی همه چیز از دست خواهد رفت .
برای این منظور باید یه کار تخصصی و مداوم و طولانی مدت صورت بگیره. |
|||
|
|
۱۰:۱۸, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۲ ۱۰:۱۱)محمد حسین نوشته است: برای ساختن هر بنایی ابتدا باید پایه ریزی مستحکم و قوی داشت . در کار فرهنگی باید ابتدا پایه های اعتقادی و فرهنگی جامعه رو استوار کرد و بعد به مسائل ریز و جزئی پرداخت . وگرنه با چند باد تهاجم فرهنگی همه چیز از دست خواهد رفت .من با نظر ایشان کاملا موافقم چند کار تخصصی جون دار بهتراست از هزار کار غیر تخصصی وناپایدار است ونکته بعدی داشتن اعتقادات قوی است زیرا اعتقاد قوی برگرفته از پشتوانه قوی وتفکر قوی است که خوشبختانه اسلام همه اینها رادارد به نظر من: خانه از پایبست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است |
|||
|
۱۱:۰۰, ۲۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۲ ۱۰:۱۸)OSZ نوشته است: من با نظر ایشان کاملا موافقم خب اینو میشه توضیح بدید؟ کدام خانه رو منظورتون بود؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تصرف قلوب یا سرزمین ها؟ (گفتگو محور) | عبدالرحمن | 3 | 2,050 |
۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: arnh |
|

![[تصویر: Far_Rahbar.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7923190321/Far_Rahbar.jpg)
![[تصویر: ersal.png]](http://s4.picofile.com/file/7923193224/ersal.png)