|
ربط های خانم و آقای قاجار
|
|
۹:۲۴, ۲۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۹:۰۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا ضمن احترام به تاپیک های مربوط به حجاب و خانواده این تاپیک رو بدون قضاوت شخصی فقط بخونید. اگه بعد خوندن گفتید همش تقصیر مرد هاست ویا زن هاست .حق الناس نوشته هام گردنتون. تقصیر همه ی ماست. ******************************************************************************************* همه ی مرد ها تو خونشون کمی از زورگویی های آقا محمد خان قاجار رو دارن. ![]() داستان وقتی شروع میشه که مرد میاد خونه .خانم خوبه خونه دار میگه خستم مگه چیکار کردی؟ ظرف شستن و بچه داری هم کاری داره زن! این جای کار رو خراب کردی.خرابکاری تاریخی.مامان بچه هات به طفل معصوم دخترات میگه : مامانی مثل من نشیا .دختر بیچاره : باشه مامان مامانش یه خانم محجبه ی چادری یا مانتویی مهربونه ![]() ![]() بیچاره فکر میکنه اگه چادر نداشته باشه و مانتوش تنگ تر بشه یعنی مثل مامانش نیست مثل مامانش بغض نداره . دیدی آقا چه راحت دختران شبیه مادران نشدن تو رو خدا این دفعه به خانمت بگو خسته نباشی خانم خانه دار بابا پاکی نصفه دینه این خانم خانه دار داره نصفه دین رو میاره خونت تو این فصل بی اعتقادی نصف دین خیلیه خیلی باور کن بزار تاپیک 50 سال بعد تالار بیداری اندیشه بشه ربط مردان قدرشناس و با حجابی ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با تشکر
به نظرم بهتربود اون خانم به فرزندانش قدردانی رو یاد بده و مثلا به جای اینکه به دخترش بگه : بزرگ شدی مثل من نشیا . هم به دختر و هم مخصوصا به پسرش بگه وقتی بزرگ شدید مثل پدرتون قدرنشناس نباشید و قدر زحمات اطرافیان و خصوصا همسرتون رو بدونید . بالاخره مادر نقش تربیتی مهمی تو خونه داره . |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خوب البته بچه ها بيشتر اون چيزي را ياد مي گيرند كه مي بينند و كمتر آنچه را كه شنيده اند به ياد مي سپارند.
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
آقایون کمی ژنتیک قاجار رو دارن ( خوب همه هم نه اما 99.99 درصدشون ).خانم رفته آرایشگاه و منتظره آقای خونه مرد خسته میاد و اصلا نمی فهمه . مرد خسته قضیه ش فرق میکنه( این مرد حرمت داره . نون حلال حرمت داره . یه چایی و نگاه بانو حقشه )اما مرد قاجاری میگه: اینا چیه مالیدی به صورتت? صبح تا شب کار کن خانم بماله به صورتش![]() اه ! خراب کردی اقا باز که.اون خانوم دوست داشت ببینیش. دوست داره این جلوه نمایی رو میدی. خوب 2 حال داره اقا یا فکر کردی با همین ارایش شاید بره بیرون تندی کردی یا شایدم بی ارایش دوست داری تو هر دو مورد بازم حق نداشتی این جوری برخورد کنی ![]() هوای جلوه نمایی خانومت رو داشته باش. خوب یه کلمه میگفتی زیباییت برای من یه کلمه میگفتی تو بدون ارایش هم واسم عزیزی همین کلمات معجزه ای میکنن که خبر نداری هوای خانم خونه رو داشته باش نزار عقده دیدن بیاد خیابون بیرون شکارچی زیاد شده از من گفتن ربط مرد خوش رفتار و با حجابی رو کم نگیر![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۲ ۱۷:۵۰)skyeygirls نوشته است: اغراق نمی کنید؟ چند درصد آقایان اینطور هستند؟ |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:اغراق نمی کنید؟ فکر میکنم راست میگه برادر ...اگه مردها واسه همسرشون ارزش قائل بودند وضع خیابون ها اینجوری نمیشد! همین کارها رو کردیم خانم ها جو گیر شدن میخوان همه ی کارهای مردونه رو انجام بدن تا ثابت کنن که ما هم میتونیم کار کنیم اینقدر ما رو به خاطر ظرف شستن و نگهداری بچه تحقیر نکنید . |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۲ ۱۸:۰۴)Reza2035 نوشته است: فکر میکنم راست میگه برادر ...اگه مردها واسه همسرشون ارزش قائل بودند وضع خیابون ها اینجوری نمیشد! همین کارها رو کردیم خانم ها جو گیر شدن میخوان همه ی کارهای مردونه رو انجام بدن تا ثابت کنن که ما هم میتونیم کار کنیم اینقدر ما رو به خاطر ظرف شستن و نگهداری بچه تحقیر نکنید . داداش رضا هر دو طرف مقصرند و البته ماهواره و خیلی چیزها در کل دوری از اسلام |
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۲۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۲۱:۰۷ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: اغراق نمی کنید؟ مخاطب گرامی ، تعریف شما از غیرت مردانه چیست ؟ غیرت یعنی همه ی این نکات ریز. سخته غیرت داشتن.راه آسونش همین کار هایی هست که مردان قاجاری میکنن. قبول .کمی اغراق کردم . همه ی مرد ها قاجاری نیستن. |
|||
|
|
۹:۱۰, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آقای قاجاری : هیچوقت به یک زن نگو تو نمیتونی کار زن نیست این دو جمله ی مخرب الان مثل بمب اتم کار خودش رو کرده. تجربه شخصی : فقط رفتن برای خرید 2 عدد واشر برای شیر های خانه و گفتن مرد فروشنده که کار شما نیست ( با طعنه ). شاگردم رو بفرستم ? کاری کرد که الان من به تعمیر آبگرمکن هم فکر میکنم . دختر آچار بدست شدم تنها با این جمله. ربط داره همه چی به هم
باور بفرمایید ![]() |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول: البته خیلی چیزا نه زن میتونه . نه کارشه و نه در شانش! مثلا هر وقت خرید میریم بار رو خودمون بکش بکش میاریم یه کیلوشم نمیدیم دست خانم کارای سخت و حمالی و مرغ تکه کردن و سر قوطی باز کردن هم با خودمونه حتی در نوشابه!!! ظرافت و حیای زن اصلا خیلی کارا رو بر نمیداره . ما حتی در نونوایی هم هیچ وقت نمیزاریم اهالی اناث منزل برن . البته تونستی میتونند ولی احترام زن واجبه بعد هم هیچ کس اینجوری نیست . که شما نوشتین ! حداقل خیلی کم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: khs6xpu1d3ijqddusf8.jpg]](http://kocholo.org/img/images/khs6xpu1d3ijqddusf8.jpg)

).
صبح تا شب کار کن![[تصویر: win091fs55gwfuq8m9k.jpg]](http://kocholo.org/img/images/win091fs55gwfuq8m9k.jpg)
![[تصویر: tjhtyhn20z1ktxzhlz77.jpg]](http://kocholo.org/img/images/tjhtyhn20z1ktxzhlz77.jpg)