|
حرف های من کوفت واژه ی فمینیستی نیست.
|
|
۲۳:۲۶, ۳۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۱:۴۴ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان داستان پرسش کوفت واژه ی فمینیستی از تهمت به یادداشت های من شروع شد : بعد از یادداشت من ( تسویه حساب با مرد مردودی و یادداشتش ( زن یعنی فعال در آشپزخانه و اتاق خواب ) زن یعنی ظریف، نه فعال حقوق بشر در اتاق خواب زن یعنی مادر ،نه وسیله ای برای ادامه ی نسل زن یعنی هنر، نه آشپز حقوق بگیر و در کسری از ثانیه تاپیک ( اسلام زن فمینیسم ) باز شد و تهمت فمینیستی زده شد . دوستان زن در لابه لای تهمت فمینیستی گم شده است.گوش درد تاریخی گرفتیم که تا حرف میزنیم میگویند فمینیستی با سرعت نور. تعریف این کوفت واژه ی فمینیستی چیست ؟ تعریف سرعت نور کوفت واژه ی فمینیستی. ************************************************** 1)در ضمن کپی تعریف فمینیست رو همه ی ما از گوگل درمیاریم . تعریف سریع این کلمه چیه 2) اگر احادیث میگذارید .با ذکر منبع و لینک تفسیر باشد. 3) به یکدیگر احترام بگذاریم و بازی نخ نمای دعوای زن و مرد را دوستان وارد تاپیک نکنند . بازی دوستانی که با بی احترامی به زن و مرد مخاطبان را به جان هم میندازد و تاپیک را وارد حاشیه میکند . بازی ذهن های بی سلیقه را وارد تاپیک نکنید. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۶, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
کی گفته که : نقل قول: کسی همچین حرفی رو نزده. خود دستور اسلامه که : آموختن علم بر هر زن و مردی واجب است این یعنی چی؟؟!! یعنی پرورش استعداد، یعنی استفاده از مغز!! خود بنده، در رشتم، نخبه ی برگزیده ی کشوری هستم ، که اگه غیر این بود، باید کنج خونه می نشستم نقل قول: ببخشید مگه این کارا ایرادی دارن؟؟!!! اگه مردا تو میدان نبرد می تونن جهاد کنن و به شهادت برسن، جهاد و شهادت زن خوب همسرداری و بچه داری کردنه اینجا تو بحث ها همه چی با هم قاطی شدنو خوب و بد در هم ادغام حرف اصلی اون وسط گم شده |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۷/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۲ ۱۵:۰۰ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۴:۴۹)110 نوشته است: واژه فمینیست کارکرد یک چماق رو داره! چماقی که تا امثال شما خواستند حرفی بگزنند به کسری از ثانیه بر سر شما فرود بیارند!بدیش اینه ک بعضی از لفظ فمنیست می ترسن و دوس ندارن بهشون بگن فمنیست خوبه اگه فمنیست ها نبودن زنها الان شلوار هم نمی تونستن بپوشن!!!!!!!!!!!!!!!! موهاشون کوتاه نمی تونستن بکنن!! نخندین! من خودم فرانسه ک رفتم از ی خانم اونجا شنیدم ک در تاریخهاشون بوده همچین چیزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی زنها حتی حق نداشتن برای موهاشون تصمیم بگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من فک میکنم بعضی ناظرا مهربون مثل خانم حدیث خعلی ایده الی فک می کنن واقعیت این نیس!!!!!!!!!!!!!! خبر دارین تو عربستان ی دختر همسن من کشتن ک با عروسی اجباری مخالفت کرده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تو کشورهای جهان سوم دختر هنوز حق نداره برای خودش تصمیم بگیره!!!!!!!!!! و ی سری قانون از ای بی قانونی ها حمایت میکنه زنده باد فمنیست ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۷/آذر/۹۲ ۱۴:۵۶)مصباح نوشته است: کسی همچین حرفی رو نزده. خود دستور اسلامه که : آموختن علم بر هر زن و مردی واجب استپس چرا اومدن کلی رشته (70 تا) برا دخترا حذف کردن از دانشگاه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا برا دخترا تصمیم میگیرن چی بخونن چی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای 70 تاش پسرونه بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای کارشون خلاف اسلام و شرع بود (۷/آذر/۹۲ ۱۴:۵۶)مصباح نوشته است: ببخشید مگه این کارا ایرادی دارن؟؟!!!بچه داری شوهرداری ایرادی نداره دوسم!!!!!!!!!!! ولی ن ب شکلی ک الان تو جامعه ما تبلیغ میشه!!!!!!!! دارن میگن: زن دانشگاه نره سر کار نره ب خودش نرسه ب استعدادهاش نرسه فقط بچه بیاره و شوهر داری کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! انگار زن ی روباته و هیچ استعداد و احساس نداره و باید خودش وقف مرد کنه
|
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:بله که پسرونن از کسی که این راهو رفته بشنو!!! آخه چه معنی می ده دختر بره نمی دونم مهندسی معدن، استخراج، اکتشاف و... بخونه!!! پس ظرافتای زنونه چی می شه؟؟!!! هزار تا رشته ی دیگه داریم که با روحیات زنانه سازگاره، برن تو اون رشته ها رشته هارو حذف کنن که از اول نری خوبه، یا اینکه بخونی بعد بفهمی تو اون زمینه در صنعت جایی برای زن نیست؟؟!! نقل قول:بچه داری شوهرداری ایرادی نداره دوسم!!!!!!!!!!!ولله تا اونجا که من در اطرافیانم دیدم، زن همه کار کرد : درس خوند، به استعدادش رسید، سر کارشم رفت، ولی 99 درصدشون فهمیدن که هیچی ارزش نگهداری خونه و خونوادشو نداره |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ببخشین!!
