|
خدایا دوستت دارم ...
|
|
۳:۰۲, ۲۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۱۰:۳۶ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خدایا دوستت دارم نه فقط به خاطر این که منو همین طور که هستم دوست داری ... به خاطر این که دوست داری خیلی بهتر از این باشم که هستم ...
خدایا دوستت دارم نه فقط به خاطر این که به یاد منی وقتی همه منو تنها گذاشتن و فراموشم کردن ... به خاطر این که وقتی همه به یادم هستن و دور و برمو گرفتن و من فراموشت کردم تو هنوز هم به یاد منی ... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۶, ۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۲ ۲۱:۰۹ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خدایا تو چه بی صدا و بی منت میبخشی و من چه حسابگر و با منت عبادت میکنم .
|
|||
|
|
۲۱:۵۴, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خدایا دوستت دارم وهمین که بدانم تونیزمرا دوست داری برایم کافی است.......خدایادوستت دارم قلب وروح وجسمم مملووازاین دوست داشتنه........ممنوم که خدای منی خدایادوستت دارم
|
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خدایا دوستت دارم
خدایا ممنونم که من رو در بدترین شرایط زندگیم قرار دادی ممنونم که انقدر من رو تحت فشار روحی و روانی و مالی قرار دادی ممنونم که من رو تو چند راهی قرار دادی و راهی رو که میدونم بدترین هستش برام باز گذاشتی تا راحتتر به سمتش برم ممنونم که داری برام سخت میگیری میدونم با این کار داری من رو برای گامهای بزرگ آماده میکنی و از اون مطمئن تر به اینم که منو تنها نمیذاری قبول دارم خیلی سخته اما من از پسش بر میام شاید راه امتحان کردن من هم این باشه راضیم به رضای تو خدایا تو هر شرایطی که باشم دوست دارم . |
|||
|
|
۱:۲۵, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
« قل ياعبادي الذين أسرفوا على أنفسهم لا تقنطوا من رحمة الله إن الله يغفر الذنوب جميعا إنه هو الغفور الرحيم » (زمر، 53) خدای من !پیامت را دریافت کردم. من دیگر با شیطان حرفی ندارم !! به او اعتماد ندارم !! من فقط به تو امید و اعتماد دارم ... قلبم را پیشکش آورده ام ... دستم را بگیر ... بیا با هم صحبت کنیم ! ....
|
|||
|
|
۲۲:۴۵, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
الهی نمیگویم دستم را بگیر . . . عمریست گرفته ای . . . مبادا رهایش کنی
|
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
تو را به تو شناختم،و تو مرا بر هستى خود راهنمايى فرمودى،و به سوى خود خواندى، و اگر راهنمايى تو نبود،من نميدانستم تو كه هستى؟ سپاس خداى را كه مىخوانمش و او جوابم را مىدهد،گرچه سستى مىكنم گاهى كه او مرا مىخواند، و سپاس خداى را كه درخواست مىكنم و او به من عطا مىنمايد،گرچه بخل مىورزم هنگامى كه از من قرض بخواهد، و سپاس خداى را كه هرگاه خواهم براى رفع حاجتم صدايش كنم،و هرجا خواهم براى رازونياز با او بىپرده خلوت كنم و او حاجتم را برآورد، سپاس خداى را كه غير او را نمىخوانم،كه اگر غير او را مىخواندم دعايم را مستجاب نمىكرد، و سپاس خداى را كه به غير او اميد نبندم،كه اگر جز به او اميد مىبستم نااميدم مىنمود، و سپاس خداى را كه مرا بخويش وا گذاشت،ازاينرو اكرامم نمود،و به مردم وا نگذاشت تا مرا خوار كنند، و سپاس خداى را كه با من دوستى ورزيد،درحالىكه از من بىنياز است، و سپاس خداى را كه بر من بردبارى مىكند تا آنجاكه گويى مرا گناهى نيست! پروردگارم ستودهترين موجود نزد من بوده و به ستايش من سزاوارتر است.
"دعای ابو حمزه ثمالی -امام سجاد (علیه السلام)"
|
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۹/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دلت که گرفت، دیگر منت زمین را مکش، راه آسمان باز است، پر بکش، او همیشه آغوشش باز است،نگفته تورو میخواند؟ اگر هیچکس نیست، خدا که هست........
|
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خداوندا ! آزادم کن ... از هوای نفس ... از مکر شیطان ... از خود نمایی های دنیای دون ! و از هر چه غیر تو ست ..... آزادم کن .... إِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَ الانْقِطَاعِ إِلَيْكَ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| میخوام برگردم خدایا ... | badman | 30 | 10,455 |