کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنگ مافوق نرم
۲۳:۰۴, ۲۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از تاپیک های خاک خورده همین جاست

لطفا نظری دارید بنویسید

وقت کردم سایت های زرد رو ادامه میدم

اما یک مطلبی بود که احتمالا جدید باشه

اگر شنیدید تذکر بدید

یکی از دسته بندی های عوالم هستی دسته بندی پائین است که البته دو تا عالم دیگه هم هست که لزومی نداره معرفیش کنیم

ناسوت مثل همین عالم ماده است

عالم ملکوت عالم لطیف تری است مثل عالم خواب و خیال و همچنین اجنه

عالم جبروت لطیف تر و همچنین شامل بعد پیچیده تری است مثل عقل

از این به بعد هم مربوط به صفات خداست

[تصویر: Worlds.png]

بحثی که داشتم سر عالم ملکوت است

عالم ملکوت بین خیال و ذهن و فکر انسان و اجنه مشترک است (مثل همین فیلم های هالیوودی که به غلط بعضی مفاهیم را مخلوط می کنند>>اینسپشن)

یه فرضیه ای هست که نمیتونم اثباتش کنم(فعلا) چون ابزار آزمایشی در کار نیست

اجنه با داشتن چنین دسترسی به این عالم در فکر مومنین اغتشاش و آشوب بوجود آورند تا در تمام ارکان زندگی آنها اختلال به وجود آورند

البته این توجیهی برای کم کاری افراد نیست ولی خب به عنوان یک گزاره در ذهن خود داشته باشید

توضیح بیشتری رو نمیتونم در این تاپیک بدهم(موارد دیگری هم هست که فعلا فضای مناسب برا طرحشان نیست)

فقط بدانید اجنه در عالم ماده تصرف ندارند ولی در عالم بالاتر می توانند اثرگذار باشند

این ارسال را ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid223259

ابزار بلا چیست بنظر شما؟

موفق باشید!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid ، عبدالرحیم ، arnh ، soshiant ، یاســین ، محیصا ، help me ، Eve ، Justice Bringer ، rezamohammadi ، Anti gods
۶:۱۷, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۲:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

خب قبلا یک مطلبی نوشته بودم که سهوا پاک شد

دوباره می نویسم

از دیدگاه فلسفه عوالم بر چند قسم هستند

عالم ناسوت

عالم ملکوت

عالم جبروت

عالم لاهوت

و ....

عالم ناسوت پائین ترین عالم در این عوالم است که شامل همین دنیای مادی می شود(عالم ماده)

عالم ملکوت شامل عالم اجنه و خواب و خیال آدمی است(عالم مثال)

عالم جبروت شامل عقل انسان می شود (عالم عقل)

عالم لاهوت که مربوط به اسماء و صفات خداست

و عوالم دیگری هم داریم

در نمودار زیر این عوالم را بصورت نمادین نشان دادم

[تصویر: Worlds.png]

شیاطین از جنس اجنه در عالم ماده عمدتاً نمی توانند اثری بگذارند (در موارد بسیار بسیار نادر با شرایط خاص)

اما می توانند در عالم خودشان در فکر و خیال انسان اثر بگذارند

این اثر گذاری می تواند شامل خیلی موارد باشد

این ارسال را بخوانید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid223259

ابزار بلای چنین اشخاص چیست؟

نظر بنده در حد یک فرضیه این است که شیاطین مخصوصاً در حال حاضر برای تضعیف جایگاه مومنان در فکر و خیال آنها تشویش درست می کنند و این تشویش شدت و ضعف دارد.

ادامه دارد...........