پس چرا پسر میره پرستاری!!!!!!!!!!!!!!!!!! میره شغل اشپزی خیاطی !!!!!!!!!!!!!!! اینا با روحیات مرد سازگاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا برا مردا تصمیم نمیگیرن ک چی بخونن چی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه بقیه رشته ها کار هست ک میگین برا دختر نیس!!!!!!! شاید ی دختری علاقه داشته باشه ب ای کارها!!!!!!!!!!!!!!! کسی حق نداره جلوی علاقه او بگیره ب بهانه بیکاری!!!!!!!!!!! بعدشم مگه همه میرن دانشگاه کار کنن میرن دانشگاه برای بالا بردن فرهنگ اطلاعات دانش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:ببخشید : آقایون پرستار نمی خوان؟؟!! خیاط نمی خوان؟؟!! هتلها و رستورانا، آشپز نمی خوان؟؟!! و ... این دو تا رو باهم قاطی نکنید نقل قول:نه همه برا کار کردن دانشگا نمی رن، ولی همه هم برای بالا بردن فرهنگ!!! دانشگا نمی رن خب من که قراره با مدرک نرم سرکار و بشینم تو خونه، من که صرفا قراره برا بالا بردن فرهنگ برم دانشگا، بهتر نیست که با یه رشته ی کاربردی تر بشینم تو خونه، که به کارم بیاد مثلا مدرک مهندسی استخراجو بگیرم که فرهنگم بره بالا؟؟!!! رشته های دیگه ای هم برای بالا بردن فرهنگ و استفادش در خونه هست |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۲۱)مصباح نوشته است: ببخشید : آقایون پرستار نمی خوان؟؟!!قاطی نکردم!!!!!!!! ای کارها زنونه است با روحیات مردها سازگار نیس!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه چ عیبی داره زن بره هتل و رستوران اشپزی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمیزتر هم هستن زنها!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۱۵:۲۸, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۱۳)Atosa نوشته است: ببخشین!! سلام... اینکه میگید آقایون این کارارو انجام میدن... به نظر من هم صحیح نیست ولی زمین تا آسمون فرق داره با کارهای سخت مردونه!!! اونجور کارا زن رو قصی القلب میکنه..خسته اش میکنه..مگه حماله؟؟ شاید شما بگید میخواد دستش تو جیب خودش باشه...ولی کار بیرون وظیفه مرده!! ببینید من مادرم کارمند هستن..و بهترین شغل اون هم معلمی.. پس با این تفاسیر منم باید استقلال طلبی کنمو بگم میخوام کار کنم.. ولی هم مادرم هم همه همکارانشون الان خسته هستن هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روحی.. من نمیگم زن باید کلفت خونه باشه!!! ولی مگه نمیشه بعد از دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن..ادامه بالابردن اطلاعاتشو تو خونه شوهرش انجام بده... درکنارش کلاس های فرهنگی بره..یا اگر خیلی مشتاقه بره سرکار ..کاری که با مزاج زن سازگار باشه! درضمن با شوهر آینده اش هم که پدرکشتگی نداره که!!! میخوان زندگی کنن...نه جنگ!
|
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۲۱)مصباح نوشته است: خب من که قراره با مدرک نرم سرکار و بشینم تو خونه، من که صرفا قراره برا بالا بردن فرهنگ برم دانشگا، بهتر نیست که با یه رشته ی کاربردی تر بشینم تو خونه، که به کارم بیاد دوسم!!!!!!!!! من میگم بزارن زن و دختر خودش تصمیم بگیره چی بخونه چی نخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا جلوی علاقه ی دختر ب ی رشته ب بهونه الکی می گیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا همش میخوایم ب زنها دستور بدیم ای کار کن ای کار نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگه زنها بچه 2 ساله هستن؟؟؟؟؟ شما خوشت میاد مثل ی بچه دوساله باهات رفتار شه همش بگن: اینو بپوش اینو نپوش اینجا برو اینجا نرو این کار کن اینکار نکن این بگو این نگو |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۲۵)Atosa نوشته است: قاطی نکردم!!!!!!!!خداوکیلی در شان یک زن هست که خونه و زندگیشو ول کنه و بره آشپزی هتل رو انجام بده؟؟؟؟ فایده اش چیه؟؟؟ به کجا میرسه؟؟؟ چه دردی ازش دوا میکنه؟؟...کجا شان و منزلتش رو میبره بالا؟؟ به جای این میتونه بره کلاس های آشپزی و سفره آرایی و برای خانواده خودش این کارا رو انجام بده! مگر اونایی که واقعا احتیاج به این شغل دارن!!..و شرایط باعث میشه همچین کارایی انجام بدن..! |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۷/آذر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۲ ۱۵:۳۱)صهبا نوشته است: خداوکیلی در شان یک زن هست که خونه و زندگیشو ول کنه و بره آشپزی هتل رو انجام بده؟؟؟؟ دوسم!!!!!!!!!!!! کار عار نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اشپزی کارگری و ... عیب و عار نیس!!!!!!!!! من مامانم دکتره باباییم تاجر!!!!!!! ولی اگه روزی کسی دوس داشته باشم با ی ادم کارگر (اشپز و ...) هم عروسی میکنم! ما باید یاد بگیریم رئیس جمهور با کارگر یکی بدونیم! شان این دوتا مساویه! یعنی چی شان زن با ای شغلا بالا پایین میره!!!!!!!!!!!!!! ای تعریفتون از زن از کجا اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ای تعریفها مردا میگن برا اینکه بتونن او چهارچوبی ک تو ذهنشون هست ب زن تحمیل کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

، که اگه غیر این بود، باید کنج خونه می نشستم