|
فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!
|
|
۱۵:۰۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() غیر از فرهنگ منحرف غرب آن هم در دهه های اخیر، در تمامی فرهنگ ها و ملت ها، ارتباط میان زن و مرد بیگانه کم وبیش نابهنجار و غیرمتعارف شمرده می شود. از اقوام باستانی گرفته تا ادیان گوناگون و جوامع بشری امروزی، هرکدام قوانین و ضوابطی را برای ارتباط بین زن و مرد درنظر می گیرند و تعامل خارج از آن ضوابط را ممنوع می دانند. دین زندگی آموز اسلام نیز در این زمینه احکام و مرزهای ویژه ای ترسیم کرده است. اسلام روابط بین دوجنس مخالف را در چارچوب خانواده جایز و خارج از آن را سبب انحراف اخلاقی و فساد فردی و اجتماعی می داند. البته این سخن به معنای عدم حضور اجتماعی زنان و ارتباط های متعارف و ضروری کاری، علمی، فرهنگی و... نیست. بلکه در مواردی است که رابطه زن و مرد بیگانه از روابط عادی خارج شده و به سوی دوستی و گفت وگوهای طولانی کشیده شود. آرمان ها و انگیزه ها آمارها همگی از فرجام ناخوب دوستی های میان دختر و پسر خبر می دهند؛ بیشتر دختران، با هزاران احساس و آرزو و امید با پسری دوست می شوند و با خود می اندیشند که این جوان عاشق مرا خوشبخت خواهد کرد یا می پندارند پسری که به آن ها ابراز علاقه کرده همان فرد ایده آل و رویایی آرزوهای آن هاست؛ غافل از این که در بیشتر پسران انگیزه دوستی و ارتباط، حس کنجکاوی، رقابت جویی، فخرفروشی در میان دوستان، ارضای شهوات و خوش گذرانی است. چه بسا اگر پسری هم از روی صداقت با دختری دوست شود، معلوم نیست ایا ویژگی های اخلاقی و دینی و خانوادگی مناسبی داشته باشد یا نه. واقعیت و حقیقت طبق آمارهای به دست آمده فقط چهاردرصد دوستی های میان دختر و پسر به ازدواج منتهی می شود. که البته بیش تر همین چهاردرصد هم به طلاق می انجامد. تعداد اندکی که بر پایه دوستی های خیابانی زندگی مشترک تشکیل داده اند، تا یکی دو سال احساس خوشبخت کرده اند، ولی در نهایت، در پیچ و خم زندگی به کاستی های یکدیگر پی برده و این نکته را دریافته اند که ازدواج بر پایه عشقی گذرا و هیجانی چنین پیامدهایی دارد؛ در حقیقت علاقه شدید ابتدایی در آغاز دوستی به آنان اجازه نمی دهد تا عیب های یکدیگر ببینند. دختران غافل بررسی ها نشان می دهد یکی از مهم ترین عوامل فرار دختران از خانه، دوستی و ارتباط با جنس مخالف است. تحقیقات نشان می دهد که بیش از شصت درصد دختران فراری پیش از فرار، دوست پسر داشته اند و بیش تر این دختران به وسیله همین دوستان اغفال شده اند شگفت این جاست که دختران فراری و گرفتار، یا نام واقعی دوست پسر خود را نمی دانند یا اگر هم می دانند به خیال خود برای وفاداری نام او را فاش نمی کنند و در خیال واهی خود، بر این باورند که دوست پسرشان به سراغ آنان خواهد آمد. پسران بد! شاید به طور کلی بتوان گفت این پسران هستند که برای نخستین بار به صورت مستقیم با دخترها ارتباط برقرار می کنند، اما روش های این ارتباط متفاوت است روش هایی هم چون: 1. آشنایی به وسیله یکی از دوستان هم جنس 2. آشنایی اتفاقی از طریق تلفن، پارک،... 