در مورد عوالم مذکور برای مطالعه بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

http://www.andisheqom.com/Files/faq.php?...urlId=2157
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، انصارالمهدی ، Night_World ، mahdy30na ، پرنیان ، محمد حسین ، fazel ، rahbin ، fatemeh-55 ، meisamtiger ، soshiant ، 313flowers ، Patriot ، 135 ، AS53 ، rezamohammadi
۹:۳۶, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اما السفينه فكانت لمساكين يعملون في البحر فاردت ان اعيبها و كان وراءهم ملك ياخذ كل سفينه غصبا (کهف79)

ربط آیه فوق را بعد از خواندن ارسال متوجه خواهید شد ان شاء الله

در ارسال قبل گفتیم شیاطین می توانند در عالم خیال افراد اثر گذاری کنند

تا کنون هر اختلافی بین بنی آدم رخ داده عمدتاً بین افرادی بوده که یکی از آنها نسبتی با ائمه نداشته اند

حال اگر ابلیس بخواهد یک دعوا بین این دو (مذهبی) راه بیندازد چکار می کند؟

در این تاپیک از یک فتنه احتمالی در آینده گفتم

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29308.html

حال به بررسی چند آیه می پردازم

انا جعلنا الشياطين اولياء للذين لا يومنون (اعراف27)

ما شياطين را دوستان كسانى قرار داديم كه ايمان نمى‏ آورند

الم تر انا ارسلنا الشياطين علي الكافرين توزهم ازا (مریم83)

آيا ندانستى كه ما شيطانها را بر كافران گماشته‏ايم تا آنان را [به گناهان] تحريك كنند (۸۳)

وان الشياطين ليوحون الي اوليايهم ليجادلوكم وان اطعتموهم انكم لمشركون (انعام121)

و شياطين به دوستان خود مطالبي مخفيانه القا مي‏كنند تا با شما به مجادله برخيزند و اگر از آنها اطاعت كنيد شما هم مشرك خواهيد بود!

در این تاپیک در مورد مراتب کفر گفتیم و گفتیم کسی که ولایت را بر نمیتابد نیز نوعی کافر است

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29262.html

وقتی شخصی به گناه روی آورد در واقع از ولایت خداوند و ائمه خارج شده و به درجه ای از کفر رسیده

در این موقع است که شیطان راهی برای نفوذ پیدا میکند

یکی از مهم ترین موارد بی اهمیتی نسبت به نماز است

این ارسال را ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid147710

نقل قول:سوره ی مومنون هم که با وصف مومنین شروع میشه
اولین صفت مومنان رو چی میگه؟
بله
میفرماید:
الَّذينَ هُمْ في‏ صَلاتِهِمْ خاشِعُونَ (2)
مومنین کسانی هستند که در نمازشان خاشعند
و بعد یکسری صفات دیگه رو بر میشمرد
تا میرسه به آخرین صفت مومنان که میشه چی؟
وَ الَّذينَ هُمْ عَلى‏ صَلَواتِهِمْ يُحافِظُونَ (9)
و مومنین کسانی هستند که بر نمازشان محافظت میکنند!

بین ایمان و دوری از شیاطین همیشه نسبتی مستقیم وجود دارد

اما تمام موارد بالا یک مقدمه طولانی تر از اصل صحبتم بود

اصل صحبت اینجاست که اگر شیاطین با وسوسه خود کاری کنند که یکی از طرفین که بر حق است در یک درگیری دچار گناه و کاهل نمازی شود و طرف دیگر که خطاکار است با کمک مستقیم شیاطین نه تنها به گناه نیفتد بلکه در انجام مستحبات و واجبات هم به او کمک کنند چه اتفاقی می افتد؟ (مورد مذکور در ابعاد بزرگ امت اسلامیست)

فردی که به گناه می افتد

• از رحمت خدا ناامید می شود.
  • در مورد شخص مقابلش نیز وقتی میبیند به ظاهر به درجاتی رسیده به شک می افتد و موضعش متزلزل می شود.

فردی که دچار کمک شیاطین می شود

• دچار غرور و تکبر می شود
  • در مورد شخص مقابلش نیز بدبین می شود

این یک نوع پیشرفته از مکاید شیطان است

تاکید می کنم منظور من در مقیاس بزرگ امت اسلامیست و مصداق خاصی برای آن نیاورید

اینگونه دو گروه از محبان اهل بیت با هم دشمن می شوند و فتنه شکل می گیرد

تنها شخصی در این فتنه برنده است که واقعا به ولایت تمسک داشته باشد

در مورد آیه ابتدای این ارسال

این آیه را نیز بخوانید

وعسي ان تكرهوا شييا وهو خير لكم وعسي ان تحبوا شييا وهو شر لكم والله يعلم وانتم لا تعلمون (بقره 216)

حدیث از امام صادق علیه السلام داریم که فرمودند:

چگونه خواهد بود، حالتان وقتی که بی امام هادی و راهنما شوید؟ بعضی از بعضی دیگر تبرّی می جویند، در آن زمان است که از یکدیگر جدا شده، پالایش و غربال می شوید، و در آن هنگام «تمیّزون» (متمایز می شوید).
و این، مرحلة نخست است که اشاره دارد به مرحله جدا شدن خبیث از طیّب.
و مرحلة دوم، «تمحّصون» (پالایش می شوید)؛ مانند پالایش سنگ معدن، مثل طلایی که ذوب می کنند و سپس به آن موادی می افزایند تا ناخالصی هایش جدا شود.
و مرحلة سوم، «تغربلون» (غربال می شوید)؛ مانند غربال کردن گندم، برای جداکردن گندم های تلخ و ضعیف که از غربال به پایین می افتند.
در روایتی از شیخ طوسی است، که وقتی امام به این جا رسیدند، آن را سه بار مطرح کردند؛
لایکون فرجنا حتیّ تغربلوا ثمّ تغربلوا ثمّ تغربلوا، یقولها ثلاثاً، حتیّ یذهب الله تعالی الکدر ویبقی الصّفوّ.
فرج ما نخواهد رسید، مگر آنکه غربال شوید و غربال شوید و غربال شوید، تا جایی که خداوند متعال، آلودگان را از پاکان جدا نماید.
یعنی این غربال مؤمنان در نزدیکی زمان ظهور، سه بار اتفاق خواهد افتاد.(الامامة و التبصرة، ص130؛ نیز: شیخ طوسی، الغیبة، ص 339 ؛ قرب الأسناد، ص 369؛ کلینی، اصول کافی، ج1، ص370 و ج8، ص67.)

در این فتنه کسی بسلامت عبور می کند که تزکیه نفس کرده و به ولایت به معنای واقعی تمسک پیدا کرده باشد

عبارتی که بیشترین قسم برایش خورده شده است

قد افلح من زکاها

باقی مطلب را نمی توانم بصورت واضح بگویم امیدوارم آن را متوجه شده باشید.

اما چرا عبارت جنگ مافوق نرم را انتخاب کردم؟

علت آن اینست که در جنگ نرم طرف ما شیاطین من الانس هستند و ما بر کارهای آنها کمابیش اشراف داریم ولی در این مورد تشخیص بسیار مشکل تر است و طرف ما شیاطین من الجن هستند و زمین نبرد هم فقط و فقط قلب و فکر ماست.

امیدوارم این منظورم را از این نوشته ها بصورت کامل منتقل شده باشد

لطفا نظرات خود را بیان کنید

لطفا این ارسال را چند بار بخوانید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، محمد حسین ، fazel ، meisamtiger ، fatemeh-55 ، 135 ، mahramaneh ، rezamohammadi
۱۳:۲۱, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۴۱ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:اما چرا عبارت جنگ مافوق نرم را انتخاب کردم؟

علت آن اینست که در جنگ نرم طرف ما شیاطین من الانس هستند و ما بر کارهای آنها کمابیش اشراف داریم ولی در این مورد تشخیص بسیار مشکل تر است و طرف ما شیاطین من الجن هستند و زمین نبرد هم فقط و فقط قلب و فکر ماست.

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام
با توجه به خط سیر فکری شما و نتیجه ای که احیاناً به لحاظ مافوق نرم بودن (!) این جنگ در صدد رسیدن به آن هستید، بنده به تیتر تاپیک اعتراض دارم به این دلیل ====> إنّ کَیدَ الشّیطان کان ضعیفا

در ثانی بسیار خوب بود اگر تفاوت عوالمی که ذکر کردید مثلاً به لحاظ چاکراهای انرژی و غیره رو عنوان میکردید تا کاربران متوجه بشن مرز این عوالم و تعاریف آنها دقیقاً به چه صورته، جهت مطالعه و کمک بیشتر در این باره به "خلق السماوات السّبع " [آسمانهای هفتگانه] در قرآن جستجو و تحقیق نمایید.