3. زیر فشار تحقیر دوستان بر ناتوانی در جلب نظر یک پسر و همسان سازی با همسالان 4. ... بنابراین تحریک و ترغیب هم سالان را می توان یکی از عوامل مهم این ارتباط ها دانست. در ادامه به چند نمونه حقیقی از این ارتباط ها اشاره می کنیم: نمونه اول رؤیا دختری شانزده ساله است که به همراه دوست پسر خود از یکی از شهرستان ها به تهران آمده، و در ترمینال جنوب تنها و بی سرپناه دستگیر شده است. از او می پرسم که برای چه به تهران آمدی؟ می گوید: با نامزدم! آمدیم تهران عقد کنیم و با هم کار کنیم و زندگی خوبی را درست کنیم. می گویم: از نامزدت خبر داری؟ می دونی الان کجاست؟ درحالی که گریه می کند و اشک هایش آرام و قطره قطره روی گونه هایش می ریزد، می گوید: چند روز پیش که با دوستم تلفنی صحبت می کردم، می گفت که با دخترخاله اش عقد کرده و قرار است چندماه دیگر عروسی کنند. می گویم: پس معلوم می شود که چندان هم به تو علاقه نداشته. شانه هایش را بالا می اندازد و پاسخی نمی دهد. می گویم: چطور با هم آشنا شدید؟ می گوید: یک بار که به خانه دوستم رفته بودم با او آشنا شدم و پس از چندبار که او را دیدم، مرا به خانه اش دعوت کرد و به هم علاقه مند شدیم و قرار فرار و ازدواج گذاشتیم. نمونه دوم فریبا با وجود آن که به عقد پسرخاله اش درآمده، به هنگام گردش با چند پسر دستگیر شده است. او با یکی از این پسرها ارتباط داشته است. وقتی به او می گویم تو که عقد کرده بودی، چرا با دیگران دوست شدی و چرا دست به این اعمال خلاف زدی؟ می گوید: پسرخاله ام به درد نمی خورد. می گویم: از کجا می دانی؟ می گوید: او فقط سرگرم کار است. از دنیا و لذت هایش چیزی سرش نمی شود. می گویم: خوب از اول با اون عقد نمی کردی یا وقتی فهمیدی طلاق می گرفتی. دیگر چرا تن به این ارتباط ها دادی؟ می گوید: اولش نمی فهمیدم توی دنیا چه می گذرد. خر بودم. بعد که توسط سمانه با افشین آشنا شدم، فهمیدم تو دنیا چه خبره و من چقدر احمق بودم که با یک پسر پاپتی عقد کرده ام، با این کارم می خواستم پسرخاله ام من را طلاق بده تا با افشین ازدواج کنم! می گویم: افشین الآن کجاست از اون خبر داری؟ می گوید: زرنگی! می خواهی جایش را بفهمید تا دستگیرش کنید. می گویم: من که پلیس نیستم. راستش را بگو اصلا می دونی کجاست یا نه؟ گریه اش می گیرد و می گوید: نمی دونم. مخفی شده، فرار کرده، نمی دونم کدوم گوریه و... تازه بغضش می ترکه و دست هایش را روی صورتش می گذارد و شروع می کنه های های گریه کردن. وقتی کمی آرام می شود، می گوید: سمانه چندبار رفته در خانه شان، من هم دو بار زنگ زده ام که پدرم و بهزیستی موافقت کرده اند که مرا به عقد او در آورند، ولی افشین خودش را آفتابی نمی کند و اصلا از او خبری ندارم. یک کلمه حرف حساب شما دختر جوان! ایا می توان به پسری که در خیابان و کوچه یا در جشن و مهمانی با چشم چرانی فراوان شما را پیدا کرده، و با نامه یا تلفن با شما ارتباط برقرار نموده، اعتماد و اطمینان کرد؟ ایا باید فریب چرب زبانی ها و وعده های پوچ او را خورد؟ چه تضمینی برای این نوع ازدواج ها وجود دارد؟ بر فرض که این روابط و آشنایی ها زمینه ای برای ازدواج باشد، از کجا می توان یقین کرد که بعدها با ده ها نفر دیگر رابطه ای برقرار نکند؟ و صدها پرسش دیگر...
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۷, ۲۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که ما ایرانی ها به واسطه اسلام و پیامبر و ائمه یه سری سنت هایی رو برای انجام بعضی از کارهامون داریم.