در مورد جن هم اشتباه قید کردید، جن دارای کالبد فیزیکی خاص خودش از نوع همین عالم مادی ولی بسیار لطیف است و دارای مرگ و زندگی ست. از نظر قرآن، جن از نوعی اشعه نفوذکننده خلق شده ====> مِن نارٍ سموم
جن دارای خلقت بسیار عجیب و شگفت انگیزی ست. اشعه نفوذکننده ای که دارای شعور و قابلیت بندگی خدای متعال را دارد [اعمال عبادی و پذیرش ولایت بر او همچون انسان واجب است]، منتها هیچ گاه پیامبری از آنان نیامد، زیرا پیامبر هر امّت باید از جنس آن امّت باشد [برای انسان از جنس انسان] و اینکه پیامبرانی بودند که بر اجنه هم تبلیغ دین می کردند اشاره به مقام انسان از بابت فرب الهی دارد، چه اینکه انسانی که باتوجه به محدودیت های بشری خود به لحاظ مراتب ربّانی، نسبت به جن در سطح بالاتری قرار بگیرد، شایستگی ولایت بر آنان را نیز دارد و با قدرت ولایی-الهی خود می تواند بر محدودیت های بشری خود نیز فائق آید.

جن قابلیت امداد رسانی و کمک و عمل و عکس العمل دارد، کمااینکه در روایات ظهور می خوانیم که از جمله یاوران حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، جنیان هستند همان طور که از ملائکه هم در این امر مشارکت دارند.

در مورد نهی کردن از کمک گرفتن از آنها، نهی و ذمّ به دلایل باب شدن مسائلی چون رواج سحر و جادو و مسئله شِرک و دوری از مبانی توحیدی بوده ولی نفی و انکاری در باب آن نیست، بلکه قرآن در آیات انتهایی سوره شعراء، به خبر رسانی و کمک گرفتن از آنهااشاره دارد، همین طور در آیات انتهاییِ سوره صافات.

در مورد تأثیراتی که اجنه بر انسانها می گذارند، این امر به لحاظ طیف انرژی و تأثیر بر کالبد اختری انسان است نه بر عقل و شعور او. به این معنا که جن، بر چاکراهای انرژی انسان با توجه ماهیّت لطیفی که دارد و چهار بُعدی بودنش، قادر است بر طیف انرژی کالبد اختری انسان، اثر بگذارد. به این معنا که با تصرف در بخش کالبد اختری، چاکراهای انرژی[کانالهای انرژی] کالبد انسان را دچار تغییر کند. این تغییر را شخص به صورت مثلاً سر درد نامتعارف و یا التهاب بر روی پوست و غیره، بنا به نوع مداخله در چاکراهای انرژی و ایجاد تداخل در آنها، احساس می کند و به این فُرم در عالم ماده، قابل درک می شود.

همیشه امداد و کمک اجنّه منفی و بد نیست، برخی از آنان که ولایت الله و ائمه(علیه السلام) را پذیرا هستند، به مومنان نیز کمک می کنند [توجه: بدون درخواست انسان از آنها]. نظیر زمانی که امام حسین(علیه السلام)، از مدینه به سمت مکه خارج شدند، در خارج از مدینه، گروهی از جنیان نزد حضرت آمده و تقاضای اجازه جهت امداد و نصرت آن حضرت، نمودند که با مخالفت آن جناب مواجه شدند. نکته: از همین مطلب استنتاج می شود که جن بر عالم ماده، نیز تأثیر می گذارد وإلاّ نصرت آنها در رکاب سیدالشهداء (علیه السلام) در گذشته و در رکاب حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در آینده، بی معنا خواهد بود. نصرت ملائکه هم از همین جنس است. منتها اثرگذاری آنها، تفاوتهایی دارد که به بحث عوالم که در قرآن اشاره شده برمی گردد. یک مورد رو فقط اشاره کنم، جنّی که در سوره نمل به آن اشاره شده که آن جن به حضرت سلیمان(علیه السلام)، عرض کرد: من قادرم در یک چشم به هم زدن، تخت بلقیس را برای تو در اینجا ظاهر کنم [= به اینجا بیاورم].

مطلب زیاده و وقت ما ناکافی !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، محمد حسین ، meisamtiger ، 135 ، rezamohammadi ، حضرت عشق
۱۳:۲۸, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:
با توجه به خط سیر فکری شما و نتیجه ای که احیاناً به لحاظ مافوق نرم بودن (!) این جنگ در صدد رسیدن به آن هستید، بنده به تیتر تاپیک اعتراض دارم به این دلیل ====>
إنّ کَیدَ الشّیطان کان ضعیفا

مافوق نرم بودن به این معنی بود که کار ظریف تر و لطیف تر است

نقل قول:
در ثانی بسیار خوب بود اگر تفاوت عوالمی که ذکر کردید مثلاً به لحاظ چاکراهای انرژی و غیره رو عنوان میکردید تا کاربران متوجه بشن مرز این عوالم و تعاریف آنها دقیقاً به چه صورته، جهت مطالعه و کمک بیشتر در این باره به "خلق السماوات السّبع " [آسمانهای هفتگانه] در قرآن جستجو و تحقیق نمایید.

چاکراهایی که ذکر کردید و من بصورت کاملا قبولشان ندارم(ناقص قبول دارم) در حوزه عالم ناسوت دسته بندی میشن

آسمان های 7گانه نیز نوع دیگری از دسته بندی هستند که ربطی به این ندارند

به محتوای این عوالم توجه کنید تا متوجه فرق آنها شوید

نقل قول:
در مورد جن هم اشتباه قید کردید، جن دارای کالبد فیزیکی خاص خودش از نوع همین عالم مادی ولی بسیار لطیف است و دارای مرگ و زندگی ست. از نظر قرآن، جن از نوعی اشعه نفوذکننده خلق شده ====>
مِن نارٍ سموم

جن به عالم ملکوت دسترسی دارد

البته به ملکوت اعلی دسترسی ندارد

چطور وارد خواب و خیال شما می شود؟

نقل قول:
جن قابلیت امداد رسانی و کمک و عمل و عکس العمل دارد، کمااینکه در روایات ظهور می خوانیم که از جمله یاوران حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، جنیان هستند همان طور که از ملائکه هم در این امر مشارکت دارند.

در مورد نهی کردن از کمک گرفتن از آنها، نهی و ذمّ به دلایل باب شدن مسائلی چون رواج سحر و جادو و مسئله شِرک و دوری از مبانی توحیدی بوده ولی نفی و انکاری در باب آن نیست، بلکه قرآن در آیات انتهایی سوره شعراء، به خبر رسانی و کمک گرفتن از آنهااشاره دارد، همین طور در آیات انتهاییِ سوره صافات.

در مورد تأثیراتی که اجنه بر انسانها می گذارند، این امر به لحاظ طیف انرژی و تأثیر بر کالبد اختری انسان است نه بر عقل و شعور او. به این معنا که جن، بر چاکراهای انرژی انسان با توجه ماهیّت لطیفی که دارد و چهار بُعدی بودنش، قادر است بر طیف انرژی کالبد اختری انسان، اثر بگذارد. به این معنا که با تصرف در بخش کالبد اختری، چاکراهای انرژی[کانالهای انرژی] کالبد انسان را دچار تغییر کند. این تغییر را شخص به صورت مثلاً سر درد نامتعارف و یا التهاب بر روی پوست و غیره، بنا به نوع مداخله در چاکراهای انرژی و ایجاد تداخل در آنها، احساس می کند و به این فُرم در عالم ماده، قابل درک می شود.