اگر قصد فرد ازدواجه پس دیگه اینکارا چیه ؟چند جلسه بعد از خواستگاری تا حدودی مشخص میشه که بدرد هم میخورن یا نه. اما قصد فرد ازدواج نباشه و فقط بخواد از رفتار های دخترا یا پسرا مطلع بشه من این حرفو به عنوان یه پسر رد میکنم چون دیدم که فرد اتفاقا با همین دید رفته جلو بعد از یه مدت دوستیشون در فضای مجازی کار به قرار گذاشتن توی پارک وکافی شاپ و ... کشیده شد .همه اینها بخاطر این بود که از رفتار های هم خبر دار بشن . تازه بقول دوستمون بعد ها باعث بروز همه اون مشکلاتی میشه که مثال زدنند . لطف کنیم در حق خودمون و کلا شرعی درست نکنیم. به نظر من دخترنماد عفت وپاکدامنی وحیای یک جامعه است .خواهران من لطفا روی لباس پوشیدنتون کمی دقت کنید . ببخشید این حرفو میزنم : اگر شما یه بند انگشت از اندامتون پیدا باشه پسرا به جای شما اون یه بند انگشت رو میبینند. واین نکته رو هم بگم که اکثر پسرایی که دوست دختر داشتند برای ازداوج بدنبال خانم چادری ومحجبه و کسی که تا اون موقع هیچ دوست پسری نداشته ، هستند چون احساس میکنن که به اونا بشتر میشه اعتماد و تکیه کرد. منتظر نظراتتون هستم یا علی |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام علیکم. دوستان عزیز لطفا حول موضوع تاپیک بحث بفرمایید. پست های خارج از موضوع حذف شدند. یادتون هم باشه که افسانه ها واقعیت ندارن ،فقط میشه ازشون درس گرفت. |
|||
|
|
۳:۲۵, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
عزیزان براتون توضیح دادم که منظورم دوستی اینترنتی دختری و پسری نبود فقط یه رابطه ساده که برای شناخت هست
مثلا من وقتی با یه دختری از یه شهرستانی چت میکنم میخوام که با اون و آداب و رسوم و عقایدش آشنا بشم همچنین اگر فقط با یه پسر چت میکنم برای اینه که با بعضی اخلاقیات پسرونه آشنا بشم که بعدا به مشکلی بر نخورم .... قبول دارم که گاهی ممکنه بحث احساسی بشه یا زیاد طولانی بشه چون خدا بالاخره یه جذابیتایی بین زن و مرد قرار داده ولی اگر فرهنگ سازی بشه که دختر نخواد برای پسره عشوه بریزه و پسر نخواد دختره رو خر کنه(یا اگه پسره اینکارس دختره زرنگ باشه) هبیچ اتفاقی نمیفته و فقط یه آشنایی صد در صد مفید ایجاد میشه و هزار البته اگر اشتباهی تو هر کاری صورت بگیره تو نتیجشم باید منتظر یه مشکلاتی بود!!
|
|||
|
۹:۵۷, ۲۸/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۱۰:۲۲ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۱ ۳:۲۵)carol نوشته است: عزیزان براتون توضیح دادم که منظورم دوستی اینترنتی دختری و پسری نبود فقط یه رابطه ساده که برای شناخت هست ........براي آشنايي با فرهنگ بهترين گزينه هم جنس هست وگرنه به درد نميخوره............ تمايل ما آدما به معاشرت با جنس مخالف صرفا به خاطر جذابيت قطب مخالف بودنشه و تماما اين كشش به سمت آشنايي با نا محرم از سوي شيطان هست كه نفسو هر چند نا خودآگاه به سمت خطا سوق ميده گلم... اينم حول موضوع! |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۵/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
تاپیک خوبی بود....
ولی کو گوش شنوا؟؟؟؟؟؟؟ الان که مثل یه بیماری واگیر دار شده. من دوستای چادری و مذهبی دارم که اونها هم رفتن دنبال پسر بازی ،یعنی اگه ببینینشون اصلا بهشون نمیخوره دوست پسر داشته باشن چون محجبه ان !و اون هم بخاطر دوست ناواب دچارش شدن...!! خب این حجابه باعث میشه که یه آقاپسر که مومنه پاشه بیاد خواستگاری این دختر و اصلا ممکنه متوجه نشه که این دوست پسر داره!! آقا پسرها حواسشونو جمع کنن که خواستگاری دخترهای چادری میرن حتما حتما قبلش تحقیق مفصل کنن از دختره !!من واقعا از این بابت که توی دخترهای محجبه هم نفوذ کرده شدیدا ناراحتم ![]() توی مدارس زیاد درباره رابطه پسرو دختر صحبت میکنن ولی دخترا متوجه نمیشن یعنی به آینده و نتیجه کارشون توجه نمیکنن...!! کلا پسرا 5 مرحله رو توی این دوستی ها انجام میدن که آخر و عاقبت نداره اونم پسرهای بدها....