همیشه امداد و کمک اجنّه منفی و بد نیست، برخی از آنان که ولایت الله و ائمه(علیه السلام) را پذیرا هستند، به مومنان نیز کمک می کنند [توجه: بدون درخواست انسان از آنها]. نظیر زمانی که امام حسین(علیه السلام)، از مدینه به سمت مکه خارج شدند، در خارج از مدینه، گروهی از جنیان نزد حضرت آمده و تقاضای اجازه جهت امداد و نصرت آن حضرت، نمودند که با مخالفت آن جناب مواجه شدند. نکته: از همین مطلب استنتاج می شود که جن بر عالم ماده، نیز تأثیر می گذارد وإلاّ نصرت آنها در رکاب سیدالشهداء (علیه السلام) در گذشته و در رکاب حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در آینده، بی معنا خواهد بود. نصرت ملائکه هم از همین جنس است. منتها اثرگذاری آنها، تفاوتهایی دارد که به بحث عوالم که در قرآن اشاره شده برمی گردد. یک مورد رو فقط اشاره کنم، جنّی که در سوره نمل به آن اشاره شده که آن جن به حضرت سلیمان(علیه السلام)، عرض کرد: من قادرم در یک چشم به هم زدن، تخت بلقیس را برای تو در اینجا ظاهر کنم [= به اینجا بیاورم].

ببینید همانطور که گفتم بحثم سر شیاطین من الجن هست نه کل اجنه

پس این صحبتاتون اطلاعات اضافی بودند

خیلی ممنون که مطالب را خواندید

پیام خصوصیتون رو هم باز کنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راسخون ، محمد حسین ، meisamtiger ، پرنیان ، AS53 ، rezamohammadi
۱۴:۱۵, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آذر/۹۲ ۱۲:۳۶ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:ببینید همانطور که گفتم بحثم سر شیاطین من الجن هست نه کل اجنه

پس این صحبتاتون اطلاعات اضافی بودند

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام مجدد

در خلقت جن و نحوه اثرگذاری آنها، تفاوتی نیست که شما این طور مطرح می کنید. درسته بنده، به طور کلی پاسخ دادم ولی مطالبی که عنوان کردم دارای نکات بسیاری هست که بحث شما رو در بسیاری نقاط منتفی می کنه. البته بحث قرآنی "خلق السماوات السبع" به لحاظ خلقت هستی، بحث متفاوتی می تونه باشه ولی از نظر عوالم ربّانی، بی ارتباط نیست. به عنوان مثال: در معراج، جبرئیل به مقامی از منظر همین عوالم می رسه که دیگه نمی تونه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو همراهی کنه !

و اما مطلبی که به این صورت مطرح کردید:
نقل قول:چطور وارد خواب و خیال شما می شود؟

قضیه خواب و رویا مربوط به کالبد اختری انسان می شود که امام صادق(علیه السلام) نیز به آن اشاره کرده اند و بنده هم نکته ای رو بهش اشاره کردم که دقت نکردید :

نقل قول:در مورد تأثیراتی که اجنه بر انسانها می گذارند، این امر به لحاظ طیف انرژی و تأثیر بر کالبد اختری انسان است نه بر عقل و شعور او.

و اما نکته آخر:

اینکه عنوان کردید: جنگ مافوق نرم و گفتید دلیلش ظرافت بسیارش هست، به نظر بنده، ظرافتش از ارتباط گرفتن ائمه(علیهم السلام) و توجه اونها به گناهکارانی مثل ما بیشتر نیست بلکه کمتره. در این مورد به بحث "هدایت باطنی" مراجعه نمایید.
در مورد ظرافت عملکرد شیاطین، از دیدگاه قرآن، اگر "فرقان" داشته باشید عمل اونها هرچقدر ظریف باشه باز هم قابل درک و اجتناب پذیره.

و اما پیام خصوصی:

تقریباً میدونم چی میخاین بگین. به لحاظ زمانی هم محدودیت دارم. [دو مقاله آماده کردم که می بایست تایپ و آماده تحویل بشه]. با جنگولک بازی هم مخالفم. Wink

امضای TaHa.313
[تصویر: header_logo_gray.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، rezamohammadi ، حضرت عشق
۱۴:۲۲, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:
در خلقت جن و نحوه اثرگذاری آنها، تفاوتی نیست که شما این طور مطرح می کنید. درسته بنده، به طور کلی پاسخ دادم ولی مطالبی که عنوان کردم دارای نکات بسیاری هست که بحث شما رو در بسیاری نقاط منتفی می کنه. البته بحث قرآنی "خلق السماوات السبع" به لحاظ خلقت هستی، بحث متفاوتی می تونه باشه ولی از نظر عوالم ربّانی، بی ارتباط نیست. به عنوان مثال: در معراج، جبرئیل به مقامی از منظر همین عوالم می رسه که دیگه نمی تونه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو همراهی کنه !

لطفا منتفی کنید صحبتمو

در همان معراج هم پیامبر از عالم جبروت گذشتند

صحبتتون ناقض صحبت های من نبود و البته چیز جدیدی رو هم اثبات نکرد

نقل قول:
در مورد تأثیراتی که اجنه بر انسانها می گذارند، این امر به لحاظ طیف انرژی و تأثیر بر کالبد اختری انسان است نه بر عقل و شعور او.

لطفا حدیث امام صادق که این صحبت های شما را تصدیق می کند را نشان دهید

عقل هم از خیال انسان بالاتر است و جن تصرفی در آن ندارد

.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi
۱۵:۰۴, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۵:۵۱ توسط راسخون.)
شماره ارسال: #8
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم ثالثیاً

مرز عوالم رو مشخص نکردید، مرزها رو تعیین کنید تا برای دیگران، بحث ملموس باشه.
نقل قول:در همان معراج هم پیامبر از عالم جبروت گذشتند
صحبتتون ناقض صحبت های من نبود و البته چیز جدیدی رو هم اثبات نکرد

درست مثل این می مونه که از بنده بخاین، مراحل دقیق و جزئیات مسائلی نظیر "طی الأرض" و "طی الزّمان" رو توضیح بدم.
نقل قول:شیاطین از جنس اجنه در عالم ماده عمدتاً نمی توانند اثری بگذارند (در موارد بسیار بسیار نادر با شرایط خاص)
[b]اما می توانند در عالم خودشان در فکر و خیال انسان اثر بگذارند

این قسمت، منتفیه. شیاطین در همین عالم ماده، زندگی می کنند و اثرگذاری آنها هم در همین عالم هست نظیر بحث نصرت و بحث اثرگذاری بر روی کالبد اختری انسان که به آن اشاره شد. کالبد اختری انسان نیز چه خواب باشه چه بیدار، همیشه با اوست تا زمانی که فوت کنه. ابلیس، به نقل از قرآن "عدو مبین" هست و لیکن، قضیه «وسوسه» و امثالهم دارای درجاتی هست که شما می بایست به این درجات بپردازید، نه عوالم.
شیاطین، عالم دیگری ندارند که متعلق به آن باشند، بلکه دارای بُعد فیزیکی بیشتری هستند که به آنها قابلیت جابجایی و اِشراف خاصی را می دهد که انسان عادی دارای آن نیست، چون محدودیت فیزیکی و کالبدی دارد. این صحبتهایی می کنید شخص رو یاد عرفان "کابالا" میندازه که در آن معتقدند شیاطین از عالم خودشان بر آنها نازل میشن و بحث درخت زندگی و امثالهم.

و اما حدیث امام صادق(علیه السلام):

در حديث معتبر منقول است كه از حضرت امام جعفر صادق عليه السلام پرسيدند، كه چه سبب دارد مؤمن گاهى خواب مي بيند و اثر از آن ظاهر نمي شود، فرمود كه چون مؤمن بخواب ميرود روحش بجانب آسمان حركت مى كند، پس آنچه روح مؤمن در ملكوت آسمان مى بيند، در محل تقدير و تدبير آن حق و اثرش ظاهر ميشود، آنچه در زمين و هوا مى بيند، خواب پريشان است، راوى پرسيد كه آيا روحش هم به آسمان ميرود و هيچ در بدن نمى ماند، فرمود كه اگر چنين باشد، خواهد مُرد، بلكه از بابت (مانند)آفتابست كه در آسمان است و روشنى و شعاعش ‍ در زمين است، همچنين روح اصلش در بدن است و پرتوى از او بآسمان حركت ميكند. *

در اینجا حضرت، اشاره به حرکت کالبد اختری انسان در هنگام مشاهده خواب و رویا و در عین حال، حفظ اتصال آن با کالبد جسمانی می کنند.