چون پسر خوب هم داریم ولی کلا اسمشون(آقایون) بد در رفته مثلا توی داستانها میگن : خورشید خانوم ، ماه خانوم ولی میگن آقا گاوه ، آقا الاغه ![]() آقا این مراحل 10 هزار بار واسه دخترا توضیح بدیم نمیفهمن و حالیشون نیست: 1. اول پسره میاد جلو در مدرسه و مخ دختره رو میزنه و دختره ساده هم شماره رو میگیره. 2.ارتباطشون بیشتر میشه و باهم بیرون میرن و sms بازی میکنن و... 3.پسره سعی میکنه که اعتماد دختره رو جلب کنه و مثلا بهش میگه من تورو قبلا زیر نظر گرفته بودم و دختره گول میخوره و شماره خونه و آدرس خونه رو میده به پسره. 4.سر یه موضوع جزیی دختره قهر میکنه چون توقعاتش از پسره زیاد میشه و پسره رو ترک میکنه.. 5.اینجاست که پسره انتقام میگیره و تهدید میکنه دختره رو.... تموم شد مراحل آقا خدایی غیر از اینه؟؟؟پسرها هم که فقط یا بخاطر پول بابای دختره رفیق میشه یا برای نیاز جنسیش رفیق میشه..اگه هدف غیر از اینا داشت بیاد به من فحش ناسزار بگه که چرا دروغ میگی...!! بیشترهاشونم به هدفشون میرسن ها مثلا یکی از دوستای من 4 ماهش بود که فهمیدیم بارداره از دوست پسرش.... امروز که از مدرسه اومدم ، کوچه خونه مون خیلی خلوت و آرومه بعد اون طرف کوچه مون یه دختر و پسر دبیرستانی داشتن باهم حرف میزدن بعد منم تا مامانم در رو برام باز کنه داشتم نگاهشون میکردم بعد دختره یهو به من اخم کرد و ابروهاشو داد بالا که مثلا حرفی داری؟؟؟بهش برخورده بود که من داشتم نگاش میکردم...جالبه که از اینکه دارن توی جامعه ای زندگی میکنن که رابطه محرم و نامحرم حرام است ، شدیدا ناراحت هستن!! لطفا هر آقا پسری خواستگاری دختر چادری هم میره تحقیق کنن....میگم که توی چادری ها هم نفوذ کرده و ضروریه..چون خود پسرها کل منظومه شمسی رو میگردن توی دوران مجردی بعد واسه ازدواج میرن سراغ دختری که آفتاب ندیده اس...یه دختره بود که 4 سال با یه پسره دوست بودو پسره بهش میگه که من باهات ازدواج میکنم و مادرم گفته که میخوام عروسمو بدون روسری ببینم و حالا یه عکس سر لختی تو برام بفرست دختره هم ساده فرستاد براش...بعدش با پسره دعواش میشه و پسره خیانت میکنه و توی فیس بوک واسه دختره صفحه درست میکنه و مینویسه من یه دختره بدکاره هستم و..........5 خط درباره دختره چیزهای بد مینویسه ، خاله دختره توی فیس بوک میبینه و به مادر دختره میگه و اینا به پلیس فتا مراجعه میکنن تا صفحه رو پاک کنن ..و شریک بابای دختره این صفحه رو هم میبینه و به بابای دختره خبر میده و بابااِدختره رو از خونه انداخت بیرون وگفت اگه پاشو خونه بزاره زندش نمیزارم و میره اسم دختررو از شناسنامه اش خط میزنه و دیگه نمیخواد این دخترش باشه و آخر سر هم چون بابا و مامانش باهام سر این موضوع دعوا میکنن و آخر سر طلاق میگیرن ![]() خدایی می ارزه این کارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس دوباره توصیه میکنم که پسرها حواسشونو جمع کنن برای ازدواج |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
نقل قول:به بابای دختره خبر میده و بابای دختره رو از خونه انداخت بیرون وگفت اگه پاو تو خونه بزاره زندش نمیزارم و میره اسم دختررو از شناسنامه اش خط میزنه و دیگه نمیخواد این دخترش باشه و آخر سر هم چون بابا و مامانش باهام سر این موضوع دعوا میکنن و آخر سر طلاق میگیرناین داستان واقعیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا اگه پدر این دختر خانوما دید از طرف من بهش بگید آقای محترم خدا به اون خداییش توبه آدمو میبخشه شما دیگه کی باشی؟ بعدم بهش بگید که به جا این نه نه من غریبم بازیا اون موقع که فکر و ذکر شما و خانوم محترم داشتید فقط فقط به پله های ترقی زندگی فکر میکردین و مطمئنا سرتون یه جایی بند بوده که حواستون به دخترتون نبوده!اون موقع باید یه فکری به میکرد بعد اونوقت قضیه فرق داشت الان!!!!!!!! واقعا برای چنین پدر و مادرایی متاسفم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: za4-665.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/wedlock/za4-665.jpg)

!!

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)