*
منبع : حليه المتّقين - علاّمه محمّد باقر مجلسی رحمه الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق
۱۵:۳۴, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
با تشکر از شما
یکی از ظرایف کار شیاطین در تضلیل انسان القاء وسوسه مطابق با هواهای نفسانی در انسانه بگونه ای که طرف خیال می کنه این وسوسه شیطان از خود شخصه و این وسوسه رو به جمع افکار خودش راه می ده یعنی اصلا تشخیص این رو نمی ده که این فکر ی که تو سرشه از شیطانه یا از خودش . و قتی این فکر شیطانی موافق با هواهای نفسانی هست و شخص هم عقل و اراده اش مغلوب هوای نفس باشه شخص می گه دلم اینو می خواد ! در حالی که این خواست شیطانه نه او . در مقابل الهامات رحمانی هست که مطابق با فطرت انسانی درون انسان ایجاد میشه که اگر شخص عقل و اراده اش مغلوب هوای نفس باشه نمی تونه از این الهامات رحمانی استفاده کنه و میگه دلم اینو نمی خواد !
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، راسخون ، meisamtiger ، حضرت عشق
۱۵:۳۵, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۵:۳۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
نقل قول:
درست مثل این می مونه که از بنده بخاین، مراحل دقیق و جزئیات مسائلی نظیر "طی الأرض" و "طی الزّمان" رو توضیح بدم.

[b]من چنین چیزی رو نخواستم

واضح گفتم

نقل قول:
و اما حدیث امام صادق(علیه السلام):

در حديث معتبر منقول است كه از حضرت امام جعفر صادق عليه السلام پرسيدند، كه چه سبب دارد مؤمن گاهى خواب مي بيند و اثر از آن ظاهر نمي شود، فرمود كه چون مؤمن بخواب ميرود روحش بجانب آسمان حركت مى كند، پس آنچه روح مؤمن در ملكوت آسمان مى بيند، در محل تقدير و تدبير آن حق و اثرش ظاهر ميشود، آنچه در زمين و هوا مى بيند، خواب پريشان است، راوى پرسيد كه آيا روحش هم به آسمان ميرود و هيچ در بدن نمى ماند، فرمود كه اگر چنين باشد، خواهد مُرد، بلكه از بابت (مانند)آفتابست كه در آسمان است و روشنى و شعاعش ‍ در زمين است، همچنين روح اصلش در بدن است و پرتوى از او بآسمان حركت ميكند. *

در اینجا حضرت، اشاره به حرکت
کالبد اختری
انسان در هنگام مشاهده خواب و رویا و در عین حال، حفظ اتصال آن با کالبد جسمانی می کنند.

کالبد اختری را از کجا استخراج کردید؟

اینجا گفته روح در ملکوت آسمان می بیند

ملکوت

همین
نقل قول:
در مورد ظرافت عملکرد شیاطین، از دیدگاه قرآن، اگر
"فرقان"
داشته باشید عمل اونها هرچقدر ظریف باشه باز هم قابل درک و اجتناب پذیره.

بحث همین بود

تزکیه نفس با توسل به ولایت

لطفا مطالب رو انقدر زود ویرایش نکنید

در ارسال بعدی قرار دهید متوجه شوم نوشتید

نقل قول:
مرز عوالم رو مشخص نکردید، مرزها رو تعیین کنید تا برای دیگران، بحث ملموس باشه.

مرزشان غیر قابل درک است

محتوای آنها گویای این پیچیدگیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راسخون ، محمد حسین ، meisamtiger ، پرنیان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا